آکادمیا کافه
بررسی شانس پذیرش در رشته اقتصاد - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: رشته‌های تحصیلی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C)
+--- انجمن: مدیریت و اقتصاد (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D8%AA-%D9%88-%D8%A7%D9%82%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%AF)
+---- انجمن: اقتصاد (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D9%82%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%AF)
+---- موضوع: بررسی شانس پذیرش در رشته اقتصاد (/Thread-%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%AF%D8%B1-%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87-%D8%A7%D9%82%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%AF)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9

RE: بررسی شانس پذیرش در رشته های مدیریتی و اقتصاد - eghtesadilam - 12-12-2013

سلام
من دوره کارشناسی ام در رشته اقتصاد در دانشگاه ایلام با معدل 13.44 به پایان رساندم. اکنون در دانشگاه بوعلی مشغول تحصیل هستم. مسلط به تمام نرم افزارهای رشته و  نیز بسیاری از نرم افزارها هستم . از ابتدا به انیمیشن و گرافیک علاقه داشتم به این دلیل زیاد در اقتصاد وارد نشدم . اکنون باید چه کاری انجام بدهم  تا شانس گرفتن فاند از دانشگاه های آمریکا و کانادا را داشته باشم .ضمنا به  اکثر فرایند روش تحقیق و اقتصادسنجی روز دنیا مسلط هستم ؟
با تشکر

RE: بررسی شانس پذیرش در رشته های مدیریتی و اقتصاد - spt - 17-12-2013

(12-12-2013, 06:13 PM)'eghtesadilam' نوشته: سلام
من دوره کارشناسی ام در رشته اقتصاد در دانشگاه ایلام با معدل 13.44 به پایان رساندم. اکنون در دانشگاه بوعلی مشغول تحصیل هستم. مسلط به تمام نرم افزارهای رشته و  نیز بسیاری از نرم افزارها هستم . از ابتدا به انیمیشن و گرافیک علاقه داشتم به این دلیل زیاد در اقتصاد وارد نشدم . اکنون باید چه کاری انجام بدهم  تا شانس گرفتن فاند از دانشگاه های آمریکا و کانادا را داشته باشم .ضمنا به  اکثر فرایند روش تحقیق و اقتصادسنجی روز دنیا مسلط هستم ؟
با تشکر

سلام   Smile
این خیلی خوبه که نرم افزار بلد هستید و خیلی میتونه کمکتون بکنه...
به خاطر معدل پایینتون توی لیسانس یکم شانستون کم میشه و میتونید ایم مشکل رو با یه تز خوب توی ارشدتون جبران کنید...
حتما و حتما از همون نرم افزار هایی که گفتید توی تزتون استفاده کنید و مقاله ازش در بیارید...  اینطوری در آینده شانستون بالاتر خواهد رفت برای گرفتن فاند...
اقتصاد سنجی به خاطر ریاضی بودنش اصولا موضوع خوبیه و سعی کنید توش نمونه کارِ خوب داشته باشید...    اگه توی تزتون استفاده کنید که چه بهتر...

موفق باشید     Smile

RE: بررسی شانس پذیرش در رشته های مدیریتی و اقتصاد - یلدا - 18-12-2013

سلام من کارشناسی اقتصاد رو با معدل 17/00 و کارشناسی ارشد را با معدل 17/40  از دانشگاه فردوسی مشهد فارغ التحصیل شدم. سه مقاله کنفرانس داخلی یک مقاله کنفرانس بین المللی و دو مقاله ای اس ای و دو مقاله فارسی در دست بررسی دارم. الان در حال گذراندن کلاسهای ایلتس هستم شانسی برای گرفتن بورس تحصیلی از دانشگاههای المان را دارم؟

RE: بررسی شانس پذیرش در رشته های مدیریتی و اقتصاد - yousi - 18-12-2013

(18-12-2013, 06:23 PM)'یلدا' نوشته: سلام من کارشناسی اقتصاد رو با معدل 17/00 و کارشناسی ارشد را با معدل 17/40  از دانشگاه فردوسی مشهد فارغ التحصیل شدم. سه مقاله کنفرانس داخلی یک مقاله کنفرانس بین المللی و دو مقاله ای اس ای و دو مقاله فارسی در دست بررسی دارم. الان در حال گذراندن کلاسهای ایلتس هستم شانسی برای گرفتن بورس تحصیلی از دانشگاههای المان را دارم؟

سلام
معدل هاتون خوبه از لجاظ مقاله هم وضعیت خوبی دارید فقط سعی کنید آیلتس رو بالا بگیرید. به نظر من شما موقعیت خوبی دارید

RE: بررسی شانس پذیرش در رشته های مدیریتی و اقتصاد - Charli - 14-01-2014

(18-12-2013, 06:23 PM)'یلدا' نوشته: سلام من کارشناسی اقتصاد رو با معدل 17/00 و کارشناسی ارشد را با معدل 17/40  از دانشگاه فردوسی مشهد فارغ التحصیل شدم. سه مقاله کنفرانس داخلی یک مقاله کنفرانس بین المللی و دو مقاله ای اس ای و دو مقاله فارسی در دست بررسی دارم. الان در حال گذراندن کلاسهای ایلتس هستم شانسی برای گرفتن بورس تحصیلی از دانشگاههای المان را دارم؟

You have a good chance. Improve you English skills as much as possible. Spend your time to find good universities and apply sophisticated. 

