آکادمیا کافه
موارد خاص سربازی، معافیت و... - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: اطلاعات جانبی دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%DA%AF%D8%B0%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87%D8%8C-%D8%B3%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%88-%D8%AE%D8%B1%D9%88%D8%AC-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1)
+---- انجمن: امور سربازی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D9%85%D9%88%D8%B1-%D8%B3%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C)
+---- موضوع: موارد خاص سربازی، معافیت و... (/Thread-%D9%85%D9%88%D8%A7%D8%B1%D8%AF-%D8%AE%D8%A7%D8%B5-%D8%B3%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C%D8%8C-%D9%85%D8%B9%D8%A7%D9%81%DB%8C%D8%AA-%D9%88)

صفحات 1 2 3 4 5 6

RE: موارد خاص سربازی، معافیت و... - MaMi - 11-05-2013

نقل قول:
از راهنماییت ممنونم رفیق .
[align=right]اگر تابعیته ایرانمو لغو نکنم و در حالیکه شهرونده امریکایی هستم به ایران برگردم به خاطر  نرفتن به سربازی میتونن منو محاکمه کنن؟
[عکس: lightbulb.gif]
همونطور که در اینجا اشاره شده، شما بعد از یکسال از پایان مدت زمان معافیت تحصیلی تون، سرباز فراری قلمداد شده و بعد از بازگشت، به مراجع قضایی معرفی خواهید شد.

RE: موارد خاص سربازی، معافیت و... - mhz_ir - 22-05-2013

دوستان عزیز برای گرفتن جواب های نظام وظیفه ای خودتون از این صفحه میتونید اقدام کنید.قبل از طرح سوال این صفحه رو بررسی کنید شاید جواب سوالتون باشه.قبلا پاسخدهی خوبی نداشتن ولی الان بهتر شده و سریع تر جواب میدن.فقط لطفا برای اینکه این تاپیک پر باریشو از دست نده سوالایی که جوابشو میگیرید بیارید همینجا که بقیه هم استفاده کنن.فکر میکنم اینطوری هم جوابها از مرجع اصلی و مطمئن هست و هم در وقت صرفه جویی میشه.ببینم چیکار میکنید[عکس: smile.gif]
اول هم خودم شروع می کنم[عکس: biggrin.gif]
شرح درخواست: با سلام.بعد از فراغت از تحصيل(در فرجه يكساله) چند بار اجازه خروج از كشور را داريم؟در اين فرجه امكان رفتن سفر علمي(با 5ميليون وثيقه) وجود دارد؟
شرح پاسخ: باسلام محدوديت ندارد درضمن باز هم بستگي به وضعيت شما دارد.
شرح درخواست: با سلام.كسي كه در سالهای قبل چند ماه از خدمت خود را انجام داده و به خاطر قبولي در دانشگاه ترخيص شده و بدون غيبت ميباشد
اگر در سال 92 بخواهد به خدمت اعزام شود برايش طبق قانون سالی که خدمت رفته (كل خدمت سربازي 18ماه)در نظر گرفته ميشود؟
شرح پاسخ: طبق قانون جديد خدمت شما 21 ماه است.

RE: موارد خاص سربازی، معافیت و... - wood - 27-08-2013

امیدوارم که اینطور بشه ولی تقریبا بعید به نظر میرسه چون فعلا من که هرکس رو میبینم از سربازی فراریه چه برسه به این که داوطلب بخواد بره [img]images/smilies/smile.gif[/img]
درحالت خیلی خوش بینانه میشه گفت سال ها طول میکشه تا این اتفاق بیفته
البته این نظر شخصیه منه

[برش] مهلت تعيين تكليف وضعيت مشموليت براي مشمولان - saman1989 - 05-01-2014

سلام. من یه چند مدتی دیگه تحصیلم تموم میشه و برطبق قانون 1سال فرصت تعیین وضعیتم رو دارم. من دو نوع معافی می تونم شرکت کنم. کفالت به خاطر تک پسر بودن و بیماری قلبی پدرم و پزشکی برای واریکوسل درجه3 و پای پرانتزی خودم. از هر لحاظی به نظر شما کدوم رو اقدام کنم.کدومشون کارش زودتر راه می افته و برای آینده دردسر نمیشه برام.مثلا برای استخدام به معافیت پزشکیم گیر بدن یا به هر نحو دیگه.ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.

RE: موارد خاص سربازی، معافیت و... - saman1989 - 07-01-2014

در ضمن اگر بنده برای مثال معافیت کفالت درخواست بدم. بعدآ اگه سفر خارج از کشور یا هرچیز دیگه ایی پیش بیاد گیر نمیشه برام که بگن تو معافیت کفالت داری و نمیتونی بری خارج از کشور؟

RE: موارد خاص سربازی، معافیت و... - saman1989 - 09-01-2014

سلام دوباره. من خودم تاپیکای پزشکی رو خوندم. اگه میشه در مورد کفالت راهنمایی کنید تا حساب کار دستمون بیاد و به نتیجه گیری نهایی برسیم. فقط 2 نکته:
1. تا اینجا که پرس و جو کردم معافیت پزشکی به جز در موارد خاص مشکلی پیش نمیاره.(در داخل یا خارج)
2. اکثر افراد به طور کلی کفالت رو بر پزشکی ترجیح دادن و میدن.(در حد اطلاعات خودم، شایدم اینجوری نباشه)

