آکادمیا کافه
هوش مصنوعی و موقعیت برای ادمه تحصیل آن - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: رشته‌های تحصیلی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C)
+--- انجمن: برق و کامپیوتر (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A8%D8%B1%D9%82-%D9%88-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%DB%8C%D9%88%D8%AA%D8%B1)
+---- انجمن: مهندسی و علوم کامپیوتر (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D9%87%D9%86%D8%AF%D8%B3%DB%8C-%D9%88-%D8%B9%D9%84%D9%88%D9%85-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%DB%8C%D9%88%D8%AA%D8%B1)
+---- موضوع: هوش مصنوعی و موقعیت برای ادمه تحصیل آن (/Thread-%D9%87%D9%88%D8%B4-%D9%85%D8%B5%D9%86%D9%88%D8%B9%DB%8C-%D9%88-%D9%85%D9%88%D9%82%D8%B9%DB%8C%D8%AA-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%AF%D9%85%D9%87-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%A2%D9%86)

صفحات 1 2 3

RE: هوش مصنوعی و موقعیت برای ادمه تحصیل آن - nasim1234 - 25-08-2015

(24-08-2015, 01:13 PM)kambiz_af نوشته: با سلام،
رشته لیسانس و فوق من ریاضی محض بوده. با توجه به علاقه اینجانب به هوش مصنوعی و برنامه  نویسی و ریاضی،  کدام گرایش هوش مصنوعی را بهم پیشنهاد می کنید؟
در ضمن C++  بلدم. 5 تا مقاله آی اس آی غیر مرتبط و 3 تا ثبت اختراع داخلی دارم.

اگر مقلات غیرمرتبط بوده کار سخت میشه کمی. موضوع مقالاتتون چی بوده؟ کلیاتش البته
نفر چندم مقالات هستین؟
درس مرتبط با هوش مصنوعی یا الگوریتم چی برداشتین؟

RE: هوش مصنوعی و موقعیت برای ادمه تحصیل آن - kambiz_af - 25-08-2015

(25-08-2015, 01:05 AM)nasim1234 نوشته: اگر مقلات غیرمرتبط بوده کار سخت میشه کمی. موضوع مقالاتتون چی بوده؟ کلیاتش البته
نفر چندم مقالات هستین؟
درس مرتبط با هوش مصنوعی یا الگوریتم چی برداشتین؟

ممنون از بابت جوابتون.موضوع مقالات نانو تکنولوژی می باشد و نفر دوم هستم.
کتاب ریاضی عمومی 2 هم تالیف کردم.
درس مرتبط با هوش ،درسهای مربوط به  ریاضی رو که تو رشته خودم بوده مثل آمار و احتمال  ، حبر خطی رو برداشتم.
با توجه به اینکه می گن هوش بک گراند ریاضی قوی می خواد و من شاگرد اول بودم ، باز هم سخت می شه؟ 
کدام گرایش هوش برام مناسب تر هست؟

RE: هوش مصنوعی و موقعیت برای ادمه تحصیل آن - k1h - 25-08-2015

(22-08-2015, 02:24 AM)ForeverBlue نوشته: درود بر شما و خوش آمدید به این فروم
در هر صورت و برای گرفتن پذیرش و تحصیل باید زبان خود را تقویت کنید و آیلتس 6.5 یا بالاتر (یا تافل حداقل 100) را داشته باشید.
با داشتن فوق لیسانس ایران، گرفتن پذیرش دکتری در خارج از ایران سخت  است. اگر هدف تان دکتری است بهتر است فوق لیسانس خود را هم در همان کشور و ترجیحا دانشگاهی بگذرانید که میخواهید دکتری بگیرید.
دانشگاه های صنعتی در امریکا و کشورهای اروپایی برنامه های خوبی برای این رشته دارند. از دانشگاه استانفورد گرفته تا سایر دانشگاه ها.
این که چطور میتوانید پذیرش بگیرید هم به معدل و نمره زبان بستگی دارد.
پیشنهاد میکنم جزوه سایت را نیز مطالعه کنید.

