آکادمیا کافه
پذیرش در مقطع PhD در سوئد - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C)
+---- انجمن: سوئد (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B3%D9%88%D8%A6%D8%AF)
+---- موضوع: پذیرش در مقطع PhD در سوئد (/Thread-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%82%D8%B7%D8%B9-PhD-%D8%AF%D8%B1-%D8%B3%D9%88%D8%A6%D8%AF)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8

RE: پذیرش در مقطع PhD - Shihan - 03-06-2013

(03-06-2013, 10:26 AM)'yasmary14' نوشته: سلام
یه پوزیشن دکترا در دانشگاه چالمرز اینارو خواسته:
  • Personal letter/Qualifications 1-3 pages where you introduce yourself, present your qualifications and describe your future research plans.
    − Previous research fields and main research results.
    − Future goals and research focus. Is there any specific projects and research issues you are primarily interested in?
  • این با موتیویشن لتر فرق داره؟ 
  • و یه سوال دیگه: منظور از Two references that we can contact فقط اسم و ایمیل دو تا استاد رو بدیم یا منظورش ریکام هست؟
دروود.
1- تا اونجا که میدونم همون انگیزش نامه است که میتونی بهش اشاره کنی.
2- بله همون توصیه نامه از اساتید خودتون می باشد.

RE: پذیرش در مقطع PhD - فرید - 03-06-2013

(03-06-2013, 10:26 AM)'yasmary14' نوشته: سلام
یه پوزیشن دکترا در دانشگاه چالمرز اینارو خواسته:
  • Personal letter/Qualifications 1-3 pages where you introduce yourself, present your qualifications and describe your future research plans.
    − Previous research fields and main research results.
    − Future goals and research focus. Is there any specific projects and research issues you are primarily interested in?
  • این با موتیویشن لتر فرق داره؟ 
  • و یه سوال دیگه: منظور از Two references that we can contact فقط اسم و ایمیل دو تا استاد رو بدیم یا منظورش ریکام هست؟
فقط اسم و ایمیل دو تا استاد رو بدید کافیه

RE: پذیرش در مقطع PhD - angel.azul - 12-07-2013

سلام
بچه ها یک سوال
من MBA دانشگاه لولئو هستم ، لیسانس مارکتینگ ، برای دکتری در مارکتینگ در سوئد میخوام اقدام کنم ، مدرک زبان دارم، و دارم رو GMAT هم کار میکنم ، منتها از رقابت شدیدی که هست میترسم، میشه بگید حدودا با چه رقابتی طرفم؟ و چجوری میتونم فرم خودمو از رقبا مجزا کنم؟؟
سوال بعدی اینکه پایان درس من یا دفاع میشه فروردین آینده ، بهترین وقت برای اقدام کی هست که بتونم بلافاصله بعد از درسم دکتری رو شروع کنم؟
ممنون ،
خیلی سایت خوبی پیدا کردم برای سوالام

RE: پذیرش در مقطع PhD - spt - 12-07-2013

(12-07-2013, 01:56 PM)'angel.azul' نوشته: سلام
بچه ها یک سوال
من MBA دانشگاه لولئو هستم ، لیسانس مارکتینگ ، برای دکتری در مارکتینگ در سوئد میخوام اقدام کنم ، مدرک زبان دارم، و دارم رو GMAT هم کار میکنم ، منتها از رقابت شدیدی که هست میترسم، میشه بگید حدودا با چه رقابتی طرفم؟ و چجوری میتونم فرم خودمو از رقبا مجزا کنم؟؟
سوال بعدی اینکه پایان درس من یا دفاع میشه فروردین آینده ، بهترین وقت برای اقدام کی هست که بتونم بلافاصله بعد از درسم دکتری رو شروع کنم؟
ممنون ،
خیلی سایت خوبی پیدا کردم برای سوالام

سلام و خیلی خوش اومدید اینجا    Smile    ما هم خوشحالیم از حضور دوستانی مثل شما   Smile
نمیدونم سوالتون فقط مال سوئد هست یا به طور کلی..   اگه کلی تر سوال داشته باشید میتونید توی انجمن مدیریت و اقتصاد بپرسید...

