پذیرش در مقطع لیسانس و فوق لیسانس در سوئد - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C) +---- انجمن: سوئد (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B3%D9%88%D8%A6%D8%AF) +----- انجمن: تحصیل در سوئد (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%B3%D9%88%D8%A6%D8%AF) +----- موضوع: پذیرش در مقطع لیسانس و فوق لیسانس در سوئد (/Thread-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%82%D8%B7%D8%B9-%D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D9%88-%D9%81%D9%88%D9%82-%D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D8%AF%D8%B1-%D8%B3%D9%88%D8%A6%D8%AF) |
RE: پذیرش در مقطع لیسانس و فوق لیسانس در سوئد - ForeverBlue - 17-11-2014 (17-11-2014, 09:16 PM)'sima2007sd' نوشته: سلاممم.... درود بر شما و خوش آمدید به این فروم معدل و نمره آیلتس نسبتا مناسبی دارید. البته اگر آیلتس 7 میداشتید بسیار بهتر میبود. شانس پذیرش دارید ولی در نظر داشته باشید که دانشگاه های سوئد در مقطع ارشد مدتهاست که رایگان نیستند و هزینه های بالایی دارند و از طرفی عملا در دوره کارشناسی ارشد نمیتوانید چندان به فاند امید داشته باشید. RE: پذیرش در مقطع لیسانس و فوق لیسانس در سوئد - mehrdadbala - 22-12-2014 سلام دوستان چند روز دیگه ددلاین سوئد تموم میشه خیلی ممنون اگه کمکم کنید. من میخوام دانشگاه ها رو توی این سایت ادمیشن رنک کنم که شانس خوبی هم برای پذیرش و هم بورس دانشگاه ها داشته باشم. ( رزومم هم اتچ کردم) این رنکینگ دانشگاه ها چطورن؟ 1- Finance - Umea
2- Finance - Gothenburg 3- Economics - Soderton 4- Finance - Lund 5- Economics and Econometrics - Orebro 6-Economics - Gothenburg 7- Economics - Lund 8-Economics -Upsala 9- International Economics - Jonkoping پذيرش - raeen - 17-04-2015 سلام من ارشد حسابداري از دانشگاه ازاد دارم وتافل يا ايلتس ندارم آيا ميتونم پذيرش بگيرم از دانشگاههاي استكهلم وكلا سوئد؟چه كارهايي بايد انجام بدم؟ RE: پذیرش در مقطع لیسانس و فوق لیسانس در سوئد - ForeverBlue - 19-04-2015 (17-04-2015, 09:53 PM)'raeen' نوشته: سلام من ارشد حسابداري از دانشگاه ازاد دارم وتافل يا ايلتس ندارم آيا ميتونم پذيرش بگيرم از دانشگاههاي استكهلم وكلا سوئد؟چه كارهايي بايد انجام بدم؟ درود بر شما و خوش آمدید به این فروم
اگر برای دکتری میخواهید پذیرش بگیرید کار بسیار بسیار سخت و تقریبا ناممکنی دارید. اگر بخواهید دوباره فوق لیسانس بگیرید هم یک بحث دیگر است. پیشنهاد من این است که ابتدا جزوه سایت را مطالعه کنید چون در آن پاسخ بسیاری از سوالات داده شده است.RE: پذیرش در مقطع لیسانس و فوق لیسانس در سوئد - behnaz taghavi - 13-06-2015 با سلام من دانشجوی کارشناسی ترم ۶ مامایی دانشگاه ازاد مشهد با معدل ۱۵/... و متاهل هستم و قصد ادامه تحصیل در سوئد دارم لطفا راهنمایی کنید که از کجا و چگونه باید اقدام کنم؟ امکانش هست که همسرم نیز همراهم باشد؟ RE: پذیرش در مقطع لیسانس و فوق لیسانس در سوئد - ForeverBlue - 13-06-2015 (13-06-2015, 01:27 PM)'behnaz taghavi' نوشته: با سلام من دانشجوی کارشناسی ترم ۶ مامایی دانشگاه ازاد مشهد با معدل ۱۵/... و متاهل هستم و قصد ادامه تحصیل در سوئد دارم لطفا راهنمایی کنید که از کجا و چگونه باید اقدام کنم؟ امکانش هست که همسرم نیز همراهم باشد؟ درود بر شما و خوش آمدید به این فروم
