آکادمیا کافه
لاتاری 2015 و سوالات مربوطه - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- انجمن: گرین کارت و اقامت دائم آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%AF%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D9%88-%D8%A7%D9%82%D8%A7%D9%85%D8%AA-%D8%AF%D8%A7%D8%A6%D9%85-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- موضوع: لاتاری 2015 و سوالات مربوطه (/Thread-%D9%84%D8%A7%D8%AA%D8%A7%D8%B1%DB%8C-2015-%D9%88-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%B1%D8%A8%D9%88%D8%B7%D9%87)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9

RE: لاتاری 2015 و سوالات مربوطه - Mozilla - 11-10-2013

(11-10-2013, 09:33 PM)'M1KE' نوشته: اینکه می گویید افسر به اطلاعات موردنظر "دسترسی" دارد یا خیر باید گفت دو نوع دسترسی داریم. یکی دسترسی مستقیم یعنی اینکه فرد با زدن اسم شما در یک برنامه یا وبسایت یا چیزی شبیه به این به اطلاعات شما دسترسی پیدا کند. یکی هم دسترسی غیر مستقیم که از راه استعلام برای این نوع اطلاعات از نهادهای ذیربط است.
این را در نظر بگیرید که از تاریخ دسامبر 2012 طبق توافقنامه ای که بین دو کشور کانادا و آمریکا امضا شده، این دو به اطلاعات مهاجرتی افرادی که برای یکی از این دو کشور درخواست ویزا داده اند دسترسی دارند (منبع). به عبارتی اگر شما برای کشور کانادا درخواست ویزای دانشجویی، توریستی و غیره داده باشید و بعد برای سفارت آمریکا هم درخواست ویزای دانشجویی بدهید افسر به آن اطلاعات هم دسترسی دارد و در آن مورد هم نباید دروغ بگویید.
این دو را که کنار هم بگذاریم من شخصا اینطور نتیجه می گیرم که وقتی سفارت آمریکا به اطلاعات ویزای کانادای شما هم دسترسی قانونی داشته باشد دور از انتظار است که به اطلاعات و درخواست های مهاجرتی شما برای خود آمریکا دسترسی نداشته باشد. به هر حال این دو نهاد دو جزیره دور افتاده و مستقل نیستند و هر دو زیر مجموعه وزارت خارجه آمریکا هستند و سفارت های آمریکا به این نوع اطلاعات دسترسی کامل دارند (حالا از نوع مستقیم هم که نباشد حتما به صورت غیر مستقیم هست). شما چه برای این نوع ویزا بروید و چه برای دانشجویی، هر دو در یک مکان مصاحبه و بررسی می شوند و نهایتش شاید شماره گیشه شما متفاوت باشد!
صحبت در اینجاست که شما بتوانید به شکلی این موضوع را توجیه کنید. این هم که بابک عزیز گفته اند در همان سال بهتر است شرکت نکنید تا حد زیادی به همین موضوع بر می گردد. چون اگر دقیقا در همان سال هم ثبت نام کرده باشید و از شما بپرسند آیا قصد ماندن در آمریکا دارید و شما بگویید خیر و بعد بپرسند آیا امسال در این قرعه کشی شرکت کرده اید و شما بگویید بله! خب این دو متناقض هستند و توجیه این کار خیلی سخت می شود و اگر افسر بخواهد می تواند اینطور برداشت کند که شما بعد از تحصیل قصد ماندن در آمریکا دارید و طبق بند 214b درخواست ویزای دانشجویی شما را رد کند.

ممنون .
دقیقا موضوع سر همین بخش است ، که من اگر به فرض در لاتاری امسال شرکت کنم و قبول نشم ! اون سالی که می خواهم از طریق ویزای دانشجویی درخواست بدهم لاتاری دیگری آمده یعنی سال آینده همین موقع ها یعنی لاتاری 2016 .
خوب سوال من این است طبق گفته بابک عزیز و شما می تونم این شکلی نتیجه بگیرم که اینها ملاک رو اون سالی قرار می دهند که می خواهی ویزا بگیری ؟ یعنی به اطلاعات آخرین سال دسترسی دارند ؟
و این که با توجه به این تفاسیر پس چون من سال دیگه می خواهم بروم امسال شرکت کنم مانعی ندارد ؟ چون سالی که می خواهم اپلای کنم لاتاری 2016 هست ، که دیگه اونو مطمئنا شرکت نخواهم کرد . (صرفا این سوالات جهت همفکری است ، به مورد بهتر تصمیم گرفتن .)
.
اگر محبت کنید پاسخ بدهید خیلی ممنون می شوم .

