![]() |
روادید (ویزا) دانشجویی ایتالیا - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C) +---- انجمن: ایتالیا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7) +----- انجمن: روادید ایتالیا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7) +----- موضوع: روادید (ویزا) دانشجویی ایتالیا (/Thread-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%D8%AC%D9%88%DB%8C%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7) |
RE: شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های ایتالیا - amirhossein.gh - 05-02-2012 دوست خوبم جواب همه سوالای تکراری شما در تاپیک ها اینه: فقط با معدل نمیشه اظهار نظر کرد نمره زبان . مقاله . .... مو.ثر هستند در غیر این صورت واقعا دوستان قادر به پاسخ گویی نیستند چون چیزی نمیدانند راجع به شما ! موفق باشین RE: بحث پیرامون گرفتن ویزا و سفارت ایتالیا - halandoon - 03-03-2012 (23-10-2011, 12:49 PM)artemis نوشته: سلام یه سوال داشتممعمولا برای ویزای توریستی کمی سخت میگیرن؛ اما این قانون صحیح نیست که اگر ریجکت بشید دیگه ویزای شینگن بهتون نمیدن. انشاالله که مشکلی پیش نمیاد و میگیرد. "ایتالیا کماکان جزو کشور های شینگنی هست که کمترین ایراد رو برای شینگن میگیره" RE: شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های ایتالیا - halandoon - 03-03-2012 (05-02-2012, 02:57 PM)amirhossein.gh نوشته: دوست خوبمراستش دانشگاه های ایتالیا خیلی برای نمره زبان ارزش نمیگذارند! و صرفا اوردن مینیمم رو شرط لازم میدونند و از اون بالاتر رو امتیاز خاصی درنظر نمیگیرند؛ البته وقتی وارد میشید میبینید که همون مینیممی که خواستن یک سرو گردن بیشتر از چیزی هست که اینجا به کار میاد! چرا که وضعیت اساتید هم بعضا در زبان انگلیسی تعریفی نداره و گاها دانشجو های خارجی به مراتب انگلیسی رو بهتر میدونند! اما همینطور که امیر حسین گرامی میگن؛ تعداد و کیفیت مقالات مرتبط با گرایش درخواستیتون به شدت میتونه کمک کنه. راستی اینجا شدت رقابت بین رشته های مختلف بسیار متفاوت هست. برای پرسیدن شانس پذیرش حتما همه این ها رو ذکر کنید. RE: شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های ایتالیا - mahdi_67 - 06-03-2012 سلام. ممنون میشم در مورد شرایط من هم یه توضیحی بدید. لیسانس مهندسی کامپیوتر/نرم افزار معدل 14 دانشگاه آزاد واحد قزوین مدک زبان فعلاً ندارم، اما سعی میکنم تا چند ماه آینده بگیرم. اگر برای ترم آینده پذیرش بخوام امکانش هست؟ راستی، متأسفانه جایی خوندم که امتحان زبان مدرسه ایتالیایی فقط سالی یک بار در بهمن ماه برگزار میشه! اصلاً این مدرک لازمه؟ الان که از ماه بهمن گذشتیم چاره چیه؟ محبت کنید و پاسخ بدید، ممنون میشم. RE: شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های ایتالیا - spt - 07-03-2012 (06-03-2012, 10:31 PM)mahdi_67 نوشته: سلام.والا معدلتون خیلی بالا نیست و این کار رو یکم سخت میکنه اما از طرفی رشته ای میخونید که شانس قبولی توش کم نیست... والا اگه بهمن امتحان بدید نمیدونم کی نتیجش رو بهتون میدن... اما اگه دو هفته ای بتونید مدرک زبان رو بگیرید فک کنم برسید با توجه به اینکه لب مرزی میشه و اون موقع نزدیک ددلاین هست... البته اگه بتونید جای دیگه امتحان بدید که خیلی بهتره و خیالتون راحت تر... منظورتون از ترم آینده هم ترم پاییز آینده بود دیگه نه؟ RE: شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های ایتالیا - ahmadpashaei - 07-03-2012 سلام.