آکادمیا کافه
گواهی تمکن مالی (Bank Statement) برای سفارت امریکا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- انجمن: روادید (ویزای) آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- موضوع: گواهی تمکن مالی (Bank Statement) برای سفارت امریکا (/Thread-%DA%AF%D9%88%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D8%AA%D9%85%DA%A9%D9%86-%D9%85%D8%A7%D9%84%DB%8C-Bank-Statement-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%A7%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25

RE: صورتحساب بانکی (Bank Statement) برای سفارت - reza_1st - 07-04-2013

سلام دوستان، در مورد میزان صورتحساب 2 تا توصیه نسبتاً متضاد شنیدم. یکی اینکه مقدارش خیلی زیاد نباشه، و چیزی که من تو ذهنمه اینکه بیشتر از 1.5 برابر هزینه 1 سال نباشه.
از اونطرف ظاهراً یه مواقعی آفیسر گیر داده که باید مقدار صورتحساب بانکت به اندازه هزینه کل مدت تحصیلت باشه، نه فقط  یه سال.
با این اوصاف چه توصیه ای دارین دوستان؟ راستش من خودم که خیلی تو این زمینه تجربه خاصی ندارم، حس می کنم برای من که مستر هم هستم و 2 سال بیشتر نیست، شاید بهتر باشه همون یکم بیشتر از مجموع هزینه 2 سال رو بذارم. می خواستم ببین این قضیه مشکل دار بودن مبلغ زیادتر از 1 سال جدیه؟ تجربه ای دارین که کسی به این مشکل برخورده باشه؟

RE: صورتحساب بانکی (Bank Statement) برای سفارت - Babak - 07-04-2013

رضا جان
مساله زیاد بودن صورت‌حساب وقتی مشکل ایجاد می‌کنه که مبلغ غیرواقعی به نظر برسه. به طور کلی متاسفانه آفیسرهای سفارت امریکا نسبت به مدارکی که ایرانیان نشون می‌دهند خیلی شکاک شده‌اند، تا حدی که یکی‌شون یک بار به پدر خود من که برای ویزای توریستی اقدام می‌کرد گفته بود که اگر ما به ایرانی‌ها بگیم که برای گرفتن ویزا سند کاخ سفید لازمه، از فردا همه ایرانی‌ها سند کاخ سفید که به اسم خودشون هست رو ارائه می‌دند!

در نتیجه بهتره که مبلغ طوری نباشه که غیرواقعی به نظر بیاد. مثلا یک دانشجوی ۲۵ ساله که سابقه کاری چندانی هم نداره، معمولا چند صد میلیون تومن نداره و بردن صورت‌حسابی که رقم‌های زیادی درش باشه می‌تونه شک برانگیز باشه.
در مورد شما به نظر من مشکلی نداره و شاید بهتر باشه که مبلغ صورتحساب بانکی هزینه دو سال رو پوشش بده. احیانا اگر ازتون سوال شد می‌تونید بگید که پدر یا مادرتون این مبلغ رو برای ادامه تحصیل به شما داده‌اند.
ضمنا این رو هم فراموش نکنید که در بسیاری از موارد وقتی به این طور جزئیات گیر می‌دند دنبال بهانه هستند که به طرف ویزا ندند و اگر صورتحساب هم بدون مشکل باشه، یک بهانه دیگه پیدا می‌کنند. البته خوشبختانه در سال‌های اخیر وضعیت خیلی بهتر شده و تعداد افرادی که به بهانه‌های الکی رد شده‌اند نسبت به گذشته کاهش چشم‌گیری پیدا کرده. امیدوارم که شما هم بدون مشکل ویزا بگیرید.

