مهر خروج - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: اطلاعات جانبی دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%DA%AF%D8%B0%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87%D8%8C-%D8%B3%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%88-%D8%AE%D8%B1%D9%88%D8%AC-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1) +---- انجمن: گذرنامه و خروج از کشور (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%AF%D8%B0%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%88-%D8%AE%D8%B1%D9%88%D8%AC-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1) +---- موضوع: مهر خروج (/Thread-%D9%85%D9%87%D8%B1-%D8%AE%D8%B1%D9%88%D8%AC) |
RE: مهر خروج - ForeverBlue - 10-08-2013 (09-08-2013, 11:48 PM)'akijun' نوشته: دوستان سلام سلام دوست عزیز اولا که نگران نباش. حل است. اوکی؟ ثانیا فقط برای خروج از کشور زیارتی دقیق چک میکنند (خودم صراحتا از کارمند اداره گذرنامه پرسیدم) که گیر میدن و میگن حتما باید مقصد پروازت عربستان یا عراق باشه، چون از ایران مستقیم به این دو کشور پرواز هست . ولی از ایران به خیلی کشورها مستقیم پرواز نیست. برای کشور Z هم قبلا نبود (ظاهرا تازگی ها ایران ایر پرواز داره ولی مطمئن نیستم) پس شما ناچاری با یک پرواز دو سره بری. مثلا با ترکیش ایرلاین اول بری استانبول و از اونجا بری کشور Z. ==> یعنی در هر حال خروجت از ایران به سمت استانبول یا یک جای دیگه غیر کشور Z هستش. شما خیلی راحت یک بلیط (مثلا از ترکیش ایرلاین) بگیر برای کشور X (اول میره استانبول بعدش میره کشور X) موقع رد شدن از گیت مرزی ایران چک میکنند که اجازه خروج داری. اگر هم (به احتمال 1% ) ازت پرسیدن چرا داری میری ترکیه، میگی چون پرواز مستقیم نبود و مجبور شدم پرواز دو سره بگیرم و از استانبول ترانزیت میشم به ایتالیا حتی اگه میخوای خیلی خیلی محکم کاری بشه میتونی از آژانس هواپیمایی یک بلیط صوری هم بگیری اگر میخوای فوق العاده مطمئن بشی میتونی بری اداره گذرنامه شهرآرا بپرسی (من خودم پرسیدم افسره گفت مشکلی نداره) کلا نگران نباش، مشکلی نداری ( از این ژانگولر بازی ها خیلی ها در می آورند!) 1- وثیقه شما ضبط خواهد شد ( مطلقا هیچ مشکل حقوقی و دادگاه و پیگیرد و ... نخواهید داشت) 2- با توجه به قانون جدید، بایستی 3 سال بیرون ایران حضور داشته باشید تا بتوانید سالی دوبار به کشور تردد کنید. یعنی شما نهایتا تشریف ببرید به کشور مقصدتان، اگر مثلا 8 ماه بعد بیایید ایران دیگر نمیتوانید از ایران خارج شوید مگر این که خدمت بسیار مقدس سربازی را بگذرانید. میتوانید اینجا را بخوانید. RE: مهر خروج - akijun - 10-08-2013 ممنون دوست عزیز. خیلی لطف کردی. برای بلیط همون برنامرو دارم. ولی گیرم اینجاست که گیر نمی دن چرا ویزای دانشچویی X تو پاست هست؟! (10-08-2013, 12:02 AM)'ForeverBlue' نوشته: RE: مهر خروج - ForeverBlue - 10-08-2013 (10-08-2013, 12:15 AM)'akijun' نوشته: ..
