![]() |
چه آیتم هایی می تواند منجر به رد ویزای دانشجویی امریکا شود؟ - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +---- انجمن: روادید (ویزای) آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +----- انجمن: روادید دانشجویی امریکا F1 و F2 (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%D8%AC%D9%88%DB%8C%DB%8C-%D8%A7%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7-F1-%D9%88-F2) +----- موضوع: چه آیتم هایی می تواند منجر به رد ویزای دانشجویی امریکا شود؟ (/Thread-%DA%86%D9%87-%D8%A2%DB%8C%D8%AA%D9%85-%D9%87%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D9%85%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D9%85%D9%86%D8%AC%D8%B1-%D8%A8%D9%87-%D8%B1%D8%AF-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%D8%AC%D9%88%DB%8C%DB%8C-%D8%A7%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7-%D8%B4%D9%88%D8%AF%D8%9F) |
RE: چه آیتم هایی می تواند منجر به رد ویزای دانشجویی شود؟ - danial_saket - 28-05-2013 با سلام [align=right]دوستان اگر کسی از دانشگاه های نظامی مدرک کارشناسی اش رو گرفته باشه و ارشد رو در یکی از دانشگاه های دولتی معتبر بخونه می تونه برای آمریکا apply کنه. شما فرض کنید کارشناسی رو در دانشگاه مالک اشتر (وابسته به وزارت دفاع ایران) و ارشد رو در دانشگاه شریف یا تهران یا تربیت مدرس. علاوه بر apply به نظرتون تا چند درصد احتمال داره آمریکا ویزا نده؟ [align=right]با تشکر از دوستان
RE: چه آیتم هایی می تواند منجر به رد ویزای دانشجویی شود؟ - memolps2 - 28-05-2013 سلام دوستان، من یه سوالی دارم در ارتباط با موضوع گرین کارت. پدر من قبلاً در یه سفری که یه امریکا در سال 1995 تقاضای گرین داد ولی به دلایلی پرونده ما بعداً از طرف ساپورت کننده لغو و بسته شد. حالا به نظرتون این مسئله میتونه اثر منفی روی ویزای دانشجویی من داشته باشه؟ یعنی ممکنه بگن تو میخوای بری اونجا بمونی چون قبلاً تقاضای گرین داشتین؟ RE: چه آیتم هایی می تواند منجر به رد ویزای دانشجویی شود؟ - MaMi - 28-05-2013 (28-05-2013, 06:48 PM)'memolps2' نوشته: سلام دوستان، من یه سوالی دارم در ارتباط با موضوع گرین کارت. پدر من قبلاً در یه سفری که یه امریکا در سال 1995 تقاضای گرین داد ولی به دلایلی پرونده ما بعداً از طرف ساپورت کننده لغو و بسته شد. حالا به نظرتون این مسئله میتونه اثر منفی روی ویزای دانشجویی من داشته باشه؟ یعنی ممکنه بگن تو میخوای بری اونجا بمونی چون قبلاً تقاضای گرین داشتین؟
درود دوست من و خوشامد جهت پیوستن به فروم ![]() در وهله اول، اگر آفیسر در این مورد از شما سوال کرد، صادقانه جواب بدهید، به عنوان مثال میتونید عنوان کنید که زمانی که 18 سال پیش پدر شما برای Green Card اقدام کردند، شما کودک بودید (؟) و نقشی در این تصمیم گیری نداشتید، ضمن اینکه این پرونده لغو و بسته شده است و شما اطلاعی هم ندارید از اینکه آیا پدرتون تصمیم دوباره ای در این زمینه دارند یا خیر. بعد هم میتونید به دلایلیتون برای بازگشت به ایران، پس از اتمام تحصیلاتتون، اشاره کنید.
RE: چه آیتم هایی می تواند منجر به رد ویزای دانشجویی شود؟ - Babak - 29-05-2013 (28-05-2013, 11:27 AM)'danial_saket' نوشته: بودهاند افرادی که از دانشگاههای وابسته به ارگانهای نظامی مدرک گرفتهاند و موفق شدهاند ویزای امریکا هم بگیرند، هر چند که داشتن مدرک از این دانشگاهها به هر حال یک مقدار خطر رد شدن ویزا یا کلیرنس رو افزایش میده. به هر صورت گرفتن ویزا این قدرها حساب و کتاب مشخصی نداره که بشه گفت مثلا شما به احتمال ۶۸٪ ویزا میگیرید. کاری که خیلی از دوستان از گذشته انجام میدادهاند این هست که علاوه بر دانشگاههای امریکا برای چند تا از دانشگاههای کانادا هم اقدام میکنند که احیانا اگر برای ویزای امریکا به مشکل برخوردند گزینههای دیگهای داشته باشند.
