روادید تحصیلی برای کشور تایوان - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: سایر کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%B1-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +---- انجمن: تایلند، تایوان، اندونزی و هنگ کنگ (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%A7%DB%8C%D9%84%D9%86%D8%AF%D8%8C-%D8%AA%D8%A7%DB%8C%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%8C-%D8%A7%D9%86%D8%AF%D9%88%D9%86%D8%B2%DB%8C-%D9%88-%D9%87%D9%86%DA%AF-%DA%A9%D9%86%DA%AF) +----- انجمن: روادید (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF--260) +----- موضوع: روادید تحصیلی برای کشور تایوان (/Thread-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1-%D8%AA%D8%A7%DB%8C%D9%88%D8%A7%D9%86) |
RE: روادید تحصیلی برای کشور تایوان - alborz1365 - 28-12-2016 (27-12-2016, 08:42 PM)Ebish نوشته: سلام دوست عزیز ممنون از راهنماییتون. اما این فرم رو چه کسی باید پر کنه و اینکه چه آزمایش هایی باید داده بشه رو سفارت تو ایمیلش میگه؟ RE: روادید تحصیلی برای کشور تایوان - Ebish - 28-12-2016 (28-12-2016, 02:29 AM)alborz1365 نوشته: ممنون از راهنماییتون. اما این فرم رو چه کسی باید پر کنه و اینکه چه آزمایش هایی باید داده بشه رو سفارت تو ایمیلش میگه؟ نوع آزماشات مورد نیاز که در فرم آورده شده. برای اطمینان بیشتر بهتره از سفارت تایوان در دبی سوال بفرمایید ( آدرس ایمیل سفارت در پست اول موجود می باشد) RE: روادید تحصیلی برای کشور تایوان - Ebish - 30-12-2016 سلام در رابطه با فرآیند ویزای تایوان؛ اطلاعات بسیار خوبی میتونید از سایت ذیل دریافت کنید: لینک علاوه بر این من فرایند درخواست ویزا رو از یکی از دانشگاه هاشون پرسیدم که پاسخشون به شرح ذیل بود (البته سفارت پیشنهادی دانشگاه، سفارت عربستان بود؛ که البته سفارت دبی با کیس های ایرانی آشناتر هست) : about visa process:
a.First the student needs to do the document certification at Taiwan Embassy at Saudi Arabia. The student can contact them for VISA process and also ask them what document should be prepared for the VISA application. Following are the information: Taipei Economic and Cultural Representative Office in the Kingdom of Saudi Arabia, Website:http://web.roc-taiwan.org/sa_en/index.html, TEL 002-966) 11488-1900
b.After the student gets the document certification, we strongly suggest also continue the VISA application at Taiwan Embassy at Saudi Arabia because they are the office which issues the document certification stamp. The student can also bring the document to other Taiwan Embassy to apply VISA but they may refuse to accept it because the document certification stamp is not issued from them. The student will get an Application No. after Taiwan Embassy accepts the application.
c.The VISA application process will need to have a "Letter of Guarantee". That means the student needs to find a person at NTUST who is willing to be the Guarantee person (normally is the future advisor or you can consult with the chairman of the department). After the student makes sure that which person is the Guarantee person, the student needs to ask him/her to complete the form http://www.boca.gov.tw/public/Attachment/59161135871.pdf and then ask him/her to submit it to us. And, the student needs to scan and email us your passport and all documents which already have the certification from Taiwan Embassy and the VISA Application No. We will submit them to the Ministry of Foreign Affairs here.
1 쎱쏒ꗓ뷐ꙡ쉉 Place of Issuance ꒤뗘ꗁ냪빮ꕾ쁝덂ꙗ뫙 Overseas M ission ꗓ뷐뢹뵘 Application No. 莤 ꗓ 뷐 ꒤ 뗘 ...
d.After we submit to the Ministry of Foreign Affairs normally they will inform us the result after five working days. We will inform the student the result right after we get the update from them.
e.When the student gets the reply from us we will also email the student the document we get from the Ministry of Foreign Affairs. Please bring that document back to Taiwan Embassy to complete the VISA application.
f.Normally the VISA officer will need an interview with the student . Please follow the regulation of Taiwan Embassy.
