![]() |
ویژگی های مراکز برگزاری آزمون iBT در ایران - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: آزمونها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86%E2%80%8C%D9%87%D8%A7) +---- انجمن: TOEFL (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-TOEFL) +----- انجمن: آزمون iBT (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86-iBT) +------ انجمن: تجربیات آزمونهای iBT (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%DB%8C%D8%A7%D8%AA-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-iBT) +------ موضوع: ویژگی های مراکز برگزاری آزمون iBT در ایران (/Thread-%D9%88%DB%8C%DA%98%DA%AF%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%B1%D8%A7%DA%A9%D8%B2-%D8%A8%D8%B1%DA%AF%D8%B2%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86-iBT-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86) |
RE: ویژگی های مراکز برگزاری آزمون iBT در ایران - Torkan - 07-06-2016 (07-06-2016, 10:17 AM)automotive نوشته: سلام، درود متشکرم! سنتر تبریز؟ برخورد عالی؟ سنتر عالی؟ واللا من از تبریز کوبیدم رفتم زنجان واسه امتحان چون خیلی بد شنیده بودم ازش و سنتر هم داخل دانشگاه دم خونمون بود تقریبا!!! شاید عوض شده! یه نکته ای رو اضافه کنم که علت خوب بودن سنترها در شهرستانها بعضا به دلیل کم بودن متقاضیان هست. پ.ن: با تشکر از دوستمون Automotive گرامی، یکی از دوستان خوبم پیام دادن که خواستن من اینجا قرار بدم. با تشکر از ایشون: بله، سنترش عوض شده، رفته به ساختمانی جدید به اسم "مرکز تحقیقات علوم پایه" همون قسمت از دانشگاه تبریز که نزدیک به بیمارستان 29 بهمن هست و حوالی جایی که برای دانشکده های برق و مهندسی در نظر گرفته شده اخیرا. من دیدمش. همه چی خوب بود انصافا. به قدری هم برخورد کادرش نایس بود. ظاهرا یک سالی باید باشه که عوض شده باشه. من خودم هم دو سال قبل رفته بودم امیربهادر، ولی الان دیگه نیازی نیست که راهی تهران شد. همه چی در یک طبقه بود، سرویس بهداشتی، بازرسی، کمدها، و محل استراحت و انتظار. سیستم ها و مانیتور ها هم جدید بودن. بااحترام، ترکان RE: ویژگی های مراکز برگزاری آزمون iBT در ایران - butterfly - 07-01-2017 سلام، من امروز تو سنتر خاتم ( دانشگاه خاتم) امتحان دادم. سنتر خیلی خوبیه. خود ساختمان و همه تجهیزاتش و کامپیوترهاش نو هستند. کابین ها کاملا از هم جدا هستند و هر کابین با کابین های مجاورش یه فاصله هم داره. خیلی خوبه که کابین ها بهم چسبیده نبود. برخورد کارکنانش هم خیلی خوب بود. بعد از چک کردن مدارک شناسایی، به سالنی راهنمایی می شید که کمدهای قفل دار داره و همه وسایلتون رو به جز یه کارت شناسایی داخلش قرار می دید و بعدش به قسمت عکس گرفتن راهنمایی می شید. یه آقایی به اسم آقای مستوفی هم که ظاهرا مسئول بزگزاری آزمون هاست خیلی خوش برخورد بود و با همه داوطلب ها صحبت می کرد و شوخی می کرد. صدای بقیه موقع اسپیکینگ اصلا آزار دهنده نبود و خیلی خیلی کم به گوش می رسید و باعث به هم خوردن تمرکز نمی شد. کاغذ چرکنویس هم سه تا بود به همراه یک مداد و یک خودکار. رنگ کاغذها هم آبی بود برای بعضی ها مهمه. ![]() موقع برک هم پذیرایی شدیم با کیک و آبمیوه و آب معدنی. سرویس بهداشتی تو همون طبقه است