آکادمیا کافه
مدارک مورد نیاز برای پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد در آلمان - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C)
+---- انجمن: آلمان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86)
+----- انجمن: تحصیل در آلمان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86)
+----- موضوع: مدارک مورد نیاز برای پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد در آلمان (/Thread-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B2-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%82%D8%B7%D8%B9-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D8%AF-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

RE: مدارک مورد نیاز برای پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد - farhad33 - 06-10-2013

سلام ببخشید میتونین رهنمایی کنین که برای گرفتن فاند از آلمان چیکار می‌شه کرد؟
با توجه ب داشتن آیلتس و ب۱ در آلمانی‌ و معادله ۱۴.۷۰ دانشگاه دولتی در رشته نرم افزار
با تشکر

RE: مدارک مورد نیاز برای پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد - Shihan - 06-10-2013

(06-10-2013, 03:31 AM)'farhad33' نوشته: سلام ببخشید میتونین رهنمایی کنین که برای گرفتن فاند از آلمان چیکار می‌شه کرد؟
با توجه ب داشتن آیلتس و ب۱ در آلمانی‌ و معادله ۱۴.۷۰ دانشگاه دولتی در رشته نرم افزار
با تشکر

شما برای فوق در المان نمی تونید اقدام برای فاند کنید، زیرا هزینه تحصیل در المان رایگانه و بیشتر دانشگاهها تنها در مقطع دکتری این مورد رو لحاظ میکنند. بنابراین بهتره بدنبال پذیرش  باشید تا اینکه زمان رو برای فاند گرفتن هدر دهید.

RE: مدارک مورد نیاز برای پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد - Shihan - 19-10-2013

(29-09-2013, 09:53 PM)'farhad33' نوشته: ممنون که انقدر زود جواب دادین
خواهشاً بفرمایین که اگه بخوام مطمئن بشم از اینکه حتما یکجا پذیرش بگیرم راهش چیه؟مثلا برای همهٔ دانشگاههای وستفالن اقدام کنم مشکلی‌ پیش نمیاد؟
اگه راجب بیو انفورماتیک هم اطلاعات دارین ممنون میشم راهنمایی‌ کنید
با تشکر فروان

خواهش میکنم. ببین من فکر کنم با یه نمره ایلتس بالا بتونی معدلت رو جبران کنی و مدرک زبان حداقل A2 رو هم داشته باشی که اگر خدای نکرده پذیرش نشدی با مدرک زبان المانی اقدام کنی. من خودم توصیه میکنم چون المان اپلیکیشن فی نداره برای اکثر دانشگاههای وست فالیا اقدام کنی در گرایشهای مختلف. مثلاً دانشگاه بن در علوم کامپیوتر خوب پذیرش میده اما مثلاً در مهندسی کامپیوتر سختر!! بین هر رشته تفاوت محسوسی وجود داره. این هم لینک رشته بیوانفورماتیک برای توضیح بیشتر. 
این لینک هم برای رشته بیوانفورماتیک در کشور المان. 

RE: مدارک مورد نیاز برای پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد - 7nim - 22-10-2013

سلام دوستان
با معدل نزدیک 14 (13.82) و گرفتن مدرک B1 شانسی برای پذیرش گرفتن هست از این دانشگاه و دانشگاه های دیگه در برلین یا نزدیک به برلین؟
پذیرش برای ارشد مکانیک سیالات یا انرژی های نو و تجدیدپذیر و یا خورشیدی مد نظرم هست؟
جدا از برلین و نزدیک به اون دیگه تو کدوم شهر و دانشگاه ها شانس گرفتن پذیرش هست؟
لیسانس مهندسی مکانیک از علوم تحقیقات تهران
مرسی اگه راهنمایی کنید

RE: مدارک مورد نیاز برای پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد - Shihan - 22-10-2013

(22-10-2013, 11:09 AM)'7nim' نوشته: سلام دوستان
با معدل نزدیک 14 (13.82) و گرفتن مدرک B1 شانسی برای پذیرش گرفتن هست از این دانشگاه و دانشگاه های دیگه در برلین یا نزدیک به برلین؟
پذیرش برای ارشد مکانیک سیالات یا انرژی های نو و تجدیدپذیر و یا خورشیدی مد نظرم هست؟
جدا از برلین و نزدیک به اون دیگه تو کدوم شهر و دانشگاه ها شانس گرفتن پذیرش هست؟
لیسانس مهندسی مکانیک از علوم تحقیقات تهران
مرسی اگه راهنمایی کنید

شما الان میخوای المانی بخونی یا زبان انگلیسی؟!!چون با داشتن مدرک بالای B1,2 شما شانست خوبه. برای رشته انرژی نو دانشگاههای کوتبوس و هامبورگ و اولدنبرگ میدونم خوب کار میکنن شاید دانشگاههای دیگر هم باشن باید از http://www.daad.de اطلاع کسب کنی

RE: مدارک مورد نیاز برای پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد - 7nim - 23-10-2013