ممکنه به یکی با شرایط من هم پذیرش ارشد با فاند یا بورسیه یا ...(من اصلا توان زندگی و هزینه شخصی در اونجا رو ندارم) بدن؟ من بهمن 1391 لیسانس مهندسی برق کنترل-ابزار دقیق از دانشگاه علمی کاربردی ساپکو تهران می گیرم و معدل کاردانی 19.33 و کارشناسی تا حالا 19.5 بوده و چندین توصیه نامه خوب از استادایی که مقاله های ISI معتبر دارن می تونم بگیرم+ گواهی شاگرد اولی دانشگاه و در کاردانی یکسال مسئول آزمایشگاه های برق بودم و چند مدرک معتبر فنی و حرفه ای که کد بین المللی دارن هم دارم.دنبال این هستم که اطلاعاتم رو افزایش بدم تا برای ترم آخر شاید بتونم با همکاری کسی مقاله ای هم بدم ولی فعلا در نظر نگیرید.. C و متلب و AVR و PLC هم خوب بلدم. زبانم که به راحتی 6.5 میگیرم ولی امیدم 7 و 7.5 هست. میشه امیدوار بود؟ RE: شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های ایتالیا - spt - 09-03-2012 (07-03-2012, 02:39 AM)ahmadpashaei نوشته: سلام.ممکنه به یکی با شرایط من هم پذیرش ارشد با فاند یا بورسیه یا ...(من اصلا توان زندگی و هزینه شخصی در اونجا رو ندارم) بدن؟ من بهمن 1391 لیسانس مهندسی برق کنترل-ابزار دقیق از دانشگاه علمی کاربردی ساپکو تهران می گیرم و معدل کاردانی 19.33 و کارشناسی تا حالا 19.5 بوده و چندین توصیه نامه خوب از استادایی که مقاله های ISI معتبر دارن می تونم بگیرم+ گواهی شاگرد اولی دانشگاه و در کاردانی یکسال مسئول آزمایشگاه های برق بودم و چند مدرک معتبر فنی و حرفه ای که کد بین المللی دارن هم دارم.دنبال این هستم که اطلاعاتم رو افزایش بدم تا برای ترم آخر شاید بتونم با همکاری کسی مقاله ای هم بدم ولی فعلا در نظر نگیرید.. C و متلب و AVR و PLC هم خوب بلدم. زبانم که به راحتی 6.5 میگیرم ولی امیدم 7 و 7.5 هست. میشه امیدوار بود؟دوست من ![]() احتمالا شما هم به خاطر سختی روزگار توی کنکور موفق نبودی و به خاطر همون نتونستی دانشگاه خوب قبول بشی اما از اونجایی که متفاوت بودن خودش رو نشون میده همچین سابقه ی درخشانی داری ![]() به هر حال از اینکه افرادی مثل شما عضو این سایت هستن خوشحالم و واقعا از صمیم قلب آرزو میکنم که موفق باشی چه در پذیرش و فاند چه در زندگی... ببین نمره هات خیلی خوبه و اینکه این زبان ها رو هم بلدی کارت رو بهتر میکنه... (برنامه نویسی) در ضمن اون گواهی هایی که میگیری هم احتمالا یکم کمکت بکنه... اما یه مشکلی هست و اونم اینه که دوست من متاسفانه برای مقطع ارشد بورس زیادی وجود نداره که بخای بگیری.... ممکنه توی ایتالیا بورسی گیرت بیاد که شهریت رو بده اما نه کل هزینه ی زندگیت رو.... ببین بعضی کشور ها الان یه بورس هایی پیدا میشه مثل سوئد و دانمارک و هلند و حتی بلژیک... برای اراسموس هم میتونی اقدام کنی... اما اینا اونقدر تعداد کمی میگیرن که واقعا شانست به مقدار خیلی خیلی زیادی کمه!! متاسفانه در این زمینه خیلی نمیتونم بهت امیدواری بدم... راستش به نظر من حتما برای یه سری دانشگاه های اروپا که در مقطع ارشد بورس دارن اقدام بکن اما اگه نظر من رو میخای بشین جی آر ای بخون و برو آمریکا به جای اینکه بیای اروپا... با توجه به رزومت هم به نظر میرسه که با این پشتکارت میتونی نمره ی خیلی خوبی بیاری توی جی آر ای که به نظر من باعث میشه بتونی بورس بگیری.... سوالی بود در خدمتیم ![]() موفق باشی ![]() RE: شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های ایتالیا - ahmadpashaei - 09-03-2012 خیلی ممنونspt جان ![]() راستش من در زندگیم اشتباهاتی داشتم که باعث شد از تحصیل عقب بیفتم و از برق دانشگاه صنعتی بابل در سال 79(با رتبه 1400 قبول شده بودم) انصراف دادمو ... از سال 87 زندگیمو از صفر شروع کردم و با شرایط بدی که داشتم باید از جایی شروع می کردم که بتونم مشکلاتمم به آرومی حل کنم ولی در کل از اون بچه درسخونای توپ بودم.