RE: لاتاری 2015 و سوالات مربوطه - M1KE - 11-10-2013

منع قانونی که ندارد حتی در همان سال. از نظر تاثیر روانی قضیه هم به نظر من هر چه به سال های قبل تر می رود به صورت نمایی تاثیر منفی آن کمتر می شود. به عبارتی عاقلانه است که در همان سال ثبت نام نکنید که به اصطلاح خیلی هم تابلو نباشد. ولی در سال های قبل تر را آنهایی که محافظه کارتر هستند ثبت نام نمی کنند و عملگراها و خوشبین ها ممکن است ثبت نام کنند. حالا اگر خیلی علاقه دارید می توانید امسال شرکت کنید و سال بعد (اگر پرسیدند) بگویید که دیگر تصمیم ندارید در آنجا بمانید و به همین دلیل از آن سال دیگر شرکت نکرده اید و نخواهید کرد!
(11-10-2013, 11:08 PM)'Mozilla' نوشته:
ممنون .
دقیقا موضوع سر همین بخش است ، که من اگر به فرض در لاتاری امسال شرکت کنم و قبول نشم ! اون سالی که می خواهم از طریق ویزای دانشجویی درخواست بدهم لاتاری دیگری آمده یعنی سال آینده همین موقع ها یعنی لاتاری 2016 .
خوب سوال من این است طبق گفته بابک عزیز و شما می تونم این شکلی نتیجه بگیرم که اینها ملاک رو اون سالی قرار می دهند که می خواهی ویزا بگیری ؟ یعنی به اطلاعات آخرین سال دسترسی دارند ؟
و این که با توجه به این تفاسیر پس چون من سال دیگه می خواهم بروم امسال شرکت کنم مانعی ندارد ؟ چون سالی که می خواهم اپلای کنم لاتاری 2016 هست ، که دیگه اونو مطمئنا شرکت نخواهم کرد . (صرفا این سوالات جهت همفکری است ، به مورد بهتر تصمیم گرفتن .)
.
اگر محبت کنید پاسخ بدهید خیلی ممنون می شوم .

RE: لاتاری 2015 و سوالات مربوطه - mosox - 19-10-2013

با درود
همسر و فرزندم اینجا نیستند باید حتما عکس از اونها هم تهیه شه یا تنها عکس من (سبت نام کننده)کافی است؟
با تشکر

RE: لاتاری 2015 و سوالات مربوطه - mohammadreza88 - 19-10-2013

(19-10-2013, 01:29 AM)'mosox' نوشته: با درود
همسر و فرزندم اینجا نیستند باید حتما عکس از اونها هم تهیه شه یا تنها عکس من (سبت نام کننده)کافی است؟
با تشکر

سلام بر شما،
در این PDF که وزارت خارجه آمریکا مخصوص لاتاری 2015 منتشر کرده، آمده:
Entrant photograph(s) – Recent photographs of yourself, your spouse and all your children listed on your entry ... You do not need to include a photograph for a spouse or child who is already a U.S. citizen or a Lawful Permanent Resident, but you will not be penalized if you do. Group photographs will not be accepted; you must submit a photograph for each individual.
بنابراین علاوه بر عکس ثبت نام کننده، عکس همسر و عکس تمامی فرزندان مورد نیاز است، مگر اینکه همسر یا فرزندتان هم اکنون شهروند آمریکا باشند یا اقامت دائم داشته باشند!
عکس ها هم باید به صورت تکی باشند و نه به صورت گروهی! (برای هر فرد، یک عکس)

توصیه میکنم فایل ضمیمه رو حتماً مطالعه کنید.

پیروز باشید Smile

RE: لاتاری 2015 و سوالات مربوطه - mosox - 19-10-2013

(19-10-2013, 01:48 AM)'mohammadreza88' نوشته:
سلام بر شما،
در این PDF که وزارت خارجه آمریکا مخصوص لاتاری 2015 منتشر کرده، آمده:
Entrant photograph(s) – Recent photographs of yourself, your spouse and all your children listed on your entry ... You do not need to include a photograph for a spouse or child who is already a U.S. citizen or a Lawful Permanent Resident, but you will not be penalized if you do. Group photographs will not be accepted; you must submit a photograph for each individual.
بنابراین علاوه بر عکس ثبت نام کننده، عکس همسر و عکس تمامی فرزندان مورد نیاز است، مگر اینکه همسر یا فرزندتان هم اکنون شهروند آمریکا باشند یا اقامت دائم داشته باشند!
عکس ها هم باید به صورت تکی باشند و نه به صورت گروهی! (برای هر فرد، یک عکس)
توصیه میکنم فایل ضمیمه رو حتماً مطالعه کنید.
پیروز باشید Smile

