آکادمیا کافه
توصيه نامه آنلاين Online recommendation - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: مدارک مورد نیاز (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B2)
+---- انجمن: توصیه نامه (Recommendation Letter) (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D9%88%D8%B5%DB%8C%D9%87-%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-Recommendation-Letter)
+---- موضوع: توصيه نامه آنلاين Online recommendation (/Thread-%D8%AA%D9%88%D8%B5%D9%8A%D9%87-%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D8%A2%D9%86%D9%84%D8%A7%D9%8A%D9%86-Online-recommendation)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7

RE: توصيه نامه آنلاين Online recommendation - m.ost - 15-08-2012

(15-08-2012, 10:17 PM)salarazizi نوشته: سلام
زمان ارسال ایمیل به استادی که توصیه نامه آنلاین را انجام می ده بلافاصله بعد از اتمام اپلای است یا یه فرجه ای وجود دارد برای این کار؟ من از استادام پرسیدم چیزی بدستشان نرسیده بود! تو سیستم هم نوشته Has not started yet
ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام دوست عزیز
برای دانشگاه های مختلف البته ممکنه متفاوت باشه. ولی معمولا به اینصورت هست که بعد از اینکه شما اپلیکیشن را سابمیت کردین توصیه نامه ها اتوماتیک برای اساتید فرستاده میشه. معمولا هم این امکان وجود داره که در همون اکانتتون در صورتی که استاد ایمیلی دریافت نکرده خودتون یک reminder براش بفرستین. این جمله رو هم وقتی که استاد براش ایمیل فرستاده شده ولی شروع نکرده مینویسه. احتمال این هست که ایمیل فرستاده نشده باشه به دلایل مختلف یا مثلا استاد ندیده باشه.
اگر امکان فرستادن reminder هست در سیستم دوباره برای اساتید بفرستین. وگرنه باید با دانشگاه مکاتبه کنید. تا زمانی که اساتید رکام شما رو پر نکنن بررسی اپلیکیشن شروع نمیشه.

RE: توصيه نامه آنلاين Online recommendation - maryam4312 - 27-10-2012

درود
توصیه نامه های آنلاین فرمی هستند که باید توسط استاد پر بشن یا باید فایلی از پیش نوشته شده توسط استاد ،اپلود بشه یا هرکدوم ازینها میتونه باشه؟
جایی که حالت اول هست، ایا میشه دومی رو انجام داد؟و یا حتی کاغذیشو فرستاد؟
چون فکر میکنم اساتید خوصله نکنن فرمهای انلاین رو پر کنن وقتی تعداد زیاد بشه

خلاصه اینکه راهی که اساتید با صرف کمترین وقت چندتوصیه نامه بدن کدومه؟

RE: توصيه نامه آنلاين Online recommendation - Shahrouz - 27-10-2012

توصیه نامه آنلاین که معلومه. احتمالا مجموعه ای از امتیازدهی ها باشه که قراره اساتید شما به شاخصهای مختلفی از شما مثل " خلاقیت، توان نوشتن، پشتکار و.." امتیازها یا درجاتی از قبیل " عالی، بسیار خوب، خوب ، متوسط، پایین " یا " 2 درصد اول، 10 درصد اول، 20 درصد اول، 50 درصدل اول..." بدهند و از طرفی گاهی اوقات نیاز هست که یک ریکامندیشن نوشته شده به صورت فایل ورد رو هم در انتهای توصیه نامه آپلود کنند.
اون فایل پی دی اف و... توصیه نامه آنلاین نیست معمولا!

RE: توصيه نامه آنلاين Online recommendation - MaMi - 27-10-2012

توصیه نامه های آنلاین به این صورت است که شما اسامی و ایمیل افرادی که قراره شما رو توصیه کنند، وارد میکنید، بعد از Submit کردن، ایمیلی حاوی نام کاربری و کلمه عبور به افراد مورد نظر ارسال میشود که با اون نام کاربری و کلمه عبور وارد سایت دانشگاه میشوند و موارد مورد نیاز در مورد شما رو در سایت ثبت میکنند (همون فرم آنلاین رو پر میکنند).

