آکادمیا کافه
کمک هزینهٔ تحصیلی‌ در آلمان - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C)
+---- انجمن: آلمان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86)
+----- انجمن: تحصیل در آلمان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86)
+----- موضوع: کمک هزینهٔ تحصیلی‌ در آلمان (/Thread-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87%D9%94-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C%E2%80%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86)

صفحات 1 2 3 4 5 6

RE: کمک هزینهٔ تحصیلی‌ در آلمان - Glee - 18-11-2014

دوست گرامی داشتن یه ارشد دیگه، (برای کسی که میخواد برای ارشد اپلای کنه)، روی شانس گرفتن کمک هزینه اثری داره؟ (منظورم البته بیشتر تاثیر منفی هستش، و با فرض اینکه شرایط رزومه هم خوبه). متاسفانه هر چی از خودشون سئوال میکنم در مورد گرفتن پذیرش برای ارشد دوم و تاثیرش بر روی شانس گرفتن کمک هزینه، فقط جوابهای تمپلت میفرستن که به هیچ عنوان هم پاسخگوی سئوالهای من نیستن و چندین بار خوندمشون...
ممنون

RE: کمک هزینهٔ تحصیلی‌ در آلمان - Shihan - 18-11-2014

(18-11-2014, 11:12 AM)'ftn' نوشته: دوست گرامی داشتن یه ارشد دیگه، (برای کسی که میخواد برای ارشد اپلای کنه)، روی شانس گرفتن کمک هزینه اثری داره؟ (منظورم البته بیشتر تاثیر منفی هستش، و با فرض اینکه شرایط رزومه هم خوبه). متاسفانه هر چی از خودشون سئوال میکنم در مورد گرفتن پذیرش برای ارشد دوم و تاثیرش بر روی شانس گرفتن کمک هزینه، فقط جوابهای تمپلت میفرستن که به هیچ عنوان هم پاسخگوی سئوالهای من نیستن و چندین بار خوندمشون...
ممنون

تا اونجایی که میونم داشتن یه فوق و مجدداً اقدام براش در اکثر دانشگاههای دنیا نکته منفی به حساب میاد اما بهتره از مقطعی که فارغ التحصیل شدید به دانشگاه و سفارت جیزی نگید. و اینکه مورد سم خودتون رو با سابقه کار یا موردی منطقی دیگر پوشش بدهید. به هر حال این نظریات کلی ارائه میشه و ممکنه حتی شانست بزنه و مشکلی نباشه.

RE: کمک هزینهٔ تحصیلی‌ در آلمان - vazheh - 17-01-2015

دوستان من كارشناسي مهندسي كامپيوتر با معدل 13.41 دارم.
آيلتس 6 ام دارم كه البته اكسپاير شده ! يعني اگه نياز باشه ميتونم دوباره با نمره ي بهتري بگيرمش الانم دارم آلماني ميخونم شديدا.چيزي كه ميخواستم بدونم اينه كه با اين شرايط و با توجه به اينكه مقاله اينام ندارم اصلا ميتونم به گرفتن فاند فكر كنم يا نه اميد الكيه؟ممنون

RE: کمک هزینهٔ تحصیلی‌ در آلمان - Shihan - 17-01-2015

(17-01-2015, 11:04 AM)'vazheh' نوشته: دوستان من كارشناسي مهندسي كامپيوتر با معدل 13.41 دارم.
آيلتس 6 ام دارم كه البته اكسپاير شده ! يعني اگه نياز باشه ميتونم دوباره با نمره ي بهتري بگيرمش الانم دارم آلماني ميخونم شديدا.چيزي كه ميخواستم بدونم اينه كه با اين شرايط و با توجه به اينكه مقاله اينام ندارم اصلا ميتونم به گرفتن فاند فكر كنم يا نه اميد الكيه؟ممنون

متاسفانه نه با این معدل راهی برای گرفتن بورس نیست!!! ضمن اینکه در این مقطع اگر معدل بالایی هم داشته باشی باز هم نمیشه به یقین گفت که میتونستی بگیری. شما الان برای دوره انگلیسی هم زیاد شانس نداری!! بهتره با المانی اقدام کنی که شانست بالا بره.

RE: کمک هزینهٔ تحصیلی‌ در آلمان - سبحان ۱۲۳۴۵ - 04-05-2015

با سلام خدمت دوستان من دیپلم ریاضی دارم اما متاسفانه آخرای کار علاقه زیادی به رشته دارو سازی پیدا کردم الان تصمیم دارم برای تحصیل در رشته داروسازی به آلمان برم اما متاسفانه مشکل تامین مخارج رو دارم لطفا پاسخ سوالای منو بدین:
۱.آیا واقعا میشه با دیپلم ریاضی رشته داروسازی خواند؟
۲.چطوری میتوانم خرج خودمو اونجا در بیارم مثلا اگه با کار این کارو بکنم چطوری باید کار پیدا کنم؟
۳.آیا انتخابم برای آلمان خوبه یا شما کشورهای دیگه ای پیشنهاد میکنید؟
اگر پاسخ دهید ممنون میشم.
اگرم برای مشاوره دادن به اطلاعات بیشتری نیاز دارید اینم ایمیلم:
sobhan.bashiri@yahoo.com
لطفا کمکم کنید این تصمیم روی زندگیم خیلی تاثیر داره.