سؤال:
سلام
واقعاً ممنونم از پاسخگوییتون. یه جا گفته بودین که خودتون تو ایران هوش مصنوعی خوندین. با این آگاهی، شما به کسی که اگه نشه برای ارشد به خارج از ایران بره، آیا توصیه می کنید که برای رشتۀ علوم شناختی در دکترا، ارشدو هوش مصنوعی بخونه؟
با توجه به این که سطح زبانمو در حد متوسط می دونم و اشتغال، فکر نکنم با توجه به زمانی که مونده، بشه امسال واسه رفتن به خارج از ایران اقدام کنم. نظر شما چیه؟
من که کاردانیم ریاضی و کارشناسی ناپیوسته م کامپیوتره، تکلیفم واسه ریز نمرات و معدل چه جوریه؟ نمی گن دروس متفاوته یا چیزای دیگه؟ این سیستم کاردانی و کارشناسی ناپیوسته رو فقط ایران داره یا جاهای دیگه م هست؟
و این که واقعاً می تونم امیدوار باشم که با گرفتن نمرۀ زبان خوب (ان شاءالله سال بعد) واسۀ مستقیم به دکترا جذب بشم که روش انرژی و وقت بذارم؟
اینم ایمیلمه، در صورت صلاحدید به ارسال مطلبی به ایمیلم می ذارمش (keywan.mathematics@gmail.com). بازم صمیمانه ازتون ممنونم.

RE: هوش مصنوعی و موقعیت برای ادمه تحصیل آن - nasim1234 - 25-08-2015

(25-08-2015, 10:42 AM)kambiz_af نوشته: ممنون از بابت جوابتون.موضوع مقالات نانو تکنولوژی می باشد و نفر دوم هستم.
کتاب ریاضی عمومی 2 هم تالیف کردم.
درس مرتبط با هوش ،درسهای مربوط به  ریاضی رو که تو رشته خودم بوده مثل آمار و احتمال  ، حبر خطی رو برداشتم.
با توجه به اینکه می گن هوش بک گراند ریاضی قوی می خواد و من شاگرد اول بودم ، باز هم سخت می شه؟ 
کدام گرایش هوش برام مناسب تر هست؟

مقالات نانو هست؟ من نانو کار نکردم. نانوی مرتبط با هوش مصنوعیه؟ یا شما بخش ریاضی رو انجام دادی تو اون مقالات؟
machine learningهم کار کردین؟
اگر رو ریاضیتون تمرکز کنید یعنی رو مهارت در اون فکر کنم بتونید اساتیدی که پیدا کنید که تمرکزشون رو ریاضی و طراحی الگوریتمه. هم دانشکده ریاضی ها رو نگاه کنید هم دانشکده کامپیوتر ها رو. احتمالا اساتیدی که بین هر دو کار می کنند به شما میخورن. (معمولا در هر دانشکده کامپیوتر یکی دوتا استاد اینجوری هست)
با توجه به مهارت برنامه نویسیتون فکر می کنم به کار بعضی اساتید بخوره مهارت هاتون.
کم کم بگردید استاد پیدا کنید. حتی اگه ایمیل نمیخواین بزنین باید بدونید چه گرایشی علاقه دارید و علاوه بر علاقه چی به توانایی ها و مهارت هاتون میخوره.
گرایشی که بیشتر سمت ریاضی و algorithm design باشه. محاسبات و اینها

RE: هوش مصنوعی و موقعیت برای ادمه تحصیل آن - Babak - 26-08-2015

(20-08-2015, 07:52 PM)k1h نوشته: @Babak

سلام
کاردانی و کارشناسی ناپیوستۀ ریاضی (دولتی ولی با معدل پایین) و کارشناسی ناپیوستۀ کامپیوتر نرم افزار (دانشگاه آزاد با معدل بالای 17) دارم (کارشناسی ناپیوستۀ کامپیوترمو با همون کاردانی ریاضی به عنوان مدرک پایه گرفتم). به علوم شناختی علاقه مندم و دوست دارم در این زمینه ادامه تحصیل بدم. اما با توجه به این که در ایران با رویکرد روان شناسی به این موضوع پرداخته می شه (لااقل تو ارشد)، می خوام به یه کشور دیگه برم. در ضمن مقاله ای هم ندارم و مدرک زبانم ندارم.
با این اوصاف پیشنهاد شما دوست عزیز چیه؟
1. به نظرتون زبانمو تقویت کنم و به فکر نوشتن مقاله باشم بلکه جذب بشم و این که واسه مستر یا مستقیماً به دکترا اقدام کنم؟
2. یا این که تو ایران هوش مصنوعی بخونم (ارشد) و واسه دکترا برای یه کشور دیگه (یا تو ایران) اقدام کنم (واسه همین رشتۀ علوم شناختی)؟
3. و یا پیشنهادای دیگه ای دارین؟
4. در ضمن کدوم کشورا و چه دانشگاه هایی در چه مقاطعی در این رشته فعالن و پذیرش می دن؟
بسیار ممنون از پاسخگوییتون و معذرت بابت سؤالای زیادم

از تاخیری که در پاسخگویی به شما پیش اومد پوزش می‌خواهم.