RE: توصيه نامه آنلاين Online recommendation - maryam4312 - 03-01-2013

درود
اینو شک دارم ممنون میشم راهنمایی کنید
All recommendations must be submitted electronically via ApplyYourself, the online system. Recommendations sent to the Graduate School in any other format, including surface mail and email, will not be processed. If a person has already prepared a letter of recommendation on your behalf, please ask him or her to upload an electronic copy of the letter in the recommendation form he/she completed on your behalf.

RE: توصيه نامه آنلاين Online recommendation - soilman - 03-01-2013

خوب این همینطوری که گفته توصیه نامه به صورت انلاین قبول می کنه و میگه فرمت های دیگه مورد قبول نیست و اگر کسی براتون به صورت کاغذی نوشته ازش بخاین که خودش اسکن کنه و بعد هم اپلود کنه در سایت اپلای مربوطه ( ApplyYourself)
(03-01-2013, 10:57 PM)maryam4312 نوشته: درود
اینو شک دارم ممنون میشم راهنمایی کنید
All recommendations must be submitted electronically via ApplyYourself, the online system. Recommendations sent to the Graduate School in any other format, including surface mail and email, will not be processed. If a person has already prepared a letter of recommendation on your behalf, please ask him or her to upload an electronic copy of the letter in the recommendation form he/she completed on your behalf.

RE: توصيه نامه آنلاين Online recommendation - Shahrouz - 03-01-2013

درود
چی رو متوجه نشدید؟ گفتند که فقط از طریق این سیستم applyyourself بفرستید توصیه نامه هاتون رو. اگر هم پیشتر استادتون ریکامندیشن رو فرستادند به روش دیگری توصیه نامه ها رو فرستادند ازشون بخواید که کپی اون توصیه نامه رو آپلود کنند.

RE: توصيه نامه آنلاين Online recommendation - maryam4312 - 04-01-2013

این سایت جاییه که خودم ازش اپلای میکنم یعنی یوزر پس رو بدم استاد بره اپلود کنه توصیه نامه رو؟!

RE: توصيه نامه آنلاين Online recommendation - Nasim67 - 04-01-2013

(04-01-2013, 12:40 PM)maryam4312 نوشته: این سایت جاییه که خودم ازش اپلای میکنم یعنی یوزر پس رو بدم استاد بره اپلود کنه توصیه نامه رو؟!
نه مریم جان. شما وقتی توی قسمت مربوط به ریکامندیشن، اسم و ایمیل استادایی که می خوان بهت توصیه نامه بدن رو وارد کردی، وقتی فرمو کامل پر و سابمیت کنی، از دانشگاه مقصد برای اون استادها به آدرس ایمیلشون یه یوزر و پسورد و احتمالا یه لینک فرستاده میشه تا استادا با اون یوزر و پسورد وارد اون لینک بشن و توصیه نامه ها رو برای شما پر کنن.

RE: توصيه نامه آنلاين Online recommendation - maryam4312 - 04-01-2013

(04-01-2013, 12:54 PM)Nasim67 نوشته: نه مریم جان. شما وقتی توی قسمت مربوط به ریکامندیشن، اسم و ایمیل استادایی که می خوان بهت توصیه نامه بدن رو وارد کردی، وقتی فرمو کامل پر و سابمیت کنی، از دانشگاه مقصد برای اون استادها به آدرس ایمیلشون یه یوزر و پسورد و احتمالا یه لینک فرستاده میشه تا استادا با اون یوزر و پسورد وارد اون لینک بشن و توصیه نامه ها رو برای شما پر کنن.
ممنونم

نه آخه من ازشون پرسیدم استادام سخته براشون انلاین پر کنن فرم رو ، میشه چیزی که از قبل نوشتن براتون ایمیل کنن ؟ اونام این جوابو دادن