هدف من آمریکا و بعد کاناداست و اروپا گزینه آخره اونم نه هر دانشگاهی.من میدونم میتونم در ارشد سال دیگه رتبه زیر 500 بیارم و همین تهران قبول بشم ولی نمیخوام.دارم زبان میخونم و هنوز شروع به GRE نکردم ![]() ![]() RE: مدارک لازم برای ویزای ایتالیا - hny - 13-04-2012 برای دانشجویان متقاضی تحصیل در مقطع لیسانس یا فوق لیسانس پیوسته : ترجمه دیپلم و پیش دانشگاهی به زبان ایتالیایی و ریز نمرات چهار سال تحصیلی+یک نسخه کپی ( تنها مدرک موقت پیش دانشگاهی سال جاری تحصیلی مورد قبول می باشد . از پذیرش مدارک موقت سالهای تحصیلی گذشته معذوریم ) برای دانش آموزان نظام قدیم ترجمه دیپلم و ریز نمرات چهار سال + یک نسخه کپی برای دانشجویان متقاضی تحصیل در مقطع فوق لیسانس ناپیوسته ترجمه لیسانس بهمراه ریز نمرات چهار سال تحصیلی دانشگاه به زبان ایتالیایی ترجمه شرح دروس لیسانس اخذ شده به زبان انگلیسی یا ایتالیایی الف ) برای دانشجویان کلیه مقاطع تحصیلی : ۱ . ترجمه شناسنامه به زبان ایتالیایی + یک نسخه کپی ۲ . کلیه ترجمه ها باید توسط مترجمین مورد تایید این سفارت انجام پذیرد ۳ . یک نسخه کپی از کلیه مدارک ترجمه شده و نیز از مدارک فارسی ۴ . سه قطعه عکس سه در چهار رنگی پشت نویسی شده به لاتین ۵ . یک نشخه کپی از صفحه اول پاسپورت ۶ . یک نسخه کپی از ضمانت نامه محضری و کلیه مدارک مالی ۷ . رزومه شخصی ۸ . در صورتیکه دنشجوپیش از این موفق به اخذ ویزای تحصیلی شده باشد در رزومه ذکر شود ۹ . آدرس پست الکترونیک ۱۰ . صفحه تعیین رشته MIUR توسط دانشجو امضا شود دانش آموز یا دانشجویانی که مدارک تحصیلی خود را از دبیرستان یا دانشگاه های خارجی نه از دبیرستانهای ایرانی خارج از کشور دریافت کرده اند می بایست مدارک تحصیلی خود را به سفارت ایتالیای کشوری که از آن مدرک تحصیلی خود را اخذ کرده اند برده تایید نموده و ارزش تحصیلی بگیرند ب ) مدارک مربوط به ویزا : این مدارک باید توسط دانشجو در تاریخ تعیین شده توسط مدرسه به کنسولگری ایتالیا تحویل داده شود ۱ . اصل گذرنامه و یک نسخه کپی از صفحه اول ۲ . فرم پر شده درخواست روادید تحصیلی با الصاق عکس سه در چهار۳ . ضمانت نامه مالی محضری : در این ضمانت نامه شخص یا اشخاص ضامن باید کلیه هزینه های مالی دانشجو را اعم از تحصیل ، مسکن ، خوراک ، پوشاک و غیره به عهده گیرد به همراه این ضمانت نامه ضامن باید مدارک مالی ای را برای اثبات این ادعاارایه دهد. این مدارک باید یا نشان دهنده درآمد ماهیانه مجموعا1.8000.000 تومان و یا سپرده مالی 40.000.000 تومانی شخص یا اشخاص ضامن باشند . ۴ . پرینت رزرو بلیط رفت و برگشت تاریخ رفت برای دانشجویان مقطع لیسانس بین 16 تا 30 آگوست و برای دانشجویان مقطع فوق لیسانس ، آکادمی ها و کنسرواتوآرها چند روز قبل از شروع کلاس ها . در هر صورت دانشجو موظف است در سایت دانشگاه ، آکادمی یا کنسرواتوآر از تاریخ شروع کلاس های خود مطلع شده و تاریخ رفت بلیط خود را بز مبنای آن تعیین نماید . 4000 یورو و کپی پشت و روی پول ها RE: مدارک لازم برای ویزای ایتالیا - الکساندرا - 20-07-2012 سلام . من برای شرکت در یک کنفرانس در رم ایتالیا دعوت شدم. این کنفرانس اواخر سپتامبر برگزار میشه. برای ویزا چط.ر باید اقدام کنم؟ |