![]() |
برنامهریزی تحصیلی برای گرفتن پذیرش بهتر در آینده - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: اطلاعات جانبی دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: راهنمای تحصیلی قبل از پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C-%D9%82%D8%A8%D9%84-%D8%A7%D8%B2-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- موضوع: برنامهریزی تحصیلی برای گرفتن پذیرش بهتر در آینده (/Thread-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87%E2%80%8C%D8%B1%DB%8C%D8%B2%DB%8C-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%DB%8C%D9%86%D8%AF%D9%87) |
انتخاب راه - nimaf148 - 05-05-2016 سلام وقت همگی بخیر من رشته لیسانسم مکانیک بیوسیستم هس ک در ایران جزء گروه کشاورزی و محیط زیست حساب میشه و در خارج تحت عنوان (agricultural and biosystem engineering) شناخته میشه رشته ما خیلی نزدیک ب مکانیک جامدات هس و تمام بچه ها برای این ک ارشد رو برن مکانیک جامدات لیسانسو میان این رشته چون این رشته هم ناشناخته هس در ایران هم بازار کارش تو ایرن دقیقا صفره الا این ک ب قول معروف کارافرین باشیو از این حرفا جهت آشناییتون با این رشته میتونین ب این دو لینک سر بزنید http://www.abe.iastate.edu/ http://www.nas.boku.ac.at/en/ilt/arbeitsbereiche/ اما میگن این رشته در آمریکا و کانادا و استرالیا خیلی طرفدار و خواهان داره حالا بر سر دوراهی زیر گیر کردم: 1-ادامه تحصیل همین رشته در دانشگاه شیراز با نمرات عالی (از طریق مصاحبه شاگرد اولی) 2-ادامه تحصیل در رشته مکانیک جامدات در یک دانشگاه دیگه(معلوم نیس همتراز با دانشگاه شیراز قبول بشم)(از طریق کنکور ) چون هدف اصلی من مهاجرت هس با کدام راه بهتر میتوانم پذیرش و فاند بهتری بگیرم در مقطع دکترا؟ با تشکر فراوان @Babak RE: برنامهریزی تحصیلی برای گرفتن پذیرش بهتر در آینده - PROFESSOR - 23-06-2016 سلام میخواستم بپرسم اگه کسی ارشد بگیره بعد دو سال بره خدمت بعد یک سال کارهای اپلایش طول بکشه آیا این سه سال فاصله بین ارشد و دکتری برای پذیرش گرفتنش از دانشگاه های آمریکا مشکل ساز میشه؟ یعنی بهتره اول برم سربازی و بعد ارشد بگیرم. یا فرقی نداره؟ خیلی ممنونم RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - USA ZAFARMANDI - 23-06-2016 یه سوال دیگه مثلا مهندسی چه چیزی بخونیم؟؟؟؟مثلا اگر کسی قصد داره در آمریکا ادامه تحصیل بده و بعدش یه کار تو آمریکا پیدا کنه و از این طریق اقامت بگیرهو.......................چه رشته ای براش مناسب تره البته شغل پیدا کردن رو هم در نظر بگیرید یه مووضوع مهم: من داشتم یه مطلب میخوندم در مورد اینکه دانشگاه های آمریکا افرادی که در کارشناسی ارشد حداقل معدل 17 دارند رو بورسیه میکنه آیا این موضوع صحت داره؟اگه صحت داره با چه شرایطی لطفا توضیح بدید RE: برنامهریزی تحصیلی برای گرفتن پذیرش بهتر در آینده - Torkan - 23-06-2016 (23-06-2016, 07:53 PM)PROFESSOR نوشته: سلام درود هیچ فرقی نداره خیر. در سفارت فقط میپرسن چرا وقفه یا gap داشتی تو هم صادقانه جواب میدی. بااحترام، ترکان RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - automotive - 23-06-2016 (23-06-2016, 08:00 PM)USA ZAFARMANDI نوشته: یه سوال دیگه مثلا مهندسی چه چیزی بخونیم؟؟؟؟