متاسفانه رشته ی سختیه برای فاند گرفتن مارکتینگ و همون طور که گفتید رقابت توش خیلی زیاده...   از طرفی بزرگترین مشکل شما به نظر من اینه که ام بی ای دارید و خیلی جا ها اون رو کلا به عنوان کارشناسی و پایه ای برای دکترا قبول نمیکنن...
دو تا نکته ی مهم میتونه بهتون کمک کنه: یکی داشتن موضوع خوب و دومی اینکه همین الان در سوئد هستید...
میتونید برید و با استادا رو در رو صحبت کنید، این خیلی تاثیر داره، دپارتمان های دانشگاه های مختلف سوئد رو ببینید و استاداش رو پیدا کنید و سعی کنین باهاشون ارتباط بر قرار کنین، این خیلی خوبه و خیلی کمک میکنه بهتون...  
البته الان تعطیلات هستن احتمالا و از آگوست شروع میکنن به اومدن ، اما از همین الان هم میتونید دنبالشون بگردید و پیداشون کنید...
در مورد زمان مناسب هم سوئد زمان اپلای خیلی جا ها نداره و پوزیشن های مختلف هر از گاهی باز میشه...    از همین الان باید شروع به گشتن کنید و این کار رو به صورت مداوم انجام بدید که بعد از یه مدت بتونید با ارتباط خوب با استادا و مخ زنی (که دیدنشون خیلی تاثیر داره در مخ زنی) یه پوزیشن رو بگیرید..   
اگه زود تر گرفتید میتونید تاخیر بندازید توش تا پاییز سال دیگه...

موفق باشید   Smile

RE: پذیرش در مقطع PhD - angel.azul - 12-07-2013

مرسی از جواب ، اما دو تا مطلب هست که بگم ، اینطور میتونید بهتر راهنمای بفرمایید
من Msc.BA میخونم ، میشه مستر ساینس در بی ای ، افیشیال مستر هست. و اینکه در سوئد نیستم ، در تهران ساکنم الان ، پس مشکل مدرک ندارم اما مشکل کانکشن با استادا رو دارم ، خیلی هم ناجوره این موضوع ، راجع به رشته حق با شماست ، خیلی سخت میگیرن ،
نمیدونم چجوری میشه شاید مجبور شم چیز دیگه ای انتخاب کنم ، به دانمارک هم فکر میکنم ، به نظر شما کجا بهتر هست؟؟
شرمنده خیلی مزاحم میشم

RE: پذیرش در مقطع PhD - spt - 13-07-2013

(12-07-2013, 11:37 PM)'angel.azul' نوشته: مرسی از جواب ، اما دو تا مطلب هست که بگم ، اینطور میتونید بهتر راهنمای بفرمایید
من Msc.BA میخونم ، میشه مستر ساینس در بی ای ، افیشیال مستر هست. و اینکه در سوئد نیستم ، در تهران ساکنم الان ، پس مشکل مدرک ندارم اما مشکل کانکشن با استادا رو دارم ، خیلی هم ناجوره این موضوع ، راجع به رشته حق با شماست ، خیلی سخت میگیرن ،
نمیدونم چجوری میشه شاید مجبور شم چیز دیگه ای انتخاب کنم ، به دانمارک هم فکر میکنم ، به نظر شما کجا بهتر هست؟؟
شرمنده خیلی مزاحم میشم

خواهش میکنم و چرا شرمنده میشید؟!!!  ما همه اینجا خوشحال میشیم اگه بتونیم به هر هم وطنمون کمک کنیم   Smile   ایشالا خودتون هم بعدا در آینده وقتی تشریف بردید برای ادامه تحصیل میاید همینجا و به بقیه کمک میکنید   Smile
در مورد دانمارک یا کشور های دیگه همونطور که عرض کردم اینجا مناسب نیست برای پرسیدن...   اینجا مسایل مربوط به سوئد مطرح میشه..
در مورد ارتباط هم آره..  خب کارتون یکم سخت تر شد..   توی سوئد خیلی راحت نیست قبولی برای دکترا...  برای اینکه کار حساب میشه و حقوق خوبی داره و رقابت خیلی زیادی وجود داره توش...   مخصوصا اینکه ایرانی هم زیاد رفته اونجا و خب رقیب هاتون احتمالا ایرانی هایی هستن که ارشد رو همون دانشگاه ها بودن...
اما به هر حال امیدتون رو از دست ندید...  اگه تونستید جی مت امتحان بدید که شانستون رو میبره بالا...   مقاله های تحقیقی (منظورم اینه که مروری نباشه) هم تاثیر خوبی داره برای مارکتینگ و به هر حال ایمیل هم در اختیارتون هست و میتونید ارتباط بر قرار کنید...
درسته سخته ولی غیر ممکن نیست اصلا...
در مورد مدرکتون هم من دقیقا نمیدونم قبول میکنن یا نمیکنن، اما وقتی خودتون میگید حتما خوبه دیگه   Smile
موفق باشید  و بدونید که هیچ چیز غیر ممکن نیست...   فقط تلاش ها متفاوته!!  