RE: موارد خاص سربازی، معافیت و... - yousi - 11-01-2014

(05-01-2014, 06:22 PM)'saman1989' نوشته: سلام. من یه چند مدتی دیگه تحصیلم تموم میشه و برطبق قانون 1سال فرصت تعیین وضعیتم رو دارم. من دو نوع معافی می تونم شرکت کنم. کفالت به خاطر تک پسر بودن و بیماری قلبی پدرم و پزشکی برای واریکوسل درجه3 و پای پرانتزی خودم. از هر لحاظی به نظر شما کدوم رو اقدام کنم.کدومشون کارش زودتر راه می افته و برای آینده دردسر نمیشه برام.مثلا برای استخدام به معافیت پزشکیم گیر بدن یا به هر نحو دیگه.ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.

سلام دوست من
امیدوارم خوب باشی. ببین خودت شرایط رو بسنج. اگر مشکل پدرت واقعا اونقدر حاده که نیاز به مراقبت داره خب بهت پیشنهاد میکنم از این راه اقدام کنی خیلی بهتره تا از راه مشکل پزشکی بخاطر اینکه بعدا برات مشکل ساز میشه مخصوصا برای پیدا کردن کار. ولی اگر نه پدرت مشکل آنچنان بغرنجی نداره بهتره از همون معافیت پزشکی اقدام کنی چون برای معافیت کفالت باید از 1000 تا دکتر رد بشی تا بهت اون معافیت رو بدن که این خودش یک پروسه 5 یا 6 ماه یا حتی بیشتره! منظورم اینه که سعی کن همه چیز رو سبک سنگین کنی و بعد یکدوم از این 2 راه که خودت گفتی رو انتخاب کن تا به امید خدا معاف شی. چون امکان داره برای جفتش زمان نداشته باشی تا امتحان هرکدوم رو امتحان کنی.
به امید شنیدن معافیتت از همین فروم

RE: موارد خاص سربازی، معافیت و... - saman1989 - 11-01-2014

ممنون. مشکل پدرم حاد که نیست فقط به خاطر فشار و چربی خون بالا و اخیرآ به نظرم (تنگی دریچه میترال) یا یه همچین چیزی تحت نظر پزشک هستن و هر شش ماه یکبار باید تهران بره برای چک آپ. خودمم که عرض کردم چه مشکلی دارم. حالا پزشکی رو که میگن شاید بعدآ کار پیدا کردن مشکل بشه. ولی من یه کم هم به فکر تحصیل خارج از کشور هستم. می خواستم بدونم معافیت کفالت برای کارای اپلای و اینا دردسر ساز نیست.؟؟ مثلآ کارای پاسپورت..هر کدوم رو اقدام کنم ده تا پزشک که رو شاخش هست و تقریبآ 4 الی 6 ماه طول می کشن. تبعات بعدیشون رو می خوام بدون.

RE: موارد خاص سربازی، معافیت و... - yousi - 12-01-2014

(11-01-2014, 11:05 PM)'saman1989' نوشته: ممنون. مشکل پدرم حاد که نیست فقط به خاطر فشار و چربی خون بالا و اخیرآ به نظرم (تنگی دریچه میترال) یا یه همچین چیزی تحت نظر پزشک هستن و هر شش ماه یکبار باید تهران بره برای چک آپ. خودمم که عرض کردم چه مشکلی دارم. حالا پزشکی رو که میگن شاید بعدآ کار پیدا کردن مشکل بشه. ولی من یه کم هم به فکر تحصیل خارج از کشور هستم. می خواستم بدونم معافیت کفالت برای کارای اپلای و اینا دردسر ساز نیست.؟؟ مثلآ کارای پاسپورت..هر کدوم رو اقدام کنم ده تا پزشک که رو شاخش هست و تقریبآ 4 الی 6 ماه طول می کشن. تبعات بعدیشون رو می خوام بدون.

ببین سامان جان من قصد نا امید کردنت رو ندارم. فقط دوست دارم وقتت رو الکی هدر ندی. اگه مشکل پدرت حاد نیست کلا معافیت از طریق کفالت رو ببوس بگذار کنار. چون نظام وظیفه ساده لوح نیست و اگر اینطوری بود ملت همه معاف میشدند. تنها در صورتی از اون طریق معاف میشی که پدرت واقعا از کار افتاده باشه.
در مورد گدرنامه و اینا باید بگم که نه هیچ مشکلی پیش نمیاد اگه معافیت کفالت بگیری.
منظور از تبعات اگر همینا بود که تبعات آنچنانی نداره بغیر از اینکه با معافیت پزشکی هیچ کاردولتی گیرت نمیاد
موفق باشی 

RE: موارد خاص سربازی، معافیت و... - saman1989 - 12-01-2014

توی اون تاپیکی که در مورد پزشکی گذاشته بودن دوستانی مثل MaMi و یا Spt به اون شدتی هم که شما گفته بودید در مورد کار پیدا کردن بحث نکرده بودن... اینی که می گید رو تجربه ی شخصی خودتون هست؟