آکادمیا کافه
مهاجرت از طریق گرین کارت دانمارک - سیستم امتیازدهی دانمارک - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C)
+---- انجمن: دانمارک (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%85%D8%A7%D8%B1%DA%A9)
+----- انجمن: زندگی در دانمارک (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B2%D9%86%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%85%D8%A7%D8%B1%DA%A9)
+----- موضوع: مهاجرت از طریق گرین کارت دانمارک - سیستم امتیازدهی دانمارک (/Thread-%D9%85%D9%87%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%AA-%D8%A7%D8%B2-%D8%B7%D8%B1%DB%8C%D9%82-%DA%AF%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%85%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D8%B3%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D9%85-%D8%A7%D9%85%D8%AA%DB%8C%D8%A7%D8%B2%D8%AF%D9%87%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%85%D8%A7%D8%B1%DA%A9)

صفحات 1 2 3 4 5

دانمارک - صدری - 18-05-2015

با سلام
من تصمیم دارم برای کارت سبز دانمارک اقدام کنم .چندجا خواندم اگه به زبان انگلیسی تحصیل کرده باشیم احتیاجی به مدرک ایلتس نیست.من مدرک فوق لیسانس به زبان انگلیسی دارم.ایا این موضوع حقیقت داره؟
پیشاپیش از راهنمایی شما متشکرم

RE: مهاجرت از طریق گرین کارت دانمارک - سیستم امتیازدهی دانمارک - mhh - 23-05-2015

با سلام واحترام
سيستم امتياز دهي سال 2014 و نمرهاي كه بود رو ميخواستم كسي داره بهم بگه .خيلي مهمه با تشكر از لطف تون

RE: مهاجرت از طریق گرین کارت دانمارک - سیستم امتیازدهی دانمارک - ForeverBlue - 23-05-2015

(18-05-2015, 07:31 PM)'صدری' نوشته: با سلام
من تصمیم دارم برای کارت سبز دانمارک اقدام کنم .چندجا خواندم اگه به زبان انگلیسی تحصیل کرده باشیم احتیاجی به مدرک ایلتس نیست.من مدرک فوق لیسانس به زبان انگلیسی دارم.ایا این موضوع حقیقت داره؟
پیشاپیش از راهنمایی شما متشکرم

درود بر شما
در این زمینه هیچ اطلاعاتی در سایت سفارت وجود ندارد و تاکید شده که الزاما باید تست داده باشید و از تاریخ تست هم دوسال بیشتر نگذشته باشد. حالا این که مدرک تحصیلی شما را بعنوان یک تست بپذیرند مشخص نیست و میتوانید از خود سفارت بپرسید.

منبع
نقل قول:
In order to be given points for language skills, you must document that you have passed a recognised language test in either Danish, Swedish, Norwegian, English or German. Only language tests that are verifiable and which you passed less than two years prior to the time you apply will be considered. You will not obtain any points for being a native speaker, that is, because the language in question is your mothertongue. You must provide documentation for a passed language test.

RE: مهاجرت از طریق گرین کارت دانمارک - سیستم امتیازدهی دانمارک - ForeverBlue - 23-05-2015

(23-05-2015, 04:21 PM)'mhh' نوشته: با سلام واحترام
سيستم امتياز دهي سال 2014 و نمرهاي كه بود رو ميخواستم كسي داره بهم بگه .خيلي مهمه با تشكر از لطف تون

با درود و خوش آمدید به این فروم

در اینجا میتوانید صفحه مورد نظر را در نوامبر 2014 ببینید.

RE: مهاجرت از طریق گرین کارت دانمارک - سیستم امتیازدهی دانمارک - GreenRoad - 14-09-2015

با سلام

میفرمایید آیا شرایط و امتیاز من جهت اقدام برای اقامت دانمارک مناسب هست یا خیر ؟

مدرک لیسانس : مهندسی عمران
مدرک فوق لیسانس : جغرافیا و برنامه ریزی شهری
( هر دو دانشگاه آزاد )
آیلتس : 5
تاهل : مجرد

-----------

ضمنا دو سوال مطرح است :

1- آیا رشته ی عمران بنده که برای مقطع لیسانس هست موثر هست جهت آوردن امتیاز مضاعف یا فقط به رشته ی فوق لیسانس که جغرافیا و برنامه ریزی شهری هست نگاه می کنند و تنها 60 امتیاز اخذ میکنم ؟

2- آیا اصلا رشته جغرافیا و برنامه ریزی شهری جهت قبول و آوردن 60 امتیاز فوق لیسانس مورد قبول است ؟

با تشکر

RE: مهاجرت از طریق گرین کارت دانمارک - سیستم امتیازدهی دانمارک - مرجان احدی - 25-09-2015

والا دوست من دانمارک هست میگه حزب راست  دانمارک که الان قدرت رو در دست داره حربی ضد خارجی و مهاجرت هست و قوانین مهاجرت و کلا اومدن خارجی ها رو برای هر کاری به دانمارک سخت و مشکل کرده . مخصوصا با وضعیت اخیر ناهجویان و مهاجرانی که به اروپا حمله ور شدن دانمارک  سختگیری بیشتری میکنه . تازه دوستم میگه اواز دهل شنیدن از دور خوش است . دانمارک کشوری نیست که کلبه امال و ارزوهای ما ایرانی ها بشه . کلا اسکاندیناووی رفتن یعنی حروم کردم سالهای عمر . .والا دوستم این رو میگه که 30 ساله دانمارک زندگی میکنه.

