آکادمیا کافه
مسائل مربوط به سایت رسمی ثبت نام لاتاری - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- انجمن: گرین کارت و اقامت دائم آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%AF%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D9%88-%D8%A7%D9%82%D8%A7%D9%85%D8%AA-%D8%AF%D8%A7%D8%A6%D9%85-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- موضوع: مسائل مربوط به سایت رسمی ثبت نام لاتاری (/Thread-%D9%85%D8%B3%D8%A7%D8%A6%D9%84-%D9%85%D8%B1%D8%A8%D9%88%D8%B7-%D8%A8%D9%87-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%B1%D8%B3%D9%85%DB%8C-%D8%AB%D8%A8%D8%AA-%D9%86%D8%A7%D9%85-%D9%84%D8%A7%D8%AA%D8%A7%D8%B1%DB%8C)

صفحات 1 2 3 4 5 6

RE: مسائل مربوط به سایت رسمی ثبت نام لاتاری - mahyarelc - 23-10-2012

(22-10-2012, 10:45 PM)khorshid20 نوشته: پس نتایج اکتبر چی شد؟هنوز تو سایت مشخصاتو که میزنیم همون پیغام قبلیو میگه.اوایل اکتبر بیاید چک کنیدو...
فکر کنم به حد نساب رسیدن و دیگه قرعه کشی نکردن...یک دفعه تو آپدیت سایت همچین چیزی رو دیدم

RE: مسائل مربوط به سایت رسمی ثبت نام لاتاری - Jingol - 29-10-2012

با درود فراوان

بخاطر اینکه بنده نمی تونم 40-50 هزار دلار در حساب بانکی داشته باشم و شرایط ویزای آمریکا رو ندارم

تصمیم دارم امسال از شرکت در لاتاری گرین کارت آمریکا انصراف بدم

چون توجیه خودم اینه که ، به فرض محال که در لاتاری برنده بشم چون نمی تونم ویزا آمریکا رو بگیرم، شانس مجددم رو از دست خواهم داد

زیرا در سال های بعد که شرایط ویزا آمریکا رو پیدا خواهم کرد ، به دلیل اینکه یک بار برنده لاتاری شده بودم و نرفتم ؛خود به خود نام مرا حذف می کند

به نظرتون توجیه درستی هست ؟

در ضمن من خودم که حساب بانکی فعالی ندارم ولی سهام دار شرکتی هستم که حساب بانکی پر رونقی داره ؛

آیا میشه حساب بانکی شرکتی که سهامدارش هستم ارائه بدهم ؟

با سپاس فراوان

RE: مسائل مربوط به سایت رسمی ثبت نام لاتاری - spring64 - 30-10-2012

(29-10-2012, 11:52 PM)Jingol نوشته: با درود فراوان

بخاطر اینکه بنده نمی تونم 40-50 هزار دلار در حساب بانکی داشته باشم و شرایط ویزای آمریکا رو ندارم

چون توجیه خودم اینه که ، به فرض محال که در لاتاری برنده بشم چون نمی تونم ویزا آمریکا رو بگیرم، شانس مجددم رو از دست خواهم داد

زیرا در سال های بعد که شرایط ویزا آمریکا رو پیدا خواهم کرد ، به دلیل اینکه یک بار برنده لاتاری شده بودم و نرفتم ؛خود به خود نام مرا حذف می کند

در ضمن من خودم که حساب بانکی فعالی ندارم ولی سهام دار شرکتی هستم که حساب بانکی پر رونقی داره ؛

