آکادمیا کافه
چگونه مقاله علمی بنویسیم - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: اطلاعات جانبی دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: مقاله، پایان نامه، پروپوزال و تز دکتری (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87%D8%8C-%D9%BE%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%86-%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87%D8%8C-%D9%BE%D8%B1%D9%88%D9%BE%D9%88%D8%B2%D8%A7%D9%84-%D9%88-%D8%AA%D8%B2-%D8%AF%DA%A9%D8%AA%D8%B1%DB%8C)
+--- موضوع: چگونه مقاله علمی بنویسیم (/Thread-%DA%86%DA%AF%D9%88%D9%86%D9%87-%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87-%D8%B9%D9%84%D9%85%DB%8C-%D8%A8%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3%DB%8C%D9%85)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

RE: نوشتن اولین مقاله - Pejman - 17-12-2011

دوست عزیز من چون با رشته تون آشنایی ندارم تنها کمکی که به ذهنم می رسه اینه. شاید دوستان دیگه راه های بهتری سراغ داشته باشند.

ژورنالهای خوب بعیده زیر یک ماه جواب بدند. بنابراین پشنهاد می کنم یک لیست از ژورنالهای رشته یا زمینه مورد نظرتون پیدا کنید. به اونهایی که IF پایین دارند یا اصلاً IF ندارند (در واقع ژورنالهای ضعیف) ایمیل بزنید و ازشون در مورد مدت بررسی مقالات سوال کنید. می تونید یه ایمیل تمپلیت درست کنید و واسه همه بفرستید.

RE: نوشتن اولین مقاله - spt - 17-12-2011

من هم کاملا با پژمان عزیز موافقم که بهترین کارتون همین میتونه باشه مخصوصا دنبال ژورنال های الکترونیکی باشید...
و البته یه پیشنهاد دیگه هم اینه که ببینید کدوم کنفرانس ددلاینش نزدیکه برای اون ها هم بفرستید شاید قبول شد توی مدت کم و به هر حال مقاله کنفرانسی از هیچی بهتره....

موفق باشید در دفاعتون Smile

RE: نوشتن اولین مقاله - Nimaa - 18-12-2011

(16-12-2011, 07:43 PM)Rfdesign نوشته: شاید زیاد این سوال من مرتبط نباشه ولی جایی بهتر از اینجا پیدا نکردم:
دوستان می خواستم بدونم
با توجه به اینکه باید تا نیمه ی اسفند دفاع کنم
آیا ژورنالهایی رو می شناسید که بشه در مدت کمتر از یک ماه به
اونها مقاله ای رو فرستاد و منتشر کرد؟
فقط داشتن یک مقاله برام مهمه در موقع دفاع،حتی مقاله ی Review هم
بشه مهم نیست.
البته IFش هم نمی خوام خیلی پایین باشه
در رشته ی برق گرایش مخابرات، یا مهندسی پزشکی هم باشه خوبه.
بعد از اسفند،با سر صبر می خوام کارم رو در یک ژورنال خوب پابلیش کنم.
می تونید کمکم کنید؟
ممنون میشم اگه پیشنهاد دیگه ای هم دارید بهم بگید.
دوست عزیز ژورنالهایی که در انجمنهای مختلف IEEE با نام Letters هستند اساساً برای این درست شدن که زودتر جواب بدن. من خودم دوتا paper برای یکی از همین Letter های IEEE داروی کردم. باور کنین وقت داوری رو دو هفته تعیین کرده بودن و بعد از اون هر روز ایمیل میزدن که نتیجه Review چی شد. و بعد از یک هفته هم اگه نتاجه Review رو نمیفرستادم مقاله رو برای داوری به کس دیگری میدادن. یه بررسی توی این ژورنالها انجام بده و IF هاشون رو چک کن.
در واقع اگر شانس بیاری و ادیتور ژورنال زود بتونه برای مقاله شما Reviewer تعیین کنه، زیر یک ماه باید نتیجه اولیه ش بدستت برسه. البته همیشه مثال نقض هم وجود داره.
در ضمن همونطور که دوستان دیگه هم گفتن، ژورنالهای Online-only هم سیاستشون مبنی بر زود بررسی کردن مقالات هست و من خودم 40 روزه مقاله مو چاپ (آنلاین) کردم.
موفق باشی

RE: نوشتن اولین مقاله - Mike - 22-12-2011

(16-12-2011, 07:43 PM)Rfdesign نوشته: شاید زیاد این سوال من مرتبط نباشه ولی جایی بهتر از اینجا پیدا نکردم:
دوستان می خواستم بدونم
با توجه به اینکه باید تا نیمه ی اسفند دفاع کنم
آیا ژورنالهایی رو می شناسید که بشه در مدت کمتر از یک ماه به
اونها مقاله ای رو فرستاد و منتشر کرد؟
فقط داشتن یک مقاله برام مهمه در موقع دفاع،حتی مقاله ی Review هم
بشه مهم نیست.
البته IFش هم نمی خوام خیلی پایین باشه
در رشته ی برق گرایش مخابرات، یا مهندسی پزشکی هم باشه خوبه.
بعد از اسفند،با سر صبر می خوام کارم رو در یک ژورنال خوب پابلیش کنم.
می تونید کمکم کنید؟
ممنون میشم اگه پیشنهاد دیگه ای هم دارید بهم بگید.