نخیر گیر نمیدهند. پلیس ایران فقط بررسی میکند که آیا اجازه خروج دارید یا نه. ویزا و ... را کاری ندارند. تنها جایی که بررسی میکنند کانتر بلیط هواپیما است. لحظه ای که میخواهید بلیط خود را تحویل دهید و کارت پرواز بگیرید، کارمند کانتر هواپیمایی چک میکند که آیا ویزای کشور مدنظر را دارید یا نه، که شما دارید و مشکلی نخواهید داشت. ربطی هم به پلیس و گیت و ... ندارد RE: مهر خروج - kkhcivil - 01-11-2015 با سلام خدمت اساتید محترم من از تازه واردین هستم. میبخشید اگر سوالم تکراری بوده باشه. سوال بنده در خصوص مهر خروج مکرر و حواشی آن می باشد. 1) مهر خروج مکرر چیست؟ 2) با توجه به لینکهای http://www.mfa.gov.ir/index.aspx?siteid=1&pageid=24582 و http://www.mfa.gov.ir/index.aspx?siteid=...geid=22730 آیا نتیجه زیر صحیح می باشد : "هر ایرانی که در پاسپورتش محل اقامتش غیر از ایران ذکر شده باشد، در هر بار ورود به ایران نمی تواند بیش از 4 ماه اقامت داشته باشد!!" 3) اگر یک ایرانی مقیم خارج از کشور و دارای تابعیت دوگانه جهت تمدید گذرنامه خود به جای سفارت، به ایران سفر کرده و از طریق پلیس+10 اقدام به تعویض پاسپورت ایرانی خود نماید و محل اقامت خود را ایران ذکر کند دیگر مشکل فوق الذکر مبنی بر اقامت 4 ماهه مرتفع خواهد گردید؟ با تشکر از دوستان محترم RE: مهر خروج - Bahram - 17-11-2015 من ۵ ساله از ایران خارج شده ام، با وثیقه تحصیلی به خارج اومدم و بعد از اتمام درسم هنوز به ایران بازنگشته ام. با این حال اجازه تردد به ایران را اخیرا گرفتم و مهرش رو در پاسپورتم زدند. این هم تصویرش: RE: مهر خروج - univers_m - 30-11-2015 سلام دوستان. دو تا سوال دارم 1. برای سفر تفریحی مشمولان تا اونجايی که ميدونم بايد يک بازه 20 روزه رو برای ورود و خروج مشخص کرد. در واقع شما در این بازه مهر خروج دارید. حالا اگه کسی موفق نشد تو اين بازه بره سفر ميشه زمان شروع اين بازه 20 روزه رو عوض کرد و به عقب انداخت؟ 2. مهر خروج فقط مربوط به بازه زمانی مجاز برای خروج هست یا دفعات مجاز خروج هم مشخص ميکنه؟ کشور مقصد چی؟ ممنون RE: مهر خروج - مهمان - 29-10-2016 [quote='Bahram' pid='199' dateline='1294503081'] گر چنانچه پرسشی در زمینه مسائل مرتبط با مهر خروج از کشور دارید، میتوانید در این تاپیک مطرح کنید تا کاربران صاحبنظر در این مهر خروج ب اتباع افغانی ک پاسپورت و ویزا دارن داده میشود .فقط یک مشکل همراه انها دو فرزند هست ک مادر پدر انها میخواهند ان دو را با ان فامیل بفرستن و سنشان زیر ۱۸ هست .پدر و مادرشان رضایت کامل را میدهند RE: مهر خروج - مهمان - 13-01-2017 سلام دوستان به نظرتون میشه با پاسپورت زیارتی که ویزا یه کشور دیگه خورده توش رفت عراق بعد از اونجا رفت به کشور دیگه ؟ یعنی موقع خروج از کشور نمی گن تو پاسپورت زیارتی گرفتی این ویزا چیه توش ؟ RE: مهر خروج - automotive - 14-01-2017 (13-01-2017, 09:07 PM)مهمان نوشته: سلام دوستان به نظرتون میشه با پاسپورت زیارتی که ویزا یه کشور دیگه خورده توش رفت عراق بعد از اونجا رفت به کشور دیگه ؟ یعنی موقع خروج از کشور نمی گن تو پاسپورت زیارتی گرفتی این ویزا چیه توش ؟ سلام، گذرنامه برای خروج چک میشود، قطعا اگر ویزای شنگن بر روی گذرنامهی زیارتی شما باشد، افسر حتما با شما گپ و گفتی خواهد داشت! اما اگر برای ترکیه اقدام کنید، چون مهر در مرز زده میشود و در ایران فقط با مهر عراق از مرز عبور میکنید احتمالا مشکلی پیش نخواهد آمد. ضمنا این ارسال و این ارسال را مشاهده کنید. RE: مهر خروج - مهمان - 14-01-2017 البته این یک سفر بی بازگشت هست . فقط اینکه از مرز زمینی عبور کنم برم عراق به نظرت از مرز هوایی بهتر نیست ؟ نسبت به کنترل پاسپورت میگم - نمیشه توجیه کرد که مثلا این ویزای شینگن برای قبلا بوده که مثلا پاسپورت سیاحتی داشتم ؟ در مجموع احتمال اینکه زیاد طرف حساس بشه و نذاره رد بشی چقدره ؟ |