مشکلات در پیدا کردن استاد - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B4%D9%87%D8%B1%DB%8C%D9%87%D8%8C-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%88-%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B3-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D9%86) +--- موضوع: مشکلات در پیدا کردن استاد (/Thread-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D8%AF%D8%B1-%D9%BE%DB%8C%D8%AF%D8%A7-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%AF) |
RE: مشکلات در پیدا کردن استاد - ice - 27-07-2014 (26-07-2014, 11:54 AM)'fatimab' نوشته: دوستان وقتی وارد سایت یه دانشگاه میشیم از کدوم قسمت باید اساتید دانشگاه رو پیدا کنیم؟ وارد صفحه رشته مورد نظرتون شده و دنبال كلماتي مثل Faculty يا Faculty and Staff بگرديد. RE: مشکلات در پیدا کردن استاد - هاجر خانی - 29-08-2014 سلام منم به شدت در پیدا کردن استاد مشکل دارم رشته من علوم و تکنولوژی بذر از شاخه زراعت و اصلاح نباتات کشاورزی میدونم که امریکا و کانادا تو این رشته قوی هستند بر اساس رشته هم رنکینگ در اوردم حالا تو سایت دانشگاه که میرم اصلا کشاورزی نیست یا زراعت نیست یا لیست اسم استادهاشو نمیده یا دپارتمانها و فکچولی را نداره البته دو تا استاد قدر این رشته را پیدا کردم اما احتمال زیاد جای خالی ندارن از روی مقالات هم امتحان کردم نشده رشته های جدید چه دردسری دارنا لطفا کمک کنید RE: مشکلات در پیدا کردن استاد - blur - 07-09-2014 (29-08-2014, 08:59 PM)'هاجر خانی' نوشته: سلام با کمی تاخیر! باید شما به یک عنوان خاص مقید نباشین. تمام دپارتمان های plant science رو بگردین، خیلیا اصلا زراعت رو جدا نکردن. باید از رو research interest استاد بگردین پیدا کنید. بخصوص با دقت بیشتری به کار اساتیدی که تو حیطه های plant breeding و biotechnology کار می کنن توجه کنید. دپارتمان های biology که plant biology دارن رو هم نگاه کنید. ضمنا می تونم بگم شما خوب سرچ نمی کنید چون سایت دانشگاه های آمریکا و کانادا دست کم 80-90 درصدشون لیست اساتید و research interest هاشون رو میذارن. RE: مشکلات در پیدا کردن استاد - ida215 - 03-11-2014 سلام من میخوام واسه دکتری دانشگاه bologna پذیرش بگیرم. اسم اساتید رشته مورد نظرم رو پیدا نکردم ولی در قسمت admission board اسم 6 نفر رو نوشته که ظاهراً این ها ارزیابی می کنن داوطلب هارو. به نظرتون به یکی از این افراد میشه ایمیل زد؟ [برش] بهترين زمان فرستادن اي ميل به استادان - ملکه اهورایی - 25-11-2014 درود ، میشه بفرمایید از کجا میتونم اساتید رو پیدا کنم؟ آخه سایت دانشگاههای مختلف رو دیدم،چیزی پیدا نکردم! RE: مشکلات در پیدا کردن استاد - Glee - 30-12-2014 سلام [img]images/smilies/smile.gif[/img] یه سئوالی برام پیش اومده: اگر کسی کشور خاصی مد نظر نداشته باشه، و به دنبال استادهایی که در یک زمینه ی خاص فعالیت میکنن باشه، چطور باید دنبالشون بگرده؟ به غیر از صفحه های اساتید در سایت دانشگاهها (که واقعا برای همچین کسی سخته)، من از این چند روش استفاده میکردم ولی یه سری مسائل هنوز حل نشده هست برام.[img]images/smilies/undecided.gif[/img] 1. از طریق مقاله ها و سایتهایی مثل science direct؟ نمیدونم چطور باید اساتیدی که بیشترین فعالیت در اون زمینه رو دارن (یا تعداد مقالات زیادی با سایتیشن های بالایی دارن) رو لیست کنم. 2. google scholar ؟ بیشتر اساتید صفحه ای ندارن! 3. MS academic search ؟ به نظر اصلا آپدیت نمیاد. مقاله هایی که برای این اساتید پیدا شده میاره اکثرا مربوط به قبل از 2012 هست. ممنون میشم راهنمایی کنید. RE: مشکلات در پیدا کردن استاد - Andre - 30-12-2014 (30-12-2014, 11:04 AM)'ftn' نوشته: سلام [img]images/smilies/smile.gif[/img] کافیه صفحههای دانشکده ها رو از دانشگاههای مختلف باز کنید. میتونید اساتید و زمینه کاری اونها رو پیدا کنید. بعضیها اطلاعات جامع تری قرار دادن، بعضیها به اطلاعات اولیه بسنده کردند. جستجو کردن هم راه دیگری است، اما باید از keyword های مناسب استفاده کنید.
RE: مشکلات در پیدا کردن استاد - M1KE - 30-12-2014 مقاله هایی که در زمینه موردنظرتون هست رو جستجو کنید و با توجه به affiliation مربوط به مولفانش، اونهایی شون که استاد هستند رو شناسایی کنید و بعد سراغ پروفایل اونها در سایت دانشگاه شون بشین و رزومه شون رو نگاه کنید تا ببینید در چه حد در اون زمینه فعال هستند و در چه مقاطعی روی اون موضوع کار می کردند. همین طور می تونید به مقاله هایی که در قسمت منابع و مراجع اونها وجود داره هم مراجعه کنید و دوباره به همین شکل استادها رو جدا کرده و از روی اطلاعات پروفایل شون زمینه های فعالیت شون رو بررسی کنید. (30-12-2014, 11:04 AM)'ftn' نوشته: سلام [img]images/smilies/smile.gif[/img] RE: مشکلات در پیدا کردن استاد - Glee - 30-12-2014 (30-12-2014, 12:03 PM)'Andre' نوشته: ممنونم آندره عزیز
ولی سئوالم یکم متفاوت بود: نقل قول: RE: مشکلات در پیدا کردن استاد - M1KE - 30-12-2014 در هر زمینه علمی معمولا 6-5 مجله معروف وجود داره که افراد فعال در اون زمینه، مقاله هاشون رو در اونها چاپ می کنند (یا دست کم بخشی از مقاله هاشون رو). بنابراین اگر فردی در اون زمینه ها فعال باشه قاعدتا باید بتونید اسمش رو در بین مقاله های اون مجله ها پیدا کنید. برای این کار هم حتی نیازی به دانلود اصل مقاله هاشون ندارید و صرف دونستن عنوان مقاله ها و چیکده هاشون کافیه تا شناسایی شون کنید. در مرحله بعد اگر اسم اونها رو در کنار عنوان دانشگاهشون سرچ کنید به احتمال زیاد مستقیم به صفحه شخصی اونها (لینکداین و غیره) یا پروفایل دانشگاهی شون میره که فهرست کامل مقاله هاشون و زمینه های کاریشون قابل بررسی دقیق تر خواهد بود. به عبارتی نیازی نیست از ابتدا سایت تمام دانشگاه ها و اساتید رو جستجو کنید چون کار وقت گیری هست. |