و دسترسی سریع داره. در مجموع من تجربه خوبی از این سنتر داشتم و برای آزمون دادن توصیه اش می کنم. عکس های سنتر رو هم می تونید از این لینک ببینید. RE: ویژگی های مراکز برگزاری آزمون iBT در ایران - pegyyy - 09-04-2017 من در تاریخ 11 مارچ آزمون تافل دادم در مرکز علوم پزشکی تبریز و نمره من ده روز بعد اومد که (, total 115, R29 L30 S27 W29). مرکز بسیار بسیارعالی بود از برخورد مسئولین تا محل امتحان وسیستم ها که بسیار عالی بود. کیبرد و ماوس وایرلس و فواصل بین افراد نسبتا زیاد بود. در اصل یک سالن کنفرانس بود کامپیوترها با فواصل مناسب قرار گرفته بود و افراد یکی در میون قرار گرفته بودن البته هیچ پارتیشنی نبود و ممکن زمان اسپیکینگ یه مقدار شلوغ باشه که طبیعیه. در غیر این صورت همه چیز خیلی عالی بود و تجربه بسیار خوبی بود. مرکز علوم پزشکی تبریز دقیقا مقابل درب ورودی بیمارستان شهید مدنی هست، همون آدرسی که توی سایت برای این مرکز ذکر شده. من با دانشگاه علوم پزشکی آشنا نیستم، ولی از درب مقابل بیمارستان شهید مدنی تا محل آزمون کمتر از 5 دقیقه راه هست. در محل آزمون هم سرویس بهداشتی وجود داره. اجازه بردن هیچ خوراکی یا مداد به آزمون وجود نداره ولی هروقت مداد یا کاغذ نیاز باشه میدن. روی میزها آب معدنی وجود داره و بین دو بخش آزمون کیک و آب میوه هست. RE: ویژگی های مراکز برگزاری آزمون iBT در ایران - szeinalilathori - 31-05-2017 دوستان عزیز سلام من may 20 تو سازمان سنجش (NOET) آزمون تافل دادم. در مورد مشخصات مرکز مواردی که تو ذهنم مونده رو اشاره میکنم. فضای مرکز و مراحل شروع آزمون آروم و به دور از هر نوع تنش و استرس هست. موقع ورود، در سالن انتظار یه لیست از اسامی افراد موجوده که طبق اون مشخص میشه افراد قراره در کدوم lab امتحان بدن، بر همین اساس افراد توی صف قرار میگیرن و مدارکشون چک میشه. (تنها جای استفاده از اسم lab هم فقط همین جا بود، چون عملا مرکز یکپارچه هست و بدون مرزی بین lab های مختلف) در مورد مدارک تنها نکته ی مهم به نظرم اینه که حداقل یکی از کارتهای شناسایی، باید عکس دو سال اخیر شما رو داشته باشه (گواهینامه یا پاسپورت یا کارت ملی فرقی نداره یکیش جدید باشه عکسش) تعدادی کمد در جلوی درب ورود به مرکز وجود داره که هر کس بخواد میتونه استفاده کنه و وسایل همراهش و البته خوراکی اگه همراه داره اونجا قرار بده. تنها موارد مجاز برای ورود، خودکار یا مداده ولی همراه داشتن خوراکی به هر شکلی حتی آب معدنی موقع ورود ممنوعه. البته خودکار تو مرکزم هست. بعد از چک اولیه مدارک، مراحل عکس گرفتن و بازبینی مدارک صورت میگیره که خیلی زمانبر نبود. ( با توجه به اینکه تعداد افراد حاضر هم تقریبا بیش از 50 نفر میشد) مرکز به صورت کابین های مجزا از هم هست و فضای قابل قبولی هم بین کابین ها فاصله وجود داره. سرویس بهداشتی در محل برگزاری آزمون و انتهای سمت چپ مرکز هست. (البته دو تاست موقع break یه صف کوچولو هم بود. ![]() در فاصله بین دو بخش آزمون افراد هم میتونستن از کیک و آبمیوه موجود در مرکز که برای پذیرایی قرار داده شده بود و هم از خوراکی های خودشون تو کمدهاشون استفاده کنن. البته یکی از مراقبین حواسش بود که کسی غیر از خوردنی نخواد از جزوه یا تلفن همراه تو کمد هم استفاده کنه ![]() در مورد بخش speaking با وجود فاصله ای بین کابین ها، صدای