![]() |
مسائل مربوط به پاکت و سربرگ دانشگاه برای توصیه نامه - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: مدارک مورد نیاز (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B2) +---- انجمن: توصیه نامه (Recommendation Letter) (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D9%88%D8%B5%DB%8C%D9%87-%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-Recommendation-Letter) +---- موضوع: مسائل مربوط به پاکت و سربرگ دانشگاه برای توصیه نامه (/Thread-%D9%85%D8%B3%D8%A7%D8%A6%D9%84-%D9%85%D8%B1%D8%A8%D9%88%D8%B7-%D8%A8%D9%87-%D9%BE%D8%A7%DA%A9%D8%AA-%D9%88-%D8%B3%D8%B1%D8%A8%D8%B1%DA%AF-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D8%B5%DB%8C%D9%87-%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87) |
RE: مسائل مربوط به پاکت و سربرگ دانشگاه برای توصیه نامه - blur - 22-10-2014 (20-10-2014, 05:09 PM)'faeze23' نوشته: خیلی خودتون رو اذیت نکنید. اولا که مگه میخوان چی کار کنن؟ شما که قرار نیست به ایمیلشون دسترسی داشته باشین. یا ایمیلشون رو تو اپلیکیشن می نویسید و براشون یه فرمی می فرستن که پر کنن یا اینکه خودتون فرم رو آنلاین می گیرید و براشون می فرستید که از طریق ایمیلشون به دانشگاه بفرستن. من متوجه نمیشم چرا این موضوع پیچیده شده. ایمیل دانشگاه یعنی ایمیل آموزش؟ خب نمیشه که آدرس ایمیل باید متعلق به ریکامندر باشه. اونا جواب میدن هم نمیشه چون استادتون باید ریکام بده و فرمو پر کنه نه کس دیگه. شما از کجا می دونید کس دیگه پر کنه جای ایشون قراره چی بنویسه؟! دوست من ایمیل رسمی هم باشه مشکلی پیش نمیاد.
RE: مسائل مربوط به پاکت و سربرگ دانشگاه برای توصیه نامه - faeze23 - 22-10-2014 (22-10-2014, 01:17 PM)'blur' نوشته: نمیدونم دانشگاه ما کلا بر پایه دانشجو آزاریه!!
یعنی به نظر شما اگر ایمیل سازمانی باشه که توش کار میکنند مثل جهاد دانشگاهی یا شهرداری ایراد نداره؟ به دانشگاه مقصد باید دو نفر معرفی کنم پس همون ایمیل های سازمانی خوبه؟؟ متن رو بهم گفتن خودم بنویسم رو سربرگ دانشگاه پرینت کنم بدم مهر امضا کنند؟ RE: مسائل مربوط به پاکت و سربرگ دانشگاه برای توصیه نامه - blur - 22-10-2014 (22-10-2014, 07:04 PM)'faeze23' نوشته: نه بهتره یکیشون اون وجهه آکادمیک رو داشته باشه و حالت اداری نداشته باشه. بله اگر قراره به شکل عادی پست کنید باید پرینت کنید و بدین مهر و امضا کنن. منتها حتما دقت کنید که دانشگاه اون ریکام رو به چه شکلی خواسته.
RE: مسائل مربوط به پاکت و سربرگ دانشگاه برای توصیه نامه - atefeh_J - 22-10-2014 با سلام دوستان من از یکی از اساتیدی که همکاری پژوهشی داشتم می خواهم ریکامندیشن بگیرم وقتی بهشان گفتم ایشاان در جواب گفتن دست خودت نمی دهم یا آنلاین پر باید کنم یا اینکه در پاکت مهر و موم شده!!!!!! در حالیکه توی سایت دانشگاه نوشته: Please send together with your application at least two (2) recommendation letters. Please also include detailed contact information for at least two (2) references (including the two you arranged for). من 2 تا سوال داشتم: 1-گرفتن ریکام به عنوان همکار پژوهشی ارزشی داره و این ریکام هم حتما باید سر برگ داشته باشه و بدون سربرگ بی ارزش است؟ 2- ایشان به من گفتند که من نمی تونم ریکام را به دست خودم بدم و من هم مطمئن نیستم چی قراره توی ریکامندیشن بنویسن، به نظرتان باید بیخیال این استاد گرامی بشم؟ RE: مسائل مربوط به پاکت و سربرگ دانشگاه برای توصیه نامه - blur - 22-10-2014 (22-10-2014, 08:07 PM)'atefeh_J' نوشته: با سلام خب دوتا بحث هست، اینکه به این استاد اعتماد دارین یا نه! اگر دارین که بگین مشکلی نیست تو پاکت مهروموم بدن. بعد شما اون پاکت رو همراه اپلیکیشنتون بفرستید ولی اگر اعتماد ندارین و مطمئن نیستین که ریکام خوبی میدن بیخیالش بشین بهتره.