مرسی از راهنمایی جناب
من میخوام کلاس آلمانی برم و مدرک B1 بگیرم.انگلیسیم خوبه اما هدفم یادگیری و گرفتن مدرک آلمانیه
همون دانشگاه کوتبوس که به برلین نزدیکه خوبه فقط سایتشو دیدم دقیق متوجه نشدم که برای پذیرش آلمانی زبانش هم ریکام می خواد یا نه فقط برای انگلیسی زبانش ریکام می خواد.برای شروع پذیرش رزومه تهیه کنم یا cv که کامل تره؟
من پارسال درسم تموم شد و استادا سخته پیدا کردنشون برا ریکام گرفتن.خواستم ببینم اگه لازم نیست اقدام نکنم.و اینکه اعتبار زمانی داره ریکام؟یعنی الان بگیرم تا مدرک المانی بگیرم فاصله بیفته ایراد نداره؟

RE: مدارک مورد نیاز برای پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد - Shihan - 23-10-2013

(23-10-2013, 05:28 PM)'7nim' نوشته: مرسی از راهنمایی جناب
من میخوام کلاس آلمانی برم و مدرک B1 بگیرم.انگلیسیم خوبه اما هدفم یادگیری و گرفتن مدرک آلمانیه
همون دانشگاه کوتبوس که به برلین نزدیکه خوبه فقط سایتشو دیدم دقیق متوجه نشدم که برای پذیرش آلمانی زبانش هم ریکام می خواد یا نه فقط برای انگلیسی زبانش ریکام می خواد.برای شروع پذیرش رزومه تهیه کنم یا cv که کامل تره؟
من پارسال درسم تموم شد و استادا سخته پیدا کردنشون برا ریکام گرفتن.خواستم ببینم اگه لازم نیست اقدام نکنم.و اینکه اعتبار زمانی داره ریکام؟یعنی الان بگیرم تا مدرک المانی بگیرم فاصله بیفته ایراد نداره؟

من تا اونجا که اطلاع دارم رشته های برق قدرتش به انگلیسی ارائه میشد اما حتماً به المانی هم اارئه میشه. شما قطعاً به توصیه نامه نیاز داری. حالا باید یه طوری استادت رو پیدا کنی.  اعتبار زمانی که فکر کنم نباید بیش از 1 سال بشه چون اونطور دانشگاه و استاد شاید بهش ایراد بگیرن.

RE: مدارک مورد نیاز برای پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد - 7nim - 25-10-2013

مرسی
من توصیه نامه ها رو این هفته اقدام می کنم که بگیرم چون نهایت اگه جور بشه برای نیمسال دوم پذیرش بگیرم تا 1 سال اعتبار داره.
تو دانشگاه کوتبوس با مدرک B1 هم میشه اقدام کرد یا حتما B2 میخواد و اینکه زده معدل بهتر از 2و3 باشه یعنی هرچی به 1 که بالاترینه نزدیک تر باشه بهتره.من حساب کردم از یه فرمولی معدلم 2.85 شد با معدل 13.82 درست حساب کردم یا نه؟فرمول صحیحش چیه؟
راجع به توصیه نامه میشه از متن پیش فرض استفاده کنم؟متنها باید متفاوت باشن یا میشه عین هم باشن؟چون بعید میدونم استادها خودشون بنویسن و اگه هم بنویسن کوتاه و معمولی مینویسن.

RE: مدارک مورد نیاز برای پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد - 7nim - 28-10-2013

کسی اطلاع داره از دانشگاه های fh المان
چون مثلا htw berlin یا fh های jena,hamburg,offenburg هم هستن که رشته انرژی رو پذیرش بدن البته معدلم پایینه ولی شاید پذیرش گرفتم.
فقط خواستم بدونم که از لحاظ استخدام ونیروی کار گرفتن در المان چه طوریه این دانشگاه ها واینکه مورد تایید وزارت علوم هست یا نه؟مرسی اگه راهنمایی کنید

RE: مدارک مورد نیاز برای پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد - Shihan - 28-10-2013

(25-10-2013, 12:41 PM)'7nim' نوشته: مرسی
من توصیه نامه ها رو این هفته اقدام می کنم که بگیرم چون نهایت اگه جور بشه برای نیمسال دوم پذیرش بگیرم تا 1 سال اعتبار داره.
تو دانشگاه کوتبوس با مدرک B1 هم میشه اقدام کرد یا حتما B2 میخواد و اینکه زده معدل بهتر از 2و3 باشه یعنی هرچی به 1 که بالاترینه نزدیک تر باشه بهتره.من حساب کردم از یه فرمولی معدلم 2.85 شد با معدل 13.82 درست حساب کردم یا نه؟فرمول صحیحش چیه؟
راجع به توصیه نامه میشه از متن پیش فرض استفاده کنم؟متنها باید متفاوت باشن یا میشه عین هم باشن؟چون بعید میدونم استادها خودشون بنویسن و اگه هم بنویسن کوتاه و معمولی مینویسن.

دروود بر شما.
بله شما کاملاً درست محاسبه کردین. نمره زبان B1 رو هم اخذ کنی مشکلی نداره. برای گرفتن و نوشت توصیه نامه بهتره از تمپلت استفاده کنی اما نه دقیقاً مشابه به همون. بجز اساتیدی که خیلی به دانشجو نزدیکن اینکار و انجام میدن اما بالای 70% درصد بر عهده دانشجو میذارن و خودشون امضا میکنن.