با سپاس فراوان
مگه باید این مقدار تو حساب بانکی داشته باشیم؟؟

RE: مسائل مربوط به سایت رسمی ثبت نام لاتاری - Babak - 30-10-2012

(29-10-2012, 11:52 PM)Jingol نوشته: با درود فراوان

با سپاس فراوان
ببینید ۴۰-۵۰ هزار دلار لزوما مورد نیاز نیست. شما باید مبلغی پول همراه داشته باشید که بتونید از پس مخارج خودتون و احیانا خانواده‌ای اگر همراه‌تون هست برای حدود ۶ ماه تا یک سال بربیایید. در نتیجه اگر مجرد باشید، فکر می‌کنم داشتن مبلغی حدود ۲۰ هزار دلار یا حتی کمتر کافی باشه.
بعد این که شما کجا این قانون رو دیدید که اگر یک بار برنده بشید و نتونید ویزا رو بگیرید، دیگه امکان برنده شدن ندارید؟ آیا مطئنید چنین قانونی وجود داره؟
در مورد حساب بانکی شرکت هم، به نظر من نشون دادن حساب شرکت و ارائه مدارک سهامدار بودن شما می‌تونه به گرفتن ویزا کمک کنه، اما به هر حال مبلغ قابل قبولی هم باید در حساب خودتون داشته باشید. مثلا فرض کنیم که فرض کنیم شما به جای مثلا ۱۵ هزار دلار مبلغ ۱۰ هزار دلار در حساب‌تون داشته باشید و حساب شرکت رو هم نشون بدید ممکنه بتونید ویزا بگیرید، ولی اگر به جای ۱۵ هزار دلار، ۲ هزار دلار داشته باشید احتمالا نشون دادن صورت حساب شرکت نمی‌تونه کم بودن موجودی شخصی شما رو پوشش بده.

RE: مسائل مربوط به سایت رسمی ثبت نام لاتاری - Babak - 30-10-2012

(30-10-2012, 12:10 AM)spring64 نوشته: مگه باید این مقدار تو حساب بانکی داشته باشیم؟؟
بعد از این که برنده شدید و موقعی که برای گرفتن ویزای ورود به امریکا اقدام می‌کنید، باید صورت حساب بانکی ببرید که نشون بده شما به اندازه حدود شش ماه تا یک سال پول دارید که از عهده مخارج‌تون بربیایید. مبلغ دقیقی برای این موضوع مشخص نشده و این که چقدر کافی باشه بسته به نظر مصاحبه کننده و ایالت انتخابی و غیره خواهد داشت. معمولا برای افراد مجرد داشتن مبلغی حدود ۱۰ تا ۲۰ هزار دلار کافی هست. همچنین اگر از قبل بتونید در امریکا کار پیدا کنید و نشون بدید که از ابتدا سر کار خواهید رفت و مخارج‌تون رو می‌تونید تامین کنید، با موجودی بانکی کمتری هم می‌تونید ویزا بگیرید.

RE: مسائل مربوط به سایت رسمی ثبت نام لاتاری - Jingol - 30-10-2012

سلام

من فوق دیپلم دارم

کدامیک از موارد تحصیلی را باید علامت بزنم؟

(5) Some university courses

(6) University degree

؟

RE: مسائل مربوط به سایت رسمی ثبت نام لاتاری - Babak - 31-10-2012

به فوق دیپلم در امریکا Associate's Degree گفته می‌شه و تا اونجا که من می‌دونم منظور از University Degree لیسانس هست. در نتیجه شما باید گزینه ۵ رو انتخاب کنید.

RE: مسائل مربوط به سایت رسمی ثبت نام لاتاری - Jingol - 31-10-2012

بعد از پاسخ شما

اینجا رو دیدم که خیلی بحث شده

http://mohajersara.com/thread-4631-post-144715.html#pid144715

که باید

فوق دیپلم که پیش دانشگاهی هم داره باید University Degree رو انتخاب کنه

RE: مسائل مربوط به سایت رسمی ثبت نام لاتاری - spt - 31-10-2012

(31-10-2012, 10:51 AM)Jingol نوشته: بعد از پاسخ شما

اینجا رو دیدم که خیلی بحث شده

http://mohajersara.com/thread-4631-post-144715.html#pid144715

که باید

فوق دیپلم که پیش دانشگاهی هم داره باید University Degree رو انتخاب کنه
والا من به بحث بقیه کار ندارم اما به نظر من هم فوق دیپلم مدرک دانشگاهی حساب نمیشه، من هم اگه جای شما بودم 5 رو انتخاب میکردم یا حتی دبیرستان رو..
موفق باشید..

RE: مسائل مربوط به سایت رسمی ثبت نام لاتاری - ARDANI - 11-01-2013

با سلام
من امسال در لاتری2014 ثبت نام کردم اما متاسفانه برای بار اول ماه تولدم را اشتباه وارد کردم و مجبور شدم برای بار دوم ثبت نام کنم.در هر دو ثبت نام به من کد رهگیری داده شد اما نمی دانم اصلا در قرعه کشی شرکت داده میشوم یا نه؟آیا برای اصلاح اطلاعات راهی وجود دارد یا نه؟
ممنون میشم راهنماییم کنید