![]() |
هزینه زندگی در آلمان - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C) +---- انجمن: آلمان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86) +----- انجمن: زندگی در آلمان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B2%D9%86%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86) +----- موضوع: هزینه زندگی در آلمان (/Thread-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D8%B2%D9%86%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86) |
RE: هزینه زندگی در آلمان - Hasegava - 31-07-2015 (31-07-2015, 12:12 PM)Mr-Voltage نوشته: سوال اولت که مربوط به این تاپیک نیست رفیق!! المان دوره های انگلیسی اش هم رایگانند ممنون از پاسختون با این تفاسیر باید متقاضیان حداقل ایرانی واسه آلمان بخاطر نداشتن شهریه زیاد باشه که این باعث رقابتی تر شدن رزومه ها میشه..درسته؟ RE: هزینه زندگی در آلمان - Shihan - 31-07-2015 (31-07-2015, 12:19 PM)Hasegava نوشته: ممنون از پاسختون بله. دقیقاً همینطوره. المان الان یکی از مقاصد اصلی متقاضیان ایرانی و غیره در اروپاست. RE: هزینه زندگی در آلمان - HamoonHadizad - 31-07-2015 (04-08-2012, 09:09 PM)esf11 نوشته: دوشتایه عزیز یادتون نره این قیمت ها یه چیزه متوسط رو به بالاست اگر رعایت کنید، می تونید با همین 300 یورو خوب زندگی کنید! RE: هزینه زندگی در آلمان - مهمان - 18-11-2015 (04-08-2012, 09:09 PM)esf11 نوشته: دوشتایه عزیز یادتون نره این قیمت ها یه چیزه متوسط رو به بالاست سلام عزیزم. به هیچ وجه یک دانشجوی خارجی در آلمان نمیتونه هزینههای زندگیشو با کار پرداخت کنه. این دوستمون نفرمودند که قیمت یک پیراهن و شلوار در آلمان بالای یک میلیون تومنه ایران هستش. قیمت یک عدد پیتزا در آلمان صد هزار تومن هستش حداقل. من توصیه میکنم اگر جیب پر دارید به آلمان برید. صد در صد آخرش مشکلاتتون باعث فرارتون از این کشور میشه. اینم بگم که مردم آلمان به شدت از ایرانیها بدشون میاد و اگر پیراهنی که اسم ایران روش هست بپوشی دیگه وابیلا RE: هزینه زندگی در آلمان - Mehran28 - 18-11-2015 (18-11-2015, 02:34 PM)مهمان نوشته: سلام عزیزم. به هیچ وجه یک دانشجوی خارجی در آلمان نمیتونه هزینههای زندگیشو با کار پرداخت کنه. این دوستمون نفرمودند که قیمت یک پیراهن و شلوار در آلمان بالای یک میلیون تومنه ایران هستش. قیمت یک عدد پیتزا در آلمان صد هزار تومن هستش حداقل. من توصیه میکنم اگر جیب پر دارید به آلمان برید. صد در صد آخرش مشکلاتتون باعث فرارتون از این کشور میشه. اینم بگم که مردم آلمان به شدت از ایرانیها بدشون میاد و اگر پیراهنی که اسم ایران روش هست بپوشی دیگه وابیلا سلام به نظرم این قیاس شما اصلا درست نیست، اولا هر پیتزایی 100 هزار نیست اینجا پیتزا 5$ هست تا 50$ یعنی از 20 هزار بگیر تا 200 هزار این به کنار، ایران یه پیتزا معمولی برای شما 15 هزار تومان تموم میشه(حد پایین قیمت ها رو گفتم) در صورتی که دستمزد یه کارگر ساده تو یه رستوارن در ساعت به زحمت به 5 هزار تومان هم برسه مثلا یه گارسون تو رستوران معمولی ایران اگر روزی 6 ساعت کار کنه به زحمت 30 هزار به دست میاره. حالا اونظرف داستان دستمزد یه گارگر عادی تو یه رستوران معمولی تو آلمان 7 یورو هست، تقریبا اگر همون کارگر روزی 6 ساعت کار کنه 40 یورو در آخر روز پول خواهد داشت و تا آخر ماه 1200 یورو دستمزد داره حالا اون 1200 یورو رو با حساب هر یورو 3500 تومان حساب کنی مبلغی معادل 4.200.000 تومان خواهد میشه. حالا یه تناسب بزنید ببینید با توجه به نسبت درآمد و مخارج کدوم کشور خرجش کمتره، تامین مخارجش راحتره یه کارگر ایرانی با حقوق معادل 30 هزار تومان در روز میتونی برای خودش دوتا پیتزا بخره تو ایران یه گارسون آلمانی با حقوق 40 یورو در روز میتونه 8 تا پیتزا بخره اگر حدپایین قیمت های پیتزا رو در نظر بگیریم که اونجا 5یورو هست. و ایران 15 هزار تومان هست./ RE: هزینه زندگی در آلمان - Torkan - 18-11-2015 (18-11-2015, 10:42 PM)Mehran28 نوشته: سلام درود بحث بحث خوردن شد! فقط اینو بگم یورو رو شما نه به نرخ بانک مرکزی بلکه به نرخ فروش حساب کنید درست تره. 1200 * 3850 = 46200000 در حالت کلی هیچ گاه نباید اغراق کرد در مورد چیزی. حالا یکی رفته