آکادمیا کافه
عوارض خروج از کشور - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: اطلاعات جانبی دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%DA%AF%D8%B0%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87%D8%8C-%D8%B3%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%88-%D8%AE%D8%B1%D9%88%D8%AC-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1)
+---- انجمن: گذرنامه و خروج از کشور (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%AF%D8%B0%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%88-%D8%AE%D8%B1%D9%88%D8%AC-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1)
+---- موضوع: عوارض خروج از کشور (/Thread-%D8%B9%D9%88%D8%A7%D8%B1%D8%B6-%D8%AE%D8%B1%D9%88%D8%AC-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1)

صفحات 1 2 3

RE: عوارض خروج از کشور - automotive - 10-12-2017

عوارض خروج از کشور 293% افزایش یافت.

از ابتدای سال 1397 خورشیدی، عوارض خروج از کشور بدین شرح اعلام شده است:
1. عوارض خروج از کشور برای هر نفر 2.200.000 ریال
2. عوارض خروج زائرین حق تمتع، عمره و عتبات عالیات 1.100.000 ریال

منبع: لینک

RE: عوارض خروج از کشور - shapol46 - 10-12-2017

(10-12-2017, 03:32 PM)automotive نوشته: عوارض خروج از کشور 293% افزایش یافت.

نوش جونشون همه چی ماشالا هست و همه چیم گل و بلبل. اصلا چرا کسی بخواد بره از کشور, هر کی میخواد بره لابد مشکل داره پس حقشه ازش پول بگیرن. Angry

RE: عوارض خروج از کشور - automotive - 10-12-2017

(10-12-2017, 03:32 PM)automotive نوشته: عوارض خروج از کشور 293% افزایش یافت.

دوستان به اصلاحیه مهمی که هم اکنون متوجه شدم دقت فرمایید:
عوارض خروج از کشور فقط برای سفر اول 2.200.000 ریال است
در سفر دوم این میزان به 3.300.000 ریال
و در سفر سوم به بعد، عوارض خروج از کشور به میزان 4.400.000 ریال افزایش خواهد یافت.

نکته مهم: نرخ عوارض سفر زمینی و هوایی هیچ تفاوتی ندارد.

RE: عوارض خروج از کشور - Torkan - 10-12-2017

(10-12-2017, 09:41 PM)automotive نوشته: دوستان به اصلاحیه مهمی که هم اکنون متوجه شدم دقت فرمایید:
عوارض خروج از کشور فقط برای سفر اول 2.200.000 ریال است
در سفر دوم این میزان به 3.300.000 ریال
و در سفر سوم به بعد، عوارض خروج از کشور به میزان 4.400.000 ریال افزایش خواهد یافت.

نکته مهم: نرخ عوارض سفر زمینی و هوایی هیچ تفاوتی ندارد.

درود
عوارض زمینی که قبلا 28 تومان بود. یعنی این قیمت! جدیدشامل همه نوع خروج میشه؟ یکم غیرمنطقی هست.
البته تصویب نشده هنوز ولی خب پول شون رو بلاخره باید تامین کنن!

RE: عوارض خروج از کشور - rainbow trout - 05-01-2018

سلام دوستان
بنده به مدت دو بار برای تحصیل قصد دارم از کشور خارج شوم در طول 2 ماه آینده (یکبار برای گرفتن ویزا از امارات وبار دیگر بعد از تقریبا یک ماه برای رفتن به شرق اسیا). دفعه اول هم هست.وقتی داخل سایت نشا ثبت نام کردم و درخواست نامه برای گذر نامه دادم نوشته بود اپلود تاییده سفارت ایران در کشور محل تحصیل. ولی من که برای بار اول هست دارم میرم وچنین نامه ای نمیتونم ارائه بدم.
با این اوصاف نمیشه نامه گرفت از وزارت علوم برای عدم پرداخت عوارض خارج از کشور؟ 
با تشکر

RE: عوارض خروج از کشور - Torkan - 06-01-2018

(05-01-2018, 12:06 PM)rainbow trout نوشته: سلام دوستان
بنده به مدت دو بار برای تحصیل قصد دارم از کشور خارج شوم در طول 2 ماه آینده (یکبار برای گرفتن ویزا از امارات وبار دیگر بعد از تقریبا یک ماه برای رفتن به شرق اسیا). دفعه اول هم هست.وقتی داخل سایت نشا ثبت نام کردم و درخواست نامه برای گذر نامه دادم نوشته بود اپلود تاییده سفارت ایران در کشور محل تحصیل. ولی من که برای بار اول هست دارم میرم وچنین نامه ای نمیتونم ارائه بدم.
با این اوصاف نمیشه نامه گرفت از وزارت علوم برای عدم پرداخت عوارض خارج از کشور؟ 
با تشکر

سربازی دارین؟! اگر سربازی نرفتین که باید پذیرش رو ببرین وزارت علوم و کارهای نظام وظیفه و وثیقه و ... رو انجام بدین.
اگر هم سربازی رفتین که پاس میتونین بگیرین
عوارض رو هم میگیرن ازتون حداقل برای بار اول که خارج میشین.