شرایط سنی برداشته شده یعنی چی ؟؟؟؟  یعنی مثلا یه نفر با 52  سال سن و مدرک لیسانس  صنایع  از داشنگاه ازاد و فوق لیسانس سیستم های اجتماعی البته فارغ التحصیل داشنگاه مجازی امیر کبیر میتونه برای گرفتن دکترا در دانمارک و یا گرین کارت اقدام کنه ؟؟؟؟

RE: مهاجرت از طریق گرین کارت دانمارک - سیستم امتیازدهی دانمارک - ForeverBlue - 26-09-2015

(25-09-2015, 11:10 PM)مرجان احدی نوشته: والا دوست من دانمارک هست میگه حزب راست  دانمارک که الان قدرت رو در دست داره حربی ضد خارجی و مهاجرت هست و قوانین مهاجرت و کلا اومدن خارجی ها رو برای هر کاری به دانمارک سخت و مشکل کرده . مخصوصا با وضعیت اخیر ناهجویان و مهاجرانی که به اروپا حمله ور شدن دانمارک  سختگیری بیشتری میکنه . تازه دوستم میگه اواز دهل شنیدن از دور خوش است . دانمارک کشوری نیست که کلبه امال و ارزوهای ما ایرانی ها بشه . کلا اسکاندیناووی رفتن یعنی حروم کردم سالهای عمر . .والا دوستم این رو میگه که 30 ساله دانمارک زندگی میکنه.

شرایط سنی برداشته شده یعنی چی ؟؟؟؟  یعنی مثلا یه نفر با 52  سال سن و مدرک لیسانس  صنایع  از داشنگاه ازاد و فوق لیسانس سیستم های اجتماعی البته فارغ التحصیل داشنگاه مجازی امیر کبیر میتونه برای گرفتن دکترا در دانمارک و یا گرین کارت اقدام کنه ؟؟؟؟

درود بر شما

1- اتفاقا کشورهای اسکاندیناوی معمولا بهترین رتبه ها در رفاه و آسایش عمومی را دارند. به شرطی که یک مهاجر بتواند به خوبی در آن کشور اصطلاحا integrate شوند. یعنی زبان یاد بگیرند، کار پیدا کنند و پیشرفت کنند. ایرانیان موفق بسیاری هم در این کشورها هستند. 

2- بله، کلا چند سالی است که احزاب دست راستی در اروپا قدرت گرفته اند و جو خارجی ستیزی رشد داشته است و قوانین مهاجرت به دانمارک هم سخت تر شده است

3- قبلا (تا قبل از 2015) در صورتی که فردی زیر 34 سال بود چند امتیاز بیشتر میگرفت(فکر کنم 10 امتیاز). در سیستم امتیازبندی کنونی دیگر سن کم مزیتی محسوب نمیشود.

4- بله فردی با مشخصاتی که شما گفتید میتونه اقدام کنه به شرطی که امتیاز لازم رو بیاره.

RE: مهاجرت از طریق گرین کارت دانمارک - سیستم امتیازدهی دانمارک - روشا - 09-11-2015

با سلام

من 33 سالمه-کارشناسی ارشد مدیریت محیط زیست و مدرک کارشناسی مهندسی منابع طبیعی محیط زیست دارم-2 مقاله بین المللی و 1 مقاله isi دارم، 9 سال سابقه بیمه دارم حدود 4 سال از سابقه بیمه ایم مسئول آرشیو بودم -مدرک زبان فعلا نگرفتم ولی میدونم باید بگیرم-چه طور میتونم اقدام کنم واسه دانمارک؟اصلا چه کاری ازم بر میاد اونجا؟چه مهارتی یاد بگیرم نسبت به رشته تحصیلیم میتونه مفید باشه تو اون کشور؟

RE: مهاجرت از طریق گرین کارت دانمارک - سیستم امتیازدهی دانمارک - ForeverBlue - 09-11-2015

درود بر شما و خوش آمدید به این انجمن
شما با گرفتن یک آیلتس 6.5 میتوانید اقدام کنید
برای رشته شما کار پیدا کردن بسیار دشوار است و لازم است زبان دانمارکی را هم در سطح بسیار خوبی بدانید
مگر اینکه بخواهید یک شغل ساده داشته باشید

RE: مهاجرت از طریق گرین کارت دانمارک - سیستم امتیازدهی دانمارک - مهمان - 01-01-2016

سلام
من فوق لیسانس صنایع هستم. دو سوال داشتم. رشته صنایع زیر مجموعه مهندسی مکانیک حساب میکنند برای دانمارک‌ یأ نه
ممنون