قانون کپی رایت در خارج از ایران - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: اطلاعات جانبی دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: راهنمای تحصیلی بعد از پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C-%D8%A8%D8%B9%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- موضوع: قانون کپی رایت در خارج از ایران (/Thread-%D9%82%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%86-%DA%A9%D9%BE%DB%8C-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%AF%D8%B1-%D8%AE%D8%A7%D8%B1%D8%AC-%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86) |
RE: قانون کپی رایت در خارج از ایران - reza_1st - 03-09-2014 (02-09-2014, 08:07 PM)'soheilup71' نوشته: ببخشید، یعنی تو فرودگاه هارد اکسترنال و کامپیوتر ها رو نمیگردن؟ هارد رو چک نمیکنن تو فرودگاه، مطمئن باشین. در مورد اینکه فیلم و کتاب و نرمافزار و آهنگ غیرقانونی دانلود کنید، همیشه یه خطری وجود داره، اگه از سایتهای ایرانی استفاده کنید برای دانلود خیلی بهتره، غیر از اون اگه از سایتهای مشهور اشتراک گذاری استفاده نکنید بهتره، از تورنت و بقیه اشتراک گذاریهای فایل استفاده نکین باز بهتره، اگه استفاده میکنید آپلودش رو حتماً ببندین. فیلمها و آهنگهای جدید حساسیت روشون بیشتره و خطرناکترن بطور نسبی. خلاصه اینکه در عین اینکه سختگیری خیلی شدید نیست و ممکنه مدتها دانلود کنید و مشکلی پیش نیاد، و بستگی به کشور هم داره ولی در موادی هم من دیدم که به دانشجوها تو آمریکا بهخاطر دانلود غیر مجاز، عموماً فیلم و آهنگ از طرف سرویس دهنده اینترنت اخطار داده بودن، البته قضیه خیلی جدی بشه ندیدم هنوز. RE: قانون کپی رایت در خارج از ایران - Daashpe - 06-12-2014 سلام دوستان ، من آلمان هستم در ايران كه بودم با رپيد باز دانلود ميكردم از آپلودينگ و رپيد گيتور ، به راپيدباز ايميل زدم و گفتن مشكلي نيست ، نميدونم اما ميترسم هنوز مشكلي باشه ، ميشه كمكم كنيد ؟؟؟ RE: قانون کپی رایت در خارج از ایران - saaaaam - 06-12-2014 (06-12-2014, 12:50 AM)'Daashpe' نوشته: سلام دوستان ، من آلمان هستم در ايران كه بودم با رپيد باز دانلود ميكردم از آپلودينگ و رپيد گيتور ، به راپيدباز ايميل زدم و گفتن مشكلي نيست ، نميدونم اما ميترسم هنوز مشكلي باشه ، ميشه كمكم كنيد ؟؟؟ سلام
من در فنلاند تحقیق کردم دانلود از همه سایتها مجازه البته تورنت غیر مجازه ولی گیر نمی دهند ولی اپلود فایل ممنوع هست مگر در دراپ باکس ان هم فایلهای درسی و شخصی RE: قانون کپی رایت در خارج از ایران - Daashpe - 06-12-2014 دوستان رپيدباز نكته اي كه داره اينه كه من ميبينم آدرس دانلود رو نميزنه مثلا rg.to يا ul.to , همون آدرس سرور رپيدباز مي افته ، اين به نظرتون سِيف تر ميكنه اوضاع رو ؟؟؟؟ RE: قانون کپی رایت در خارج از ایران - ForeverBlue - 06-12-2014 همانطور که دوستمان گفتند دانلود به خودی خودی مشکلی ندارد. اما اگر کار به مراجع قانونی بکشد و اثبات شود که شما از این دانلود در راستای تهیه غیرقانونی محتویات کپی رایت دار استفاده میکنید آن موقع به مشکل برمیخورید. یک قانون نانوشته ای هم هست که معمولا درباره دانلود های خانگی و شخصی (مثل دانلود فیلم توسط نوجوانان) سخت گیری نمیشود مگر این که شاکی خصوصی باشد. RE: قانون کپی رایت در خارج از ایران - Daashpe - 06-12-2014 دوستان ميدونيد آخه دانلود هاي من اصلا فيلم و موزيك نيست ، اما نرم افزار هاي موزيك سازي هستش ، از سايت audioz.eu , و با رپيدباز دانلود ميكنم ، مثلا من يك نرم افزار براي صدابرداري ميخواستم كه دانلود كردم كه ٢٥٠٠ يورو ميارزيد ، فعلا كه ٢ ماه گذشته كسي سراغم نيومده :-) RE: قانون کپی رایت در خارج از ایران - Andre - 06-12-2014 من تجربه یکی از دوستانم رو مطرح می کنم. دوستم Carl در یکی از شهرهای انگلیس زندگی می کنه و همیشه از بازی ویدوئی تا موسیقی و فیلم رو دانلود می کنه (درست مثل ما). فقط چیزهایی مثل ویندوز و نرم افزارهای پر کاربرد رو میخره. دقیقاً بخوام نقل قول کنم «تا رایگان هست چرا پول بدم».
