مقایسه ی کشور های اروپایی - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C) +--- موضوع: مقایسه ی کشور های اروپایی (/Thread-%D9%85%D9%82%D8%A7%DB%8C%D8%B3%D9%87-%DB%8C-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C) |
[برش] اقامت بعد از اتمام تحصیلات در سوئد - nanock - 13-11-2013 سلام، اول از همه بگم که واقعا شرمندم که این سوال تکراری رو می پرسم ,ولی یجورایی میخوام مطمئن تر بشم. ممنون " ما خونواده 4 نفری هستیم که من و خواهر کوچیکم تنها بچه های خونواده ایم. تهیه هزینه اپلای واسه آزاد کردن مدرک و وثیقه سربازی برام هزار و یک دردسر خواهد داشت و فشار زیادی به خونواده میاره. اینکه بتونم بدون مشکل خاصی به ایران رفت و آمد داشته باشم خیلی واسم مهمه و از طرفی میخوام آینده خوبی داشته باشم. اروپا بهترین جایی هست که من میتونم واسه تحصیل دکترا برم. (برق الکترونیک) چون هزینه اپلای کمتر و آسونی رفت و آمد داره ( بخاطر نوع ویزاش). در ضمن نمی تونم حین تحصیل از خونواده انتظار کمک داشته باشم ( بگو یک ریال). آلمان، بلژیک، سوئد، فنلاند، هلند و سوئیس رو دوست دارم و دانشگاههایی که رشته مورد علاقه منو ارائه میدن لیست کردم. در ضمن به یادگیری زبان سوم هم خیلی علاقه دارم. 1-با این وضعیت مالی که من دارم میتونم تو کشور مقصد(یکی از اینا) با حقوق دکترا زندگی دانشجویی بکنم؟ 2-میشه به ایران هم پول فرستاد؟(منظورم اینه که میتونم پس انداز کنم) 3-بعد اتمام تحصیلات میشه کار مرتبط با رشته ام پیدا کنم و زندگی آرومی داشته باشم؟ (تجملی نمی خوام فقط آرامش میخوام) 4-اگه به نظر شما صلاح بر رفتن نباشه، تلاش برای شریف و تهران و امیرکبیر نتیجه مطلوبی واسم داره(با شرایط فوق)(الان اورمیه ارشد میخونم)؟ 5- یه جورایی میخوام مطمئن بشم که اگه رفتم میتونم به طور موثری به خانواده ام کمک کنم(90 درصد مالی). پیشنهاد شما چیه؟ RE: مقایسه ی کشور های اروپایی - ForeverBlue - 14-11-2013 دوست گرامی قبلا هم پاسخ دادم و اکنون مفصل تر عرض میکنم. با توجه به شرایطی که فرموده اید، راه بسیار بسیار سختی در پیش دارید و من به شخصه به شما توصیه نمیکنم که برای پذیرش اقدام کنید، مگر این که به لحاظ مالی شرایط مساعدتری پیدا کنید. به ویژه در مواردی که اتفاقات پیش بینی نشده می افتد و ناگهان نیاز مالی پیدا میکنید. ضمن این که هدف همه ما از پذیرش و تحصیل، بهتر شدن زندگی است و نه بدتر شدن آن. اگر قرار باشد به واسطه این پذیرش ده ها مشکل دیگر پیدا شود که امکان رفع آنها نباشد، بعید میدانم انجام این کار منطقی باشد. با توجه به این که شرایط مالی مساعدی ندارید تنها راهی که دارید گرفتن پذیرش فول فاند است. 1- در مورد رفت و آمد به کشور مشکلی ندارید. شما با قراردادن وثیقه (که متاسفانه باید نقدی باشد)، میتوانید در حین دوران تحصیل به راحتی به کشور وارد یا خارج شوید. بدون هیچ مشکلی 2- لزوما اروپا بهترین جا نیست. ممکن است بتوانید در استرالیا یا امریکا یا کانادا شرایط