در مورد رشته علوم شناختی (cognitive science) باید بگم که تنها ایران نیست که رویکرد روان‌شناسی داره و تا اونجا که من اطلاع دارم صرف نظر از این که این رشته رو چه دانشکده‌ای ارائه می‌کنه،‌ یک سری مباحث و درس‌های روان‌شناسی هم باید برای این رشته پاس کنید.
در مورد گرفتن پذیرش، همون طور که دوستان دیگه اشاره کرده‌اند تقریبا برای هر کشوری که بخواهید اقدام کنید شما احتیاج به نمره زبان دارید. اگر بخواهید برای دانشگاه‌های امریکا اقدام کنید، معمولا احتیاج به نمره GRE هم خواهید داشت، اما داشتن مقاله الزامی نیست، هر چند که نکته مثبتی تلقی می‌شه. معدل نهایی کارشناسی شما نسبتا خوبه و اگر بتونید در کل پرونده خوبی برای پذیرش درست کنید، شامل نمره زبان، توصیه‌نامه‌ها، SoP و غیره، می‌تونید به گرفتن پذیرش امیدوار باشید.

این رشته در بسیاری از دانشگاه‌های امریکا، کانادا، استرالیا و اروپا تدریس می‌شه ولی در مورد این که چه دانشگاه‌هایی بهتر هستند یا شانس پذیرش شما بیشتر خواهد بود متاسفانه اطلاعی ندارم.

RE: هوش مصنوعی و موقعیت برای ادمه تحصیل آن - kambiz_af - 26-08-2015

(25-08-2015, 11:59 PM)nasim1234 نوشته: مقالات نانو هست؟ من نانو کار نکردم. نانوی مرتبط با هوش مصنوعیه؟ یا شما بخش ریاضی رو انجام دادی تو اون مقالات؟
machine learningهم کار کردین؟

مرسی از راهنماییتون
بله مقالات نانو هست و کاملا بی ربط هستن به هوش.  اخیرا تصمیم گرفتم برا تغییر رشته. ریاضی بازار کار نداره و از طرفی از اول، کامپیوتر رشته مورد علاقه ام بوده.

RE: هوش مصنوعی و موقعیت برای ادمه تحصیل آن - nasim1234 - 26-08-2015

(26-08-2015, 02:35 PM)kambiz_af نوشته: مرسی از راهنماییتون
بله مقالات نانو هست و کاملا بی ربط هستن به هوش.  اخیرا تصمیم گرفتم برا تغییر رشته. ریاضی بازار کار نداره و از طرفی از اول، کامپیوتر رشته مورد علاقه ام بوده.

اگر مقالات ارتباطی ندارند تنها استفادشون برای شما این میشه که شما اهل ریسرچ بودید که خوبه ولی عالی نیست
تو پست قبلیمم گفتم. کلا برای تغییر رشته راه خوب اینه شما استادی پیدا کنی تو هر دو دانشکده. مثلا استادی که تو آزمایشگاهش هم دانشجو از ریاضی داره هم از کامپیوتر. شما برای همچین آزی perfect fit‌هستید. این fit بودن مساله بسیار مهمی در پذیرشه. در واقع ما که همیشه میگیم استاد استاد پیدا کنید منظور این نیست که به هزار استاد ایمیل باید زد بلکه باید استادی پیدا کرد که کاملا با سابقه ریسرچ فرد بخوره. این fit بودن استاد با نگاه به رزومه و SOP شما میفهمه و اگه به کارش بخورین دیگه ریزنمره و اینها مهم نیست براش. در چنین حالتی پذیرش اکیه مگر اینکه فرد بهتری پیدا کنه یا کمیته پذیرش با بررسی کل پرونده بگه نه حالا به هر دلیلی(مثلا پایین تر بودن معدل از کات آف و حتی در مواردی کات آف نمره زبان (speaking  زیر 22 وقتی تو سایت گفتن این مینیمم هست)!

ضمنا با دید باز دنبال استاد بگردید. مثلا شاید یه استاد ریاضی-کامپیوتر کار دیدید که کارش هوش نبود. به نظر من اشکال نداره :Smileشما دکترا پذیرش بگیرید اگر دانشکده کامپیوتر باشه یه راه جدید دارید و میتونید بعدا اینجا با دو استاد کار کنید. یکی همون که پذیرش داد یکی که خودتون دوست دارید. یا حتی دو تا جدید. ملزم نیستید با اونی که گرفته بمونید.