RE: قانون کپی رایت در خارج از ایران - M1KE - 06-12-2014 هر استفاده شخصی از نرم افزارهای موردنظر می خواهید روی کامپیوتر شخصی خودتون برای یادگیری و غیره انجام بدین ولی به هیچ عنوان محصول اون رو در جای رسمی (مقاله، پروژه شرکتی و غیره) استفاده نکنید. وقتی به مراحل پایانی کار میرسین از شما Registration Number اون نرم افزار رو خواهند خواست. اگر مجله باشه مقاله شما رو چاپ نمی کنه. اگر شرکت باشه نتایج پروژه شما موردقبول کارفرما قرار نمی گیره (بیشتر در مورد مهندسی ها) و می تونند از شما به خاطر ارائه اطلاعات غلط با استفاده از نرم افزارهای قفل شکسته در پروژه شکایت کنند. نرم افزارهای معروف در کشورهای مختلف نمایندگی فروش دارند و اگر محصول شما رو در جای رسمی ببینند (پروژه شرکتی، کنفرانس، غیره) و بعد کنترل کنند ببینند شما یا اون شرکت در فهرست شون وجود نداره ممکنه نتیجه خوشایندی نداشته باشه. به عبارت ساده تر کسی کنترل نمی کنه که شما چه چیزهایی رو دانلود می کنید یا استفاده میکنید ولی وقتی نمایندگان اون شرکت ها ببینند از نرم افزارشون در جایی استفاده کردین و از شما شکایت کنید جریمه میشین. در نتیجه می تونید از این نرم افزارها در خونه برای یادگیری استفاده کنید و فایل های نهایی رو با نرم افزارهای کامپیوترهای دانشگاه یا شرکتی که در اون کار می کنید ایجاد کنید و در صورت درخواست توسط کارفرما به ایشون تحویل بدین. هر چه نرم افزارهای موردنظر معروف تر و تخصصی تر باشند احتمال به مشکل خوردن هم بیشتر میشه. در مورد فیلم، موزیک، کتاب و غیره هم اونها رو به صورت انبوه در اختیار دیگران قرار ندین. در حد استفاده شخصی باشه مشکلی نداره. پینوشت: این که میگم مشکلی نداره از نظر پیامدهای قانونی هست نه از نظر اخلاقی. قسمت اخلاقی قضیه به خود آدم ها برمی گرده. (06-12-2014, 07:19 PM)'Daashpe' نوشته: دوستان ميدونيد آخه دانلود هاي من اصلا فيلم و موزيك نيست ، اما نرم افزار هاي موزيك سازي هستش ، از سايت audioz.eu , و با رپيدباز دانلود ميكنم ، مثلا من يك نرم افزار براي صدابرداري ميخواستم كه دانلود كردم كه ٢٥٠٠ يورو ميارزيد ، فعلا كه ٢ ماه گذشته كسي سراغم نيومده :-) RE: قانون کپی رایت در خارج از ایران - Andre - 06-12-2014 M1KE عزیز، در ایران کمتر کسی هست که نسخه Licence شده MATLAB رو استفاده کنه، ولی با این وجود مقالات ایرانی ها رو چاپ می کنند. احتمالاً واسه کشورهای محروم امتیازی قائل میشند. در کل MathWorks بابت همین قضیه IP های ایران را در دسترسی به Library ها مسدود کرده (و باید با کمی سختی وارد شد ). سوال اینجاست که دانشگاههای خارج از ایران این سریال رو در اختیار دانشجو میزارن؟ ما حتی ویندوز قانونی هم نداریم. این موضوع برای دانشجویان مشکلی ایجاد نمیکنه؟
البته در صفحات قبل دوستان به شرایطی مربوط به وضعیت خودشون اشاره کردند که تا حدودی پاسخ هست ولی پاسخ قطعی نیست. RE: قانون کپی رایت در خارج از ایران - M1KE - 06-12-2014 دانشگاه های معروف معمولا Licence نرم افزارهایی مثل Microsoft Office رو به رایگان در اختیار دانشجوهاشون قرار میدن و نرم افزارهای تخصصی رشته های مطرح دانشگاهشون رو روی سیستم دانشگاهشون به صورت Server نصب می کنند. نرم افزار Matlab نرم افزار همه گیری ست و توسط خیلی از مهندسان و افرادی که در رشته های مرتبط با ریاضی و برنامه نویسی هستند استفاده میشه و از این نظر خیلی خاص در نظر گرفته نمیشه و برای صاحبان اون شرکت امکان اون وجود نداره که از طیف وسیعی از افراد شکایت کنه. هر چند روی کاغذ از نظر حقوقی حق این کار رو داره. ولی مثلا فرض کنید نرم افزاری باشه که مختص یک رشته یا زمینه خیلی خاص باشه. این نوع نرم افزارها بیشتر توسط صاحبان اون نرم افزار رصد میشن. دنیای مربوط به رشته های تخصصی دنیای کوچکی ست و افراد فعال در اون همدیگه رو می شناسند. فرض کنید شرکتی نرم افزاری برای انرژی های تجدید پذیر طراحی کرده باشه شاید مثلا 1000 شرکت در این زمینه فعال باشند. بنابراین اگر کسی این نرم افزار رو به صورت غیرمجاز انتشار بده ضرر زیادی به این شرکت می خوره. ولی نرم افزارهایی مثل Matlab چندین میلیون مخاطب دارند و ممکنه اینکه بخشی از درآمدشون به دلیل نسخه های غیر مجاز از بین بره براشون اهمیت نداشته باشه. به ویژه در مورد نرم افزارهای فراگیری که رقیب های بزرگی دارند صرف اینکه نرم افزار خودشون همه گیر باشه و شرکت رقیب نتونه عرض اندام کنه از نظر استراتژیک مهم هست. مثلا مایکروسافت ترجیح میده نصف مردم دنیا از نسخه های غیر مجاز شرکتش استفاده کنند ولی نسخه های مجاز شرکت های رقیب رو نصب نکنند! در کل همیشه باید شرایط رو برآورد کنید و ببینید ریسک کاری که می کنید در چه حد هست. (06-12-2014, 10:54 PM)'Andre' نوشته: M1KE عزیز، |