با تشکر
اما من با خانمم در حاله قهر هستیم و شایدم جدای و بچه پیشه ایشان و تهیه عکس با این مشخصات غیره ممکنه.
راهی دیگه ای نیست؟
ممنون از پاسخ سریعتان

RE: لاتاری 2015 و سوالات مربوطه - Torkan - 19-10-2013

(19-10-2013, 04:12 AM)'mosox' نوشته:
با تشکر
اما من با خانمم در حاله قهر هستیم و شایدم جدای و بچه پیشه ایشان و تهیه عکس با این مشخصات غیره ممکنه.
راهی دیگه ای نیست؟
ممنون از پاسخ سریعتان

دوست عزیز جسارتا نوشتن این که فرزند دارین یا نه اختیاری هستش ولی همسر نه
من خودم دیدم نوشته بود که نوشتن فرزند OPTIONAL هستش و هر کی بخواد میتونه ننویسه...
دقت کنید تو اون قسمت که نوشته فرزند روبروش نوشته OPTIONAL
ولی همسر SPOUSE باید عکسی داشته باشین حتما...شما کلا یه عکسی چیزی ندارین...؟
راه دیگه ای نمیدونم متاسفانه البته ممکنه از راه قانونی پس از برنده شدن کارهایی کرد که دوستان باتجربه تر نظر بدن بهتره
البته امیدوارم اصلا کار به اونجاها نرسه و زندگی بهتری در پیش داشته باشینSmile

دوستان من خودم سوال واسم پیش اومد راجع به متن بالا!
این که نوشته optional منظورش چی هست؟ مگه اختیاری نیستش؟
در ضمن اگه مثلا یه پدر بخواد واسه خودش پر کنه و بچه هاش بالای 21 سال داشته باشن لازم نیس که دیگه اسم بچه هاش رو بنویسه یا مثلا تعداد شون و اطلاعاتشون رو؟!
ممنون

RE: لاتاری 2015 و سوالات مربوطه - M1KE - 19-10-2013

نوشتن اسامی فرزندان زیر 21 سال متقاضی اصلی حتی اگر آنها همراه ایشان زندگی نکنند یا متقاضی اصلی با همسرش زندگی نکند یا طلاق گرفته باشد اجباری است.

همانطور که در متن زیر این قسمت هم مشاهده می کنید به صراحت به این موضوع اشاره کرده که اشاره نکردن به مشخصات این فرزندان (چه آنها با شما زندکی کنند یا خیر و/یا چه قرار باشد آنها به عنوان همراه برای ویزا اقدام کنند یا خیر) می تواند باعث رد کل پرونده شود:
Children include all biological children, legally adopted children, and stepchildren who are unmarried and under the age of 21 on the date that you submit your entry. Failure to include all children or inclusion of children who are not your biological children, legally adopted children, and stepchildren (regardless of whether they live with you and/or intend to apply for a visa as your derivative) is grounds for disqualification of the entire entry.

اگر به صفحه دهم همان راهنمایی که mohammadreza88 در بالا گذاشته اند نگاه کنید باز به صراحت به این موضوع اشاره کرده. البته در مورد "همسر" در صورتی که طلاق رسمی گرفته باشند نیازی به آوردن مشخصات همسر نیست ولی همچنان مشخصات فرزندان می بایست آورده شود.

اینکه جلوی تعداد فرزندان عبارت اختیاری نوشته البته قدری گمراه کننده هست ولی با توجه به توضیحاتی که به تفصیل در زیر آن و در دیگر سایت های رسمی داده اند می شود اینطور برداشت کرد که منظورشان برای افراد مجرد بوده (چون وقتی هیچ چیزی ننویسید خودش 0 در نظر می گیرد).

این هم که گفته می شود به اطلاعات آنها دسترسی ندارند عذر پذیرفته شده ای نیست. این مثل این است که فردی گواهینامه رانندگی اش در دست پدرش باشد و بعد پلیس ایشان را در حین رانندگی بگیرد. طبیعی است که عذر ایشان برای نداشتن گواهینامه پذیرفته نیست و چنین فردی نباید رانندگی کند. در اینجا نیز دسترسی نداشتن به تصویر یا مشخصات فرزند/همسر عذر پذیرفته شده ای برای نیاوردن مشخصات آنها نیست.

