سوالها در مورد زندگی و مهاجرت به اروپا - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C) +--- موضوع: سوالها در مورد زندگی و مهاجرت به اروپا (/Thread-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%D9%87%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D8%B2%D9%86%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D9%88-%D9%85%D9%87%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%AA-%D8%A8%D9%87-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7) |
RE: ForeverBlue - مشاوره در امور گذرنامه، مهاجرت به اروپا - ForeverBlue - 10-04-2014 (09-04-2014, 10:07 PM)'AitUniversity' نوشته: سلام درود بر شما
سوالی که پرسیدید بسیار کلی است و عملا مستلزم این است که یک بار انجمن کشورهای اروپایی را مرور کنید و تاپیکهای مربوط به کار و زندگی و تحصیل در هرکشور را ببینید. ابتدا باید هدف خود را مشخص کنید که تصمیم دارید پس از تحصیل بمانید یا خیر. برای کشورهای اروپایی به جز بریتانیا، باید زبان هر کشور را یاد بگیرید. مثلا اگر قصد دارید در آلمان پذیرش بگیرید و بمانید باید در طول زمان زبان آلمانی نیز یاد بگیرید. عموما در مورد سوئد شما باید در هر دانشگاه بدنبال موقعیت های خالی برای دکتری باشد. در مورد سوییس به این شکل نیست و باید در سایت هر دانشگاه برنامه های دکتری را ببینید. مثلا این صفحه در سایت دانشگاه زوریخ. [برش] تحصیل در دانمارک - saaaaam - 24-06-2014 خاطرات یکی از دوستانم در دانشگاه ارهوس به گمان من اگر دانشجویانی که در اینجا دوره دکترا میگذرانند، یک سفر به تهران بروند اولین اتفاقی که برایشان میافتد این است که گشت .... دستگیرشان میکند. من نمیفهمم دانشجویان ایرانی واقعاً درس میخوانند یا اینها یا شاید هم هر دو. به غیر از نوع لباس پوشیدن و آرایش کردن، آنقدر کارهای عجیب دیگر میکنند که فراموش میکنم که در دانشگاه حضور دارم. وقتی تو دانشجویان دکترا را با شلوارک در دانشگاه میبینی، وقتی در کنار استادت نشستهای و در عمیقترین مباحث علمی غرق شدهای و او ناگهان در همان حالتی که بر روی کاناپه لم داده است، پای خود را که یک شلوارک و یک دمپایی بر تن دارد، به سمت تو پرتاب میکند تا بر روی میز بگذاردش و وقتی گاه و بی گاه صدای خندههای بلندی را در ساختمان میشنوی خوب طبیعی است که دچار سردرگمی شوی که مگر میشود این آدمها کار علمی هم بکنند. اما گویا میشود و در بین اینها تو حتی اساتیدی را میبینی که بیش از صد مقاله تا به حال داشتهاند و در عین حال جزء هواداران سرسخت تیمهای فوتبال هم میباشند. یک روز صبح به دانشگاه میآیی و غافل از اینکه تیم باشگاهی محبوب یکی از اساتید، دیشب بازی داشته است و احیاناً هم بازی را برده است، نشستهای و کارت را میکنی، اما ناگهان صدای چند نفر را میشنوی که سرودی را میخوانند که فقط نمونهاش را در فوتبالهای زنده شبکه سه شنیدهای و پس از آن، فریادها و غرشهایی مهیب سر میدهند و تو یک خفیف رد میکنی. واقعاً چیز عجیبی است. جمعهها که به عصر نزدیک میشویم، آرام آرام هوای تعطیلی آخر هفته برشان میدارد و هر کدام به شکلی خود را تخلیه میکنند. عدهای داد و فریاد میکنند