![]() |
شانس پذیرش مقطع PhD از دانشگاه های آلمان - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C) +---- انجمن: آلمان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86) +----- انجمن: تحصیل در آلمان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86) +----- موضوع: شانس پذیرش مقطع PhD از دانشگاه های آلمان (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%85%D9%82%D8%B7%D8%B9-PhD-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86) |
RE: پذیرش در مقطع PhD - arshad - 12-08-2012 (12-08-2012, 12:37 PM)Mr-Voltage نوشته: دروود. بر فرهیخته عزیز.سلام مجدد امروز بايكي از موسسات اعزام دانشجو تماس گرفته بودم به من گفتن چون ليسانس و فوق ليسانس شما يكي نيست دانشگاه هاي المان و ساير كشورهاي اروپا امكان ادامه تحصيل توي مقطع دكتري مديريت رو نداري ميخواستم بدونم آيا واقعا درست هست چنين موضوعي ؟ RE: پذیرش در مقطع PhD - Shihan - 12-08-2012 (12-08-2012, 05:10 PM)arshad نوشته: سلام مجدددوست گرامی، به نظر بنده به حرفهای موسسات اعزام دانشجو اصلاً گوش نکنید، اونها تنها بدنبال بازار گرمی و جذب دانشجو برای مقاصد خود هستند و مطمئن باشید راحت ترین کار را انتخاب می کنند. من خودم هم برای اروپا و اسیا رشته ام نامرتبط بوده و هیچ مشکلی از این بابت نداشتم. در ضمن شما که فوق هم مدیریت خوانده اید به نظرم مشکل خاصی ندارید. اما برای افزایش شانس خودتان بهتره GMAT را هم در نظر بگیرید البته بنده در اروپا جای خاصی را ندیدم که بخواهد اما برای رقابت با سایر متقاضیان داشتنش امتیاز خوبی به حساب میاد. RE: پذیرش در مقطع PhD - Apassenger - 01-09-2012 سلام به تمامی دوستان عزیز سوالی در باره وضعیت ادامه تحصیل در رشته فلسفه در المان داشتم من کارشناسی ارشد فلسفه علم از شریف دارم و معدلم بالای 18.5 و چند مقاله در مجله های داخلی دارم، زبانم انگلیسیم بد نیست اما تاحالا آزمونی ندادم و قصد دارم برای دکتری رشته فلسفه رسانه و یاخود فلسفه یا دیگر گرایش های اون (فلسفه علم / فلسفه تکنولوژی و ...) در المان اقدام کنم، راستش یه استاد خوب تو دانشگاه ینا Media Department at Friedrich-Schiller-University Jena پیداکردم که موضوع پایان نامه من خیلی با حیطه فعالیت های او هماهنگی داره(پایان نامه ام در ارتباط با فلسفه رسانه بوده) ولی تا حالا بهش ایمیل نزدم به دلایل شخصی و اینکه به جریان فلسفه المان علاقمندم خود کشور المان برام خیلی مهمه می خواستم از وضعیت پذیرش دادن در این رشته ها تو المان بپرسم که ایا سخت تر از بقیه رشته ها است یا نه و اگر هست چقدر محتمل هست که پذیرش بدن ایا می شه رو فاند گرفتن حساب کرد و اگر اره چگونه باید دنبالش بود مثلا من در دااد هیچ پوزیشنی پیدا نکردم و همچنین اگه نکته ای به نظرتون می رسه که برای ایمیل زدن به استاد های المانی تاثیرگذاره خیلی ممنون می شم راهنمایی کنید دست خدا امانت RE: پذیرش در مقطع PhD - ferzhina - 05-09-2012 سلام من MBA دارم و لیسانس کامپیوتر هستم(هردو دانشگاه دولتی هست). یه مقاله در حال چاپ توی SSCI دارم و نمره تافل کاغذی هم 560 شدم. یه ترم هم تدریس توی دانشگاه دولتی داشتم. میخواستم ببینم برای پذیرش تو رشته مدیریت چقدر شانس دارم و چقدر احتمال داره که بتونم فاند بگیرم؟ و اینکه ایا برای پذیرش، دانشگاه ها زمانبندی خاصی دارن یا نه؟ ممنون. RE: پذیرش در مقطع PhD - Shihan - 06-09-2012 (05-09-2012, 12:18 AM)ferzhina نوشته: سلامدروود. در المان برای مدیریت تا اونجا که میدونم باید ازمون GRE و GMAT رو هم برای دریافت بورس برای برخی از دانشگاهها ارائه کنید بطور مثال: دانشگاه لایپزیک و گوتینگن و اشتوتگارت به همین نحوه دانشجو مدیریت انتخاب می کنند. اما برای اطلاع از ADMISSION REQUIREMENTS بهتره به گروه مدیریت دانشگاه مراجعه کنید. در خصوص زمان بنده وقت مشخصی را ندیدم بهتره با اساتید در زمینه پیدا کردن فاند مکاتبه نمایید. RE: پذیرش در مقطع PhD - Cortex - 06-09-2012 دوستان امکان تحصیل در مقطع دکتری پیوسته در آلمان وجود دارد؟ داشتن نمره GRE برای تحصیل در آلمان لازم نیست، حال اگر فرد نمره این آزمون را داشته باشد؛ چه تاثیری در روند پذیرش و فاند دارد؟ ممنون RE: پذیرش در مقطع PhD - Shihan - 06-09-2012 (06-09-2012, 09:03 PM)Omid نوشته: دوستان امکان تحصیل در مقطع دکتری پیوسته در آلمان وجود دارد؟دروود امید عزیز. بنده برای این Direct Phd جایی در دانشگاههای آلمان ندیدم و بعید میدونم باشه. اما نمره GRE بخشی از روند پذیرش در برخی از دانشگاهها است مثلاً اخن، مونیخ، هامبورگ. و اونها بطور کلی در سایت گفتن که داشتنش شانستون رو افزایش میده و نداشتنش هم مشکلی ایجاد نمیکنه. بنابراین به نظرم تا جایی که دانشگاه ازت نخواهد مشکلی پیش نمیاد. در کشور آلمان بیشتر روی معدل و نمره زبان تاکید میشه. RE: پذیرش در مقطع PhD - bogie - 10-10-2012 سلام دانشجوی سال آخر ارشد مدیریت اجرایی دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقیقات هستم معدلم ترم اولم 15/32 و ترم دوم 17/44 بوده فکر کنم تا پایان تحصیلم بتونم توی همین رنج نگهدارم.لیسانسم مهندسی کشاورزی هست.دوره آیلتس رو شروع کردم.مقاله هم دارم سابقه کاری هم دارم برای دکترا در آلمان شانس پذیرش با فاند دارم یا خیر ؟ RE: پذیرش در مقطع PhD - Shihan - 10-10-2012 (10-10-2012, 01:23 PM)bogie نوشته: سلام دانشجوی سال آخر ارشد مدیریت اجرایی دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقیقات هستم معدلم ترم اولم 15/32 و ترم دوم 17/44 بوده فکر کنم تا پایان تحصیلم بتونم توی همین رنج نگهدارم.لیسانسم مهندسی کشاورزی هست.دوره آیلتس رو شروع کردم.مقاله هم دارم سابقه کاری هم دارم برای دکترا در آلمان شانس پذیرش با فاند دارم یا خیر ؟دوست عزیز. برای دوره دکتری کسی نمیتونه نظر قطعی بده چون باید از طرف استاد پذیرش رو گرفته باشید تا دانشگاه باهاتون مکاتبه کنه. البته برای مدیریت فکر کنم ازمون GRE, GMAT بد نباشه که بدهید. RE: پذیرش در مقطع PhD - م الف - 05-11-2012 سلام. فوق لیسانس رشته شهرسازی از دانشگاه تهران با معدل 17.20 و لیسانس اقتصاد از دانشگاه آزاد با معدل 13.70 هستم. سال 83 فارغ التحصیل شدم و از زمان دانشجویی در زمینه مرتبط مشغول به کار بودم. چندین مقاله در کنفرانس های داخلی ارائه دادم و آیلتس 6.5 آکادمیک دارم. به نظر شما با توجه به فاصله تحصیلی و سنم (38 سال) آیا شانسی برای اخذ پذیرش دکترا دارم؟ |