آکادمیا کافه
Mike:مجرب در گرفتن پذیرش دوره‌های تحصیلات تکمیلی کشور آمریکا و رشته مهندسی‌ صنایع - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: ارتباط با کاربران (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%B7-%D8%A8%D8%A7-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%86)
+--- انجمن: مشاوره رایگان با اعضای مجرب سایت (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AC%D8%B1%D8%A8-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA)
+---- انجمن: مشاوره‌های گذشته (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%AF%D8%B0%D8%B4%D8%AA%D9%87)
+---- موضوع: Mike:مجرب در گرفتن پذیرش دوره‌های تحصیلات تکمیلی کشور آمریکا و رشته مهندسی‌ صنایع (/Thread-Mike-%D9%85%D8%AC%D8%B1%D8%A8-%D8%AF%D8%B1-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%AF%D9%88%D8%B1%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D8%AA%DA%A9%D9%85%DB%8C%D9%84%DB%8C-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7-%D9%88-%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87-%D9%85%D9%87%D9%86%D8%AF%D8%B3%DB%8C%E2%80%8C-%D8%B5%D9%86%D8%A7%DB%8C%D8%B9)

صفحات 1 2 3 4

RE: Mike:مجرب در گرفتن پذیرش دوره‌های تحصیلات تکمیلی کشور آمریکا و رشته مهندسی‌ صنایع - Mike - 08-06-2012

(07-06-2012, 09:13 PM)ahmadpashaei نوشته: با سلام مایک عزیز
من احتمال زیاد امسالم اپلای کنم (درسم آخر بهمن تمام میشه)و میخوام بدونم الان که هنوز استادامو پیدا نکردم و حتی دانشگاه های مقصدم رو،از برنامه عقبم؟آخه تو ترمم و خیلی خیلی فشار میارن بهمون + کلاس زبان دیگه وقتی نمیذاره برام و تا مرداد نمیتونم اینکار بکنم. نظرت چیه؟البته برای مکاتبه با استادا که باید از اواسط شهریور شروع کرد دیگه؟

سلام به شما

من درباره آمریکا فقط نظر میدم. کانادا و اروپا رو نمیدونم.

جواب کوتاه: بله همینطوره

جواب تفصیلی:

منم ۱ روزی مس شما بودم. با همین شرایط و تقریبند می فهمم چی‌ میگید. باید حواستون جم باشه که اشتباه نکنید. برای اینکه به استادا ایمیل بزنید و اونها هم جوابتون رو بدند باید رزومه خوبی‌ داشته باشید. الان همه توی تعطیلات هستند و تقریبند دانشگاه نیمه تعطیل پس کسی‌ جواب شمارو نمیده. بهترین موقع همون اواسط شهریور. بعضی‌ یا فک میکنند که از همون اول استاد‌ها فاند رو میدند. در صورتی‌ که خیلی‌‌ها بعد از اومدن به اینجا فاند رو میدند. پس باید امتحان کنید ببینید چی‌ می‌شه. من خودم ۱۲۰۰ یا ۱۳۰۰ تا ایمیل زدم. تقریبا دانشگاه به درد بخوری نبود که ایمیل نزده باشم اونم نه ۱ بار بلکه چندین بار. از بین اونها ۱۰ تا جواب درست حسابی‌ دادند و ۲-۳ فاند دادند که من ۱ کیشونو که از همه بهتر بود انتخاب کردم. یعنی‌ ۱ چیزی نزدیک ۱ % لذا کلی‌ راه در پیشه. کلی‌ حواستون رو جم کنید که اشتباه نکنید.

امتحانای زبان رو دیگه حداکثر باید تا آخر نوامبر بدید. از الان نوشتن SOP و ... خیلی‌ زوده. جاش زبان بخونید و معدل جمو جور کنید و استاد پیدا کنید.