دوستان مجاوری که جواب ها رو داد میزدن شنیده میشد و این مسئله تمرکز رو یکم بهم میزد. در مورد writing، صفحه کلید سیستمی که من باهاش کار میکردم، از نمونه های قدیمی بود و خب این برای من که با لپ تاب کار کرده بودم چندان خوش آیند نبود و یکم روی سرعت نوشتنم تاثیر گذاشت و در نهایت زمانی که معمولا برای بازبینی دو انشا اختصاص میدادم رو از دست دادم. توصیه میکنم چنانچه به این نوع keyboard دسترسی دارید حتما با اون هم تمرین کنید که آشنا باشید. ارادتمند الهام RE: ویژگی های مراکز برگزاری آزمون iBT در ایران - Chemical.Eng - 01-06-2017 سلام دوستانی که با مراکز شمال غرب آشنایی دارن، به نظرتون کدوم گزینه انتخاب بهتری خواهد بود؟ (فکر نمیکنم محدودیت زمانی پیش بیاد برای هیچ کدوم و اینکه امکان دسترسیم به هردو تفاوت چندانی نداره) سنتر دانشگاه تبریز(با توجه به شناخت چهارساله از دانشگاه، خوف دارم از جوش ![]() علوم پزشکی تبریز (این مورد ظاهرا جدید تاسیس شده؟!) آواتاک ارومیه @pegyyy @Torkan @automotive ممنونم RE: ویژگی های مراکز برگزاری آزمون iBT در ایران - Torkan - 01-06-2017 (01-06-2017, 12:08 AM)Chemical.Eng نوشته: سلام درود بدون شک با توجه به تجربه جدید دوستان گزینه دوم مناسبترینه. روبروی بیمارستان امام همون پشمینه. فکرکنم گزینه اول دیگه نیستش و فقط سنتر اولی تبدیل به دومی شده! تا جاییکه میدونم. RE: ویژگی های مراکز برگزاری آزمون iBT در ایران - pegyyy - 01-06-2017 به نظر من هم سنتر دوم بهتره. البته سنتر دانشگاه تبریز هم هنوز آزمون تافل رو برگزار میکنه متفاوت از سنتر علوم پزشکی هست. میتونید عکس های مربوط به سنتر دانشگاه تبریز رو اینجا ببینید. یه نکته دیگه اینکه میتونید voucher رو از دانشگاه تبریز تهیه کنید و فقط معادل ریالی همون 215 دلار رو پرداخت میکنید. RE: ویژگی های مراکز برگزاری آزمون iBT در ایران - Chemical.Eng - 01-06-2017 (01-06-2017, 12:21 PM)pegyyy نوشته: به نظر من هم سنتر دوم بهتره. البته سنتر دانشگاه تبریز هم هنوز آزمون تافل رو برگزار میکنه متفاوت از سنتر علوم پزشکی هست. میتونید عکس های مربوط به سنتر دانشگاه تبریز رو اینجا ببینید. ممنونم از راهنماییتون. فقط اینکه، برای سنتر علوم پزشکی هم باید از خود دانشگاه تبریز ووچر را تهیه کنم؟ RE: ویژگی های مراکز برگزاری آزمون iBT در ایران - pegyyy - 01-06-2017 (01-06-2017, 10:04 PM) نوشته: ممنونم از راهنماییتون. فقط اینکه، برای سنتر علوم پزشکی هم باید از خود دانشگاه تبریز ووچر را تهیه کنم؟ خواهش میکنم. مشکلی نیست شما از هرجایی میتونید ووچر بخرید و برای هر سنتری که بخواید ثبت نام کنید. RE: ویژگی های مراکز برگزاری آزمون iBT در ایران - ماریا - 09-04-2018 سلام دیروز 8 اوریل اواتاک ارومیه تافل امتحان دادم. رفتار کادر اونجا خیلی خوب بود با ارامش بودن که این ارامش رو به ما هم القا کنند. قبل از شروع امتحان هم راهنماییشان خوب بود. مرکز اروم و ساکتیه. جاش هم سر خیابان اصلی که پیدا کردنش هم راحت باشه. فاصله میزها هم خوب بود که صدای بقیه اذیت نکنه. وقت یه مشکل بود حین رایتینگ اصلیم یه دفعه کامپوترم دچار مشکل شد با اینکه بعد 5 دقیقه رفع شد و زمان هم ایستاده بود ولی رشته افکارم به هم ریخت اون استرس هم که بدترش می کرد. کلا برای قسمت رایتینگ این مشکل خیلی برام گرون تموم شد. |