در مورد همکار پژوهشی هم بهتره ریکام سربرگ اون موسسه ای که توش پژوهش انجام شده داشته باشه. RE: مسائل مربوط به پاکت و سربرگ دانشگاه برای توصیه نامه - atefeh_J - 22-10-2014 (22-10-2014, 08:41 PM)'blur' نوشته: نه راستش اعتمادی ندارم! ولی چون مرکز معروفی است صرفا بخاطر اسم مرکز می خواستم ازشان ریکام بگیرم
من مدارکم را باید ایمیل کنم. پس اینجوری باید حتما پاکت را باز کنم. این راهی که شما میگید وقتی بخوایم پست کنیم مدارک را جواب میده درسته؟ خب چند بار برایشان توضیح دادم که باید حتما مدارک را ایمیل کنم ولی باز حرف خودشان را زدند. RE: مسائل مربوط به پاکت و سربرگ دانشگاه برای توصیه نامه - blur - 22-10-2014 (22-10-2014, 08:46 PM)'atefeh_J' نوشته: خب این حرکت دانشگاه هم یه کم عجیبه چون من تابحال هرچی دیدم این امکان رو به ریکامندر میدن که محتوای ریکامشون مخفی بمونه. به نظرم اگر بهشون میل بزنید این اجازه رو میدن که استاد خودش میل بزنه ولی بطور کلی و از نظر شخص من اگر اعتماد ندارید بیخیالش بشید چون ریکام متوسط یا پایین اثر خوبی رو اپلیکیشنتون نخواهد گذاشت.
RE: مسائل مربوط به پاکت و سربرگ دانشگاه برای توصیه نامه - atefeh_J - 22-10-2014 (22-10-2014, 08:52 PM)'blur' نوشته: خیلی ممنون از راهنماییتان
جدا از حرکت دانشگاه، عجیب تر برای من حرکت استادم است!! راستش من زیاد اطلاع زیادی راجع به ریکامندیشن ندارم ولی چه دلیلی داره متنی که قراره راجع به خود من نوشته بشه، نتونم خودم بخونمش؟ واقعا چقدر مردم آزار پیدا میشه؟؟ حق با شماست بیخیال بشم خیلی بهتره! RE: مسائل مربوط به پاکت و سربرگ دانشگاه برای توصیه نامه - reza_1st - 22-10-2014 (22-10-2014, 08:56 PM)'atefeh_J' نوشته: واقعیت اینه که اون قسمت محرمانه بودن ریکام خیلی عجیب نیست، و خیلی جاها هم که ریکام آنلاین پر میکنن استادا، همون زمانی که داره آدرس ایمیل استاد رو از شما میگیره که درخواست ریکام رو به آدرسشون بفرسته، یه تیک داره که اگه اونو بزنید، دیگه به شما اجازهی دیدن ریکام رو نمیده، یعنی از حق خودتون برای دیدن ریکام میگذرین، و با اینکه جواب قطعی نداره، خیلی بهتره که اون تیک رو بزنین. صرف نظر کردن از حق دیدن ریکام از هر دوطرف استاد ریکام دهنده و دانشگاه ریکام گیرنده تاثیر مثبتی داره. اطلاعتت بیشتر رو اینجا ببینن.
ولی در مجموع با نظر دوستان موافقم که اگه به استاد اعتماد ندارین، بهتره ازش ریکام نگیرین. موفق باشین RE: مسائل مربوط به پاکت و سربرگ دانشگاه برای توصیه نامه - faeze23 - 23-10-2014 (22-10-2014, 07:25 PM)blur نوشته: دانشگاه مقصد از من ریکام نخواسته ایمیل دوتا رفرنس خواسته ولی گفته هرچیکه فکرمیکنید در روند پذیرش تون تاثیر داره بفرستید.واسه همین میخوام ریکام کتبی هم بگیرم. امیدوارم ایمیل اکادمیک از یک دانشگاهی داشته باشن استادهام وگرنه که هیچی یعنی عملا رفرنس ندارم...؟؟ |