آکادمیا کافه
قوانین تابعیت و گذرنامه - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: اطلاعات جانبی دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%DA%AF%D8%B0%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87%D8%8C-%D8%B3%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%88-%D8%AE%D8%B1%D9%88%D8%AC-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1)
+--- موضوع: قوانین تابعیت و گذرنامه (/Thread-%D9%82%D9%88%D8%A7%D9%86%DB%8C%D9%86-%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D8%B9%DB%8C%D8%AA-%D9%88-%DA%AF%D8%B0%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

RE: قوانین تابعیت و گذرنامه - behnam666 - 12-11-2014

سلام خسته نباشيد
بنده يك سوال بسيار مهم دارم ممنون ميشم جواب بديد

يكي از آشنايان هستند پدر ايشون اقامت دائم آلمان داشتند و به مدت ١٨ سال در آلمان زندگي ميكرده خود اون فرد هم در آلمان به دنيا اومده و به مدت ٧ سال اونجا بوده
و به يك سري دلايل اين خانواده به ايران برگشتند.
سوال: آيا به فرزند تابعيت آلماني ميدهند؟
در صورت مثبت بودن از كجا بايد اقدام كنند؟
خود آلمان؟ يا سفارت خانه هاي آلمان در دنيا
ممنون

RE: قوانین تابعیت و گذرنامه - ForeverBlue - 27-11-2014

(12-11-2014, 06:10 AM)'behnam666' نوشته: سلام خسته نباشيد
بنده يك سوال بسيار مهم دارم ممنون ميشم جواب بديد
يكي از آشنايان هستند پدر ايشون اقامت دائم آلمان داشتند و به مدت ١٨ سال در آلمان زندگي ميكرده خود اون فرد هم در آلمان به دنيا اومده و به مدت ٧ سال اونجا بوده
و به يك سري دلايل اين خانواده به ايران برگشتند.
سوال: آيا به فرزند تابعيت آلماني ميدهند؟
در صورت مثبت بودن از كجا بايد اقدام كنند؟
خود آلمان؟ يا سفارت خانه هاي آلمان در دنيا
ممنون

درود بر شما
 بستگی دارد که ایشان در چه سالی بدنیا آمده اند چون قوانین تابعیت آلمان در گذشته از سیستم خاک به سیستم خون تغییر کرده است.
اگر فردی قبل از اول ژانویه 2000 در آلمان بدنیا آمده باشد در صورتی میتوانند شهروند آلمان شوند که یکی از والدین ایشان اقامت دائم آلمان را داشته باشند یا حداقل8 سال در آلمان حضور داشته باشند.

چنانچه تاریخ تولد بعد از اول ژانویه 2000 باشد شرایط متفاوت است و صرفا در صورتی که یکی از والدین شهروند آلمان باشند میتوانند تابعیت آلمانی بگیرند.
در صورت مثبت بودن باید از طریق امور کنسولی سفارت آلمان اقدام نمایند.

اگر ایشان 8 سال در آلمان حضور میداشتند میتوانستد از راه naturalisation نیز اقدام کنند.

نکته: در قوانین تابعیت آلمان برای افرادی که بعد از 1990 متولد شده اند بندها و تبصره های فراوانی وجود دارد که حتی اگر شرایط بالا را ندارند با توجه به این که 7 سال در آلمان زندگی کرده اند ممکن است شامل آنها شوند. در این موارد بخش کنسولی سفارت بهتر میتواند راهنمایی کند.

RE: قوانین تابعیت و گذرنامه - Yasi_m2005 - 23-12-2014

ايا كسي كه اقامت موقت فرانسه رو داره،بچه اي اونجا به دنيا بياره و براش شناسنامه فرانسوي بگيره،به والدين اقامت دائم مي دهند؟

RE: قوانین تابعیت و گذرنامه - ForeverBlue - 24-12-2014

(23-12-2014, 09:19 PM)'Yasi_m2005' نوشته: ايا كسي كه اقامت موقت فرانسه رو داره،بچه اي اونجا به دنيا بياره و براش شناسنامه فرانسوي بگيره،به والدين اقامت دائم مي دهند؟

خیر.
هر چند قانون تابعیت فرانسه قانون خاک است اما به شرح زیر:
نوزادی که در فرانسه به دنیا می آید در صورتی شهروند فرانسه محسوب میشود که حداقل یکی از والدین شهروند فرانسه باشند.
البته در صورتی که نوزاد وضعیت مشخصی نداشته باشند (والدین مشخص نباشند و نوزاد بی پناه باشد) هم این کار ممکن است.

