![]() |
گرفتن گرین کارت برای نخبگان (EB-1) - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +---- انجمن: گرین کارت و اقامت دائم آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%AF%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D9%88-%D8%A7%D9%82%D8%A7%D9%85%D8%AA-%D8%AF%D8%A7%D8%A6%D9%85-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +---- موضوع: گرفتن گرین کارت برای نخبگان (EB-1) (/Thread-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%DA%AF%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%86%D8%AE%D8%A8%DA%AF%D8%A7%D9%86-EB-1) |
گرفتن گرین کارت برای نخبگان (EB-1) - مهمان - 18-02-2017 سلام من 12 تا مقاله آی اس آی رنک بالا که 7 تا از اونا توسط انجمن فیزیک امریکا چاپ شده و یک دونه chapter book هم تو انتشارات InTech دارم با حدود 20 مقاله کنفرانسی. به نطرتون میتونم این ویزای EB1 رو بگیرم؟ ممنون RE: گرفتن گرین کارت برای نخبگان (EB-1) - Torkan - 18-02-2017 (18-02-2017, 09:23 PM)مهمان نوشته: سلام درود تعداد سایتیشن مقالاتتون چند بوده؟ به این سایت نگاه کنید و کامل بخونید. شما که این همه مقاله دارید قطعا میتونید با خوندن ریز جزییات این سایت به جوابتون برسید. شرایط ده گانه که باید حداقل سه تای اون رو داشته باشید. من دو نفر رو حداقل میشناسم که با یکیشون در دو کلاس همکلاس بودم بعدا فهمیدم ایشون eb-1 دارن!! خیلی هم کار شاقی نکرده بود واقعا. یه گروه بودن 5 نفره با یه استاد نسبتا blind!! هر از چند گاهی مقاله میدادن با ایمپکت دور و بر 2 و حتی 1. در عرض 3.5 سال تعداد مقالات زیادی داد در داخل امریکا البته تعداد مقالاتش خیلی بیشتر شد. الان در سانفرانسیسکو کار میکنه Solution Architect و دکتری رو هم در دو امتحان کوال رد شد. بچه ها مسخرش میکردن ولی نگو اصلا نمیخواست ادامه بده و گرین کارت EB-1 هواییش کرده بود! دوستان میگفتن برا وکیل هم 4000 دلاری خرج کرده این رو من نمیتونم تایید کنم. خیلی رابطه نداشت با دیگران. ایشون تقریبا سال پیش عناوین زیر رو هم کسب کردند و تا جیی که میدونم بعد از اقدام برای اون نوع ویزا بود. President's Award APTTUS March 2016 Best New Product of The Year APTTUS نظر شخصی: خیلی بعیده به صرف داشتن مقالات حتی زیاد به خصوص در خارج از آمریکا بشه برا این نوع گرین کارت اقدام کنید. ترکان RE: گرفتن گرین کارت برای نخبگان (EB-1) - مهمان - 05-04-2019 10سال سابقه کاری . ثبت اختراع . تولد . کارهای پژوهشی . لطفا کمک من ۳۰۰ایده و صدها اختراع دارم که توانستم ۲تارا به ثبت برسانم وضعیت مالیم ناجوره من در زمینه خدرو سازی طراحی و ....مهارت دارم لطفا کمک کنید . من متور برای ماشین ساختم که بدونه هیچ انرژی کار کنه و هیچ سوختی متور مغناطیسی در سن ۱۲سالکی مدرس انوقت تحویل دادم گفتن به ثبت می رسونیم الانم یکی از ایرانی آن را به ثبت رسونده شکایت کردم جواب ندادن ترو خدا کمکas1996february7@gmail.com RE: گرفتن گرین کارت برای نخبگان (EB-1) - MaMi - 05-04-2019 (05-04-2019, 02:10 AM) نوشته: 10سال سابقه کاری . ثبت اختراع . تولد . کارهای پژوهشی . لطفا کمک من ۳۰۰ایده و صدها اختراع دارم که توانستم ۲تارا به ثبت برسانم وضعیت مالیم ناجوره من در زمینه خدرو سازی طراحی و ....مهارت دارم لطفا کمک کنید . من متور برای ماشین ساختم که بدونه هیچ انرژی کار کنه و هیچ سوختی متور مغناطیسی در سن ۱۲سالکی مدرس انوقت تحویل دادم گفتن به ثبت می رسونیم الانم یکی از ایرانی آن را به ثبت رسونده شکایت کردم جواب ندادن ترو خدا کمکas1996february7@gmail.com برای اینکه بتونید از طریق EB-1 گرین کارت دریافت کنید، باید حداقل 3 تا از 10 تا شرط زیر رو داشته باشید؛ Evidence of receipt of lesser nationally or internationally recognized prizes or awards for excellence
Evidence of your membership in associations in the field which demand outstanding achievement of their members
Evidence of published material about you in professional or major trade publications or other major media
Evidence that you have been asked to judge the work of others, either individually or on a panel
Evidence of your original scientific, scholarly, artistic, athletic, or business-related contributions of major significance to the field
Evidence of your authorship of scholarly articles in professional or major trade publications or other major media
Evidence that your work has been displayed at artistic exhibitions or showcases
Evidence of your performance of a leading or critical role in distinguished organizations
Evidence that you command a high salary or other significantly high remuneration in relation to others in the field
Evidence of your commercial successes in the performing arts
برای شروع، شاید بهتر باشه بررسی کنید و ببینید کدوم یکی از این شرایط رو دارید. |