(19-10-2013, 09:59 AM)'Charming' نوشته: دوستان من خودم سوال واسم پیش اومد راجع به متن بالا!
این که نوشته optional منظورش چی هست؟ مگه اختیاری نیستش؟
در ضمن اگه مثلا یه پدر بخواد واسه خودش پر کنه و بچه هاش بالای 21 سال داشته باشن لازم نیس که دیگه اسم بچه هاش رو بنویسه یا مثلا تعداد شون و اطلاعاتشون رو؟!
ممنون

RE: لاتاری 2015 و سوالات مربوطه - mosox - 21-10-2013

(19-10-2013, 10:36 AM)'M1KE' نوشته: نوشتن اسامی فرزندان زیر 21 سال متقاضی اصلی حتی اگر آنها همراه ایشان زندگی نکنند یا متقاضی اصلی با همسرش زندگی نکند یا طلاق گرفته باشد اجباری است.
همانطور که در متن زیر این قسمت هم مشاهده می کنید به صراحت به این موضوع اشاره کرده که اشاره نکردن به مشخصات این فرزندان (چه آنها با شما زندکی کنند یا خیر و/یا چه قرار باشد آنها به عنوان همراه برای ویزا اقدام کنند یا خیر) می تواند باعث رد کل پرونده شود:
Children include all biological children, legally adopted children, and stepchildren who are unmarried and under the age of 21 on the date that you submit your entry. Failure to include all children or inclusion of children who are not your biological children, legally adopted children, and stepchildren (regardless of whether they live with you and/or intend to apply for a visa as your derivative) is grounds for disqualification of the entire entry.
اگر به صفحه دهم همان راهنمایی که mohammadreza88 در بالا گذاشته اند نگاه کنید باز به صراحت به این موضوع اشاره کرده. البته در مورد "همسر" در صورتی که طلاق رسمی گرفته باشند نیازی به آوردن مشخصات همسر نیست ولی همچنان مشخصات فرزندان می بایست آورده شود.
اینکه جلوی تعداد فرزندان عبارت اختیاری نوشته البته قدری گمراه کننده هست ولی با توجه به توضیحاتی که به تفصیل در زیر آن و در دیگر سایت های رسمی داده اند می شود اینطور برداشت کرد که منظورشان برای افراد مجرد بوده (چون وقتی هیچ چیزی ننویسید خودش 0 در نظر می گیرد).
این هم که گفته می شود به اطلاعات آنها دسترسی ندارند عذر پذیرفته شده ای نیست. این مثل این است که فردی گواهینامه رانندگی اش در دست پدرش باشد و بعد پلیس ایشان را در حین رانندگی بگیرد. طبیعی است که عذر ایشان برای نداشتن گواهینامه پذیرفته نیست و چنین فردی نباید رانندگی کند. در اینجا نیز دسترسی نداشتن به تصویر یا مشخصات فرزند/همسر عذر پذیرفته شده ای برای نیاوردن مشخصات آنها نیست.

راهی دیگه ای نیست؟
آقایون تشکر از جوابهای همه شما اما بنده همچنان سر در گمم.بچه من 6 سالو 9 ماهشه و همراه من نیستش و عکسی با این مشخصات ندارم از ایشان و همسرم .
تماس گرفتم با همسرم که عکسی با این مشخصات ازشون تهیه کنم اما همسرم نمیزاره از بچه عکس تهیه کنم
اما مشخصاتشون را وارد خواهم کرد فقط عکس میمونه نمیدونم اونو چی کار کنم!
متشکرم

RE: لاتاری 2015 و سوالات مربوطه - M1KE - 21-10-2013

اگر مشخصات را به طور کامل دارید و مشکلتون فقط عکس هست، یک عکسی از ایشان پیدا کنید (سه در چهار یا هر عکس دیگری) و اسکن کنید ولی در همان اندازه 600 پیکسل در 600 پیکسل جدا کنید و با همان بفرستید. یعنی مشکلی ندارد گوشه های آن سفید باشد. مهم این است که شبیه خود ایشان باشد بعدا اگر انتخاب شدید می تونید عکس بهتری بفرستید. به هر حال در مورد شما که هیچ راه دیگری ندارید گذاشتن یک عکس معمولی که یک سری مشخصات اون ایده آل نیست بهتر از نگذاشتن عکس هست.

RE: لاتاری 2015 و سوالات مربوطه - Vxzc - 22-10-2013

سلا من امشب كه اومدم اسم پدرم رو بنويسم . حواسم نبود عكس رو اشتباهي عكس خودم رو گذاشتم . و تا مرحله آخر رفتم جلو . و وقتي فهميدم دير شده بود
دوباره مراحل رو از اول انجام دادم. ميخواستم ببينم آيا پدرم حذف ميشه اسمشون ؟