آکادمیا کافه
لغو یا تغییر زمان آزمون iBT - سوالات مرتبط با آنها - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: آزمون‌ها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86%E2%80%8C%D9%87%D8%A7)
+---- انجمن: TOEFL (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-TOEFL)
+----- انجمن: آزمون iBT (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86-iBT)
+----- موضوع: لغو یا تغییر زمان آزمون iBT - سوالات مرتبط با آنها (/Thread-%D9%84%D8%BA%D9%88-%DB%8C%D8%A7-%D8%AA%D8%BA%DB%8C%DB%8C%D8%B1-%D8%B2%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86-iBT-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%B7-%D8%A8%D8%A7-%D8%A2%D9%86%D9%87%D8%A7)

صفحات 1 2 3 4 5

RE: لغو یا تغییر زمان آزمون iBT - سوالات مرتبط با آنها - javad90 - 04-09-2014

جالب اینکه الان ایمیل زدن میگن مشکل برطرف شده و زمان ها دوباره باز شده!
الان وضعیت ما چی میشه!! چرا ets اینقدر بی حساب و کتابه! ایمیل کنسلی میده دوباره تا شب نشده تو همون روز زمان آزاد میکنه!؟ به نظرتون من الان باید دوباره درخواست بدم یا همون ثبت نام قبلی پابرجاست؟

وضعیت ثبت نام ما هم الان تو سایت به کنسل تغییر کرده!

RE: لغو یا تغییر زمان آزمون iBT - سوالات مرتبط با آنها - ahmadpashaei - 04-09-2014

(04-09-2014, 01:29 AM)'javad90' نوشته: جالب اینکه الان ایمیل زدن میگن مشکل برطرف شده و زمان ها دوباره باز شده!
الان وضعیت ما چی میشه!! چرا ets اینقدر بی حساب و کتابه! ایمیل کنسلی میده دوباره تا شب نشده تو همون روز زمان آزاد میکنه!؟ به نظرتون من الان باید دوباره درخواست بدم یا همون ثبت نام قبلی پابرجاست؟

از متن دو ایمیل عکس بگیرین و با توضیحات جدا زیر هرکدوم درخواستتون رو توضیح بدین و بعد از وضعیت کنسلی فعلی پروفایلتونم عکس بگیرید و بگین چکار کنم. به دو جا ایمیل بزنید،هم خود ets USA و هم مدیریت منطقه ای ما در هلند . البته حجم عکسارو در paint حدود 100kB بکنید[img]images/smilies/tongue.gif[/img] 

RE: لغو یا تغییر زمان آزمون iBT - سوالات مرتبط با آنها - فرید - 04-09-2014

(04-09-2014, 01:29 AM)'javad90' نوشته: جالب اینکه الان ایمیل زدن میگن مشکل برطرف شده و زمان ها دوباره باز شده!

بنظر من با ووچری که بهت دادن ثبت نام کن مجددا. چون تمام مواردی که کنسل کرده بودند الان گذاشتن روی سایت و همه می تونند ثبت نام کنند و این تاریخ ها خیلی سریع تو این وضعیت که تقاضا زیاد پر خواهد شد. 

RE: لغو یا تغییر زمان آزمون iBT - سوالات مرتبط با آنها - armin_d - 07-09-2014

سلام دوستان
کسی میدونه اگر امل واسه تافل اسم بنویسم امکان کنسل شدنش هست یا نه ؟ اخه بقیه سنترها پر شده نمی دونم چکار کنم. اقای javad90 گفتن ثبتنام کردن بعد ایمیل زدن بهشون که کنسل شده میخواستم ببینم الان تو همون تاریخ که ایمیل کنسلی زدن میشه ثبت نام کرد یا نه چون همون تاریخ الان دوباره تو سایت ets هست. اگه میشه کمکم کنید

RE: لغو یا تغییر زمان آزمون iBT - سوالات مرتبط با آنها - blur - 07-09-2014

(07-09-2014, 08:52 PM)'armin_d' نوشته: سلام دوستان
کسی میدونه اگر امل واسه تافل اسم بنویسم امکان کنسل شدنش هست یا نه ؟ اخه بقیه سنترها پر شده نمی دونم چکار کنم. اقای javad90 گفتن ثبتنام کردن بعد ایمیل زدن بهشون که کنسل شده میخواستم ببینم الان تو همون تاریخ که ایمیل کنسلی زدن میشه ثبت نام کرد یا نه چون همون تاریخ الان دوباره تو سایت ets هست. اگه میشه کمکم کنید

بله. مشکل اون سنتر حل شده که دوباره باز شده. می تونید ثبت نام کنید. کنسل شدنش که میشه ولی باید هزینه کنسلی رو بدین.

