آکادمیا کافه
مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان GRE General - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: آزمون‌ها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86%E2%80%8C%D9%87%D8%A7)
+---- انجمن: GRE General (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-GRE-General)
+----- انجمن: مشاوره و رفع اشکال GRE General (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D9%88-%D8%B1%D9%81%D8%B9-%D8%A7%D8%B4%DA%A9%D8%A7%D9%84-GRE-General)
+----- موضوع: مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان GRE General (/Thread-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D8%A8%D9%85%D9%86%D8%B8%D9%88%D8%B1-%D8%A2%D9%85%D8%A7%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%A7%D9%86-GRE-General)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28

RE: مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان GRE General - maryam4312 - 23-09-2011

درود
دوستان با 6 ماه وقت و سطح زبان متوسط(هنوز هم هیچ آزمون زبانی ندادم) میشه انتظار گرفتن چه نمره ای از جی آر ای رو داشت؟البته با توجه به اینکه این زمان برای آمادگی توی هر دو آزمونه (general va subject)
سوال دیگه م اینکه معمولا تا چه مدت قبل از آزمون میشه براش ثبت نام کرد؟

RE: مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان GRE General - aarmitaa - 09-10-2011

سلام... دوستان می شه ازتون خواهش کنم به من بگید چه کتابایی برای جی آر ای جنرال باید بخونم؟ اصلا چند تا کتاب باید بخونم؟ من دانشجوی سال آخر ادبیات انگلیسی هستم و بیشتر نگرانیم برای ریاضی هست چون خیلی وقت که نخوندم. میشه دقیق بهم بگید که از چی شروع کنم؟ منابع زیاده و نمیرسم همشو بخونم. بهمن امتحان دارم. آیا کسی می دونه اصلا برای رشته من بخش ریاضیش مهم هست یا نه؟

RE: مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان GRE General - m0h3n - 09-10-2011

(23-09-2011, 10:00 AM)raha نوشته: درود
دوستان با 6 ماه وقت و سطح زبان متوسط(هنوز هم هیچ آزمون زبانی ندادم) میشه انتظار گرفتن چه نمره ای از جی آر ای رو داشت؟البته با توجه به اینکه این زمان برای آمادگی توی هر دو آزمونه (general va subject)
سوال دیگه م اینکه معمولا تا چه مدت قبل از آزمون میشه براش ثبت نام کرد؟
سلام،

بنظرم 6 ماه زمان مناسبی هست برای اینکه آماده بشید برای امتحان با توجه به اینکه عنوان کردید سطح زبانتون متوسط هست !
برنامه ریزی مدون برای وربال داشته باشید می تونید نمره خوبی بیارید.

در خصوص سوال دومتون باید بگم که بستگی به کشوری داره که امتحان برگزار میشه و نوع امتحان تا حدودی (کامپیوتری یا کاغذی)
بهرحال پیشنهاد من برای کامپیوتری این هست که حداقل 2 ماه قبل برای امتحان رجیستر کنید ولی با اینحال حتما تاریخ های امتحان رو مرتبا چک کنید.

موفق باشید

RE: مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان GRE General - m0h3n - 09-10-2011

(09-10-2011, 12:40 AM)aarmitaa نوشته: سلام... دوستان می شه ازتون خواهش کنم به من بگید چه کتابایی برای جی آر ای جنرال باید بخونم؟ اصلا چند تا کتاب باید بخونم؟ من دانشجوی سال آخر ادبیات انگلیسی هستم و بیشتر نگرانیم برای ریاضی هست چون خیلی وقت که نخوندم. میشه دقیق بهم بگید که از چی شروع کنم؟ منابع زیاده و نمیرسم همشو بخونم. بهمن امتحان دارم. آیا کسی می دونه اصلا برای رشته من بخش ریاضیش مهم هست یا نه؟

سلام،

اگر لطف کنید ارسالهای زیر رو مطالعه کنید بسیار برای شما مفید خواهند بود.

این ارسال
این ارسال

موفق باشید

RE: مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان GRE General - AVA - 09-10-2011

(09-10-2011, 12:40 AM)aarmitaa نوشته: سلام... دوستان می شه ازتون خواهش کنم به من بگید چه کتابایی برای جی آر ای جنرال باید بخونم؟ اصلا چند تا کتاب باید بخونم؟ من دانشجوی سال آخر ادبیات انگلیسی هستم و بیشتر نگرانیم برای ریاضی هست چون خیلی وقت که نخوندم. میشه دقیق بهم بگید که از چی شروع کنم؟ منابع زیاده و نمیرسم همشو بخونم. بهمن امتحان دارم. آیا کسی می دونه اصلا برای رشته من بخش ریاضیش مهم هست یا نه؟

بسته به رشته ای که می خواین برای ادامه تحصیل انتخاب کنید ممکنه فقط نمرات بخش هایی از GRE لازم باشه. به طور معمول نمرات هر 3 بخش GRE لازم هست. در سایت دانشگاههای مورد نظرتون ببینید نمرات چه بخش هایی از این آزمون خواسته شده.کتابهایی که در تاپیک منابع انجمن GRE گذاشته شده از منابع خوب و به روز هست که با خوندن اونها می تونید نمره بالایی بگیرید.

مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان GRE General - sarolin - 05-02-2012

با سلام
میخواستم بدونم بهترین روش برای پاسخ دادن به سؤالاتی که وقت کافی برای آنها نداریم یا پاسخ آنها را نمیدانیم چیست؟
به عبارت دیگه میخوام بدونم شانسی انتخاب کردن گزینه ها روش مؤثری داره یا نه؟ مثلا همه ی سؤالاتی که مانده اند را با گزینه ی C یا همه را با D پاسخ دهیم.
در سؤالاتی که چند جواب صحیح دارند چطور؟
ممنون.

RE: مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان GRE General - ice - 07-02-2012

(05-02-2012, 08:25 PM)sarolin نوشته: با سلام
میخواستم بدونم بهترین روش برای پاسخ دادن به سؤالاتی که وقت کافی برای آنها نداریم یا پاسخ آنها را نمیدانیم چیست؟
به عبارت دیگه میخوام بدونم شانسی انتخاب کردن گزینه ها روش مؤثری داره یا نه؟ مثلا همه ی سؤالاتی که مانده اند را با گزینه ی C یا همه را با D پاسخ دهیم.
در سؤالاتی که چند جواب صحیح دارند چطور؟
ممنون.
متاسفانه روش یکسانی برای این کار وجود نداره و خیلی به توانایی شما بستگی داره. قانون ثابتی هم نیست، مثلا در بخش ریاضی نوامبر 2011 سوالات زیادی در یک بخش پشت سر هم یک گزینه داشتند ولی در بخش دیگه این اتفاق نیفتاد.
در بخش verbal: برای این که از وقت موجود استفاده بهتری بشه اول برید و همه سوالات کوتاه رو جواب بدید، حتی برای ریدینگ ها. من اگر این کار رو نمی کردم احتمالا وقت کم می آوردم و سوالات ساده تر رو از دست می دادم. شاید متن سه خطی فقط یک سوال داشته باشه ولی پاسخ دادن بهش راحت تر از خوندن یک ستون کامل برای سه سوال هست.
کار دیگه ای هم که می تونه بهتون کمک کنه دونستن واژگان مترادف هست. در سوالاتی که از شما می خواهند برای یک جای خالی همه گزینه های مناسب رو انتخاب کنید، اگر متن رو هم متوجه نشدید یا وقت خوندن پیدا نکردید با زدن گزینه های دارای معنای مشابه احتمال دادن پاسخ صحیح رو بالا می برید.

مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان GRE General - businessmanint - 31-03-2012

با سلام. دوستان بنده زبانم بدک نیست و میشه گفت در حد تافل 500 به بالا یا آیلتس 6 به بالا هست!
حال می خوام بدونم آیا میتونم تو 3 4 ماه تواما GRE و iBT رو جمع کنم به طوری که iBT 100 رو بیارم و GRE هم نمره خوبی بیارم؟؟ یا بیشتر از اینها باید وقت بزارم
سپاسگزارم

مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان GRE General - Saeid - 31-03-2012

(31-03-2012, 01:16 AM)businessmanint نوشته: با سلام. دوستان بنده زبانم بدک نیست و میشه گفت در حد تافل 500 به بالا یا آیلتس 6 به بالا هست!
حال می خوام بدونم آیا میتونم تو 3 4 ماه تواما GRE و iBT رو جمع کنم به طوری که iBT 100 رو بیارم و GRE هم نمره خوبی بیارم؟؟ یا بیشتر از اینها باید وقت بزارم
سپاسگزارم
سلام. دوست عزیز به جمع ما خوش آمدید.
نمره 500 یا حتی 6 آیلتس نمره خوبی محسوب نمیشه و مینیمم 99% دانشگاها رو نمیاره (برا آمریکا دیگه چون GRE فقط برا آمریکاس) و به نظر من باید بیشتر از اینا برا نمره 100 و GRE بالا وخت بزارید(البته 100 نمره بسیار بالایی هستش). باز دوستان دیگه لطفا راهنمایی کنن. موفق باشید

مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان GRE General - ahmadpashaei - 31-03-2012

(31-03-2012, 01:16 AM)businessmanint نوشته: با سلام. دوستان بنده زبانم بدک نیست و میشه گفت در حد تافل 500 به بالا یا آیلتس 6 به بالا هست!
سپاسگزارم
من نمیدونم تافل pbt=500 حدودا چند ibt هست ولی میدونم نمره پایینی هست و آیلتس هم خود 6 نمره پایینی هست،البته نه برای مصارف داخلی و استخدام داخل و .....بلکه برای پذیرش از آمریکا و اروپا کاملا مردود و بلا استفاده هست و باید 6.5 باشید حداقل و دانشگاه های خوب که اصلا بیشتر 7 میخوان.ibt=100 هم چیزی حدود 7 و بیشتر هست که نمره بالایی هست واقعا،ولی اگر مهارت هاتون افت نکرده باشه و جنرال انگلیشتون قوی باشه تو 4 ماه شاید بشه به 100 رسید. تلاش کنید ایشالا میشه Tongue