RE: Mike:مجرب در گرفتن پذیرش دوره‌های تحصیلات تکمیلی کشور آمریکا و رشته مهندسی‌ صنایع - mrtz - 08-06-2012

سلام دوست عزیز
ممنون میشم نظرتون رو درمورد شرایط من بگید و اینکه روی چه رنکی از دانشگاه های آمریکا برای فاند حساب کنم؟
دانشجوی ترم آخر لیسانس برق دانشگاه خواجه نصیر
معدل = 17

GRE : V=700
Q=800
A.W=4.5
(این نمره ها به فرمت قبلی تبدیل شده اند)

TOEFL = 115

مقاله = 1 داخلی (به نظرتون وقت بذارم برای ISI کردنش؟)

RE: Mike:مجرب در گرفتن پذیرش دوره‌های تحصیلات تکمیلی کشور آمریکا و رشته مهندسی‌ صنایع - Mike - 08-06-2012

(08-06-2012, 01:45 PM)mrtz نوشته: سلام دوست عزیز
ممنون میشم نظرتون رو درمورد شرایط من بگید و اینکه روی چه رنکی از دانشگاه های آمریکا برای فاند حساب کنم؟
دانشجوی ترم آخر لیسانس برق دانشگاه خواجه نصیر
معدل = 17

GRE : V=700
Q=800
A.W=4.5
(این نمره ها به فرمت قبلی تبدیل شده اند)

TOEFL = 115

مقاله = 1 داخلی (به نظرتون وقت بذارم برای ISI کردنش؟)
درود بر شما
من هم رشته ای‌ شما نیستم اما باز با این‌حال نظر میدم شاید به دردتون بخوره.
چیزی
که من در این نمرها میبینم خیلی‌ خوب اما من نمیتونم دقیق بگم که رنک مثلا
۱۰ یا ۴. اما بنظر من اگر استاد پیدا کنید شانس خوبی‌ برای ۱۰ تایی اول
رشتتون دارید. منتها هرچقدرم رزومتون خوب باشه متاسفانه برای مستر فاند
خیلی‌ کمه. لذا پیشنهاد من به شما دکتریه مستقیم. اما برای دکتریه مستقیم
نیاز به این دارید که نشون بدید تحقیق بلدین و انجام دادین. بهترین کارم
نمایش این توانایی‌ در مقالات هستش. چون شما تز‌ نداشتید مقاله فقط می‌تونه
این رو نشون بده.
پس به نظر من حالا که وقت دارید ۱ مقدار زحمت بیشتر بکشید و اون مقالتون رو بهتر کنید. اینجوری شانس خیلی‌ خیلی‌ بیشتری خواهید داشت.
موفق باشید

RE: Mike:مجرب در گرفتن پذیرش دوره‌های تحصیلات تکمیلی کشور آمریکا و رشته مهندسی‌ صنایع - ahmadpashaei - 08-06-2012

(08-06-2012, 07:49 AM)Mike نوشته: سلام به شما

من درباره آمریکا فقط نظر میدم. کانادا و اروپا رو نمیدونم.

جواب کوتاه: بله همینطوره

جواب تفصیلی:

منم ۱ روزی مس شما بودم. با همین شرایط و تقریبند می فهمم چی‌ میگید. باید حواستون جم باشه که اشتباه نکنید. برای اینکه به استادا ایمیل بزنید و اونها هم جوابتون رو بدند باید رزومه خوبی‌ داشته باشید. الان همه توی تعطیلات هستند و تقریبند دانشگاه نیمه تعطیل پس کسی‌ جواب شمارو نمیده. بهترین موقع همون اواسط شهریور. بعضی‌ یا فک میکنند که از همون اول استاد‌ها فاند رو میدند. در صورتی‌ که خیلی‌‌ها بعد از اومدن به اینجا فاند رو میدند. پس باید امتحان کنید ببینید چی‌ می‌شه. من خودم ۱۲۰۰ یا ۱۳۰۰ تا ایمیل زدم. تقریبا دانشگاه به درد بخوری نبود که ایمیل نزده باشم اونم نه ۱ بار بلکه چندین بار. از بین اونها ۱۰ تا جواب درست حسابی‌ دادند و ۲-۳ فاند دادند که من ۱ کیشونو که از همه بهتر بود انتخاب کردم. یعنی‌ ۱ چیزی نزدیک ۱ % لذا کلی‌ راه در پیشه. کلی‌ حواستون رو جم کنید که اشتباه نکنید.

