آکادمیا کافه
اقدام برای ویزای توریستی امریکا برای بار دوم - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- انجمن: روادید (ویزای) آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- انجمن: روادید گردشگری آمریکا B1 و B2 (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%DA%AF%D8%B1%D8%AF%D8%B4%DA%AF%D8%B1%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7-B1-%D9%88-B2)
+----- موضوع: اقدام برای ویزای توریستی امریکا برای بار دوم (/Thread-%D8%A7%D9%82%D8%AF%D8%A7%D9%85-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D8%B1%DB%8C%D8%B3%D8%AA%DB%8C-%D8%A7%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D8%AF%D9%88%D9%85)

صفحات 1 2 3

RE: اقدام برای ویزای توریستی امریکا برای بار دوم - sayeh - 19-10-2015

@Mike
دوست عزیز همینطوره من 48 سال دارم و درامد من و موقعیته شغلم کاملا خوب هست و اگر آفیسر توضیح میخواست و یا مدارم میخواست حتما ارائه میدادم و در این سفر هم کاری دارم که حتما باید انجام شود و هر طور شده باید این سفر را بروم و در این نامه ای که تهیه کردم علت سفر را نوشته ام .

ولی متاسفانه به دلیل مجرد بودنم افیسر زود قضاوت میکند و این که در فرم  DS-160  در مورده شغلم توضیح نداده بود که من بازنشسته هستم و باز هم دارای شغل هستم و مجموع درامدم هم خیلی خوب هست ، این اشتباه آژانس بود گفت موقع مصاحبه میتوانی مدارک را نشان دهی اینجا یک درامد را مینویسیم در حالی که آنها همین فرم را نگاه میکنند.

الان هم نمبدانم که قبل ا زژانویه وقت بگیرم یا این که بهتر است بگذارم 6 ماه شود و من در این نشریه دوستم در آمریکا به یک گردهمایی دعوت شده ام که این دعوتنامه را مجدد میفرستد .

در یک کارخانه تولید لوازم خودرو در آلمان که صاحب کارخانه یکی از دوستانم هست برای کار دعوت شده ام نمیدانم این هم کمکی میکند یا نه ؟

دوست عزیزم ممنونم از این که زود پاسخ می دهید

RE: اقدام برای ویزای توریستی امریکا برای بار دوم - M1KE - 20-10-2015

در مورد فرم DS160 به نظر بهتر هست که اینبار شرایط شغلی فعلی تون رو هم به روز کنید. اگر پرسیدن چرا سری قبل اشاره نکرده بودین بگین اجتمالا اشتباه کردین و متوجه نشدین ولی مدارکش رو همراه خودتون داشتین همون زمان هم.

در مورد زمان گرفتن وقت از دید خودشون اگر فاصله زمانی خیلی کم باشه به این دلیل که شرایط فرد عوض نشده شانس کمتری در مقایسه با فاصله زمانی بیشتر داره به این شرط که شرایط عوض شده باشه البته. در مورد شما با این فرض که به شغل فعلی تون اشاره کنید و اینکه درآمدش خوب باشه ممکنه نظرشون تغییر کنه.

به نظرم به اینکه به کار در آلمان دعوت شدین اصلا اشاره نکنید چون نشان دهنده علاقه شما به زندگی در خارج از کشور هست.

موفق باشید.

RE: اقدام برای ویزای توریستی امریکا برای بار دوم - sayeh - 20-10-2015

@Mike
ممنون دوست عزیز از پاسخ

میتونم خواهش کنم که غیر از آژانس ایران آنکارا آژانس معتبر دیگه ای معرفی کنید

چرا که از مرداد ماه من پول ویزا را به حساب آژانس ریختم ولی هنوز وقت نگرفته اند

آیا شما با آژانس    USVISA  DANA  در نبی آشنایی دارید میتوانم از این آژانس اقدام کنم

RE: اقدام برای ویزای توریستی امریکا برای بار دوم - فرید - 20-10-2015

(20-10-2015, 09:57 AM)sayeh نوشته: @Mike
ممنون دوست عزیز از پاسخ

آیا شما با آژانس    USVISA  DANA  در نبی آشنایی دارید میتوانم از این آژانس اقدام کنم

وقت گرفتن نیاز به آزانس نداره. آژانس هم مثل شما از طریق سایت اقدام به ثبت نام می کنه و کاری که خودتون هم می توانید انجام بدهید. کلا وقت گرفتن توریستی سخت الان هم وقت زیاد نمی دهند. شاید بیشتر وقت دادن ها به کسانی که می خواهند ویزای مهاجرتی بگیرند. مممکن تا یکی دو ماه دیگه وضعیت بهتر بشه.