[برش] ارشد ایران در یکی از دانشگاه های نظامی+ مشکلات احتمالی پذیرش برای دکترا - Astro - 03-06-2013 سلام خدمت دوستان برای سوالم دنبال یک جا تو انجمن میگشتم، گفتم شاید اینجا بچه ها بتونن کمکم کنند. به نظر شما اگر دانشجویی دوره ارشد را در دانشگاههایی مثل مالک اشتر و امام حسین نبوده باشه، اما با این حال برای سازمان هایی مثل سازمان فضایی ایران پروژه انجام بده (پروژه غیر نظامی)، تاثیری روی اخذ ویزاش از آمریکا داره؟ امیدوارم سازمان فضایی ایران جزو تحریم خاصی نباشه. آخه ممکنه ربطش بدن به موشک و ... همون چیزهایی که همه میدونیم. [img]images/smilies/confused.gif[/img] RE: چه آیتم هایی می تواند منجر به رد ویزای دانشجویی شود؟ - Pejman - 04-06-2013 (03-06-2013, 03:02 PM)'Astro' نوشته: سلام خدمت دوستان سلام دوست عزیز، واقعیتش اینه که اسم این سازمان به خودی خود می تونه مشکل ساز باشه و اگر شما ذکر کنید اونجا کار کردید یا براشون پروژه انجام دادید، من احتمال می دم مشکل برای ویزاتون پیش بیاد. درست مثل حالتی که بعضی ها به خاطر کار در شرکت های دولتی و یا سربازی در سپاه یه وقتایی بدون اینکه حتی کوچکترین کار خطرناکی کرده باشند، برای ویزاشون مشکل پیش میاد. اونها روی سازمان ها و ارگان های خاصی حساس هستند... اگر اسم تون جایی در این سازمان تو اینترنت ثبت نشده و جایی در رزومه های ارسالی تون برای استادا اسمی ازش نبردید، بهتره کلاً اشاره ای بهش نکنید. در این حالت بعید هست بتونن متوجه بشند شما براشون پروژه انجام دادید. RE: چه آیتم هایی می تواند منجر به رد ویزای دانشجویی شود؟ - Shahrouz - 04-06-2013 درود ضمن تائید حرفهای پژمان، من فکر می کنم حتی اگر" اسمتون جایی هم ثبت شده" خودتون مجددا اشاره ای نکنید. مواردی بوده که با این روش تونستند ویزا بگیرند. هرچند واقعا چکینگ اف بی ای برای ویزا سخت گیرانه است ولی مواردی هم بوده که تونستند ویزا بگیرند. RE: چه آیتم هایی می تواند منجر به رد ویزای دانشجویی شود؟ - Astro - 05-06-2013 (04-06-2013, 01:30 AM)'Pejman' نوشته: (04-06-2013, 07:38 AM)'Shahrouz' نوشته: درود ممنون از شما دوستان عزیز. خوب حقیقتش من هم دارم به این نتیجه میرسم که انجام پروژه برای سازمان فضایی ایران به خیلی از مشکلات و پی آمدهاش نمی ارزه. البته خوشبختانه قرار هست بعد از فارغ التحصیلی و دفاع از تز ارشدم در این رابطه صحبت کنیم و هنوز ابراز تمایل نکردم. با این وجود طبق آنچه شما عزیزان گفته اید، حتی بهتر است بگویم اسمم را - که احتمالا داشتند برای بررسی میفرستادند - نفرستند، چون ممکن است جایی ثبت بشه ... ! [img]images/smilies/rolleyes.gif[/img]
RE: چه آیتم هایی می تواند منجر به رد ویزای دانشجویی شود؟ - Astro - 05-06-2013 یک سوال دیگه که الان یادم اومد: من برای یک کنفرانس در هند talk داشتم ولی با ویزای توریستی رفتم (گرفتن ویزای کنفرانس برای هند سخت و در کوتاه مدت غیرممکن بود). از آنجاییکه این رو در رزومه ام ثبت کرده ام آیا ممکنه که برای گرفتن ویزای آمریکا تا این حد دقت به خرج بدن و مثلا بگن چرا در سوابقم قانونی عمل نکردم و ویزای توریستی گرفتم؟ اگر در مصاحبه علتش را جویا شدند، چه جوابی بدهم؟ آیا این قانون گریزی میتونه بهانه ای برای ریجکت باشه؟ RE: چه آیتم هایی می تواند منجر به رد ویزای دانشجویی شود؟ - Nasim67 - 05-06-2013 (05-06-2013, 04:54 PM)'Astro' نوشته: یک سوال دیگه که الان یادم اومد: من برای یک کنفرانس در هند talk داشتم ولی با ویزای توریستی رفتم (گرفتن ویزای کنفرانس برای هند سخت و در کوتاه مدت غیرممکن بود). از آنجاییکه این رو در رزومه ام ثبت کرده ام آیا ممکنه که برای گرفتن ویزای آمریکا تا این حد دقت به خرج بدن و مثلا بگن چرا در سوابقم قانونی عمل نکردم و ویزای توریستی گرفتم؟ اگر در مصاحبه علتش را جویا شدند، چه جوابی بدهم؟ آیا این قانون گریزی میتونه بهانه ای برای ریجکت باشه؟ اگر احیانا از شما علت را جویا شدن، شما با صداقت پاسخ بدید. یعنی دقیقا بگید چون گرفتن ویزا برای کنفرانس خیلی زمان بر بود و من به تاریخ برگزاری کنفرانس نمی رسیدم، با ویزای توریستی رفتم.
ضمنا این غیر قانونی نبوده. چون در هر حال شما با همون ویزای توریستی هم به صورت قانونی وارد هند شدید. |