RE: لغو یا تغییر زمان آزمون iBT - سوالات مرتبط با آنها - siahsefid - 09-09-2014

سلام دوستان من برای 14 سپتامبر(23 شهریور) تافل ثبت نام کردم البته از طریق یک شرکت.حالا میخوام تاریخو تغییر بدم که باید سه روز قبل از آزمون باشه ینی از 19 شهریور به بعد دیگه نمیتونم عوضش کنم حالا این شرکت توی سایتش نوشته که اگه سفارش شما کمتر از 24 ساعت با ددلاین فاصله داشته باشه ما هیچ مسئولیتی در قبالش نداریم!!من میخوام فردا که 18 شهریور باشه تاریخو عوض کنم!حالا به نظر شما چیکار کنم؟
سپاس

RE: لغو یا تغییر زمان آزمون iBT - سوالات مرتبط با آنها - ahmadpashaei - 09-09-2014

(09-09-2014, 01:11 AM)'siahsefid' نوشته: سلام دوستان من برای 14 سپتامبر(23 شهریور) تافل ثبت نام کردم البته از طریق یک شرکت.حالا میخوام تاریخو تغییر بدم که باید سه روز قبل از آزمون باشه ینی از 19 شهریور به بعد دیگه نمیتونم عوضش کنم حالا این شرکت توی سایتش نوشته که اگه سفارش شما کمتر از 24 ساعت با ددلاین فاصله داشته باشه ما هیچ مسئولیتی در قبالش نداریم!!من میخوام فردا که 18 شهریور باشه تاریخو عوض کنم!حالا به نظر شما چیکار کنم؟
سپاس

هیچ نگرانی نداره. شما امروز تضمینی میتونید عوضش کنید. گزینه modify در پروفایل شما وجود داره،ترس نداره که!!

RE: لغو یا تغییر زمان آزمون iBT - سوالات مرتبط با آنها - فرید - 09-09-2014

(09-09-2014, 01:11 AM)'siahsefid' نوشته: سلام دوستان من برای 14 سپتامبر(23 شهریور) تافل ثبت نام کردم البته از طریق یک شرکت.حالا میخوام تاریخو تغییر بدم که باید سه روز قبل از آزمون باشه ینی از 19 شهریور به بعد دیگه نمیتونم عوضش کنم حالا این شرکت توی سایتش نوشته که اگه سفارش شما کمتر از 24 ساعت با ددلاین فاصله داشته باشه ما هیچ مسئولیتی در قبالش نداریم!!من میخوام فردا که 18 شهریور باشه تاریخو عوض کنم!حالا به نظر شما چیکار کنم؟
سپاس

سلام میتونی بدی شرکت های دیگه و نیاز نیست همون شرکت اولیه اینکار انجام بده. حتی بصورت انلاین بعضی از شرکت ها اینکار انجام می دهند. 

RE: لغو یا تغییر زمان آزمون iBT - سوالات مرتبط با آنها - sm61 - 27-09-2014

سلام به همه دوستان
من برای 4 اکتبر 2014 ثبت نام کردم ولی میخام کنسل کنم. اگه کسی میخاد برای این تاریخ ثبت نام کنه میل بزنه  هماهنگ کنیم saeed.majedi@gmail.com

RE: لغو یا تغییر زمان آزمون iBT - سوالات مرتبط با آنها - siahsefid - 15-10-2014

سلام اگه آزمونیو که یه بار reschedule شده کنسل کنیم چقدر از هزینه کم میشه ؟اون هزینه ی 60 دلار برگردونده میشه؟
ممنون