RE: روادید تحصیلی برای کشور تایوان - comboy - 15-02-2017 اقا هیچ جوری نمی شه رفت ترکیه گرفت؟ چند بار باید رفت، عکس و فرم و پزشکی را یکبار باید داد، دوباره باسه مصاحبه. 2 بار یعنی؟ اگه ترکیه بشه خیلی بهتره. RE: روادید تحصیلی برای کشور تایوان - comboy - 15-02-2017 تو اون فایل گفته General Visa Application را بزنیم اون موقع category کدوم میشه باسه تحصیلی؟ 停留簽證(Visitor Visa) 居留簽證 (Resident Visa) 外交簽證 (Diplomatic Visa) 禮遇簽證 (Courtesy Visa) اینها که هیچ کدوم دانشجو نیست. ما ویزیتور باید بزنیم؟ RE: روادید تحصیلی برای کشور تایوان - Ebish - 16-02-2017 (15-02-2017, 11:20 PM)comboy نوشته: تو اون فایل گفته General Visa Application را بزنیم سلام بله شما در ابتدا Visitor Visa رو میگیرید؛ بعد از اینکه وارد خاک تایوان شدید، برای Resident Visa باید اقدام کنید RE: روادید تحصیلی برای کشور تایوان - comboy - 16-02-2017 (16-02-2017, 11:44 AM)Ebish نوشته: سلام یعنی می تونم با آژانس های توری ویزا رو بگیرم؟ البته اونها سینگل نمی دن (تور تک نفره نمی شه) من امروز کلی جا زنگ زدم. یه جا 540 دلار می گیره بدون مصاحبه ویزای دانشجویی را تو دو هفته می گیره. اگه قرار باشه خودم کار را انجام بدم و دو بار برم دوبی،هر بلیط هواپیما 500 تومن که جمعا همون 540 دلار فکر بهتریه. ویزا تحویل در ایران بدون مصاحبه. اگه بشه توریستی رفت، آژانس ها ارزون تر انجام می دن، البته من حواسم نبود با همه چک کنم که میشه سینگل (ویزای تک نفره) گرفت یا نه. حالا شما می دونین میشه رفت آنکارا؟ یا حتمن دوبی؟ آنکارا ارزون تره سفرش زمینی می رم، قبلا رفتم. ولی اگه بازم لازم باشه دو بار برم و بیام یا اینکه سه چهار روز هتل باشم همون آژانس قیمتش بدک نیست. من چین را با ویزای دانشجویی رفتم. حتی یه ترم پذیرش داشتم ولی ویزام درست نشد، ترم بعد رفتم. نمی شد توریستی رفت. RE: روادید تحصیلی برای کشور تایوان - Ebish - 16-02-2017 (16-02-2017, 02:51 PM)comboy نوشته: یعنی می تونم با آژانس های توری ویزا رو بگیرم؟ البته اونها سینگل نمی دن (تور تک نفره نمی شه) سلام تا جایی که من اطلاع دارم؛ شما دوبار باید برید دبی ( تنها سفارت تایوان در دبی کارهای روادید ویزا برای ایرانیان رو انجام میده، پس کلا مبحث ترکیه منتفی هست) دفعه اول برای تایید مدارک تحصیلیتون. سری دوم هم برای ویزا. ویزای شما 24 ساعت بعد آماده هست؛ پس با یک تور ارزان قیمت خیلی راحت میتونید کاور کنید موضوع زمان و هزینه رو. برای تایید مدارک نیز تا جایی که من از دوستان دیگه سوال کردم و اطلاع دارم مقداری بیشتر طول میکشه ( چیزی بین 2 تا 4 روز، حداقل در دوره های قبلی این مدت زمان رو میبرده البته با دادن مقداری پول بیشتر قابلیت تایید 24 ساعته نیز وجود داره). در هر صورت به نظرم بهترین و مطمئن ترین راه برای اطمینان، سوال از خود سفارت هست. فرآیند ویزای تایوان با چین متفاوت هست ( هر کشوری روند خاص خودش رو داره) در ضمن روند فرآیند کیس های تحصیلی رو تا جایی که پرسیدم از دوستان خود شخص باید انجام بده و امکان این کار توسط آژانس ها نیست ( آژانس ها تنها میتونن فرآیند های بیزینسی و توریستی رو انجام بدن) امیدوارم موفق باشید RE: روادید تحصیلی برای کشور تایوان - comboy - 17-02-2017 (16-02-2017, 11:44 AM)Ebish نوشته: سلام (16-02-2017, 08:15 PM)Ebish نوشته: سلام شما قبلن گفتین ویزیتور، الان می گین کیس تحصیلی توسط آژانس انجام نمی شه. تایید یک تا دور روز طول می کشه که نرخش 50 و 75 دلار هست. در حالیکه چین عادیش 100 دلار 4 روزه ویزا را تحویل میده. ظمنا آژانس می تونه وقت مصاحبه بگیره تا من فقط یکبار برم. ولی مشکل من اینه که نمی تونم اعتماد کنم بلیط تایوان قبل از مصاحبه تو دستم باشه. می ترسم به مصاحبه نرسم (یا رد بشم)، و بلیط دو میلیونی تایوانم کنسل بشه. البته فکر خوبیه با تور رفت ویزا را گرفت و برگشت ایران، بعد از مسیر دیگه رفت تایوان که ارزون تر از ترانزیت دوبی در بیاد. به شرطی که یکبار دوبی رفتن کافی باشه. (طبق ادعای آژانس که با یکبار مصاحبه ویزای بیزنس را می گیره) حتمن چون اسمش دوبی هست باید دوبار رفت.... RE: روادید تحصیلی برای کشور تایوان - Ebish - 17-02-2017 (17-02-2017, 01:41 PM)comboy نوشته: شما قبلن گفتین ویزیتور، الان می گین کیس تحصیلی توسط آژانس انجام نمی شه. خیر؛ من ویزای تایوان رو نگرفتم؛ اطلاعاتم هم همونجور که گفتم با توجه به خود دانشگاه، دوستان و مطالب دیگه هست. مبحث دو بار هم بر طبق اسم شهر نگفتم ( این موضوع رو یکی از دوستانم که در حال حاظر در تایوان در حال تحصیل هستند گفتن) گرفتن وقت مصاحبه هم فکر کنم تنها با یک ایمیل به خود سفارت قابل حل هست. فایل پیوست رو میتونید مطالعه کنید |