امتحانای زبان رو دیگه حداکثر باید تا آخر نوامبر بدید. از الان نوشتن SOP و ... خیلی‌ زوده. جاش زبان بخونید و معدل جمو جور کنید و استاد پیدا کنید.
ممنون از جواب خوبت مایک جان
حالا باید بگم که من دیگه جا برای افزایش معدل ندارم و دیگه با پایه علمی من وقتی تو علمی کاربردی معمولا دروس با 20 پاس میشن،معدل ترم پیشم 19.92 شد(میکرو کنترلرها 19.5) زبانم وقت کم میزارم ولی خوب پیش میرم و مشکل وقت کمم هست.ولی میدونم میتونم نمره های خیلی بالا برای تافل و GRE (شاید به سال بعد بکشه GRE!!)میتونم بیارم. میمونه استاد پیدا کردن.من تو سایت دانشگاه ها قبلا میگشتم استادایی که در زمینه کنترل کار می کردن رو تو یه پوشه ذخیره می کردم در پوشه مخصوص همون دانشگاه! ولی زمینه کاری خاصی مد نظرم نبود و تازه داره یچیزایی حالیم میشه(کارشناسیم دیگه).این روش درسته برای پیدا کردن استاد؟ یعنی برای هر دانشگاه یک پوشه که حاوی پوشه های دیگه ای هست شامل شرایط و ... و اعضای هیات علمی در زمینه کنترل. قرار بود بعدا که فهمیدم زمینه علایقم چیه از تو این استادا کسانی رو که به اون زمینه میخورن انتخاب و شروع به مکاتبه کنم.درسته اینجوری یا شما روش دیگه ای داشتین؟

(08-06-2012, 06:44 PM)ahmadpashaei نوشته: ممنون از جواب خوبت مایک جان
حالا باید بگم که من دیگه جا برای افزایش معدل ندارم و دیگه با پایه علمی من وقتی تو علمی کاربردی معمولا دروس با 20 پاس میشن،معدل ترم پیشم 19.92 شد(میکرو کنترلرها 19.5) زبانم وقت کم میزارم ولی خوب پیش میرم و مشکل وقت کمم هست.ولی میدونم میتونم نمره های خیلی بالا برای تافل و GRE (شاید به سال بعد بکشه GRE!!)میتونم بیارم. میمونه استاد پیدا کردن.من تو سایت دانشگاه ها قبلا میگشتم استادایی که در زمینه کنترل کار می کردن رو تو یه پوشه ذخیره می کردم در پوشه مخصوص همون دانشگاه! ولی زمینه کاری خاصی مد نظرم نبود و تازه داره یچیزایی حالیم میشه(کارشناسیم دیگه).این روش درسته برای پیدا کردن استاد؟ یعنی برای هر دانشگاه یک پوشه که حاوی پوشه های دیگه ای هست شامل شرایط و ... و اعضای هیات علمی در زمینه کنترل. قرار بود بعدا که فهمیدم زمینه علایقم چیه از تو این استادا کسانی رو که به اون زمینه میخورن انتخاب و شروع به مکاتبه کنم.درسته اینجوری یا شما روش دیگه ای داشتین؟
کاری که من خودم کردم این بودش که ۱ فایل اکسل داشتم که توش چنتا ستون
داشت. اسم هر دانشگاه، استادای مورد علاقم به ایمیل هاشون، ددلاین
دانشگاه. حداقل نمرههای زبان و معدل آدرس پستی واسه ارسال مدارک،
اولین ، دومین، ۳ ومین، N مین ایمیل و نوع جوابی‌ که دادند.

و جواب داد این روش. الان هرچی‌ می‌گردم اون فایل رو پیدا نمیکنم! دیتا بس خوبی‌ بود.