RE: کمک هزینهٔ تحصیلی‌ در آلمان - Shihan - 05-05-2015

(04-05-2015, 06:12 PM)'سبحان ۱۲۳۴۵' نوشته: با سلام خدمت دوستان من دیپلم ریاضی دارم اما متاسفانه آخرای کار علاقه زیادی به رشته دارو سازی پیدا کردم الان تصمیم دارم برای تحصیل در رشته داروسازی به آلمان برم اما متاسفانه مشکل تامین مخارج رو دارم لطفا پاسخ سوالای منو بدین:
۱.آیا واقعا میشه با دیپلم ریاضی رشته داروسازی خواند؟
۲.چطوری میتوانم خرج خودمو اونجا در بیارم مثلا اگه با کار این کارو بکنم چطوری باید کار پیدا کنم؟
۳.آیا انتخابم برای آلمان خوبه یا شما کشورهای دیگه ای پیشنهاد میکنید؟
اگر پاسخ دهید ممنون میشم.
اگرم برای مشاوره دادن به اطلاعات بیشتری نیاز دارید اینم ایمیلم:
sobhan.bashiri@yahoo.com
لطفا کمکم کنید این تصمیم روی زندگیم خیلی تاثیر داره.

دروود.
اول از همه شما باید معدل خیلی خوبی در مقطع دیپلم و پیش دانشگاهی داشته باشی بالای 17 که بتونی دانشگاه خوبی اقدام کنی و سطح زبان المانی بالاتر از B2 که این دو شرط اولیه می باشد.

1- اینکه دیپلم شما تجربی نبوده ممکنه مشکل ساز بشه!!
2- هزینه پزشکی که تقرباً در 90% دانشگاهها رایگانه. هزینه هم بستگی به زرنگی خودت داره و سطح زبان المانی شما. (کارهای جزئی احتمال داره)
3- المان فعلاً یکی از کشورهای خیلی خوب برای پزشکی در اروپاست.

RE: کمک هزینهٔ تحصیلی‌ در آلمان - m.ariaboy - 04-07-2015

ببخشید این بورس مرسدس بنز ک گفتید چی هست چطور میشه گرفتش؟؟
من کلا دارم رو پروژه های خودرو کار میکنم، بضورت عملی و تئوری
میتونم این بورس رو دریافته کنم؟؟

RE: کمک هزینهٔ تحصیلی‌ در آلمان - Shihan - 04-07-2015

(04-07-2015, 07:33 PM)m.ariaboy نوشته: ببخشید این بورس مرسدس بنز ک گفتید چی هست چطور میشه گرفتش؟؟
من کلا دارم رو پروژه های خودرو کار میکنم، بضورت عملی و تئوری
میتونم این بورس رو دریافته کنم؟؟

خیر!! این بورس تنها برای دانش اموزان امریکایی بنانهاده شده و کسانی که بهترین معدل و با استعداد درسی بالا در ازمون و سایر درسها رو پاس میکنند میتونن اقدام کنند. هر سال به تعداد 100 نفر اعطا میشه.

RE: کمک هزینهٔ تحصیلی‌ در آلمان - m.ariaboy - 05-07-2015

(04-07-2015, 09:52 PM)Mr-Voltage نوشته: خیر!! این بورس تنها برای دانش اموزان امریکایی بنانهاده شده و کسانی که بهترین معدل و با استعداد درسی بالا در ازمون و سایر درسها رو پاس میکنند میتونن اقدام کنند. هر سال به تعداد 100 نفر اعطا میشه.

من گرایشم مکانیم سیالات هست
ولی تو زمینه خودرو فعالیت های خوبی داشتم،دوتا پروژه مختلف و چند مقاله
البته تو حوزه نیروگاهم مقاله دارم
ولی شنیدم کسانی که رو خودرو و رباتیک کار کردن راحت میتونن برن و تو بخش صنعت خودرو کار کنن، درسته؟؟یعنی الان صنعت رو بورس اونجا خودرو و رباتیک هست

RE: کمک هزینهٔ تحصیلی‌ در آلمان - Shihan - 05-07-2015

(05-07-2015, 12:47 AM)m.ariaboy نوشته: من گرایشم مکانیم سیالات هست
ولی تو زمینه خودرو فعالیت های خوبی داشتم،دوتا پروژه مختلف و چند مقاله
البته تو حوزه نیروگاهم مقاله دارم
ولی شنیدم کسانی که رو خودرو و رباتیک کار کردن راحت میتونن برن و تو بخش صنعت خودرو کار کنن، درسته؟؟یعنی الان صنعت رو بورس اونجا خودرو و رباتیک هست

مشکلی از بابت کمک هزینه تحصیلی از شرکتهای دیگر نیست بله ممکنه حتی وجود داشته باشه.
برای رشته مکانیک هم فرصت همیشه هست حتی المان یکی از کشورهای خوب حساب میشه.
به هر حال میتونی ابتدا برای بورسهای معتبر همچون DAAD و موسسات تحقیقاتی اقدام کنی سپس برای بورسهایی که شرکتها ارائه میکنند چون اصولاً این بورسها بسیار رقابتی و محدود هستن.