آکادمیا کافه
بحث پیرامون گرفتن ویزا و سفارت سوئیس - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C)
+---- انجمن: سوئیس (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B3%D9%88%D8%A6%DB%8C%D8%B3)
+----- انجمن: روادید سوئیس (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%B3%D9%88%D8%A6%DB%8C%D8%B3)
+----- موضوع: بحث پیرامون گرفتن ویزا و سفارت سوئیس (/Thread-%D8%A8%D8%AD%D8%AB-%D9%BE%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%85%D9%88%D9%86-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7-%D9%88-%D8%B3%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%B3%D9%88%D8%A6%DB%8C%D8%B3)

صفحات 1 2 3 4 5

RE: بحث پیرامون گرفتن ویزا و سفارت سوئیس - مهمان - 25-09-2015

سلام من با توجه به این که چندین با ر ویزای شینگن گرفتم به المان سفر کردم به همراه همسرم امسال ریجک شدیم پارسال دوماه از ایتالیا ویزا گرفتیم شمال اون جا را گشتیم امسال گفتیم جنوب ایتالیا را بگردیم ولی ریجک شدیم بعد مجدا ا زسفارت المان با دعوت نامه اقدام کردیم بازم ریجک شدیم لطفا بفرماید چقدر باید زمان ببره باز اقدام کنیم واز کرام کشور شینگن ممنونRolleyes

RE: بحث پیرامون گرفتن ویزا و سفارت سوئیس - ForeverBlue - 03-10-2015

(25-09-2015, 10:32 PM)مهمان نوشته: سلام من با توجه به این که چندین با ر ویزای شینگن گرفتم به المان سفر کردم به همراه همسرم امسال ریجک شدیم پارسال دوماه از ایتالیا ویزا گرفتیم شمال اون جا را گشتیم امسال گفتیم جنوب ایتالیا را بگردیم ولی ریجک شدیم بعد مجدا ا زسفارت المان با دعوت نامه اقدام کردیم بازم ریجک شدیم لطفا بفرماید چقدر باید زمان ببره باز اقدام کنیم واز کرام کشور شینگن ممنونRolleyes

معمولا ویزا دادن به یک خانواده کامل (زن و شوهر با هم) بسیار سخت گیری میشود.
بعد از هر ریجکت بهتر است 6 ماه صبر کنید و این که مکررا اصرار کنید از سفارت های مختلف شنگن بگیرید نه تنها کمکی نمیکند که تازه موضوع را دشوارتر و شک برانگیزتر میکند.
اگر میخواهید خانوادگی سفر کنید بهتر است چند ماه صبر کنید و سپس از یک آژانس مسافرتی اقدام کنید.
اگر دعوتنامه کاری از یک شرکت معتبر و معروف داشته باشید هم میتوانید اقدام کنید ولی باز هم بهتر است چند ماه صبر کنید.

RE: بحث پیرامون گرفتن ویزا و سفارت سوئیس - ForeverBlue - 03-10-2015

(01-04-2015, 09:10 PM)آیین افتخاری نوشته: سلام به همه ی افراد گروه
من تازه این گروه رو دیدم و عضوش شدم.
سوال های زیادی دارم که خوب کم کم شروع می کنم.
اول اینکه من 3 ماه هست که به همراه همسرم مقیم سوییس شدیم.
همسرم استخدام شرکتی در لیشتن اشتاین هست و ما در شهر Chur ( خور) اقامت داریم.
اگر بخواهم برای پدر و مادرم دعوت نامه بفرستم ، بایذ چه اقداماتی را انجام بدم؟
و اینکه قاعدتا چون من فعلا کار نمیکنم، احتمالا همسرم باید دعوت نامه را تنظیم کند، درسته؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

درود بر شما و خوش آمدید به این فروم

همسر شما هم میتوانند این دعوتنامه را بفرستند اما با توجه به این که مدت کوتاهی است اقامت گرفته اید و خود شما هنوز کار ندارید، بهتر است کمی صبر کنید.