و از سر و کول هم بالا میروند، همچنان که چهار نفری پینگپونگ بازی میکنند، به دور میزش آنچه ادا و اطوار است در میآورند،عدهای دیگر به طور مکرر میخندند و عدهای هم در کافه طبقه همکف دپارتمان، در حالی که قهوه و ساندویچ میخورند، به رقص خود هم ادامه میدهند و من از کنار همه اینها، آرام آرام و با نگاههایی عجیب عبور میکنم و سوار دوچرخهام میشوم و راهی خانه. اما گویا این فقط دانشجویان دکترای دپارتمان کامپیوتر نیستند که جمعه شبها را دیوانه میشوند که موتورهای هزاری که صدای بلندشان آدم را آزار میدهد و پارتیهایی که صدایشان شنیده میشود همگی حکایت از این دارند که بین زندگی آدمهای مختلف در اینجا اختلاف فاحشی وجود ندارد. همگی یک جور تفریح میکنند، یک جور لباس میپوشند و بک جور هم خرید میکنند. هیچ تفاوتی بین استاد دانشگاه و نگهبان دانشگاه وجود ندارد و اینجاست که من را به یاد دکتر ... میاندازد که خیلی چیزها از او یاد گرفتم و خیلی اوقات به یاد صحبتهایی میافتم که در صبحهای زود و یا ماههای رمضان با هم داشتیم. خلاصه اینکه ما در اینجا به عنوان دانشجوی دکترا، فقط درس نمیخوانیم که فوتبال و فوتبال دستی و پینگپونگ هم بازی میکنیم، به پیکنیک هم میرویم، خوشحال هم هستیم، افسردگی هم نداریم و مانند آن دانشجوی دکترای دانشگاه ..... هم، خودکشی نمیکنیم.
صفر کیلومتر - javad67 - 10-07-2014 سلام به همه دوستان، مخصوصا حرفه ای ها من یه مدت تصمیم گرفتم از کشور برم و اقامت بگیرم (طی یه برنامه 5 ساله) کدوم کشور: انتخاب نکرده ام ولی یه کشور خوب و توسعه یافته با سطح نزادپرستی پایین (توصیه استادم: کانادا، استرالیا) یکی از دوستان پیشنهاد داد گفت بهترین و ارزون ترین راه گرفتن پذیرش برای دکترا هست چون راحت اقامت می دهند. من خیلی تو این مسائل مهاجرت و پذیرش صفر کیلومترم لطفا راهنمایی کنید که یه کم سردر بیارم و بعد سوالات تخصصی تری بپرسم مثلا آشنایی با واژگان (الای یه اصطلاحی دیدم بورس مستر؟!!!!!) آشنایی با انواع رفتن ها: تحصیل و برگشتن، اقامت، مهاجرت، پناهنده و هرچی هست آشنایی با انواع طرق تحصیل در خارج از کشور: یه کلماتی شنیدم مث فیلوشیپ، فاند و ... اگر کسی لینکی داره برای توضیح اینا ممنون میشم سپاس فراوان RE: ForeverBlue - مشاوره در امور گذرنامه، مهاجرت به اروپا - ForeverBlue - 10-07-2014 درود بر شما و خوش آمدید به این فروم دوست گرامی شما لازمه که یکبار کامل جزوه سایت را مطالعه کنید. همچنین تاپیک واژه نامه پذیرش هم به شما کمک میکنه که با اصطلاحات و مفاهیم پذیرش بیشتر آشنا بشید. RE: ForeverBlue - مشاوره در امور گذرنامه، مهاجرت به اروپا - pira - 08-08-2014 سلام foreverblue دوست عزیز ممنون بابت اطلاعات عالی که به اشتراک گذاشتین من دانشجوی ترم آخر آموزش زبان انگیلسی هستم و مدرک TTC معتبر و ۳ سال سابقه تدریس بدون بیمه دارم قصدم مهاجرت ا طریق تحصیل به اروپا خصوصن سوئد چون بستگان زیادی از جمله خواهرم اونجا هستند\ به تازگی متوجه شما که سوئد نیاز به جذب معلم داره . آیا شما اطلاع دارید که چطور میتونم درخواست بدم برای کار و آیا اصولا میشه کار معلمی گیر آورد و آمد؟ بنده یکبار هم ویزای شنگن از سوئد گرفتم و إرای دیدار بستگان اومدم . تاثیری که نداره! ممنون از شما RE: ForeverBlue - مشاوره در امور گذرنامه، مهاجرت به اروپا - ForeverBlue - 08-08-2014 درود بر شما. خواهش میکنم. من در صحت این خبر کمی شک دارم چون معمولا سوئد نیازی به جذب شغلهای مهم و پایه مانند معلم ندارد. ضمن این که وضعیت پیدا کردن کار در سوئد هم اصلا ساده نیست و برای شغلی مثل معلمی که نیاز به محاوره و ارتباط فراوان با دانش آموزان دارد شما بایستی به زبان سوئدی تسلط بسیار خوبی داشته باشید. (حتی اگر بخواهید انگلیسی تدریس کنید). احتمال این که مدرسه ای حاضر شود فردی که به زبان سوئدی تسلط ندارد را استخدام کند بسیار بسیار کم است. برای جستجوی کار معلمی دو راه دارید: 1- از سایت skoljobb.se استفاده کنید. مثلا در این لینک میتوانید نتایج جستجو برای شغل معلم زبان انگلیسی برای دبیرستان را ببینید. 2- به سایت کمون های مختلف سوئد سر بزنید و در قسمت jobb و utbildning سعی کنید اطلاعات استخدام را بدست آورید. ویزای شنگن قبلی به طور کلی موثر است و یک امتیاز مثبت به شمار میرود. [برش] با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد (صرف نظر از کشور مقصد) - sara6 - 13-08-2014 با سلام من 25 ساله هستم،لیسانس عمران عمران از دانشگاه غیر انتفاعی با معدل 13:50 حدود دو سال سابقه کار مرتبط با رشته تحصیلی همراه با بیمه مدرک حضور در سمینار مرتبط با رشته از یک دانشگاه آمریکایی مدرک مربیگری هندبال از فدراسیون هندبال مجارستان مدرک داوری از فدراسیون هندبال ایران 2 مقام کشوری در رشته هندبال در بازیهای سوپرلیگ ایران مقام های مختلف استانی و ... در کشورهای سوئد،کانادا،انگلیس،آلمان و چین دوست و آشنا دارم با شرایط کنونی من از چه طریق، با چه میزان سرمایه(هزینه کرد) و به چه کشوری امکان مهاجرت دارم؟ با سپاس از شما RE: ForeverBlue - مشاوره در امور گذرنامه، مهاجرت به اروپا - ForeverBlue - 13-08-2014 درود بر شما و خوش آمدید به این فروم کاملا بستگی دارد به این که کدام کشور را انتخاب کنید. به همه کشورهایی که گفتید میتوانید مهاجرت کاری کنید. یعنی اگر بتوانید در زمینه تخصصی خود (عمران یا هندبال) کار پیدا کنید میتوانید درخواست اقامت کنید. البته کار پیداکردن در این کشورها اصلا ساده نیست (در مورد چین اطلاع دقیقی ندارم). سایر کشورهایی که مهاجر پذیر هستند دانمارک، استرالیا و کانادا هستند که هرکدام روالهای خاص خود و سیستم امتیازدهی خود را دارند و در صورتی که امتیاز لازم را کسب کنید به شما اجازه اقامت در آن کشور داده میشود. RE: سوالها در مورد زندگی و مهاجرت به اروپا - Torkan - 21-08-2015 درود من یه سوال دارم در مورد ویزای کشورهای اروپایی. فرض کنید یک نفر ویزای تحصیلی یک کشور اروپایی مثلا ایتالیا رو بگیره. آگر بخواد مثلا بره آلمان واسه چند روز، باید از کشور ایتالیا اقدام به ویزای آلمان بکنه یا با همون ویزای تحصیلی ایتالیا میتونه بره چند روز آلمان؟ بااحترام، ترکان RE: سوالها در مورد زندگی و مهاجرت به اروپا - nader - 21-08-2015 (21-08-2015, 09:36 PM)Torkan نوشته: درود درود ایتالیا به شمای ویزای شینگن میده و شما باهاش قادر هستی به تمام حوزه یورو سفر کنی |