RE: عوارض خروج از کشور - مهمان - 05-03-2018

سلام من پاسپورتمو گم كردم و دانشجوى هند هستم بايد چه كار كنم بعد از اينكه پاسپورت جديد گرفتم ويزاى دانشجويمو برام همون لحظه تو پاسپورتم ميزنن يا كه دوباره بايد اقدام كنم

RE: عوارض خروج از کشور - automotive - 12-04-2018

ضمن ابراز تاسف و تاثر اعلام می‌کنم که مبالغ اعلام شده برای خروج از کشور که چند ماه گذشته در این ارسال اعلام کرده بودم و مورد اعتراض شدید مردم قرار گرفت که در نهایت مجاری قانونی و مسئولین اصلاحیه‌ای برای این عوارض در نظر گرفته بودند که به تصویب نرسید و متاسفانه هزینه بسیار گزافی برای خروج از کشور باید بپردازید.

به متن اصلی خبر و تعرفه‌های تصویب شده در ادامه متن توجه بفرمایید.

سید کامل تقوی‌نژاد رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور در بخشنامه‌‌ای موضوع عوارض خروج از کشور را بر اساس قانون بودجه ۹۷ کل کشور ابلاغ کرد.
در این ابلاغیه که به مدیرعامل بانک ملی ایران خطاب شده، آمده است: نظر به اینکه موجب قانون بودجه سال 1397 کل کشور، وجوه خروج از کشور موضوع ماده 45 قانون مالیات بر ارزش افزوده برای هر مسافر از تمامی مرزهای کشور برای بار اول 2 میلیون و 200 هزار ریال، بار دوم 3 میلیون و 300 هزار ریال و برای بار سوم به بعد 4 میلیون و 400 هزار ریال و برای هر مسافر حج تمتع و حج عمره برای بار اول یک میلیون و 100 هزار ریال، بار دوم یک میلیون و 650 هزار ریال و بار سوم به بعد 2 میلیون و 200 هزار ریال و عتبات عالیات از مرزهای هوایی 375 هزار ریال و از مرزهای زمینی ودریایی 125 هزار ریال تعیین شده است؛ لذا خواهشمند است دستور فرمایید در اسرع وقت در اجرای قانون مذکور مراتب را به شعب آن بانک جهت دریافت وجوه خروج از کشور براساس مبالغ جدید در سال 1397 اعلام نمایند.
مسافران موضوع تبصره 45 قانون مالیات بر ارزش افزوده و زائرین اربعین که از تاریخ 3 مهرماه 97 تا 22 آبان ماه 97 از مرزهای زمینی به مقصد کشور عراق از کشور خارج می‌شوند از عوارض خروج معاف می‌باشند.
منبع

پی نوشت:
(10-12-2017, 09:59 PM)Torkan نوشته: درود
عوارض زمینی که قبلا 28 تومان بود. یعنی این قیمت! جدیدشامل همه نوع خروج میشه؟ یکم غیرمنطقی هست.
البته تصویب نشده هنوز ولی خب پول شون رو بلاخره باید تامین کنن!

RE: عوارض خروج از کشور - Torkan - 12-04-2018

(12-04-2018, 12:07 PM)automotive نوشته: ضمن ابراز تاسف و تاثر اعلام می‌کنم که مبالغ اعلام شده برای خروج از کشور که چند ماه گذشته در این ارسال اعلام کرده بودم و مورد اعتراض شدید مردم قرار گرفت که در نهایت مجاری قانونی و مسئولین اصلاحیه‌ای برای این عوارض در نظر گرفته بودند که به تصویب نرسید و متاسفانه هزینه بسیار گزافی برای خروج از کشور باید بپردازید.

به متن اصلی خبر و تعرفه‌های تصویب شده در ادامه متن توجه بفرمایید.

سید کامل تقوی‌نژاد رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور در بخشنامه‌‌ای موضوع عوارض خروج از کشور را بر اساس قانون بودجه ۹۷ کل کشور ابلاغ کرد.
در این ابلاغیه که به مدیرعامل بانک ملی ایران خطاب شده، آمده است: نظر به اینکه موجب قانون بودجه سال 1397 کل کشور، وجوه خروج از کشور موضوع ماده 45 قانون مالیات بر ارزش افزوده برای هر مسافر از تمامی مرزهای کشور برای بار اول 2 میلیون و 200 هزار ریال، بار دوم 3 میلیون و 300 هزار ریال و برای بار سوم به بعد 4 میلیون و 400 هزار ریال و برای هر مسافر حج تمتع و حج عمره برای بار اول یک میلیون و 100 هزار ریال، بار دوم یک میلیون و 650 هزار ریال و بار سوم به بعد 2 میلیون و 200 هزار ریال و عتبات عالیات از مرزهای هوایی 375 هزار ریال و از مرزهای زمینی ودریایی 125 هزار ریال تعیین شده است؛ لذا خواهشمند است دستور فرمایید در اسرع وقت در اجرای قانون مذکور مراتب را به شعب آن بانک جهت دریافت وجوه خروج از کشور براساس مبالغ جدید در سال 1397 اعلام نمایند.
مسافران موضوع تبصره 45 قانون مالیات بر ارزش افزوده و زائرین اربعین که از تاریخ 3 مهرماه 97 تا 22 آبان ماه 97 از مرزهای زمینی به مقصد کشور عراق از کشور خارج می‌شوند از عوارض خروج معاف می‌باشند.
منبع