پیشنهاد من به شما هم این است که نخست جزوه سایت را مطالعه کنید تا با روال کار آشنا شوید. معدل شما خیلی بالا نیست ولی اگر نمره آیلتس یا تافل خوبی داشته باشید شانس پذیرش دارید. نکته مهم دیگر اینکه هزینه های تحصیل در سوئد بسیار بالاست و امکان گرفتن فاند در مقطع فوق لیسانس هم بسیار پایین و تقریبا هیچ است. در صورتی که پذیرش بگیرید همسر شما هم میتوانند همراه با شما ویزا بگیرند. RE: پذیرش در مقطع لیسانس و فوق لیسانس در سوئد - مرتضی72 - 26-06-2015 با سلام. من لیسانس مهندسی عمران نقشه برداری از دانشگاه دولتی هستم با معدل 13 و خردی. به نظر شما شانسی برای پذیرفته شدن در رشته gis در دانشگاه های دولتی و معتبر سوئد برایم هست؟ کسی اطلاعاتی راجب این رشته در دانشگاه های دولتی سوئد داره؟ اینکه میگیرن یا نه؟ اینکه اینترنتی هستن یا حضوری؟ اینکه مدرکشون در ایران معتبر هست یا نه؟ با فرض اینکه آیلتسم رو هم قبول شده باشم. چندتا سایت گشتم ولی اطلاعات خوبی پیدا نکردم. ممنون میشوم شما راهنمایی ام کنید. RE: پذیرش در مقطع لیسانس و فوق لیسانس در سوئد - ForeverBlue - 26-06-2015 (26-06-2015, 01:08 AM)مرتضی72 نوشته: با سلام. درود بر شما و خوش آمدید به این فروم متاسفانه معدل لیسانس شما پایین است و کمی شانس شما را در پذیرش گرفتن از دانشگاه های با رتبه خوب سخت میکند اما اگر نمره آیلتس یا تافل خوبی داشته باشید احتمال دارد بتوانید از دانشگاه های با رتبه پایین تر پذیرش بگیرید. در نظر داشته باشید که تحصیل در سوئد برای دانشجویان خارجی بسیار گران است و معمولا در دوره فوق لیسانس هم فاند ارائه نمیشود. معتبرترین سایت در این زمینه universityadmissions.se است که تمامی رشته ها و دوره ها را دارد و میتوانید در آن جستجو کنید و شرایط (شهریه، حضوری یا غیرحضوری و ...) را ببینید. پیشنهاد میکنم جزوه سایت را هم که حاوی اطلاعات مفیدی است یکبار کامل بخوانید. RE: پذیرش در مقطع لیسانس و فوق لیسانس در سوئد - Shihan - 04-08-2015 تذکر: کاربران عزیز لطفاً مسائل مربوط به پذیرش ارشد و لیسانس مربوط به تاپیک رو به بحث بگذارید و از پرداختن به مسائلی خارج از تاپیک خودداری کنید. ضمناً کلیه مباحث مربوط به معدل و غیره به این تاپیک منتقل شده است. با تشکر از همکاری شما مدیریت کشورهای اروپایی RE: پذیرش در مقطع لیسانس و فوق لیسانس در سوئد - Melissa71 - 17-09-2015 سلام من دانشجوي ترم آخر مهندسي مكانيك دانشگاه تبريز هستم با معدل 14.81 و تافل 113 و دو توصيه نامه معتبر از اساتيد دانشگاه تبريز. مي خواستم بدانم شانسي براي پذيرش از دانشگاه هاي خوب سوئد دارم؟ |