آکادمیا کافه
وضعیت فاند برای رشته معماری - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: رشته‌های تحصیلی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C)
+--- انجمن: عمران، معماری و شهرسازی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B9%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%8C-%D9%85%D8%B9%D9%85%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D9%88-%D8%B4%D9%87%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C)
+--- موضوع: وضعیت فاند برای رشته معماری (/Thread-%D9%88%D8%B6%D8%B9%DB%8C%D8%AA-%D9%81%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87-%D9%85%D8%B9%D9%85%D8%A7%D8%B1%DB%8C)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8

RE: وضعیت فاند برای رشته معماری - fhm - 05-03-2013

سلام
من این چندوقته اینجارو میخونم اما امروز دیگه اومدم عضو شدم چون واقعا دارم دپرس میشم! شما خیلی راحت درمورد مقاله حرف میزنین مثلا میگین چندتامقاله داشته باشم خوبه؟ مگه مقاله نوشتن به همین سادگیه؟ من رشته عمران خوندم و میخوام معماری ادامه بدم نه تجربه کاری توی رشته معماری دارم نه نمونه کار دارم نه مقاله! به نظرتون اگه برم توی یک شرکت مشغول کار معماری بشم و تجربه کسب کنم میتونم مقاله بنویسم و یا اینکه حتما باید نایغه باشی یا اینکه استاد حتما کمکت کنه؟

RE: وضعیت فاند برای رشته معماری - spt - 06-03-2013

(05-03-2013, 10:15 PM)'fhm' نوشته: سلام
من این چندوقته اینجارو میخونم اما امروز دیگه اومدم عضو شدم چون واقعا دارم دپرس میشم! شما خیلی راحت درمورد مقاله حرف میزنین مثلا میگین چندتامقاله داشته باشم خوبه؟ مگه مقاله نوشتن به همین سادگیه؟ من رشته عمران خوندم و میخوام معماری ادامه بدم نه تجربه کاری توی رشته معماری دارم نه نمونه کار دارم نه مقاله! به نظرتون اگه برم توی یک شرکت مشغول کار معماری بشم و تجربه کسب کنم میتونم مقاله بنویسم و یا اینکه حتما باید نایغه باشی یا اینکه استاد حتما کمکت کنه؟

دوست عزیز اول خوش آمد میگم بهتون برای عضویت در اینجا و آرزوی موفقیت براتون دارم...
برای رشته ی معماری حتی از مقاله مهم تر نمونه کار هستش...  
و خب به هر حال کل پروسه ی پذیرش کار بسیار مشکل و وقت گیری هست که مقاله هم یکی از مواردش هست....  
اما در کل اگه یک بار تجربه ی مقاله داشته باشید بار های بعدی خیلی راحت تر میشه...
به نظر من اگه دنبال ادامه تحصیل برای ارشد هستید فکر مقاله زیاد نباشید چون اون در مقاطع بعدی مهم تره و بیشتر فکر یه پورتفولیو خوب باشید...
و وقتی هیچ تجربه ای از معماری ندارید بهتره یه مدت این کار رو انجام بدید تا هم یاد بگیرید هم نمونه کار جم کنید...

موفق باشید   Smile

RE: وضعیت فاند برای رشته معماری - lavender - 10-03-2013

(18-04-2012, 09:32 PM)'Karim' نوشته: بنظرم شما خیلی رک صحبت کردید
همه چیز بستگی به سی وی ایشون داره واسه آمریکا اگه جی آریی خیلی خوب، تافل بالا و مقاله هم داشته باشن دور از دسترس نیست.در آمریکا اگه بیشتر سایتهاشون نگاه کنید برخلاف اروپا نگفتن فوق لیسانس اجباریی واسه دکترا !!

ببخشید اینی که می گید برای دکترا فوق اجباری نیست...من امرزو هر دانشگاهی برای مقطع ph.D معماری دیدم...همشون Master می خواستن. یا مستر 5 ساله یا لیسانس + ارشد = 6 سال.
اگر Direct ph.D واسه معماری و و شهرسازی در امریکا پیدا کردید ما رو هم در جریان بگذارید. ممنون 

RE: وضعیت فاند برای رشته معماری - ARNAVAZ - 12-08-2013

(17-04-2012, 06:23 PM)'arezoo_1990' نوشته: با عرض سلام دوباره
منظورتون از رزومه و سوابق درخشان چیست؟می شه توضیح بدید؟

درود آرزو جان

رزومه و سوابق درخشان در معماری بیشتر منظور " طرح های اجرایی / مقام آوردن در مسابقات معماری" هستش
که مسلما هر چه این کارها قویتر باشه و از سطحی بودن و کلیشه بودن طرح ها بدور باشه >> حرفی واسه گفتن داشته باشه >>  خلاقیت و ایده نو

شما باید این کارها و قابلیت ها تون رو در پرتفولیو به معرض نمایش هر چه بهتر استاد و کمیته تصمیم گیری بزارین >> 
پس خود طرح و کاری که میخواین بزارین یه طرف / نوع ارائه و نشون دادن و معرفی کردن در پرتفولیو طرف دیگر معادله هستن 
که باید به همون اندازه به پرزانته هم اهمیت بدین

