آکادمیا کافه
آیا ایمیل زدن با ایمیل آکادمیک و غیر آکادمیک تفاوتی می کند؟ - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B4%D9%87%D8%B1%DB%8C%D9%87%D8%8C-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%88-%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B3-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D9%86)
+--- موضوع: آیا ایمیل زدن با ایمیل آکادمیک و غیر آکادمیک تفاوتی می کند؟ (/Thread-%D8%A2%DB%8C%D8%A7-%D8%A7%DB%8C%D9%85%DB%8C%D9%84-%D8%B2%D8%AF%D9%86-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%DB%8C%D9%85%DB%8C%D9%84-%D8%A2%DA%A9%D8%A7%D8%AF%D9%85%DB%8C%DA%A9-%D9%88-%D8%BA%DB%8C%D8%B1-%D8%A2%DA%A9%D8%A7%D8%AF%D9%85%DB%8C%DA%A9-%D8%AA%D9%81%D8%A7%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%85%DB%8C-%DA%A9%D9%86%D8%AF%D8%9F)

صفحات 1 2 3

RE: آیا ایمیل زدن با ایمیل آکادمیک و غیر آکادمیک تفاوتی می کند؟ - فرید - 27-04-2014

من به یک استادی پارسال با ایمیل اکادمیک زدم بلافاصله یک پیغام امد که سیستم اسپم تشخیص داده و همون ایمیل با همون عنوان با جیمیل فرستادم خود استاد جواب داد یعنی اینکه بدستش رسید. بعد از اون فقط از جیمیل استفاده کردم. من فکر می کنم استاد اگه بخواهد دانشجو بگیره جیمیل هم باز می کنه. شاید موارد نادری باشه که استاد به اینکه از چه ایمیلی و از کدوم دانشگاه فرستاده شده توجه کنه.

RE: آیا ایمیل زدن با ایمیل آکادمیک و غیر آکادمیک تفاوتی می کند؟ - Astro - 27-04-2014

(27-04-2014, 05:26 PM)'butterfly' نوشته: خیلی ممنون از پیشنهاد خوبتون و همین طور توضیحتون برای انتخاب سابجکت ایمیل. الان فهمیدم که چرا اون ایمیل رفته به اسپم چون تو سابجکتش کلمه test بود. اما در مورد اینکه ایمیل دانشگاه به جیمیل وصل کنم من متاسفانه برای اینکار مشکل دارم. من چند دقیقه پیش بنا به پیشنهاد شما اینکار امتحان کردم اما پیامی که بعد از وارد کردن رمزم میاد اینه :
Gmail couldn't identify your POP server. Please enter your POP server information below. 
شما می دونید تو قسمت POP server چی باید بنویسم؟ من این مشکل برای وارد کردن ایمیل دانشگاهیم تو outlook هم داشتم و نتونستم این ایمیلم وارد کنم دقیقا به خاطر همین مشکل.

خواهش میکنم. من هم یادمه قبلا به اون مشکلی که فرموده بودید برخوردم. بعضی ها بهم میگفتن اول برم مطمئن بشم که آیا سرویس ایمیل دانشگاه از POP server استفاده میکنه یا نه و اینکه باید اطلاعاتش رو از IT دانشگاه یا دوستان دانشگاهی که قبلا این کار رو کردند بپرسم. ولی خودم یه روشی رو انجام دادم که زود جواب داد. به نظر من این مراحل رو طی کنید:

Settings > Accounts and Import > Send mail as > Add another email address you own

و ایمیل مورد نظرتون رو اضافه کنید. توجه کنید که در این صورت باید یه بار ایمیل دانشگاهیتون رو چک کنید و اگه درست یادم باشه باید اجازه دسترسی رو تایید کنید. خیلی راحته. بعد از تایید، دیگه هر موقع که دارید ایمیل میفرستید میتونید از منوی کشویی انتخاب کنید که با کدوم بفرسته. میشه از قبل هم یک کدوم رو پیش فرض انتخاب کرد.

