آکادمیا کافه
ترجمه مدارك دانشگاه آزاد - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: مدارک مورد نیاز (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B2)
+---- انجمن: ترجمه مدارک (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%B1%D8%AC%D9%85%D9%87-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9)
+---- موضوع: ترجمه مدارك دانشگاه آزاد (/Thread-%D8%AA%D8%B1%D8%AC%D9%85%D9%87-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%83-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF)

صفحات 1 2 3 4

RE: ترجمه مدارك دانشگاه آزاد - saman2010 - 10-02-2017

سلام و عرض ادب من گواهی فارغ التحصیلی علوم تحقیقات تهران واحد خراسان رضوی رو دارم که این گواهی برای وزارت علوم  صادر شده است که دانشگاه برای وزارت خارجه صادر نمیکنه و راهنمایی هم نمیکنه!!میشه لطف کنید برای این که بتونم ترجمه رسمی کنم و مهر سازمان مرکزی رو بتونم بزنم از کجا باید شروع کنم 
ممنون

RE: ترجمه مدارك دانشگاه آزاد - ghazal00 - 07-07-2017

سلام دوستان میخواستم بدونم برای ترجمه ریزنمرات فقط زبانش مهمه یعنی اینکه مثلابخوایم به انگلیسی باشه یا اینکه کشور یا دانشگاه مقصد هم مهمه؟

RE: ترجمه مدارك دانشگاه آزاد - Torkan - 08-07-2017

(07-07-2017, 11:08 PM)ghazal00 نوشته: سلام دوستان میخواستم بدونم برای ترجمه ریزنمرات فقط زبانش مهمه یعنی اینکه مثلابخوایم به انگلیسی باشه یا اینکه کشور یا دانشگاه مقصد هم مهمه؟

سوالتون واضح نیس. معمولا همه دانشگاهها انگلیسی میخوان حالا سفارت برخی کشورهای اروپایی به زبان خودشون

RE: ترجمه مدارك دانشگاه آزاد - ghazal00 - 08-07-2017

(08-07-2017, 04:58 PM)Torkan نوشته: سوالتون واضح نیس. معمولا همه دانشگاهها انگلیسی میخوان حالا سفارت برخی کشورهای اروپایی به زبان خودشون

منظورم اینه ک سیستم نمره دهی هر کشوری فرق میکنه مثلا ی جا از 6 نمره اس و ... (حالا نمیدونم تو دانشگاه های ی کشور نمره دهی شون باهم فرق میکنه یا نه) سوالم اینه ک میخوایم ریزنمرات رو ترجمه کنیم فقط زبان ترجمه مهمه یا ترجمه برای ی دانشگاه با دانشگاه دیگ ک هر دو ترجمه انگلیسی میخوان فرق میکنه؟ نمیدونم منظورمو رسوندم یا نه

RE: ترجمه مدارك دانشگاه آزاد - Torkan - 09-07-2017

(08-07-2017, 11:40 PM)ghazal00 نوشته: منظورم اینه ک سیستم نمره دهی هر کشوری فرق میکنه مثلا ی جا از 6 نمره اس و ... (حالا نمیدونم تو دانشگاه های ی کشور نمره دهی شون باهم فرق میکنه یا نه) سوالم اینه ک میخوایم ریزنمرات رو ترجمه کنیم فقط زبان ترجمه مهمه یا ترجمه برای ی دانشگاه با دانشگاه دیگ ک هر دو ترجمه انگلیسی میخوان فرق میکنه؟ نمیدونم منظورمو رسوندم یا نه

فقط زبان مهمه کاری با نمره و تبدیل نداشته باشید
هر چند اندک دانشگاههایی ازتون میخوان از wes براشون تبدیل نمره انجام بدید

RE: ترجمه مدارك دانشگاه آزاد - ghazal00 - 09-07-2017

سپاس فراوان بابت پاسخگویی. ببخشید wes چیه؟

RE: ترجمه مدارك دانشگاه آزاد - Torkan - 09-07-2017

(09-07-2017, 03:00 PM)ghazal00 نوشته: سپاس فراوان بابت پاسخگویی. ببخشید wes چیه؟

من این پستها رو گزارش کردم تا مدیر مربوطه انتقال بدن لطف کنن.
سیستم نمره دهی جهانی هست که برخی دانشگاهها باهاشون همکاری داره. پول میگیرن نمراتتون رو نسبت به مقصد نمره بندی میکنن. البته تعداد اون دانشگاهها زیاد نیس و شاید اصلا به درد شما نخوره

RE: ترجمه مدارك دانشگاه آزاد - وحید-ر - 15-07-2017

سلام

من از طریق یکی از آشنایان در حال گرفتن بورس تحصیلی برای مقطع کارشناسی ارشد از یکی از دانشگاه های ترکیه هستم. بهم گفتن مدارکم رو ترجمه کنم و سریعا به دانشگاه مربوطه ارسال کنم.
مسئله اینه که کارشناسی رو این ترم به پایان رسوندم. فردا برای تسویه به دانشگاه میرم. اینطور که نوشته های دوستان رو می خوندم چند ماه طول میکشه تا مدرک کارشناسی بیاد...
الان با این وضعیت از دانشگاه دقیقا چه مطالبه کنم و برای تایید به مرکز پست کنم تا بعدش بتونم کار ترجمه رو انجام بدم؟

RE: ترجمه مدارك دانشگاه آزاد - Torkan - 15-07-2017

(15-07-2017, 10:26 PM)وحید-ر نوشته: سلام

من از طریق یکی از آشنایان در حال گرفتن بورس تحصیلی برای مقطع کارشناسی ارشد از یکی از دانشگاه های ترکیه هستم. بهم گفتن مدارکم رو ترجمه کنم و سریعا به دانشگاه مربوطه ارسال کنم.
مسئله اینه که کارشناسی رو این ترم به پایان رسوندم. فردا برای تسویه به دانشگاه میرم. اینطور که نوشته های دوستان رو می خوندم چند ماه طول میکشه تا مدرک کارشناسی بیاد...
الان با این وضعیت از دانشگاه دقیقا چه مطالبه کنم و برای تایید به مرکز پست کنم تا بعدش بتونم کار ترجمه رو انجام بدم؟

اینا همش حرفه چن ماه طول کشیدن
شما پول دادین یا کار کردین یا هر چی فورا باید اگر لازمتونه بدن منتهی دوندگی داره دیگه

شما چطور از طریق اشنا بورس میخوای بگیری؟!
اگر خواستی پ.خ بده راهنمایی کنم

RE: ترجمه مدارك دانشگاه آزاد - ghazal00 - 18-07-2017

سلام ببخشید انقد سوال میپرسم من ریزنمراتمو خیلی وقته گرفتم حالاک رییس دانشگاه آزاد عوض شده فرقی به حال من میکنه یا نه؟ برای ترجمه مشکل ایجاد نمیشه ک مثلا بخوان ریزنمراتمو با مهر رییس جدید بیارم یا نه؟ ممنون