در مورد پرزانته عالی و گویا در تاپیک پرتفولیو نکاتی رو اضافه کردم.
پیروز باشین

RE: وضعیت فاند برای رشته معماری - farahnoush - 13-10-2013

(12-08-2013, 12:53 PM)'ARNAVAZ' نوشته:
درود آرزو جان
رزومه و سوابق درخشان در معماری بیشتر منظور " طرح های اجرایی / مقام آوردن در مسابقات معماری" هستش
که مسلما هر چه این کارها قویتر باشه و از سطحی بودن و کلیشه بودن طرح ها بدور باشه >> حرفی واسه گفتن داشته باشه >>  خلاقیت و ایده نو
شما باید این کارها و قابلیت ها تون رو در پرتفولیو به معرض نمایش هر چه بهتر استاد و کمیته تصمیم گیری بزارین >> 
پس خود طرح و کاری که میخواین بزارین یه طرف / نوع ارائه و نشون دادن و معرفی کردن در پرتفولیو طرف دیگر معادله هستن 
که باید به همون اندازه به پرزانته هم اهمیت بدین
در مورد پرزانته عالی و گویا در تاپیک پرتفولیو نکاتی رو اضافه کردم.
پیروز باشین

ببخشید من تا به حال نه کار اجرایی داشتم و نه در مسابقه معماری شرکت کردم !
آیا برای پرتفلیو می توانم طرح های طراحی های معماری و ... که در دانشگاه انجام دادم را بگذارم ! .

RE: وضعیت فاند برای رشته معماری - lavender - 14-10-2013

(13-10-2013, 11:34 PM)'farahnoush' نوشته:
ببخشید من تا به حال نه کار اجرایی داشتم و نه در مسابقه معماری شرکت کردم !
آیا برای پرتفلیو می توانم طرح های طراحی های معماری و ... که در دانشگاه انجام دادم را بگذارم ! .

100% کارایی رو که تو دانشگاه انجام دادید بذارید

RE: وضعیت فاند برای رشته معماری - نگار بهی - 01-11-2013

با سلام 
من دانشجوی ترم آخر معماری هستم که در واقع دارم فقط روی پروژه ی نهاییم کار میکنم.در دانشگاه آزاد اصفهان. معدلمم 18هست. یه رزومه هم خودم درست کردم از ترم های پیشم....موضوع طرح نهاییمم در رابطه با معماری پایدار هست و العانم کلاس تافل میرم و دارم همچنان برای تافل آی بی تی میخونم.....می خواستم ببینم آیا این خوندن تافل رو ادامه بدم و امیدی به گرفتن پذیرش داشته باشم برای فوق لیسانس و به ضورت فول فاند برای آمریکا و کانادا.....و به نظرتون کی شروع کنم به اپلای کردن برای دانشگاه ها اگه بخوام مهر سال دیگه برم سر کلاس.....و اینکه من شنیدم برای رشته ما باید دو سال اضافه تر از دوره فوق لیسانس هم بخونیم.....آیا صحت داره؟حال با این همه تفاسیر من این روند رو ادامه بدم یا برا فوق همینجا برای دانشگاه تهران بخونم که قبول شم......لطفا راهنماییم کنید....مرسی

RE: وضعیت فاند برای رشته معماری - lavender - 01-11-2013

(01-11-2013, 05:18 PM)'نگار بهی' نوشته: با سلام 
من دانشجوی ترم آخر معماری هستم که در واقع دارم فقط روی پروژه ی نهاییم کار میکنم.در دانشگاه آزاد اصفهان. معدلمم 18هست. یه رزومه هم خودم درست کردم از ترم های پیشم....موضوع طرح نهاییمم در رابطه با معماری پایدار هست و العانم کلاس تافل میرم و دارم همچنان برای تافل آی بی تی میخونم.....می خواستم ببینم آیا این خوندن تافل رو ادامه بدم و امیدی به گرفتن پذیرش داشته باشم برای فوق لیسانس و به ضورت فول فاند برای آمریکا و کانادا.....و به نظرتون کی شروع کنم به اپلای کردن برای دانشگاه ها اگه بخوام مهر سال دیگه برم سر کلاس.....و اینکه من شنیدم برای رشته ما باید دو سال اضافه تر از دوره فوق لیسانس هم بخونیم.....آیا صحت داره؟حال با این همه تفاسیر من این روند رو ادامه بدم یا برا فوق همینجا برای دانشگاه تهران بخونم که قبول شم......لطفا راهنماییم کنید....مرسی

سلام.
ببینید همونطور که من و دوستان دیگه بارها و بارها گفتیم..... فول فاند شدن تضمینی نیست.
من یکی از دوستام با اینکه ورودی 75 بود تونست امسال از دانشگاه ما فول فاند + RA معماری برای ارشد بگیره. ( البته ایشون استاد دانشگاه و هیئت علمی بودن تو ایران و کارهای اجرایی خیلی زیادی داشتن)
اما یکی دیگه از بچه ها که پرتفولیوی خیلی قوی + معدل بالا و زبان خیلی خوبی داشت نتونست فول فاند بشه.
فول فاند شدن توی معماری مخصوصاً ارشد احتمالش کمه. کلاً فول فاند شدن توی ارشد توی همه ی رشته ها این مشکل رو داره.

