آکادمیا کافه
رشته ها و دانشگاه های ایتالیا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C)
+---- انجمن: ایتالیا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7)
+----- انجمن: تحصیل در ایتالیا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7)
+----- موضوع: رشته ها و دانشگاه های ایتالیا (/Thread-%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87-%D9%87%D8%A7-%D9%88-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

RE: رشته ها و دانشگاه های ایتالیا - تهمينه - 26-09-2012

من مي خواستم رشته اويونيك تو مقطع كارشناسي بخونم . ميشه لطفاً‌راهنمايي كنيد و بگيد كه اين رشته تو چه شهرها و چه دانشگاههايي تو ايتاليا هست. ضمنا، مي خواستم بدونم اين رشته به زبان انگليسي تدريس ميشه يا ايتاليايي .و امتحان الفا تست هم داره يا نه ؟

RE: رشته ها و دانشگاه های ایتالیا - ahmadpashaei - 26-09-2012

(26-09-2012, 09:26 AM)تهمينه نوشته: من مي خواستم رشته اويونيك تو مقطع كارشناسي بخونم . ميشه لطفاً‌راهنمايي كنيد و بگيد كه اين رشته تو چه شهرها و چه دانشگاههايي تو ايتاليا هست. ضمنا، مي خواستم بدونم اين رشته به زبان انگليسي تدريس ميشه يا ايتاليايي .و امتحان الفا تست هم داره يا نه ؟
سلام.عضویتتون رو نبریک میگم.
شما باید در حتما در وبسایت دانشگاه های مد نظرتون بگردین و بعد از پیدا کردن اونا ببینید چه مدارک و شرایطی میخوان از داوطلبان.در ضمن من ندیدم که در مقطع کارشناسی به انگلیسی کورسی باشه ولی دوستان بهتر از من میدونن.در ضمن اینم میدونم که اویونیک از اون رشته های حساسه که برای ویزا مشکل دار هست البته بیشتر برای ارشد و بخصوص برای دکترا. راستی اینم بگم که تحصیل کارشناسی در خارج بسیار هزینه برداره و ارزشی نداره آدم اینقدر هزینه کنه و تو اون سن کم بره تنهایی خارج زندگی کنه،بهتره که همینجا لیسانس بگیرید و برای ارشد یا حتی دکترا برید. بازم خودتون تحقیق کنید و تصمیم بگیرید.

RE: رشته ها و دانشگاه های ایتالیا - تهمينه - 26-09-2012

ممنون بابت جوابتون ، ببينيد من ليسانس الكترونيك دارم و ترجيح ميدم كه به زبان ايتاليايي اين رشته را بخونم و از طريق مدرسه ايتاليايي مي خوام اقدام كنم . مي خواستم ببينم كه اقدام از طريق مدرسه ايتاليايي مي تونه كمك كنه كه پذيرش بگيرم يا نه . و ضمنا براي من شهر مهم نيست هر جايي كه هزينه كمتر باشه برام بهتره . شما اطلاع داريد كه كلا تو چه دانشگاهي و چه شهري اين رشته هست يا نه ؟

RE: رشته ها و دانشگاه های ایتالیا - Shihan - 26-09-2012

(26-09-2012, 11:11 AM)تهمينه نوشته: ممنون بابت جوابتون ، ببينيد من ليسانس الكترونيك دارم و ترجيح ميدم كه به زبان ايتاليايي اين رشته را بخونم و از طريق مدرسه ايتاليايي مي خوام اقدام كنم . مي خواستم ببينم كه اقدام از طريق مدرسه ايتاليايي مي تونه كمك كنه كه پذيرش بگيرم يا نه . و ضمنا براي من شهر مهم نيست هر جايي كه هزينه كمتر باشه برام بهتره . شما اطلاع داريد كه كلا تو چه دانشگاهي و چه شهري اين رشته هست يا نه ؟
فرهیخته عزیز.
سفارت ایتالیا روی رشته های حساس و غیر حساس هیچ واکنشی نشان نمیده، اگر مدارکی را که درخواست کرده اند داشته باشید به احتمال 99% ویزا را خواهید گرفت. برای رشته شما دانشگاههای زیادی وجود داره که این رشته رو ارائه می دهند. در خصوص زبان ایتالیایی اگر بتوانید سطح 1 و 2 را با موفقیت در مدرسه پشت سر بگذارید کارتون همواره چون خود مدرسه پیگیر کارهای سفارت و انتخاب رشته شما خواهد بود. کلاً هر چه از شمال ایتالیا فاصله بگیرید از هزینه ها کاسته خواهد شد.

