راهنما و آموزش نرم افزار ABAQUS - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: نرمافزارها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%86%D8%B1%D9%85%E2%80%8C%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: راهنمای نرمافزارهای تخصصی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D9%86%D8%B1%D9%85%E2%80%8C%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%AE%D8%B5%D8%B5%DB%8C) +--- موضوع: راهنما و آموزش نرم افزار ABAQUS (/Thread-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7-%D9%88-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%86%D8%B1%D9%85-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1-ABAQUS) |
RE: راهنمای نرم افزار ABAQUS - Torkan - 18-10-2013 دوستان عزیز همون طور که میدونین تو نرم افزار ورژن جدید PIEZO ELECTRIC هم اضافه شده... فایل تحلیل اون خالی از لطف نیست بررسیش پیروز باشین. دوستان عزیز سوالات تئوری آباکوس واسه دوستانی که ممکنه واسه امتحان گرفتن مدرک رسمی خودشون رو آماده میکنن... جوابهای درست رو هم انتخاب کردم خودم تا دوستان لذت ببرن. پیروز باشین. RE: راهنمای نرم افزار ABAQUS - Torkan - 08-11-2013 تحلیل ساده استاتیکی دو بعدی RE: راهنمای نرم افزار ABAQUS - sinos - 24-11-2013 سلام . دوست عزیز ممنون که این فایل ها رو قرار میدید من تحلیل مخزن هیدرو استاتیکی رو دانلود کردم و انجام دادم . نتیجه عجیبی میگیرم با تغییر مقدار فشار تغییری در تغییر شکل مخزن به وجود نمیاد . زیاد به نرم افزار وارد نیستم نمیدونم تنش هایرو باید از کجا بخونم . اگر بازم فایل تحلیلی برای مخازن کامپوزیتی با آباکوس دارید من خیلی نیاز دارم RE: راهنمای نرم افزار ABAQUS - Torkan - 24-11-2013 (24-11-2013, 02:32 AM)'sinos' نوشته: سلام . دوست عزیز ممنون که این فایل ها رو قرار میدید من تحلیل مخزن هیدرو استاتیکی رو دانلود کردم و انجام دادم . نتیجه عجیبی میگیرم با تغییر مقدار فشار تغییری در تغییر شکل مخزن به وجود نمیاد . زیاد به نرم افزار وارد نیستم نمیدونم تنش هایرو باید از کجا بخونم . دوست عزیز اولا این رو خدمت شما بگم که برای دیدن تنش ها و هر خروجی دیگری باید تنظیمات مربوطه در قسمت و یا ماژول step رو انجام بدید. به این ترتیب که در این قسمت با زدن create field output میتونید گزینه های مربوطه رو فعال کنید. در عکس اول تمام این موارد نشان داده شده است.فقط دقت کنید که خود نرم افزار متغیرهای مهم رو تیکش رو زده و ممکنه نیاز نباشه اصلا تیک زدن و فعال کردن. دوما دقت کنید واسه دیدن شکل واقعای تو قسمت visualization قطعا باید در نوار ابزار بالا با رفتن به قسمت option و ورود به common با زدن گزینه uniform مقدار 1 رو بدید تا شکلهای واقعی رو ببینید.در غیراینصورت با اینکه جوابها درست هستند ولی شکل ها نامتعارف نشون داده میشوند. برای دیدن انواع متغیرها تو اون نوار ابزار میانی که اسمش field output هستش اگه دقت کنید سه تا مستطیل هست که نوشته مثلا تو اولیprimary و دومی S و سومی MISES.شما میتونید با تغییر دادن اونا متغیر مربوطه و دلخواه روببینید. تمام مقادیر در قسمت بالا سمت چپ اومده. و در نهایت برید قسمت VIEWPORT در نوار ابزار بالا و از اونجا VIEW PORT ANNOTATION OPTION و به راحتی با بالا بردن و زیاد کردن اندازه فونت در قسمت LEGEND و TITLE BLOCK میتونید بهتر مقادیر رو ببینید. پ.ن: شما بهتره با این موارد در کتابهای ساده آشنا بشید و بعد بشینید مثال ها رو کار کنید. RE: راهنمای نرم افزار ABAQUS - Torkan - 13-12-2013 روشهای مش بندی و تنظیم خروجی ها رو میتونین از این فایل دریافت کنین. RE: راهنمای نرم افزار ABAQUS - Torkan - 02-01-2014 در راستای تکمیل تر کردن کتابخانه نرم افزار آباکوس در صدد هستم فیلم های مختلفی رو اینجا قرار بدم تا دوستان بتونن بهتر با این نرم افزار آشنا بشن. این پست فقط به introduction نرم افزار آباکوس خواهد پرداخت. بااحترام Charming RE: راهنمای نرم افزار ABAQUS - makankp - 06-01-2014 با سلام و خسته نباشید به دوستان محترم من فایل تصویری یا PDF که مرحله به مرحله در مورد جوشکاری TIG به صورت baed on plate در آباکوس شبیه سازی شده باشه را نیاز دارم .لطفا کمک کنید اگه کسی داره برام میل کنه. reza_185@yahoo.com RE: راهنمای نرم افزار ABAQUS - Torkan - 13-01-2014 powerpoint اموزشی مبانی مقدماتی آباکوس همراه با توضیحاتی درباب boundary conditions و فایل های اجرایی. بااحترام RE: راهنمای نرم افزار ABAQUS - m26 - 11-02-2014 سلام یه تحلیل پیستون بانرم افزار اباکوس لازم دارم خیلی برام حیاتیه لطف کنید کمکم کنید mehrdad.0851@yahoo.com RE: راهنمای نرم افزار ABAQUS - k1.jafarsalehi - 14-02-2014 با سلام من قصد دارم یک سد خاکی رو تحلیل دینامیکی کنم اما اطلاعاتی راجع به اینکه محیط اطراف سد رو که در حقیقت تکیه گاه های سد میشن چطوری باید مدل کنم ندارم. داده های توپوگرافی منطقه موجوده اما اینکه چطوری باید این داده ها رو در آباکوس وارد و مدل کنم واسم سواله. ممنون میشم اگر کمکم کنید. |