شما بسیار ساده میتونید از تعداد ایشو‌هایی‌ که ۱ ژورنال در سال می‌شه بفهمید که اوضاع بررسی چطور هست. مثلا سافت کمپوتینگ در سال ۱۲ بار چپ می‌شه و من خودم ۱ دونه اونجا دارم که ظرف مدت ۱۰ روز تخسیسش دادند به ۱ ادیتور و بده ۱ ماه هم گوفت که رویژن بزن اینا و کلند ۲ ماه تمومش کردند!

[جداشده] پذیرش مستقیم از مقطع لیسانس به PHd - sami91 - 29-12-2011

سلام، با تشکر از راهنماییتون
من تازه عضو سایت شدم،
سوال: میخواستم بپرسم چطور میتونم مقالم رو بفرستم برای کشور خارجی و ISI و اکسپت بگیرم

نوشتن اولین مقاله - sami91 - 29-12-2011

با سلام و عرض خسته نباشید
شاید سوال من زیاد مرتبط با موضوع تاپیک نباشه قبلا معذرت می خوام
من کارشناس ارشد مدیریت هستم و می خواستم مقالم رو در isi چاپ کنم تا حداقل یه مقاله isi داشته باشم اما اصلا نمی دونم که چطور باید اقدام کنم و به کدوم کشور ارسال کنم تا شانسم بیشتر باشه و کلا هزینش چجوریه؟ لطفا راهنماییم کنید

RE: نوشتن اولین مقاله - Mike - 29-12-2011

(29-12-2011, 06:48 PM)sami91 نوشته: با سلام و عرض خسته نباشید
شاید سوال من زیاد مرتبط با موضوع تاپیک نباشه قبلا معذرت می خوام
من کارشناس ارشد مدیریت هستم و می خواستم مقالم رو در isi چاپ کنم تا حداقل یه مقاله isi داشته باشم اما اصلا نمی دونم که چطور باید اقدام کنم و به کدوم کشور ارسال کنم تا شانسم بیشتر باشه و کلا هزینش چجوریه؟ لطفا راهنماییم کنید

ببینید شما باید اول از همه ژورنال مربوط به رشته خودتون رو پیدا کنید. شما با رفتن به این وب سایت میتونید این کار رو بکنید.
http://www.sciencedirect.com/
بعد باید ببینید اونا روند سابمیت مقالاتشون به چه نحوی هست. هر ژورنال عضو این مجموعه روند خودش رو داره.

RE: نوشتن اولین مقاله - AVA - 01-01-2012

دوستان عزیز فایلی که در پیوست آمده است به توضیح نحوه نوشتن مقاله می پردازد.

RE: نوشتن اولین مقاله - Mike - 02-01-2012

(01-01-2012, 08:20 PM)AVA نوشته: دوستان عزیز فایلی که در پیوست آمده است به توضیح نحوه نوشتن مقاله می پردازد.

من ۱ چیزی رو به حرف‌های آوا خانوم اضافه کنم. ۱ کی‌ از بهترین راه‌هایی‌ که می‌شه فهمید ۱ مقاله رو چطور باید نوشت خوندن ۳-۴ مقاله مشابه کار شما هستش. یعنی‌ مثلا برید ببینید در علوم انسانی‌ چطور مقاله می‌نویسند. بین مقالات مدیریتی یا اقتصادی و مقالات فنی‌ مهندسی‌ تفاوت وجود داره. هرچند در هر صورت شما باید از یک ساختار کلی‌ پیروی کنید اما در هر حل بهتر هستش که این ساختار رو به سمت گرایش خودتون بکشونید.

RE: نوشتن اولین مقاله - studentz - 05-01-2012

درود

برای نوشتن مقاله، همان طور دوستان اشاره کردند، باید مقالات مرتبط حتماً مطالعه شود.

good readers make good writers

Read as often as possible

این فایل هم در زمینه مقاله نویسی توصیه های خوبی داره و مفید هست.

یکی از مطالبی که ادیتور به آن توجه می کند استفاده از clear and concise English هست، که در این زمینه می توان لغت استفاده شده را در google scholar و Springer Exempler چک کرد تا از استفاده درست لغت مطمئن شد.

از دیگر سایت های مفید در زمینه مقاله نویسی می توان به SpringerImages ، SpringerMaterials و LaTeX Search که برای جستجوی فرمول ها است، و همچنین Purdue University Online Writing Lab اشاره نمود.

موفق باشید.