مثلا اگر کسی قصد داره در آمریکا ادامه تحصیل بده و بعدش یه کار تو آمریکا پیدا کنه و از این طریق اقامت بگیرهو.......................چه رشته ای براش مناسب تره البته شغل پیدا کردن رو هم در نظر بگیرید نحوه ی سوال پرسیدن شما نشان میدهد که سن شما پایین است. این موضوع را از آن جهت اعلام کردم که اساسا هیچ پاسخ قطعی را برای هیچ کدام از سوال های شما نمی توان تصور کرد. این تصور که شما چه رشته ی تحصیلی را در پیش بگیرید که در آینده بتواند اقامت شما را در ایالات متحده تحقق بخشد اشتباه یا بهتر است بگویم کافی نیست. شما اگر هنوز در کنکور شرکت نکرده اید و شما را یک فرد سخت کوش و اهل مطالعه تصور کنیم، با فرض اینکه امسال کنکور دارید و رتبه ی کنکور شما هم پایین تر از 50 می شود که به معنای مجوز ورود شما به بهترین دانشگاه های کشور در بهترین رشته های مهندسی از جمله برق گرایش مخابرات را میتوان نام برد را دارا هستید، 4 سال زمان برای فارغ التحصیلی از مقطع لیسانس، 2 سال برای ارشد (با فرض ادامه ی تحصیل ارشد در ایران و نه در ایالات متحده)، حداقل 2 سال برای فارغ التحصیل شدن شما در مقطع ارشد از یکی از دانشگاه های ایالات متحده، اقدام برای کار و در مجموع 5 سال اقامت در ایالات متحده که با توجه به شغل و مدت اقامت بتوانید درخواست خود را اعلام کنید و در نهایت دریافت اقامت، زمانی حدود 12 سال تحصیل و کار بی وقفه را باید در نظر بگیرید. آیا شما می توانید به مدت 8 تا 9 سال در رشته ی تحصیلی مشغول به تحصیل شوید و صرف این هدف که بعد از 12 سال اقامت دائم دریافت میکنید؟ ( ناگفته نماند که از دانشگاه های غیر معروف و با معدل 15 هم میتوان پذیرش گرفت، اما شما که ابتدای راه هستید باید بهترین راه را انتخاب کنید) اگر شما رشته ی خود را دوست داشته باشید، و هدف جانبی شما اقامت و ادامه ی تحصیل باشد، خیلی معقولانه و ارزشمند است اما بدانید اگر برفرض، شما کامپیوتر را انتخاب کنید و به هر دلیلی این رشته را دوست نداشته باشید و صرف مطلق برای اقامت در ایالات متحده به این رشته گرایش پیدا کرده باشید، حال شاید این اقامت محقق نشد یا اصلا محقق شد، آیا با رشته ای که علاقه ای به آن ندارید میتوانید یک عمر زندگی کنید؟ ایالات متحده مثل ایران نیست که در مقامی که هیچ ارتباطی با رشته ی تحصیلی شما ندارد بتوانید استخدام شوید یا یک فروشگاه فراهم کنید یا راننده تاکسی شوید. دیدگاه شما دیدگاه صحیحی نیست و من نم یتوانم به شما پیشنهاد رشته ای را بدهم که 12 سال دیگر خواهان داشته باشد، هرچند شما اگر بهترین باشید، همیشه برای شما شغلی خواهد بود و یا شغلی را خواهید ساخت. اما مهندسی کامپیوتر، مخصوصا برنامه نویس ها درآمد شغل خوبی دارند، هرچند بسیار اشباع شده است، مهندسی مکانیک، عمران، سازه، الکترونیک، برق، روباتیک و ... نیز جای خود را دارند، هرچند برخی معتقد هستند که رشته های میان رشته ای مثل مکاترونیک هم خوب است. از هنرستان، دانشگاه بی نام، بدون کنکور و بی ارزش نیز فاصله بگیرید. لطفا بیشتر تحقیق کنید، ایالات متحده مثل ایران است، شاید مردم شادتر باشند، حقوق ها بیشتر باشد، عدالت بیشتر باشد و ... اما درنهایت این شما هستید که باید با خودتان و شرایطتان زندگی کنید و مطالعه ی رشته ای که علاقه ای به آن ندارین و کار کردن در آن رشته، شما را سرد خواهد کرد، از این ذوق و شوقی که در شما پیداست، طی سال های آتی، با گذشت زمان و مشاهده ی حقایقی همچون آسمان همین رنگ است و دیگر مسائلی که باید خودتان به آن ها برسید، میتواند به شدت ادامه ی تحصیل و یا حتی هدف شما را تحت تاثیر قرار دهد. شما به رشته ای علاقه دارید؟ برق؟ پس به آن بپردازید، مهدنسی نفت؟ پس به آن بپردازید، اما بدانید و آگاه باشید که برای رشته هایی حساسیت وجود دارد و از دریافت دیر هنگام ویزا (کلیرنس) تا عدم دریافت و رد شدن صلاحیت شما به صورت درجا (رشته های نفت و انرژی و ...) را نیز در نظر داشته باشید و بهتر است به طور کل ار استخدام در هر ارگان دولتی سر باز زنید. زمان بیشتری را در فرم بگذرانید و از موضوعات مهم دیدن کنید. پاسخ موضوع مهم: این مطلب را در کجا خوانده اید؟ خیر، معدل 17 بالا محسوب نمیشود و نه تنها در ایالات متحده، بلکه در هیچ کجای دنیا به تنهایی نمیتواند پذیرش با فاند را برای فردی به ارمغان آورد. معدل بالای 18 بالا محسوب میشود و با این معدل نیز به تنهایی نمیتوانید حتی پذیرش دریافت کنید چه برسد به فاند. بورسیه و فاند به شدت از نظر معنا و مفهوم تفاوت دارند. (در یکی از لینک های زیر به این موضوع اشاره شده) در وب سایت دانشگاه ها در رشته ی مورد علاقه ی خود در قسمت Admission به دنبال عبارت Admission Requirement بگردید و در آنجا حداقل ها گفته شده است. حد اقال ها عبارت اند از: نمره ی TOEFL یا IELTS، نمره ی GRE، معدل، دانشنامه، ریزنمرات رسمی، توصیه نامه، نامه ی انگیزشی و تاریخ برای اقدام هم به صورت Deadline نوشته شده در تقویم دانشگاه. به دلیل اینکه ده ها بار مسائل بالا توضیح داده شده من موضوع هایی که باید مطالعه کنید تا اطلاعات عمومی و تخصصی شما در این راه زیاد شود و با تمامی اصطلاحات و عبارات و مراحل آشنا شوید. این موضوع ها عبارت اند از: http://www.academiacafe.com/wiki/doku.php به صورت خلاصه تمام موارد نوشته شده، از نوار سمت راست میتوانید به تمامی قسمت ها دسترسی داشته باشید، مطالعه ی کامل آن زمان زیادی نیاز ندارد، حتما از ابتدا تا انتها موارد در ارتباط با پذیرش را مشاهده کنید و به جز قسمت کشور ها و ویزا هیچ اطلاعاتی در مورد پذیرش ندارم، از کجا شروع کنم؟ تفاوت فاند و بورسیه و اسکالرشیپ و فلوشیپ و ... جزوه راهنمای پذیرش از دانشگاههای خارج از کشور مدارک مورد نیاز چه نوع کمک هزینه و بورسهای تحصیلی وجود دارد؟ برنامهریزی تحصیلی برای گرفتن پذیرش بهتر در آینده اگر زمان به عقب برگردد چه کارهایی رو انجام میدید و از چه کارهایی دوری میکنید؟ دوست دارید در چه کشوری زندگی کنید ؟ گرین کارت و اقامت دائم آمریکا [b]تحصیل در آمریکا[/b] مطالعه ی جزوه توصیه میشود و تمام موضوع های بالا و بسیاری دیگر را در زمان مناسب مطالعه کنید که خالی از لطف نخواهد بود. با احترام راهنمای پذیرش - amir70699 - 02-07-2016 سلام وقتتون بخیر ... من دوس دارم در دانشگاهای آلمان یا کانادا پذیرش بگیرم مقطع دکتری ،البته برا دوسال دیگه قصد دارم اقدام کنم ... کارشناسی علوم سیاسی بودم دانشگاه دولتی معدل 15:50 ارشدم رو علوم سیاسی بودم دانشگاه دولتی معدلم 17:50بوده تنها یه مقاله در دست دارم و نزدیک به پذیرش (مقاله داخلی ) و همینطور در حال گذروندن کلاس زبان .. پشنهاد و نظر شما درمورد شرایط من و پذیرش و فاند گرفتن چیه من میتونم امیدی داشته باشم به پذیرش... متشکرم RE: برنامهریزی تحصیلی برای گرفتن پذیرش بهتر در آینده - Crazy man - 21-07-2016 سلام . روز بخیر . من دانشجوی ترم 2 مهندسی برق در دانشگاه کاشان هستم .