کار در ایتالیا - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C) +---- انجمن: ایتالیا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7) +----- انجمن: زندگی در ایتالیا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B2%D9%86%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7) +----- موضوع: کار در ایتالیا (/Thread-%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7) |
RE: کار در ایتالیا - Iman.S - 01-07-2015 (23-06-2015, 08:45 PM)ForeverBlue نوشته: درود بر شما اگر با ویزای دانشجویی، بر خلاف قوانین، بیزینس شخصی را راه اندازه کنی منتهی به صورت ساده و در ابعاد کوچک.مثلا در همان اتاق خوابگاه یا محل زندگی اقدام به عکاسی از هم دانشگاهی ها کنی: آیا کسی خواد فهمید؟ و اگر بفهمند چه میشود؟ مثلا اگر دانشگاه بفمید چه میشود و اگر پلبس بفهمد چه؟ RE: کار در ایتالیا - ForeverBlue - 05-07-2015 (01-07-2015, 02:41 AM)Iman.S نوشته: اگر با ویزای دانشجویی، بر خلاف قوانین، بیزینس شخصی را راه اندازه کنی منتهی به صورت ساده و در ابعاد کوچک.مثلا در همان اتاق خوابگاه یا محل زندگی اقدام به عکاسی از هم دانشگاهی ها کنی: اگر قرار باشد مثلا این کار را مخفیانه انجام دهید و در قبال آن به صورت اسکناس پول بگیرید که یک کار سیاه محسوب میشوند و مسلما اگر لو برود برخورد چندان دوستانه ای با شما نخواهد شد. البته این موضوع هم به آن شکل نیست که مثلا برای کاری در این حد بخواهند خیلی مته به خشخاش بگذارند ولی به شکلی هم نیست که بتوانید روی آن بعنوان یک شغل حساب باز کنید. یک مقدار بعید میدانم بتوانید با عکاسی هزینه های خود را تامین کنید. RE: کار در ایتالیا - maedeh-k1996 - 08-07-2015 سلام میخواستم بدونم اگه بخوام برای سال دیگه پلی تکنیک میلان پذیرفته بشم میتونم در میلان کار دانشجویی پیدا کنم؟و اینکه چقدر زمان میبره تا یه کار دانشجویی پیداکنم؟ RE: کار در ایتالیا - Iman.S - 08-07-2015 (08-07-2015, 07:10 PM)maedeh-k1996 نوشته: سلام میخواستم بدونم اگه بخوام برای سال دیگه پلی تکنیک میلان پذیرفته بشم میتونم در میلان کار دانشجویی پیدا کنم؟و اینکه چقدر زمان میبره تا یه کار دانشجویی پیداکنم؟ اگه یه کوچولو وقت میذاشتی واسه خوندن همین تاپیک متوجه میشدی که اصلا نمیشه پیش بینی کرد کار گیرت بیاد یا نه چون وضعیت کار در ایتالیا خیلی خوب نیست و واسه خودشون هم کار نیست چه برسه ما خارجیا.تنها چیزی که میشه گفت اینه که باید زبان ایتالیایی رو خوب بلد باشی تا شانس بیشتری واسه کار داشته باشی. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- +ویرایش: داشتن مهارت های خاص در کارهای فنی نیز شانس رو افزایش میده. RE: کار در ایتالیا - maedeh-k1996 - 09-07-2015 (08-07-2015, 08:36 PM)Iman.S نوشته: اگه یه کوچولو وقت میذاشتی واسه خوندن همین تاپیک متوجه میشدی که اصلا نمیشه پیش بینی کرد کار گیرت بیاد یا نه چون وضعیت کار در ایتالیا خیلی خوب نیست و واسه خودشون هم کار نیست چه برسه ما خارجیا.تنها چیزی که میشه گفت اینه که باید زبان ایتالیایی رو خوب بلد باشی تا شانس بیشتری واسه کار داشته باشی. ممنون من همه اینارو خونده بودم اما همش مال سالهای قبله میخواستم بدونم بهترشده یا بدتر وضع کار...بازم ممنون از پاسختون RE: کار در ایتالیا - Shihan - 13-07-2015 (09-07-2015, 02:16 AM)maedeh-k1996 نوشته: ممنون من همه اینارو خونده بودم اما همش مال سالهای قبله میخواستم بدونم بهترشده یا بدتر وضع کار...بازم ممنون از پاسختون مسلماً وضعیت اقتصادی رو به رشد و بهبود هست اما طوری نیست که شما فکر کنی کار در انتظار شماست!! هنوز ایتالیا و اسپانیا و پرتغال مشکلات خودشون رو درون کشور دارن و کمی از قبل بهتر شده، به نظرم با این دید اقدام نکنید ببینید وضعیت ، سطح مالی، زبان و سابقه کار مناسبی دارید بر اون کشور یا خیر! RE: کار در ایتالیا - anis - 09-08-2015 میخواستم بپرسم برای رشته معماری اینده شغلی اونجا چطوره ایا میتونم با گرفتن مدرک شغل پیدا کنم و اینکه کار دانشجوی چطور RE: کار در ایتالیا - Shihan - 28-08-2015 (09-08-2015, 08:14 PM)anis نوشته: میخواستم بپرسم برای رشته معماری اینده شغلی اونجا چطوره ایا میتونم با گرفتن مدرک شغل پیدا کنم و اینکه کار دانشجوی چطور بستگی به سطح زبان ایتالیایی شما و داشتن سابقه تحصیلی خوب و سابقه کار خوب از بالاترین فاکتور های پیدا کردن شغل مناسب در حیطه کاری مرتبط با رشته شماست. مسلماً شدنی هست با توجه به رشد ارام ارام اقتصاد در اروپای غربی. اما باز هم تنها برای پیدا کردن کار و ایده پردازی خیالی اونجا رو بعنوان مقصد نهایی در نظر نگیرید. [برش] رشته ها و دانشگاه های ایتالیا - Inegi - 24-05-2016 سلام عذر خواهي ميكنم بابت سؤالات من بعد از إتمام تحصيل اقامت دائم ايتاليا رو ميگيرم و شرايط بعد از إتمام تحصيل به چه صورتي است ؟؟ و اينكه ميتونم در حين تحصيل كار كنم ؟؟ RE: [برش] رشته ها و دانشگاه های ایتالیا - Shihan - 26-05-2016 (24-05-2016, 07:52 PM)Inegi نوشته: سلام عذر خواهي ميكنم بابت سؤالات من بعد از إتمام تحصيل اقامت دائم ايتاليا رو ميگيرم و شرايط بعد از إتمام تحصيل به چه صورتي است ؟؟ و اينكه ميتونم در حين تحصيل كار كنم ؟؟ بستگی داره از چه شرایطی برای شهروندی و اقامت اقدام کنید، اگر کار کنید میتونی بعد از 3 سال و پرداخت مالیات اقدام کنید. تسلط به زبان ایتالیایی خودش بخشی از فرایند است. بعد از اتمام تحصیل فرصت 6 ماهه برای پیدا کردن ککار وجود داره اگر موفق بشی میتونی تمدید کنید و اقامت داشته باشید. در حین تحصیل اینقدر وقت نداری که کار کنی مگر اینکه ایتالیایی خوب بدونی و سراغ کارهای نیمه وقت مانند رستوران و ..... شاید بتونی مشغول بشی. |