RE: بررسی شانس پذیرش در رشته های مدیریتی و اقتصاد - safurase - 16-01-2014

سلام
من سال سوم رشته اقتصاد نظری از دانشگاه تهران مرکزم. معدلم ۱۸.۴۰ است تا الان. زبان رو هم هنوز امتحان ندادم ولی در دوره های پایانی ام. برای پذیرش گرفتن اصلا شانشی دارم باید چه مراحلی رو طی کنم؟ چه دانشگاه هایی بهتره اگه بخوام اقدام کنم؟ البته من به طور خلاصه در مورد دانشگاه ها خوندم اما نمیدونم با داشتن چه مدارکی چه شانسی رو میشه پیش بینی کرد برای من. سابقه کار در زمینه اقتصاد هم آیا تاثیری توی پذیرش گرفتن داره؟

RE: بررسی شانس پذیرش در رشته های مدیریتی و اقتصاد - spt - 20-01-2014

(16-01-2014, 09:25 PM)'safurase' نوشته: سلام
من سال سوم رشته اقتصاد نظری از دانشگاه تهران مرکزم. معدلم ۱۸.۴۰ است تا الان. زبان رو هم هنوز امتحان ندادم ولی در دوره های پایانی ام. برای پذیرش گرفتن اصلا شانشی دارم باید چه مراحلی رو طی کنم؟ چه دانشگاه هایی بهتره اگه بخوام اقدام کنم؟ البته من به طور خلاصه در مورد دانشگاه ها خوندم اما نمیدونم با داشتن چه مدارکی چه شانسی رو میشه پیش بینی کرد برای من. سابقه کار در زمینه اقتصاد هم آیا تاثیری توی پذیرش گرفتن داره؟

سلام 
معدلتون خوبه و این شانستون رو برای گرفتن پذیرش بالا میبره...
مطمئنا شانس دارید، در مورد مراحلی که باید طی کنید توصیه میکنم جزوه رو با دقت بخونید...   بهترین کار برای اینکه دانشگاه های مورد علاقه ی خودتون رو پیدا کنید اینه که اول شاخه ی مورد علاقه ی خودتون رو پیدا کنید...   
برای ارشد خیلی سابقه کار تاثیری نداره و خیلی هم البته فاند نداره...  
حتما جزوه رو با دقت و کامل بخونید و بعد اینجا سوال بپرسید...   خوندنِ فروم و سوال و جواب هایی که تا حالا انجام شده خیلی بهتون کمک میکنه...
موفق باشید   Smile

RE: بررسی شانس پذیرش در رشته های مدیریتی و اقتصاد - mahdi2929 - 02-04-2014

سلام دوستان
سوالی داشتم که ممنون میشم راهنماییم کنین
من ارشد و لیسانس اقتصاد از دانشگاه شهید بهشتی دارم که البته معدلم خیلی خوب نیست ۱۴.۵ لیسانس و ۱۵۰۶۵ ارشد
یه مقاله هم دارم و سابقه کاری مرتبط با رشته هم دارم
بنظرتون از کجا میتونم پذیرش بگیرم
برای فاند گرفتن باید چکار کنم؟
احتمال داره بهم فاند بدن؟
ممنون میشم از تجربیاتتون استفاده کنم
ممنون

RE: بررسی شانس پذیرش در رشته های مدیریتی و اقتصاد - reza_1st - 02-04-2014

(02-04-2014, 02:55 PM)'mahdi2929' نوشته: سلام دوستان
سوالی داشتم که ممنون میشم راهنماییم کنین
من ارشد و لیسانس اقتصاد از دانشگاه شهید بهشتی دارم که البته معدلم خیلی خوب نیست ۱۴.۵ لیسانس و ۱۵۰۶۵ ارشد
یه مقاله هم دارم و سابقه کاری مرتبط با رشته هم دارم
بنظرتون از کجا میتونم پذیرش بگیرم
برای فاند گرفتن باید چکار کنم؟
احتمال داره بهم فاند بدن؟
ممنون میشم از تجربیاتتون استفاده کنم
ممنون

برای پذیرش و فاند گرفتن با توجه به شرایط شما اروپا یا آمریکا می‌تونن گزینه‌های بهتری باشن نسبت به کانادا و استرالیا و ... لازمه امتحان زبان بدین و اگر آمریکا مد نظرتونه GRE هم بدین و برای دانشگاه‌های رده متوسط اپلای کنید، معدل‌تون یکم کار رو سخت می‌کنه و اگر GRE دادین، سعی کنید با آمادگی برین و نمره خیلی خوب بگیرین تا شانستون افزایش پیدا کنه. سابقه کار اونقدرها تاثیری نداره، مخصوصاً تو آمریکا. گرفتن فاند شدنی هست، ولی اینم توجه داشته باشین که فاند تو رشته اقتصاد کمتر از رشته‌های مهندسیه و تلاش بیشتری می‌خواد و قطعیت کمتری هم داره گرفتنش.
موفق باشین

RE: بررسی شانس پذیرش در رشته های مدیریتی و اقتصاد - mahdi2929 - 03-04-2014

ممنونم از راهنماییتون
یه سوال دیگه هم داشتم
لیستی از رنکینگ دانشگاه ها در رشته اقتصاد وجود داره؟
واسه سال ۲۰۱۵ تا چه تاریخی باید نمره زبان و GRE رو ارایه کرد؟
میشهتا حدودی حدس زد که با نمرات زبان و GRE خوب از کدوم کشورهای اروپا احتمال فاند گرفتن بیشتره؟
بازم ممنونم