آکادمیا کافه
مدارک لازم برای ویزای سوئیس - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C)
+---- انجمن: سوئیس (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B3%D9%88%D8%A6%DB%8C%D8%B3)
+----- انجمن: روادید سوئیس (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%B3%D9%88%D8%A6%DB%8C%D8%B3)
+----- موضوع: مدارک لازم برای ویزای سوئیس (/Thread-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D9%84%D8%A7%D8%B2%D9%85-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D9%88%D8%A6%DB%8C%D8%B3)

صفحات 1 2 3 4

RE: مدارک لازم برای ویزای سوئیس - ForeverBlue - 12-10-2015

(12-10-2015, 10:30 PM)مهمان نوشته: سلام من با توجه به این که ویزای شینگن داشتم زیاد با همسرم امسال ماه تیر از سفارت ایتالیا ریجیک شدیم در صورتی که پارسال دوماه ویزا داد ایتالیا ولی امسال ریجک شدیم بعد از اون دعوت نامه از المان امد در ماه اردیبهشت رفتیم اقدام کردیم ریجک شدیم باز حالا سوال من این است که در ماه دی یکی از بستگان من را به تنهای میخواهد به سوییس دعوت کنه ولی میترسم باز ریجک شوم ایا به نظر شما اقدام کنم یا که نه مدارکم هم کامل است شوهرم نمیاید تنها من میخواهم بروم لطفا راهنمای کنید ممنون از شما

درود
قبلا هم این سوال را پرسیده بودید و جواب داده شد.
با توجه به ریجکت های مکرر بهتر است چند ماهی صبر کنید. الان شانس شما بسیار کم است.

RE: مدارک لازم برای ویزای سوئیس - مهمان - 14-10-2015

سلام. من نیاز به مراقبت های پزشکی و درمانی دارم می خوام به سویس بدین منظور سفر کنم. به نظرتون بهم ویزا میدن؟ برای مراجعه به سفارت گرفتن نوبت از قبل لازمه؟ ممنون میشم جواب بدین خیلی برام مهمه.

RE: مدارک لازم برای ویزای سوئیس - kati20 - 23-11-2015

سلام
من 2 سوال در مورد زبان دارم.من 2سال در دانشگاه انگلیسی زبان تحصیل کردم و دانشگاه سوییس از من مدرک زبان نخاستن آیا برای سفارت واجبه ارایه آیلس؟
 هم چنین در صورتیکه  پذیرش تحصیلی به زبان انگلیسی ست  آیا ارایه مدرک فرانسه یا آلمانی  به سفارت اجباری ست؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

RE: مدارک لازم برای ویزای سوئیس - Shihan - 23-11-2015

(23-11-2015, 12:54 AM)kati20 نوشته: سلام
من 2 سوال در مورد زبان دارم.من 2سال در دانشگاه انگلیسی زبان تحصیل کردم و دانشگاه سوییس از من مدرک زبان نخاستن آیا برای سفارت واجبه ارایه آیلس؟
 هم چنین در صورتیکه  پذیرش تحصیلی به زبان انگلیسی ست  آیا ارایه مدرک فرانسه یا آلمانی  به سفارت اجباری ست؟
ممنون میشم راهنمایی کنی
برای هر دو سوال شما جواب منفیه. اگر دانشگاه ازتون مدرک زبان نخواست مشکلی نیست. اما بهتره از دانشگاه برگه ای مبنی بر معاف شدن از مدرک زبان درخواست کنید. اگر ه دوره به انگلیسی است نیاز به سایر مدارک زبان نیست.

RE: مدارک لازم برای ویزای سوئیس - mcqueen - 11-04-2016

سلام دوستان.
من برای مصاحبه پوزیشن دکتری، به صورت حضوری دعوت شدم به دانشگاه ETH Zurich. همه مدارکی که گفتید لازمه؟ 
در مورد گزارش حساب بانکی، منی که یه عمر دانشجو بودم تو حسابم زیاد خبر خاصی نیست! در حد 4 5 تومنه! مشکلی پیش نمیاد؟
همچنین من الان فارغ التحصیل هستم و گواهی کار و طبیعتا اشتغال به تحصیل هم ندارم! چیکار باید بکنم؟
مرسی.