مثلا در کلن یه پیتزا خورده و سرش کلاه رفته یا مثلا نمیدونسته کجا بره دقیقا خوب نباید بیاد همه چی رو سیاه ببینه. و همچنین برعکس! بااحترام، ترکان RE: هزینه زندگی در آلمان - آدریان سابق - 24-12-2015 (18-11-2015, 02:34 PM)مهمان نوشته: سلام عزیزم. به هیچ وجه یک دانشجوی خارجی در آلمان نمیتونه هزینههای زندگیشو با کار پرداخت کنه. این دوستمون نفرمودند که قیمت یک پیراهن و شلوار در آلمان بالای یک میلیون تومنه ایران هستش. قیمت یک عدد پیتزا در آلمان صد هزار تومن هستش حداقل. من توصیه میکنم اگر جیب پر دارید به آلمان برید. صد در صد آخرش مشکلاتتون باعث فرارتون از این کشور میشه. اینم بگم که مردم آلمان به شدت از ایرانیها بدشون میاد و اگر پیراهنی که اسم ایران روش هست بپوشی دیگه وابیلا با درود لطفا در دادن اطلاعات به دیگران بیشتر دقت کنیم، چون این اطلاعات ممکنه برای عده ای بشه مرجع تصمیم گیری ! خیلی خلاصه... هزینه زندگی برای دانشجو : بخش اعظم هزینه میره برای کرایه خونه. اگه شانس داشته باشید که خوابگاه ارزون گیرتون بیاد، تقریبا در چرداخت هزینه هاتون صرفه جویی میشه. ماهی 80 تا پول بیمه دولتی و حول و حوش 40 تا بیمه خصوصی ( دانجویان کلاس زیان بیمه دولتی نمیتونند داشته باشند، دانشجویان عادی میتونن خصوصی خودشون رو بیمه کنند، ولی قبلش باید یه Befreiung از بیمه دولتی بگیرن، که بعدش دیگه نمیتونن از بیمه دولتی استفاده کنن. ضمن اینکه هزینه بیمه خصوصی بعد از یکسال افزایش پیدا میکنه، نتیجه : همون دولتی برای دانشجویان بیشتر توصیه میشه. خورد و خوراک هم بستگی به خود فرد داره : شما حداقل 70 تا در ماه در نظر بگیرید. 10 تا هم پول سیم کارت، البته اجباری درش نیست. پول سمستر فی دانشگاه : از 100 یورو در هر ترم تا 500 تا متغیره بستگی به دانشگاه. هزینه رفت آمد : سمستر تیکت دانشجویی میتونین بگیرین که مناسب تره قیمتش. مثلا تو ایالت تورینگن اشتبه نکنم حول و حوش 187 تا به دانشگاه میدین، هم هزینه بلیطه و هم هزینه Fee دانشگاه. ولی مثلا تو کارلسروهه : 147 تا پول بلیط در هر ترم جداست + 145 تا Fee دانشگاه. خلاصه خیلی صرفه جویی کنین و خونه نسبتا ارزون هم گیرتون بیاد، روی 450 به بالا حساب کنید. نکته آخر : مردم آلمان اصلا تو حریم فردی هیچ کسی دخالت نمیکنند، مثلا نمیپرسند شما چندسالتونه یا اصلا از کجا اومدین ! اصلا دید بدی نسبت به ایرانی وجود نداره و تقریبا میتونم بگم همه چیز به خود فرد بستگی داره، نه به ملیت و رنگ پوست... پیرو باشید. RE: هزینه زندگی در آلمان - aminc - 14-05-2016 (24-12-2015, 10:07 PM)آدریان سابق نوشته: با درود سلام دوست عزیز این هزینه ها به شرط استفاده از خوابگاهه یا خونه اجاره کردنه؟ ایا به دانشجوی دکتری در مونیخ خوابگاه میدن؟ در کل هزینه یه نفر با شهریه و اینا در دانسگاه مونیخ چقدر میشه ؟ RE: هزینه زندگی در آلمان - Atlantis - 28-05-2016 سلام من دارم برگه درخواست accommodation رو برای دانشگاه مقصدم erlangen nuremberg پر میکنم. با این سوال ها روبرو هستم: Preferred duration of tenancy: I would like to apply for: □ a single apartment □ a room in a shared apartment Maximum monthly rent including utility costs (electricity, heating...): دانشگاه از اطلاعاتی که در این فرم وارد میکنم برای match کردن صاحبخونه ها با دانشجوها استفاده میکنه. دوستانی که در آلمان زندگی دانشجویی داشتن/دارن، آیا مشکل خاصی در حالت share تجربه کردن؟ به نظرتون ماکزیموم کرایه رو 300 بزنم یا زیاده؟ @Shihan متشکرم RE: هزینه زندگی در آلمان - Shihan - 29-05-2016 (28-05-2016, 11:59 PM)Atlantis نوشته: سلام بیشتر خوابگاههای المان برای دوره شروع از سپتامبر به سختی برای یک نفر پیدا میشه ، بنابراین اگر قصد داری تنها اتاق داشته باشی باید این مورد رو در ایمیل ها تون تاکید کنید. در خصوص هزینه باید بگم برای شهرهای بزرگ رقم اجاره با هزینه های جانبی بین 350-400 یورو است و برای شهرهای کوچک بین 280-330 یورو کفایت میکنه. بنده تجربه مشترک شدن با فردی در المان نداشتم اما بیشتر اقلیت دانشجویان در المان را پاکستانی ، هندی ، چینی ، لاتینی ها و ترک ها تشکیل میدن البته بشخصه تجربه نشان میده کنار اومدن با هر اقلیت خودش داستانی داره. شانس هم در این موارد دخیل است. |