بهتری داشته باشید. منظورم اینه که بقیه جاها رو فیلتر نکنید و روی اونها هم مطالعه کنید. تفاوت هزینه اپلای و آسانی رفت و آمد هم آنقدرها چشمگیر نیست. شما حداکثر سالیانه دوبار بخواهید به کشور سفر کنید که آن هم چند ساعت طول پروازتان بیشتر خواهد شد. 3- یاد گرفتن یک زبان جدید را اصلا دست کم نگیرید. به قولی میگویند یادگرفتن یک زبان جدید مثل تفریح نیست. واقعا وقت و انرژی میبرد و باید مفصل مطالعه کنید. با توجه به شرایطی که میگویید، یادگیری یک زبان جدید مشکلی است که به مشکلات قبلی شما اضافه میشود. ضمنا شما آنطور که قبلا هم گفته اید هنوز زبان انگلیسی تان در حد مطلوبی نیست، در این حالت خواندن یک زبان دیگر بسیار سخت است و من اصلا و ابدا توصیه نمیکنم. و حالا پاسخ به سوالهای موردی شما: 1- با حقوق دکتری فقط میتوان یک زندگی ساده دانشجویی داشت (هزینه رفت و آمد و مسکن دانشجویی و لوازم شخصی و...) 2- روی پس انداز حساب نکنید. چون حقوق دکترا آنقدرها بالا نیست که پس انداز اندکی که بکنید بتواند مشکلی را حل کند. همین قدر است که بتوانید زندگی خود را اداره کنید. 3- بله میتوانید ولی ضمانتی ندارد. کار پیدا کردن در کشورهای اروپایی بسیار سخت است. در این کشورهایی که گفتید باید زبان آن کشور را نیز مسلط باشید وگرنه احتمال کارپیدا کردن بسیار بسیار بسیار کم است. 4- پاسخ این سوال به عوامل متعددی بستگی دارد. بله، با توجه به شرایط سختی که دارید، اقدام در داخل کشور مناسب تر به نظر میرسد. حداقل اینکه در کشور خود هستید و مشکل یادگیری زبان سوم ندارید و هزینه ها میشناسید و هزاران مزیت دیگر. دوست گرامی، در نهایت این را بگویم که شما اهداف زیادی دارید که انجام همه آنها با هم بسیار بسیار سخت است. یعنی به طور همزمان یادگیری زبان سوم + گرفتن پذیرش + تحصیل در یک کشور اروپایی + صرفه جویی فوق العاده زیاد مالی + تلاش برای کمک مالی به خانواده + ... 5- این مورد بسیار بعید است. حداقل در چند سال اول. روی آن اصلا حساب نکنید. RE: مقایسه ی کشور های اروپایی - nanock - 23-11-2013 سلام، اگه ممکنه دانشگاههای زیر رو به ترتیب واسه هر سوال لیست کنین 1- معروفیت؟ 2-کیفیت آموزشی؟ 3-رتبه در برق؟ 4- با توجه به رزومه من واسه دکترای برق با حقوق ماهیانه به ترتیب شانس پذیرش؟ کارشناسی 15.37...ارشد هنوز معلوم نیس ولی بیشتر از 15 تا 16.5.... یه مقاله تو لیسانس...4تا مقاله ارشد ... زبان بالای90 1-ethz ,2-epfl ,3-tu munchen ,4-ku leuven ,5-lund ,6-rwth aachen ,7-delft RE: مقایسه ی کشور های اروپایی - soilman - 23-11-2013 از کیفیت رشته های برق در دانشگاه های اروپا زیاد اطلاعی ندارم ولی دو دانشگاه اول در کشور سوئیس از دانشگاه های سطح بالا در علوم فنی در جهان هستند.بقیه هم دانشگاه های خوبی هستند.در ضمن شما باید برای پوزیشن های خالی هر دانشگاه اقدام کنید تا بعدا ببینید چه مقدار حقوق میگیرید...از اول در اکثر موارد مشخص نیست (23-11-2013, 10:35 PM)'nanock' نوشته: سلام، |