برای اپلای کردن باید دد لاین های هر دانشگاه رو ببینید و اقدام کنید.
اصولاً برای fall سال بعد باید از دسامبر سال قبل اقدام کنید.
نقل قول:
اینکه من شنیدم برای رشته ما باید دو سال اضافه تر از دوره فوق لیسانس هم بخونیم
منظورتون اینه که وقتی پذیرش ارشد گرفتید اینجوری میشه؟
نه وقتی پذیرش ارشد گرفتید همون 2 سال رو می خونید.

RE: وضعیت فاند برای رشته معماری - archiman - 01-11-2013

با آرزوی سلامتی و شادابی برای شما"
من کارشناسیم رو از دانشگاه ازاد چالوس گرفتم.با معدل 18.42 و بعد از 70 رو گذروندن خدمت سربازی ارشد معماری تو همون دانشگاه قبول شدم و در حال تصفیه از دانشگاه هستم"
میخوام یه کمکی بهم بکنید و منو ازین همه سوالات درونیم خلاص کنید"
میخوام بدونم اگه بخوام واسه دکتری برم یه کشوری مثه ایتالیا(یا یه کشوری که بتونم از پسش بر بیام)چه کار باید بکنم؟میدونم سوالام کلی هستند ولی واقعا چیزی راجع به مسائل بورس شدن و ... نمیدونم"منو ببخشید"
من باید پایان خدمت داشته باشم؟بعدش چقدر هزینه داره؟چه مدارکی رو باید بگیرم(منظورم تافل و ...هست)"
اگه بخوام جایی هم درس بخونم هم حقوق بگیرم چه کار باید کنم؟
ببخشید اگه سوالام خیلی آماتورن
من با نرم افزار های معماری مثه 3ds max و autocad و کمی هم فتوشاپ آشنایی دارم.اینا فاکتور حساب نمیشن؟"
2-3 تا پروژه تو کارشناسی دادم.اینا حائز اهمیت هست؟"
و اگه آره تو ارشد بیشتر چه پروژه هایی رو پیشنهاد میکنید که بشه چند تا مقاله ازش دراورد؟
واقعا خیلی کمکم میکنید"
​با تشکر

RE: وضعیت فاند برای رشته معماری - ARNAVAZ - 01-11-2013

درود دوست عزیز 
ضمن خوشامدگویی Smile
اصلا اینطور نیست که حالا همه خیلی معدل بالا دارن و این باعث شده پذیرش و فاند بگیرن....

پ.ن:
به نظر من شما همین تاپیک و تاپیکهای مرتبط مثل پرتفولیو / دانشگاه پلی تکنیک میلان و تورین رو کمی مطالعه کنید همه چیز میاد دستون... خیلی تکرار شده این سوالات، من و سایر دوستان بارها و بارها جواب دادیم ...(جهت حفظ نظم تاپیک) Smile

باز اگه سوالی بود در خدمت هستیم
(01-11-2013, 07:02 PM)'archiman' نوشته: با آرزوی سلامتی و شادابی برای شما"
من کارشناسیم رو از دانشگاه ازاد چالوس گرفتم.با معدل 18.42 و بعد از 70 رو گذروندن خدمت سربازی ارشد معماری تو همون دانشگاه قبول شدم و در حال تصفیه از دانشگاه هستم"
میخوام یه کمکی بهم بکنید و منو ازین همه سوالات درونیم خلاص کنید"
میخوام بدونم اگه بخوام واسه دکتری برم یه کشوری مثه ایتالیا(یا یه کشوری که بتونم از پسش بر بیام)چه کار باید بکنم؟میدونم سوالام کلی هستند ولی واقعا چیزی راجع به مسائل بورس شدن و ... نمیدونم"منو ببخشید"
من باید پایان خدمت داشته باشم؟بعدش چقدر هزینه داره؟چه مدارکی رو باید بگیرم(منظورم تافل و ...هست)"
اگه بخوام جایی هم درس بخونم هم حقوق بگیرم چه کار باید کنم؟
ببخشید اگه سوالام خیلی آماتورن
من با نرم افزار های معماری مثه 3ds max و autocad و کمی هم فتوشاپ آشنایی دارم.اینا فاکتور حساب نمیشن؟"
2-3 تا پروژه تو کارشناسی دادم.اینا حائز اهمیت هست؟"
و اگه آره تو ارشد بیشتر چه پروژه هایی رو پیشنهاد میکنید که بشه چند تا مقاله ازش دراورد؟
واقعا خیلی کمکم میکنید"
​با تشکر