بنابراین با توجه به شرایطی که شما گفتید این کودک حق شهروندی نخواهد گرفت.

RE: قوانین تابعیت و گذرنامه - swiss - 25-03-2015

با سلام و خسته نباشید.
اگر یک خانم ایرانی که به علت تحصیل در اروپا بوده و در آنجا با یک فرد غیر ایرانی ازدواج کند و نام خوانوادگی اش به نام همسر تغییر کند ؛ به هنگام ورود و خروج به ایران چگونه خواهد بود؟ به دلیل اینکه نام در کارت اقامت به یک اسم و نام در پاسپورت ایرانی به اسم قبلی می باشد.
با تشکر.

RE: قوانین تابعیت و گذرنامه - M1KE - 25-03-2015

شما به هنگام ورود و خروج به ایران همیشه از گذرنامه ایرانی خودتون استفاده می کنید و کاری ندارند که کارت اقامت یا گذرنامه کشور دیگری رو داشته باشید که روی اون اسم عوض شده باشه یا خیر. منتهی در رفت و آمد به کشور مقصد می بایست مدارک اون کشور رو هم همراه داشته باشید که مشکل ورود و خروج به اون کشور از نظر ویزا رو نداشته باشید.

(25-03-2015, 02:26 AM)'swiss' نوشته: با سلام و خسته نباشید.
اگر یک خانم ایرانی که به علت تحصیل در اروپا بوده و در آنجا با یک فرد غیر ایرانی ازدواج کند و نام خوانوادگی اش به نام همسر تغییر کند ؛ به هنگام ورود و خروج به ایران چگونه خواهد بود؟ به دلیل اینکه نام در کارت اقامت به یک اسم و نام در پاسپورت ایرانی به اسم قبلی می باشد.
با تشکر.

RE: قوانین تابعیت و گذرنامه - ForeverBlue - 25-03-2015

ضمن تایید نظر مایک عزیز این رو اضافه کنم که این موضوع هیچ مشکلی نداره و افراد بسیاری این کار رو انجام داده اند.
ورود و خروج ایشان به ایران از طریق پاسپورت ایرانی شان و با نام ایرانی است و ورود و خروجشان به کشور اروپایی نیز با پاسپورت ایرانی و کارت اقامت کشور مربوطه.
ضمنا در کارتهای اقامت کشورهای اروپایی اثر انگشت ثبت شده و در صورت نیاز به کنترل توسط پلیس موضوع به سادگی قابل انجام است.

RE: قوانین تابعیت و گذرنامه - شریبل - 17-05-2015

سلام من در سوئد متولد شدم و ۳ سالگی به ایران اومدم مادر و پدرم ایرانی هستند و ۷ سال در سوئد زندگی کردند و پس از تولد من به ایران آمدیم مادر و پدرم هم اقامت سوئد را دریافت نکردند الان من ۲۴ سالمه می خواستم بدونم می تونم برای اقامت سوئد اقدام کنم؟؟؟

RE: قوانین تابعیت و گذرنامه - ForeverBlue - 17-05-2015

(17-05-2015, 12:34 PM)'شریبل' نوشته: سلام من در سوئد متولد شدم و ۳ سالگی به ایران اومدم مادر و پدرم ایرانی هستند و ۷ سال در سوئد زندگی کردند و پس از تولد من به ایران آمدیم مادر و پدرم هم اقامت سوئد را دریافت نکردند الان من ۲۴ سالمه می خواستم بدونم می تونم برای اقامت سوئد اقدام کنم؟؟؟

درود بر شما
قوانین تابعیت سوئد بر اساس سیستم خون هستند، یعنی باید یکی از والدین سوئدی باشند. آیا پدر و مادر شما تابعیت سوئدی داشتند؟

RE: قوانین تابعیت و گذرنامه - شریبل - 18-05-2015

نه ندارند.یعنی من اونجا به دنیا اومدم هیچ مزیت خاصی نداره برام؟این تابستون هم میخواهیم درخواست ویزای تفریحی کنم برای دیدن اقوام.امکان داره راحت تر ویزا بدن چون اونجا به دنیا اومدم؟؟