RE: صورتحساب بانکی (Bank Statement) برای سفارت - Simon2007 - 16-04-2013

(14-04-2012, 09:39 AM)'Pejman' نوشته: دوستان برای کسی که فاند نداره، پذیرفته شده در مقطع دکترا، از یه دانشگاهی که هزینه سالانه رو حدود 30 هزار دلار نوشته، به نظرتون مبلغ BS تو چه حدودی باشه خوبه؟ مثلاً 40 هزار دلار کمه؟

خوبه اما در مورد اينكه سفارت به 1226 تومن حساس نباشه بپرسيد .اخيرا دو جور BS دستشون ميره 2500 و 1226( به گفته ي  دوستان )  اگر اينجور باشه ممكنه بخواد الكي گير بده بگه اين نرخ واقعي نيست كه. در اونصورت برخي ميگن مبلغي ميزارن كه با 2500 تومن باز هم همون 40 هزار تا شه. بازم خود دانيد. شادزي [img]images/smilies/shy.gif[/img]

RE: صورتحساب بانکی (Bank Statement) برای سفارت - kaakkava - 19-04-2013

سلام

میشه جریان کامل گرفتن Bank Statement رو توضیح بدید؟

من فول فاند هستم ولی به دلایلی باید مدرک مالی به مقدار $4,800 رو به دانشگاه کالیفرنیا بدم تا I-20 رو صادر کنن.
حالا هیچ ایده ای ندارم که چیکار باید بکنم. 
چقدر پول (به ریال) باید به حساب بریزم.
کلا این پروسه جند روز طول می کشه و ...

ممنون.

RE: صورتحساب بانکی (Bank Statement) برای سفارت - Babak - 19-04-2013

قیمت دلار رو ببینید و ضربدر ۴۸۰۰ بکنید و در حساب‌تون حداقل به این اندازه پول واریز کنید. بعد از بانک بخواهید که یک نامه روی سربرگ خودشون و با مهر و امضا بدند که موجودی رو توش نوشته باشه. همچنین اگر قیمت روز دلار رو درش قید کنند بهتر خواهد بود. اگر نشد،‌ خودتون یک نامه روش بذارید که قیمت دلار رو توضیح بدید و ترجیحا لینک یک سایت معتبر تبدیل ارز رو هم درش بگذارید.
تعداد از بانک‌ها به شما نامه انگلیسی می‌دند. اگر نامه از ابتدا انگلیسی باشه، دیگه دردسر ترجمه و غیره در شعب مرکزی بانک‌ها رو نخواهید داشت. اگر پست‌های قبل همین موضوع رو بخونید، اطلاعات کامل رو بدست خواهید آورد.

RE: صورتحساب بانکی (Bank Statement) برای سفارت - Nasim67 - 19-04-2013

(19-04-2013, 02:42 AM)'kaakkava' نوشته: سلام
میشه جریان کامل گرفتن Bank Statement رو توضیح بدید؟
من فول فاند هستم ولی به دلایلی باید مدرک مالی به مقدار $4,800 رو به دانشگاه کالیفرنیا بدم تا I-20 رو صادر کنن.
حالا هیچ ایده ای ندارم که چیکار باید بکنم. 
چقدر پول (به ریال) باید به حساب بریزم.
کلا این پروسه جند روز طول می کشه و ...
ممنون.

سلام. به فروم خودتون خوش آمدید.
برای گرفتن BS باید به شعبه ارزی بانکی که مبلغ مورد نظر پول رو درش دارید، مراجعه کنید و بگید BS می خواید. همراه خودتون هم باید مدارک شناسایی صاحب حساب و نیز دفترچه حساب رو ببرید. کلا نیم ساعت هم زمان نمی بره.
بانک ها یا نرخ 1225 تومان(نرخ پایه) رو می زنند یا همون 2هزار و خورده( نرخ مبادله ای) . بانک پارسیان تا اواسط فروردین که یکی از دوستان پرسیده بود، 1225 می زدند. اما پاسارگاد می پرسه ازتون که به کدوم نرخ بزنه!! 
نمی دونم دانشگاه مقصد شما می دونه هیچ کدوم از این نرخ ها واقعی نیستند یا نه! یعنی نمی دونم که ممکنه بهتون ایراد بگیرند یا نه. اگرچه که بعید می دونم دانشگاه ها درگیر مسائل سیاسی این چنینی باشند! حالا شما دیگه خودت ضرب و تقسیم کن که با توجه به نرخ ها چقدر لازمه توی حسابت باشه. چون بانک ها به میزان کمتر از موجودی حساب، BS صادر نمی کنند.
موفق باشید