برای چنین استادی سرچ کنید. اگر پیدا نشد بگید من کمک کنم Smile

چند تا مثال اینجا آوردم!

https://www.math.cornell.edu/m/People/bynetid/jyh13

https://www.math.cornell.edu/m/People/bynetid/an17

این یکی که حتی به social science میخوره!
https://www.math.cornell.edu/m/People/bynetid/shs7

پس کم نیستن. این فقط مال دانشکده ریاضی کرنله. هر دانشگاهی چند تا از این استادا داره. هر دو دپارتمان کامپیوتر و ریاضی رو چک کنید. اونایی که social science یا economics‌هم هستن یه نگاه بندازین شاید بیشتر خوشتون اومد. 

موفق باشید

بین هوش و کنترل مانده ام - ehsan70 - 23-06-2017

با سلام میخواسم بدونم برای اینکه بشه فعالیت بیشتر در پژوهش و تحقیقات انجام داد چه گرایشی بین هوش مصنوعی و کنترل میتونه بهتر باشه.
و اینکه در برق آیا گرایش کنترل به هوش مصنوعی نزدیک هست یا گرایش دیگری هم وجود دارد؟
(23-06-2017, 03:22 AM)ehsan70 نوشته: با سلام میخواسم بدونم برای اینکه بشه فعالیت بیشتر در پژوهش و تحقیقات انجام داد چه گرایشی بین هوش مصنوعی و کنترل میتونه بهتر باشه.
و اینکه در برق آیا گرایش کنترل به هوش مصنوعی نزدیک هست یا گرایش دیگری هم وجود دارد؟

سلام
من خودم هوش خوندم و درباره این رشته می تونم بهتون اطلاعاتی بدم، اول از همه باید بگم به علاقه شما وابسته هست اگر به هوش مصنوعی علاقه ندارید اصلا واردش نشید چون برای کسایی که علاقمند نیستن تو دوره ارشد درسها واقعا گیج کننده و سخت هستن و نمی تونن خوب درک کنن که این جدا از علاقه نیازمند این هست که تا حدودی به مسائل مربوط به کامپیوتر آشنا باشید. 
به طور مثال در دانشگاه کسایی که از رشته کامپیوتر وارد شاخه هوش مصنوعی شدن راحتر سر کلاس حرفهای اساتید رو میفهمن و زودتر هم اون مفهومی رو که باید از اون درس استخراج می کنند.
هوش مصنوعی از لحاظ اینکه بشه توش پژوهش و تحقیق کرد واقعا دامنه های زیادی رو در بر میگیره چه از لحاظ موضوع تحقیق که می تونه موضوع هایی کلی مانند بیگ دیتا، دیتا ماینیگ، بینایی ماشینی، یادگیری عمیق و.... و چه از لحاظ انتخاب ساختار شما دستتون بازه مثلا می تونین با استفاده از تکنیک های شبکه عصبی تحقیق رو شروع کنید یا تکنیک های شناسایی آماری الگو، روش های تکاملی یا استفاده از الگوریتم های کلاسیک در زمینه هوش مصنوعی. همه اینا می تونن انتخابهای جالبی باشن که البته چیزی مثل شبکه عصبی رو بچه های کنترل هم میان استفاده می کنن(جز دروس اونا هم هست) برای پیش برد تحقیقات خودشون اما بیشتر ریسرچر های هوش مصنوعی هستن که میان جزییات رو هم یاد میگیرن و روی اونا کار میکنن که به طور مثال کارایی یه شبکه عصبی رو بهتر کنن.
کنترلی ها بیشتر از شبکه های عصبی موجود استفاده میکنن برای حل یک مسئله( حداقل تو ارشد بیشتر به این صورته) که البته این به اون مفهوم نیست که رشته کسی اگه کنترل باشه نتونه چنین تحقیق هایی رو انجام بده. بچه های هوش مصنوعی مصنوعی تو این زمینه ها به این دلیل دستشون بازتر هست که تکنیک ها و روش های بیشتری برای حل مسائل یاد میگیرن و با ادغام اونا میتونن روش های جدیدی به وجود بیارن که رشته های دیگه میان از اونا استفاده می کنن برای حل مسائل در حوزه کاری خودشون. نمیشه گفت در رشته کنترل موضوع ریسرچ کمه در رشته هوش زیاده نه. این بستگی به علاقه شما داره که به کدوم علاقمندی و بیشتر دوس داری تو اون زمنیه فعالیت کنی.
برای کار کردن تو هوش مصنوعی شما باید آمار و احتمالاتت خوب باشه و جبر خطی و ریاضیات هم بلد باشی و بفهمیشون.