RE: اقدام برای ویزای توریستی امریکا برای بار دوم - M1KE - 21-10-2015

@sayeh

شما خودتون هم با مطالعه تاپیک مربوط به گرفتن وقت می تونید برای خودتون وقت بگیرید:

http://www.academiacafe.com/pf/Thread-سوالات-و-موارد-کلی-در-مورد-وبسایت-usvisa-info-com

وقتی کار رو به آژانس ها می سپرین برخی قسمت ها رو که قبلا در موردش بهشون اطلاع ندادین خالی می گذارند و در مصاحبه دچار تناقض میشین. بهتره خودتون تمام مراحل رو تکمیل کنید که از چند و چون پرونده تون اطلاع داشته باشین. وقتی پروفایل رو بسازید کافیه که هرازگاهی به اون سر بزنید تا وقت آزاد اعلام بشه و برای اون ثبت نام کنید.

پینوشت: در مورد ایمیل شخصی که پرسیده بودین متاسفانه به دلایلی مثل تداخل با برنامه های زندگانی و همین طور کثرت درخواست ها، برای بنده امکان برقراری ارتباطات خارج از سایت با کاربران وجود نداره.

(20-10-2015, 09:57 AM)sayeh نوشته: @Mike
ممنون دوست عزیز از پاسخ

RE: اقدام برای ویزای توریستی امریکا برای بار دوم - SOUFIYARA - 21-09-2016

پدر ومادر من برای ویزای توریستی آمریکا اقدام کردند و خوشبختانه هر دو ویزا گرفتندولی پدرم بدلیل بیماری ناگهانی که برایش پیش آمده نمی تواند همراه با مادرم سفر کند و باید در اینجا درمان شود ومادرم بدلیل زایمان خواهرم در آمریکا میخواهد به تنهایی سفر کنددرصورتیکه در فرم دی اس و ویزاییکه آمده تاریخ ویزا مثل هم خورده ،آیا نرفتن پدر برای مادرم نکته منفی حساب می شود؟2-ایا پدرم بعد از بهبودی می تواند جداگانه به امریکا سفرکند؟

RE: اقدام برای ویزای توریستی امریکا برای بار دوم - Babak - 23-09-2016

(21-09-2016, 04:03 PM)SOUFIYARA نوشته: پدر ومادر من برای ویزای توریستی آمریکا اقدام کردند و خوشبختانه هر دو ویزا گرفتندولی پدرم بدلیل بیماری ناگهانی که برایش پیش آمده نمی تواند همراه با مادرم سفر کند و باید در اینجا درمان شود ومادرم بدلیل زایمان خواهرم در آمریکا میخواهد به تنهایی سفر کنددرصورتیکه در فرم دی اس و ویزاییکه آمده تاریخ ویزا مثل هم خورده ،آیا نرفتن پدر برای مادرم نکته منفی حساب می شود؟2-ایا پدرم بعد از بهبودی می تواند جداگانه به امریکا سفرکند؟

نرفتن پدر شما همراه مادرتون نکته منفی محسوب نمی‌شه. احیانا اگر موقع ورود به امریکا ازیشون سوالی شد، می‌تونند بگن که به خاطر مسائل پزشکی سفر نکردند. پدر شما بعدا می‌تونند جداگانه به امریکا سفر کنند. اگر ویزاشون هنوز اعتبار داشته باشه، با همون ویزا می‌تونند سفر کنند و اگر ویزا منقضی شده باشه، باید دوباره برای ویزا درخواست کنند.