RE: رشته ها و دانشگاه های ایتالیا - MarjanM - 01-10-2012

با سلام
ممنون از سایتتان. می خواستم بدونم هیچکدام از دوستان در مورد دانشگاه IMT شهر lUCCA ایتالیا اطلاعاتی دارد؟ اعتبار این دانشگاه از نظر وزارت علوم ایران به چه صورت است؟
پیشاپیش ممنون از راهنماییتان

RE: رشته ها و دانشگاه های ایتالیا - DadashiSensei - 01-12-2012

سلام دوستان عزیز
من مدرک کاردانی برق صنعتی دارم ولی به رشته آشپزی خیلی علاقه دارم و دوست دارم در این رشته ادامه تحصیل بدم
می خواستم شرایط تحصیل در این رشته رو بدونم
خیلی ممنون میشم من رو راهنمایی کنید

RE: رشته ها و دانشگاه های ایتالیا - mana salehi - 17-01-2013

سلام خواهش میکنم راهنماییم کنید من لیسانس معماری دانشگاه ابهر با معدل 15 هستم می خواهم در ایتالیا اینتریو دیزاین بخونم خودم هر چی گشتم دانشگاه یا اکادمی پیدا نکردم که زیر نظر وزارت علوم ایران باشه لطفا راهنماییم کنید البته به زبان انگلیسی و هزینش هم زیاد نباشه ممنونم از لطفتون

RE: رشته ها و دانشگاه های ایتالیا - Shihan - 17-01-2013

(17-01-2013, 07:36 PM)mana salehi نوشته: سلام خواهش میکنم راهنماییم کنید من لیسانس معماری دانشگاه ابهر با معدل 15 هستم می خواهم در ایتالیا اینتریو دیزاین بخونم خودم هر چی گشتم دانشگاه یا اکادمی پیدا نکردم که زیر نظر وزارت علوم ایران باشه لطفا راهنماییم کنید البته به زبان انگلیسی و هزینش هم زیاد نباشه ممنونم از لطفتون
دروود.
دوست عزیز. اگر اشتباه نکنم رشته شما جز گرایشهای هنر و معماریه اصولاً این گونه رشته ها به سختی به انگلیسی پیدا میشن و باید بترتیب وب سایتهای دانشگاه رو جستجو نمایید اما دوره زبان ایتالیایی به مراتب بهتر و متعدد می باشد. بیشتر دانشگاهها این رشته رو به ایتالیایی دارند و وزارت علوم با بسیاری از دانشگاهها مشکلی نداره.

RE: رشته ها و دانشگاه های ایتالیا - mana salehi - 17-01-2013

ممنونم براتون امکان داره اسم چند تا از دانشگاه ها را بگین متشکرم

RE: رشته ها و دانشگاه های ایتالیا - Shihan - 17-01-2013

(17-01-2013, 09:09 PM)mana salehi نوشته: ممنونم براتون امکان داره اسم چند تا از دانشگاه ها را بگین متشکرم
همانطور که عرض کردم دانشگاهها درصد کمی این رشته رو ارائه به انگلیسی می کنند در ضمن بطور دقیق روی طراحی داخلی مانور نمی دهند اما در زیر اسامی برخی اکادمی ها معروف امده که رشته را ارائه می کنند اوردم که وزارت علوم هم پس از بررسی کیفی از شما با شرط و شروط ممکنه بپذیره.
اکادمی نوا در میلان
اکادمی فرینتزه در فلرانس