RE: Mike:مجرب در گرفتن پذیرش دوره‌های تحصیلات تکمیلی کشور آمریکا و رشته مهندسی‌ صنایع - ahmadpashaei - 08-06-2012

(08-06-2012, 07:02 PM)Mike نوشته: کاری که من خودم کردم این بودش که ۱ فایل اکسل داشتم که توش چنتا ستون
داشت. اسم هر دانشگاه، استادای مورد علاقم به ایمیل هاشون، ددلاین
دانشگاه. حداقل نمرههای زبان و معدل آدرس پستی واسه ارسال مدارک،
اولین ، دومین، ۳ ومین، N مین ایمیل و نوع جوابی‌ که دادند.

و جواب داد این روش. الان هرچی‌ می‌گردم اون فایل رو پیدا نمیکنم! دیتا بس خوبی‌ بود.
وای مایک،این نظم فوق العاده هست!! نیازی به فایل خودت ندارم چون به درد من مهندس برق نمیخوره،اما
1- برای هر دانشگاه یک فایل اکسل دیگه؟
2- یک خواهش: میشه در یک فایل اکسل فقط فرمت و قالب کلی رو یکبار دیگه درست کنی و برام ایمیل کنی؟ چند ثانیه بیشتر نمیشه Big Grin یک دنیا ممنون میشم.

(08-06-2012, 07:40 PM)ahmadpashaei نوشته: وای مایک،این نظم فوق العاده هست!! نیازی به فایل خودت ندارم چون به درد من مهندس برق نمیخوره،اما
1- برای هر دانشگاه یک فایل اکسل دیگه؟
2- یک خواهش: میشه در یک فایل اکسل فقط فرمت و قالب کلی رو یکبار دیگه درست کنی و برام ایمیل کنی؟ چند ثانیه بیشتر نمیشه Big Grin یک دنیا ممنون میشم.
نه برای کل دانشگاها بود. توی ۱ ستون اسم دانشگاه بود بعدش تو ستون دیگه اسم استادا و . . . به صورت ردیفی‌.

RE: Mike:مجرب در گرفتن پذیرش دوره‌های تحصیلات تکمیلی کشور آمریکا و رشته مهندسی‌ صنایع - Mike - 10-06-2012

(08-06-2012, 06:44 PM)ahmadpashaei نوشته: ممنون از جواب خوبت مایک جان
راستی‌ برای امتحان GRE من به شما پیشنهاد می‌کنم که حتما این فایل رو دقیق مطالعه کنید. من خودم هم از این استفاده کردم.

RE: Mike:مجرب در گرفتن پذیرش دوره‌های تحصیلات تکمیلی کشور آمریکا و رشته مهندسی‌ صنایع - maryam4312 - 14-06-2012

سلام
خواستم بدونم با معدل لیسانس و ارشد 16 و 3مقاله داخلی منطقیه که به چه رنکی امیدوار باشم؟
تافل و جی ار ای ندادم میخوام دنبال استاد باشم واسه همین میخوام یه حدودی تقریبی از رنک دستم باشه واسه جستجو.
ممنون

RE: Mike:مجرب در گرفتن پذیرش دوره‌های تحصیلات تکمیلی کشور آمریکا و رشته مهندسی‌ صنایع - Mike - 14-06-2012

(14-06-2012, 10:57 PM)maryam4312 نوشته: سلام
خواستم بدونم با معدل لیسانس و ارشد 16 و 3مقاله داخلی منطقیه که به چه رنکی امیدوار باشم؟
تافل و جی ار ای ندادم میخوام دنبال استاد باشم واسه همین میخوام یه حدودی تقریبی از رنک دستم باشه واسه جستجو.
ممنون
سلام به شما.
شما ۲ تا موضوع رو نگفتید. ۱ کی‌ اینکه رشتتون چی‌ هستش و دومی‌ اینکه کدوم کشور مده نظرتونه. من دربار آمریکا نظر میدم.
معمولا عدد دقیقی‌ نمی‌شه گفت مثلند رنک ۴. بستگی زیادی به نمره زبانتون داره و البته اینکه بتونید استاد پیدا کنید. من بهترین سناریو رو میگم. اگر نمرهاتون خوب بشه و بتونید استاد پیدا کنید ۲۰ -۱۰ تای اول مینید حساب باز کنید. البته اگر اون ۲تا شرطی که گفتم بر قرار بشه.