برای ایمپورت محتویات سایر ایمیل هاتون و چک کردن اون ایمیل ها از جیمیل راههای زیر رو امتحان کنید:
Settings > Accounts and Import > Import mail and contacts
Settings > Accounts and Import > Check mail from other accounts
توجه: دانشگاه ها معمولا یک مدت بعد از فارغ التحصیلی، حساب ایمیل های قدیمی رو پاک میکنند!

[برش] نحوه تماس با استادان برای گرفتن پذیرش و RA - acronia - 02-08-2014

سلام خسته نباشید
خواستم بپرسم برای مکاتبه با اساتید از ایمیل دانشگاهم استفاده کنم تا جدی تر و رسمی تر باشه یا اینکه فرقی نمیکنه؟
ممنون

RE: آیا ایمیل زدن با ایمیل آکادمیک و غیر آکادمیک تفاوتی می کند؟ - M1KE - 02-08-2014

ایمیل دانشگاه رسمی تر هست ولی به نظرم تاثیر خاصی روی شانس پذیرش نداره و خیلی ها از ایمیل شخصی خودشون (Gmail و Yahoo و غیره) برای ایمیل زدن استفاده می کنند. مدت اعتبار ایمیل اغلب دانشگاه ها، تا زمان فارغ التحصیلی هست و بعد از اون از کار میفته و ایمیل های قبلی رو حذف می کنند که فضای جدید برای ایمیل دانشجویان جدید باز بشه. در نتیجه اگر در حال ارتباط با استادی باشین رابطه تون قطع میشه. از این نظر پیشنهاد من اینه که از ابتدا از Gmail استفاده کنید.

(02-08-2014, 01:25 PM)'acronia' نوشته: سلام خسته نباشید
خواستم بپرسم برای مکاتبه با اساتید از ایمیل دانشگاهم استفاده کنم تا جدی تر و رسمی تر باشه یا اینکه فرقی نمیکنه؟
ممنون

RE: آیا ایمیل زدن با ایمیل آکادمیک و غیر آکادمیک تفاوتی می کند؟ - saaaaam - 03-08-2014

'AlirezaT dateline='' نوشته: از کدومیک از این اینا ایمیل بزنیم به استاد بهتره ؟
1- جی میل یا یاهو
2- ایمیل دانشگاه ایران
3- ایمیل سایت شخصی خودمون
سابجکت رو چی بذاریم که ایمیل اسپم نشه ؟

سلام دوست خوبم
در مورد ایمیل من تجربه خودم را عرض می کنم که بنظر من شما از ایمیل اکادمیک ایران استفاده نکنید چون اصلا قابل اعتماد نیست من استادم بهم ایمیل می زد اصلا نمی رسید! در مورد ایمیل یاهو یا جیمیل هم عرض شود که چون اساتید اسپم زیاد می گیرن ممکنه اشتباها اسپم بشه بخاطر همین پیشنهاد می کنم از ادرسهای ایمیل دیگه مثلا aol استفاده کنید 

RE: آیا ایمیل زدن با ایمیل آکادمیک و غیر آکادمیک تفاوتی می کند؟ - blur - 28-09-2014

کسی تابحال به این موضوع برخورده که ایمیل آکادمیکش میل یک دانشگاهی رو نشناسه و میل رو نفرسته؟ میشه حلش کرد؟ مثلا با دستکاری تنظیماتی چیزی؟
مثلا میل یکی از ریکامندرها به این مشکل بربخوره چه باید کرد؟ با میل غیرآکادمیک میل بزنه؟ البته با توجه به اینکه تو متن اپلیکیشن هم میل آکادمیک ایشون نوشته شده.

RE: آیا ایمیل زدن با ایمیل آکادمیک و غیر آکادمیک تفاوتی می کند؟ - ForeverBlue - 28-09-2014

بله، بروز این مشکل امکان پذیر است و البته دلایل آن فنی است. 
ممکن است میل سرور دانشگاه نتواند ایمیل را به میل سرور مقصد برساند اما جیمیل و ... این مشکل را نداشته باشند. دلایل آن نیز میتواند متعدد باشند (مثل DNS یا قرارداشتن آدرس میل سرور مقصد در یک بلک لیست یا ...)

بهترین راه هم تماس با قسمت آی تی دانشگاه است برای رفع مشکل.