[برش] کار در سوئد - gelavizh - 06-10-2013

با سلام
من دانشجوی ارشد رشته مکانیک ماشینهای کشاورزی هستم با معدل کارشناسی 16.48 می خواستم بدونم چطوری میشه برای ادامه تحصیل در مقطع دکترا بورسیه و کمک هزینه تحصیلی از کشور سوئد بگیرم؟ شرایطش چیه؟هزینه اولیه ای که باید بدم حدودا چقدره؟

RE: پذیرش در مقطع PhD - spt - 09-10-2013

(06-10-2013, 11:57 AM)'gelavizh' نوشته: با سلام
من دانشجوی ارشد رشته مکانیک ماشینهای کشاورزی هستم با معدل کارشناسی 16.48 می خواستم بدونم چطوری میشه برای ادامه تحصیل در مقطع دکترا بورسیه و کمک هزینه تحصیلی از کشور سوئد بگیرم؟ شرایطش چیه؟هزینه اولیه ای که باید بدم حدودا چقدره؟

دوست عزیز سوال شما خیلی کلیه و در یک جواب نمیگنجه...
طرز بورس گرفتن و قبول شدن برای دکترا برای کشور های مختلف زیاد فرق نداره...  
اول از جزوه شروع کنید و با دقت بخونیدش و بعدش توی انجمن های مناسب بعد از اینکه همه ی پست هاش رو خوندید سوالاتون رو دقیق بپرسید..    Smile
این راه طولانی ای هست و باید وقت بزارید و کار کنید که ایشالا موفق به گرفتن فاند و قبولی بشید  Smile

RE: پذیرش در مقطع PhD - juventus - 13-10-2013

سلام

بچه ها من می خواستم برای دوره دکترا به یکی از دانشگاه های سوئد برم که در مورد توسعه پایدار فعالیت می کنند !

لیسانس با معدل 16 آزاد - فوق لیسانس 19.50 ازاد - دو تا ای اس ای - 10 تا مقاله ملی و بین المللی - ایلتس 6 + سه تا توصیه نامه خیلی معتبر

میشه راهنمایی کنید ؟

RE: پذیرش در مقطع PhD - spt - 17-10-2013

(13-10-2013, 02:03 AM)'juventus' نوشته: سلام
بچه ها من می خواستم برای دوره دکترا به یکی از دانشگاه های سوئد برم که در مورد توسعه پایدار فعالیت می کنند !
لیسانس با معدل 16 آزاد - فوق لیسانس 19.50 ازاد - دو تا ای اس ای - 10 تا مقاله ملی و بین المللی - ایلتس 6 + سه تا توصیه نامه خیلی معتبر
میشه راهنمایی کنید ؟

سلام و خوش آمدید   Smile
من نمیدونم چه راهنمایی ای میخاید، به هر حال توی سوئد دکترا قبول شدن خیلی رقابتی هست ، و البته رشته ی توسعه ی پایدار هم خیلی پرطرفدار هست....     به نظر من اول حتما جزوه رو کامل و با دقت مطالعه کنید...
به خاطر مقاله هاتون و معدلتون شانستون نسبتا خوبه اما بازم میگم رقابت خیلی بالاست...
بهترین کاری که در کنار یاد گرفتن راه های مخ زنیِ استادا و اپلای کردن میتونید الان انجام بدید اینه که با مطالعه ی مقاله های به روزِ مربوط به حوضه ی کاریِ خودتون، یه موضوع خوب برای دکترا پیدا کنید و به استادای دقیقا مرتبط ایمیل بزنید..
موفق باشید   Smile