RE: صورتحساب بانکی (Bank Statement) برای سفارت - MaMi - 21-04-2013

دوستان کامل توضیح دادند، فقط من موردی رو اضافه کنم که نرخ واقعی دلار برای دانشگاه اهمیتی نداره، از این جهت که برای دانشگاه فقط مهم این است که شما بتونید از پس هزینه های اون سال/ترم بربیایید، یعنی برای دانشگاه فرق نداره که شما دلار رو 1250 تومان میخری یا 3550 تومان! ولی در مورد سفارت، گاهی دیده شده که آفیسر ایراد گرفته که چرا در BS شما، مبلغ دلار 1250 ذکر شده، در حالی که مبلغ واقعی دلار (مثلا) 3000 تومان است.

پ.ن: بانک پارسیان و ملی، همچنان با نرخ دلار دولتی صادر میکنند.

RE: صورتحساب بانکی (Bank Statement) برای سفارت - melika_7 - 13-05-2013

سلام دوستان لطفا نظر بدین 
من دکترای بدون فاند پذیرش گرفتم و برای صدور I20  دانشگاه مبلغ 40000$ رو برای صدور I20 لازم داره. من اسپانسرم رو می می خوام برادرم ذکر کنم. به نظر شما این مورد در سفارت مشکی ایجاد میکنه؟ با توجه با این که پدرم فوت کردن و میتونم گواهی فوت به سفارت ارائه بدم و نامه محضری از طرف ساپورت برادرم.
و این که bank statment چقدر باشه کافیه؟ 4 سال رو پوشش بده؟
برای عشق اباد وقت سفارت دارم

RE: صورتحساب بانکی (Bank Statement) برای سفارت - Pejman - 13-05-2013

(13-05-2013, 09:55 AM)'melika_7' نوشته: سلام دوستان لطفا نظر بدین 
من دکترای بدون فاند پذیرش گرفتم و برای صدور I20  دانشگاه مبلغ 40000$ رو برای صدور I20 لازم داره. من اسپانسرم رو می می خوام برادرم ذکر کنم. به نظر شما این مورد در سفارت مشکی ایجاد میکنه؟ با توجه با این که پدرم فوت کردن و میتونم گواهی فوت به سفارت ارائه بدم و نامه محضری از طرف ساپورت برادرم.
و این که bank statment چقدر باشه کافیه؟ 4 سال رو پوشش بده؟
برای عشق اباد وقت سفارت دارم

سلام، به نظر من اگر بتونید مادرتون رو اسپانسر کنید بهتره. اگر شدنی نیست، همون راهی که گفتید تنها راهه و البته فکر نمی کنم مشکل ساز بشه. من فکر می کنم مقدار حساب بانکی کمی بیشتر از هزینه یک سال باشه خوبه. نیازی نیست برای 4 سال باشه. خودشون می گن یک سال، حالا شما کمی بیشتر از یک سال ببرید کافیه (مثلاً معادل 50 هزار دلار).

RE: صورتحساب بانکی (Bank Statement) برای سفارت - melika_7 - 13-05-2013

ممنون از پاسختون
اگر این سوال بپرسن که در سالهای بعدی چطور ساپورت مالی میشه؟ نامه ساپورت مالی از برادرم کافیه؟
سند خونه که بنام اعضای خانوادم هم باشه تاثیر داره؟
به نظر شما یک BS هم در حد 40000$ بنام خودم بگیرم و پولشو بگم ارث بهم رسیده خوبه؟
ممنون از دوستانی که نظرشون رو بیان می کنن