RE: بحث پیرامون گرفتن ویزا و سفارت سوئیس - گل بهاري - 17-10-2015

سلام دوستان...اول بگم من ساكن ايران هستم سوالم  راجع به  شرايط عقد  با مرد ايراني كه پناهنده سياسي سوئيس هست سوال دارم..ممنون ميشم هر چه سريع تر راهنماييم كنيد

قبلش بگم ما نميتونيم از ويزاي نامزدي اقدام كنيم چون فرصتش رو نداريم چندين ماه منتظر جواب ويزاي نامزدي بشيم البته اون هم اگر مثبت باشه....و شرايطش و هم نداريم از تركيه عقد كنيم چون سفلرت سوئيس گفته هر جا عقد كنيد بايد از همون كشور واسه ويزا اقدام كنيم..از طرفي هم آماده كردن مدارك عقد در تركيه دقيقا مث مدارك ايران هست...و چون نامزدم  پناهنده سياسي هست نميتونه وارد سفارت بشه و وكالت بده كه داخل ايران غيابي عقد كنيم ....يا واسه گرفتم مداركش  از ثبت احوال ايران به كسي وكالت بده ... كنسولگري عراق در سوئيس هم گفتن اتباع خارج حق ندارند از كنسولگري اين كشور به عراق وكالت بدند كه از عراق عقد كنيم
ميخواستم اگر اطلاعاتي دارين راهنمايي كنين كه چطور ما ميتونيم عقد كنيم....ممنون از سايتتون 94/07/25

[برش] ويزا ازدواج - Shihan - 12-11-2015

(10-11-2015, 03:50 PM)مهمان نوشته: سلام یک سوال دارم من با توجه به این که وبزای شیگن زیاد دارم امسال ریجیک شدم از المان ماه تیر حالا میخواهم به تنهای به سوییس برا دوهفته به دیدن دختر خاله ام بروم حالا سوالم این است چند وقت بگذره از ریجیکیم باید اقدام کنم ممنون اگه راهنمای کنید Heart

بهتره بین5-6 ماه فاصله بیندازید و سپس اقدام کنید.

RE: بحث پیرامون گرفتن ویزا و سفارت سوئیس - mcqueen - 11-04-2016

سلام.
دوستان من برای مصاحبه دعوت شدم به دانشگاه ETH Zurich. من باید مدارک برای Visit رو آماده کنم؟ یعنی فرم C؟

RE: بحث پیرامون گرفتن ویزا و سفارت سوئیس - mcqueen - 11-04-2016

سلام.
دوستان اگر برای گرفتن وقت سفارت اقدام کنم، حدودا قرار ملاقات چند روز بعد میدن؟
و سوال دیگه آیا میشه با پاسپورت Expire شده وقت گرفت، و بعد با پاسپورت جدید برم مصاحبه؟
مرسی.

RE: بحث پیرامون گرفتن ویزا و سفارت سوئیس - Shihan - 11-04-2016

(11-04-2016, 06:35 AM)mcqueen نوشته: سلام.
دوستان اگر برای گرفتن وقت سفارت اقدام کنم، حدودا قرار ملاقات چند روز بعد میدن؟
و سوال دیگه آیا میشه با پاسپورت Expire شده وقت گرفت، و بعد با پاسپورت جدید برم مصاحبه؟
مرسی.

خیر باید با پاسپورت و شماره جدیدش وفت بگیری

RE: بحث پیرامون گرفتن ویزا و سفارت سوئیس - mcqueen - 18-04-2016

سلام مجدد دوستان عزیز.
میخواستم بدونم این Bank Statement یعنی چی؟ فقط موجودی حسابه؟ یا گردش مالی؟
چون پول ندارم توش. میخوام ببینم باید چیکار کنم. 
مرسی

RE: بحث پیرامون گرفتن ویزا و سفارت سوئیس - Matinking - 18-04-2016

(18-04-2016, 10:25 AM)mcqueen نوشته: سلام مجدد دوستان عزیز.
میخواستم بدونم این Bank Statement یعنی چی؟ فقط موجودی حسابه؟ یا گردش مالی؟
چون پول ندارم توش. میخوام ببینم باید چیکار کنم. 
مرسی

سلام

BS باید موجودی نهایی حساب رو منعکس کنه و به علاوه باید گردش قابل قبولی هم داشته باشه تا officer به اینکه پول به صورت fake در حساب قرار گرفته شک نکنه...

هر دو شرط لازم هستند... ولی گاها بدون شرط دوم هم حضرات موف شده ان... یعنی صرفا گواهی مبلغ موجودی در حساب رو ارائه کرده ان...

برای تهیه BS باید حداقل از جایی پول تهیه کنید، حسابتون رو شارژ کنید و BS رو بگیرید...

براتون آرزوی موفقیت دارم