RE: مدارک لازم برای ویزای سوئیس - Shihan - 11-04-2016

(11-04-2016, 06:34 AM)mcqueen نوشته: سلام دوستان.
من برای مصاحبه پوزیشن دکتری، به صورت حضوری دعوت شدم به دانشگاه ETH Zurich. همه مدارکی که گفتید لازمه؟ 
در مورد گزارش حساب بانکی، منی که یه عمر دانشجو بودم تو حسابم زیاد خبر خاصی نیست! در حد 4 5 تومنه! مشکلی پیش نمیاد؟
همچنین من الان فارغ التحصیل هستم و گواهی کار و طبیعتا اشتغال به تحصیل هم ندارم! چیکار باید بکنم؟
مرسی.

برای دعوت به مصاحبه باید میزان پولی در حساب داشته باشی که هزینه سفر و رفت و برگشت و اقامتتون رو اثبات برسونی. اما در کل اگر بخواهی برای ویزا اقدام کنی سابق براساس 35000-30000 فرانک باید در حساب بانکی داشته باشید.

RE: مدارک لازم برای ویزای سوئیس - mcqueen - 11-04-2016

(11-04-2016, 06:39 PM)Shihan نوشته: برای دعوت به مصاحبه باید میزان پولی در حساب داشته باشی که هزینه سفر و رفت و برگشت و اقامتتون رو اثبات برسونی. اما در کل اگر بخواهی برای ویزا اقدام کنی سابق براساس 35000-30000 فرانک باید در حساب بانکی داشته باشید.

سلام.
مرسی بابت پاسخ. هزینه های رفت و آمد و همچنین هتل رو خود دانشگاه مقصد به عهده گرفته. باز هم لازمه پول توی حساب من باشه؟

RE: مدارک لازم برای ویزای سوئیس - Shihan - 12-04-2016

(11-04-2016, 09:50 PM)mcqueen نوشته: سلام.
مرسی بابت پاسخ. هزینه های رفت و آمد و همچنین هتل رو خود دانشگاه مقصد به عهده گرفته. باز هم لازمه پول توی حساب من باشه؟

پس با این روند مشکلی نخواهد بود، اما روند کلی بدین صورت بوده با توجه به این همچنان بعد از گرفتن پذیرش این مورد رو مد نظر داشته باشید.

RE: مدارک لازم برای ویزای سوئیس - mcqueen - 12-04-2016

(12-04-2016, 09:56 AM)Shihan نوشته: پس با این روند مشکلی نخواهد بود، اما روند کلی بدین صورت بوده با توجه به این همچنان بعد از گرفتن پذیرش این مورد رو مد نظر داشته باشید.

متشکرم از وقتی که میگذارید. یک سوال دیگه هم دارم ممنون میشم پاسخ بدید:
در حال حاضر من نه دانشجو ام، نه جایی کار میکنم. بنابراین نه میتونم گواهی اشتغال به تحصیل بدم، نه اشتغال به کار. این مشکلی نداره؟ اگر مشکل ساز هست برم از یکی بخوام واسم گواهی کار الکی بزنه.
با تشکر مجدد.

RE: مدارک لازم برای ویزای سوئیس - Shihan - 12-04-2016

(12-04-2016, 11:54 AM)mcqueen نوشته: متشکرم از وقتی که میگذارید. یک سوال دیگه هم دارم ممنون میشم پاسخ بدید:
در حال حاضر من نه دانشجو ام، نه جایی کار میکنم. بنابراین نه میتونم گواهی اشتغال به تحصیل بدم، نه اشتغال به کار. این مشکلی نداره؟ اگر مشکل ساز هست برم از یکی بخوام واسم گواهی کار الکی بزنه.
با تشکر مجدد.

از اونجایی که این مورد ذکر شده ، نمیشه این بند رو خالی گذاشت بهتره همین کار رو انجام بدهید حداقل مکانی که شماره ثبت و ادرس الکترونیکی با سربرگ شرکت داشته باشه.