RE: اقدام برای ویزای توریستی امریکا برای بار دوم - meshmes - 31-10-2016

سلام من و خانوادم در سوییس زندگی میکنیم ۱۳ ساله اقامت داریم ولی پاس سوییسی هنوز نداریم چون باید ۸ سال در یک شهر باشی ولی ما محل اقامتون تو استانهای مختلف بوده باید سال ۳دیگه صبر کنیم ما تقاضای ویزای توریستی امریکا دادیم برادر امریکاست دعوت نامه داد فقط در حدی که میخایم منزل اون اقامت کنیم و دو هفته هستیم شرکت خصوصی داریممدارک بانک و پاس ایرانی و رایز داکومنت اینجا رادادیم تاریخ تعطیلات بچه ها هم دادیم گفت رزومه بفرستین فرستادیم زنگ زدن گفتن چرا از مونیخ رفتین ایران گفتیم بلیط از سوییس اون تاریخ نبود گفتن اگهویزا بدیم تو کدوم پاسبزنیم گفتیم فرقی نداره ولا دیروز دیدم زدن ریجکت طبق قانون ۲۱۴ب سوالم اینه علت اصلی چی میتونه باشه پاسپورتمون یا سفر ایرانمون اخه شرکت و منزل اینجا داریم و بچهها مدرسه میرن و اقامت اینجا خاستیم دوباره اقدام کنیم نوشته وقتی شرایطتون عوض شد اقدام کنین شرایط چیمونو عوض کنیم بچهها خیلی ذوقشون خورده کلی برنامه ریخته بودن ایا راهی هست ممنون

RE: اقدام برای ویزای توریستی امریکا برای بار دوم - Babak - 02-11-2016

(31-10-2016, 03:34 PM)meshmes نوشته: سلام من و خانوادم در سوییس زندگی میکنیم ۱۳ ساله اقامت داریم ولی پاس سوییسی هنوز نداریم چون باید ۸ سال در یک شهر باشی ولی ما محل اقامتون تو استانهای مختلف بوده باید سال ۳دیگه صبر کنیم ما تقاضای ویزای توریستی امریکا دادیم برادر امریکاست دعوت نامه داد فقط در حدی که میخایم منزل اون اقامت کنیم و دو هفته هستیم شرکت خصوصی داریممدارک بانک و پاس ایرانی و رایز داکومنت اینجا رادادیم تاریخ تعطیلات بچه ها هم دادیم گفت رزومه بفرستین فرستادیم زنگ زدن گفتن چرا از مونیخ رفتین ایران گفتیم بلیط از سوییس اون تاریخ نبود گفتن اگهویزا بدیم تو کدوم پاسبزنیم گفتیم فرقی نداره ولا دیروز دیدم زدن ریجکت طبق قانون ۲۱۴ب سوالم اینه علت اصلی چی میتونه باشه پاسپورتمون یا سفر ایرانمون اخه شرکت و منزل اینجا داریم و بچهها مدرسه میرن و اقامت اینجا خاستیم دوباره اقدام کنیم نوشته وقتی شرایطتون عوض شد اقدام کنین شرایط چیمونو عوض کنیم بچهها خیلی ذوقشون خورده کلی برنامه ریخته بودن ایا راهی هست ممنون

من متوجه نشدم که منظور سفارت از این که ویزا رو در «کدوم پاسپورت» بزنند چی بوده. شما مگر غیر از پاسپورت ایرانی، پاسپورت دیگه‌ای هم دارید؟
صرف نظر از این مساله، متاسفانه سفارت امریکا در دادن ویزای توریستی با ایرانی‌ها چندان همکاری نمی‌کنه و به طور کلی گرفتن ویزای توریستی امریکا برای ایرانی‌ها ساده نیست، به خصوص وقتی بخواهید با همه خانواده سفر کنید و احتمال این وجود داشته باشه که شاید هوس کنید در امریکا بمونید، گرفتن ویزا سخت‌تر می‌شه. اگر بخواهید می‌تونید از سفارت دیگه‌ای دوباره اقدام کنید، اما حدس من اینه که با توجه به تازه بودن رد شدن ویزای شما و این که می‌خواهید با همه خانواده سفر کنید، احتمال گرفتن ویزای شما زیاد نباشه.