پی نوشت:

واقعیتی که باید پذیرفت و ان بی کفایتی این هاست. تنها مملکتی که برای خروج ازش باید عوارض پرداخت بشه.
حتی عوارض زمینی که منبع درامد برخی ها بود نه قاچاقچی ها بلکه کسانی که به طور معمولی جتس می اوردند سالانه انها هم باید هزینه گزاف بدهند/
البته نتیجه این کار در اینده ای نه چندان دور مشخص خواهد شد!

RE: عوارض خروج از کشور - automotive - 15-12-2018

با توجه به الکترونیکی شدن پرداخت عوارض خروج از کشور و جلوگیری از مشکلات احتمالی در فرودگاه، توضیحات نحوه و میزان پرداخت خروج از کشور از وب سایت فرودگاه بین المللی امام خمینی به شرح زیر اعلام می‌گردد.

عوارض خروجی

با توجه به اینکه طبق قوانین جمهوری اسلامی ایران کلیه اتباع ایرانی که قصد خروج از کشور را دارند می بایست پیش از مراجعه به پلیس کنترل گذرنامه مستقر در فرودگاه، مبلغی که میزان و توضیحات مربوطه آن در ذیل همین صفحه نیز آورده شده است را تحت عنوان عوارض خروج از کشور به حساب دولت واریز نمایند، تسهیلاتی مانند دستگاه های خودپرداز اختصاص یافته جهت انجام پرداخت عوارض خروج از کشور در نقاط مختلف ترمینال مسافری فرودگاه بین المللی امام خمینی (ره) فراهم گردیده است، لازم بذکر است علاوه بر امکانات فوق الذکر جهت پرداخت عوارض خروج از کشور در ترمینال مسافری فرودگاه، مسافران محترم می توانند قبل از مراجعه به فرودگاه نیز با مراجعه به درگاه پرداخت اینترنتی سازمان امور مالیاتی کشور بصورت اینترتی جهت پرداخت عوارض اقدام نموده و یا با استفاده از اپلیکیشن های بله و ایوا عوارض خروج از کشور را پرداخت کنند. لازم بذکر است مسافران محترم می بایست فیش عوارض خروج از کشور را هنگام مراجعه به پلیس گذرنامه در فرودگاه بهمراه داشته باشند و یا در صورت واریز مبلغ بصورت اینترتی، حتماً از تراکنش خود پرینت تهیه فرمایند.

*اطلاعیه مهم بانک ملی*
به منظور تحقق اهداف دولت الکترونیک و سهولت در انجام امور بانکی و پیشگیری از سوء استفاده های احتمالی و با توجه به فعال شدن سامانه پرداخت الکترونیک عوارض خروج از کشور، از  14 آذر ماه در شعب غیر مرزی بانک ملی ایران عوارض به صورت نقدی دریافت نخواهد شد. 
در فاز اول این طرح تمامی شعب غیرمرزی کشور از دریافت وجوه یاد شده از طریق فیش نقدی خودداری نموده و مراجعان محترم می توانند به منظور پرداخت وجوه عوارض خروج از کشور از طریق درگاه ها و کانال های پرداخت الکترونیک اقدام نمایند. 

نرخ عوارض خروج از کشور (سفرهای عادی)

اولین مرتبه در سال ٢,٢٠٠.٠٠٠ ریال

دومین مرتبه در سال ٣,٣٠٠.٠٠٠ ریال

سومین مرتبه در سال به بالا  ٤,٤٠٠.٠٠٠ ریال

نرخ عوارض خروج از کشور (سفرهای زیارتی – حج تمتع و عمره)

اولین مرتبه در سال ١,١٠٠.٠٠٠ ریال

دومین مرتبه در سال ١,٦٥٠.٠٠٠ ریال

سومین مرتبه در سال به بالا ٢,٢٢٠.٠٠٠ ریال

همچنین نرخ عوارض خروج از کشور (سفرهای زیارتی – عتبات عالیات) ٣٧٥,٠٠٠ ریال می باشد.
شماره حساب واریز عوارض خروج از کشور (بنام اداره کل امور مالیاتی – نزد بانک ملی ایران):
٢١١٠١٠٠٢٥٠٠٠٩