از خیلی وقت پیش آرزوی تحصیل و همچنین زندگی در کشورهای تراز اول جهان مخصوصا امریکا و کانادا رو داشتم .چند وقته دوباره این نیرو قوت گرفته و میخوام حتما بش برسم و خیلی دربارش تحقیق میکنم . با توجه به مطالبی که در این سایت خوندم اولویت اصلی من در حال حاضر بالا بردن معدل و بهبود زبان باید باشه و همینطور تلاش برای قبول شدن در دانشگاه های شریف ، تهران یا صنعتی اصفهان برای مقطع ارشد برای بالا بردن شانس اپلای . ممنون میشم مدیران سایت یا کسی از دوستان اگه اطلاع کاملی دارند من رو راهنمایی کنند . سوال دیگر من اینه که تو این سه سال کارشناسی باید فقط تمرکزم رو معدل باشه یا اینکه در کنار درس خوندن کار کردن هم میتونه کمک کننده باشه و یا اینکه اگر مطالعات فراتر از ترم تحصیلی جاری و مطالعه در زمینه مقالات و تلاش در این زمینه داشته باشم میتونه به من کمک بیشتری کنه ؟ همچنین یکی از دوستان به من گفت که از همین الان به جای مطالعه ی تنها کتاب های درسی ، بیشتر از کتاب های کمک درسی کمک بگیر . میخواستم ببینم این نظر تا چه حد درسته ؟ پیشاپیش از دوستانی که پاسخ می دهند بی نهایت تشکر می کنم RE: برنامهریزی تحصیلی برای گرفتن پذیرش بهتر در آینده - muhammed7 - 15-08-2016 (17-01-2016, 04:22 AM)Babak نوشته: راستش من از شرایط تحصیل دکترا در ایران اطلاعات زیادی ندارم، اما به هر حال فکر نکنم شما تو این فاصله زمانی ۲ الی ۳ سال که ممکنه زمان ببره تا بتونید در خارج از کشور درستون رو شروع کنید، بتونید دکترا رو در داخل شروع و به اتمام برسونید. ضمن این که گرفتن بیش از یک مدرک دکترا اون قدر هم ارزشمند نیست. شاید اگر در این فرصتی که دارید، بتونید کار تحقیقاتیای با استادهای دانشگاه انجام بدید که بتونید مقاله چاپ کنید، مفیدتر باشه و شانس پذیرشتون رو بهتر کنه. سلام وقت بخیر. من این روزا انتخاب رشته کنکور سراسری رشته تجربی دارم. به نظر شما پذیرش در دانشگاه های غیر انتفاعی و مراکز اموزش عالی در روند پذیرش و فاند برای اینده مشکلی ایجاد خواهند کرد؟ قصدم ادامه تحصیل در رشته زیست شناسی میباشد. ممنون RE: برنامهریزی تحصیلی برای گرفتن پذیرش بهتر در آینده - Babak - 15-08-2016 (15-08-2016, 09:30 AM)muhammed7 نوشته: سلام وقت بخیر. بستگی به دانشگاه مقصد و روش ارزیابی اونها از سایر دانشگاهها داره. گاهی ممکنه بعضی از دانشگاهها شرایط خاصی برای قبول کردن محل تحصیل قبلی شما داشته باشند و همه دانشگاههای غیرانتفاعی یا مراکز آموزش عالی رو به رسمیت نشناسند. دانشگاههای سطح بالای دنیا هم اگر چه ممکنه دانشگاههای غیرانتفاعی و غیره رو به رسمیت بشناسند، اما با توجه به رقابتی بودن ورود به اونها عملا شانس شما در صورت تحصیل در دانشگاههای غیرانتفاعی و غیره کم خواهد بود. اگر این موارد رو کنار بگذاریم، شما با تحصیل در دانشگاههای غیرانتفاعی هم شانس ادامه تحصیل در خارج از کشور رو خواهید داشت و دوستان زیادی هستند که بعد از تجصیل در این دانشگاهها موفق به دریافت پذیرش و ادامه تحصیل شدهاند. RE: برنامهریزی تحصیلی برای گرفتن پذیرش بهتر در آینده - Torkan - 15-08-2016 (18-08-2015, 01:59 PM)Mahsa7069 نوشته: سلام اصلا اصل بر روی همین چیزی که گفتید بنا نهاده شده است. البته استاد موقعی اهمیت داره که دارای مقالات isi درست حسابی در اون زمینه ای که کار میکنید باشه. |