زندگی در فنلاند - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C) +---- انجمن: فنلاند (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%81%D9%86%D9%84%D8%A7%D9%86%D8%AF) +---- موضوع: زندگی در فنلاند (/Thread-%D8%B2%D9%86%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D9%81%D9%86%D9%84%D8%A7%D9%86%D8%AF) |
RE: زندگی در فنلاند - faridph2020 - 04-12-2014 (04-12-2014, 02:12 PM)'saaaaam' نوشته: آقا بذار ساده بپرسم، من با چقدر بیام فنلاند زنده میمونم؟
RE: زندگی در فنلاند - saaaaam - 04-12-2014 (04-12-2014, 03:49 PM)'faridph2020' نوشته: اگر مجرد هستی و احتمال کار پیدا کردن هم نمی کنید برای ماه اول حداقل 1000 یورو و ماه های دیگر 450 تا 500 یورو در نظر بگیرید این مبالغ را در 12 ماه برای سال اول حساب کنید
RE: زندگی در فنلاند - hasti.k - 24-12-2014 اگه اونجا خوابگاه بگیرم و ویزای تحصیل داشته باشم و در حال درس خوندن باشم چقد پول باید همراهم باشه؟با مدرک آیلتس نمیشه کار پیدا کرد؟؟ RE: زندگی در فنلاند - saaaaam - 24-12-2014 (24-12-2014, 09:05 PM)'hasti.k' نوشته: اگه اونجا خوابگاه بگیرم و ویزای تحصیل داشته باشم و در حال درس خوندن باشم چقد پول باید همراهم باشه؟با مدرک آیلتس نمیشه کار پیدا کرد؟؟ سلام
بستگی داره کدام شهر دانشگاه شما باشه و رشته شما هم چی باشه و صد البته سطح مهارت شما در رشته خودتون اینجا من یک دوست ایرانی دارم که با من پارسال امد فنلاند رشته ایمبدد کامپیوتیک دانشگاه ابو درس می خونه ایشان چون تخصص بالایی در الکترونیک و کامپیوتر داشت بعد سه ماه توانست در مرکز تحقیقاتی دانشگاه جذب بشه و برای هفت ماه قرار داد بسته و ماهی 1000 یورو حقوق داره ولی اکثر بچه ها چون در سطح تخصصی ایشان نیستند نتونستن کار تخصصی بگیرند ولی در شهرهایی مثل تورکو هلسینکی تامپره کارهایی مثل نظافت و روزنامه پخش کنی راحت میشه پیدا کرد و بین 300 تا 800 یورو میشه ماهانه بدست اورد ولی در مورد شهر های دیگه مثل اولو یوونسو و ... روی پیدا کردن کار نمیشه حساب کرد بچه هایی که پارسال با من امدن بین 2500 تا 5000 یورو با خودشان پول نقد اوردند که با صرفه جویی میشه 4 تا 9 ماه زندگی کرد بعد یا باید کار پیدا کنی که من توصیه می کنم از روز اول دنبالش باشی و یا برای شما ارز بفرستند RE: زندگی در فنلاند - Andre - 24-12-2014 (24-12-2014, 11:11 PM)'saaaaam' نوشته: saaaaam جان پیرو حرف شما. یکی از دوستان با همین شرایط که شما اشاره کردین با هزینه اولیه به فنلاند رفته بود و به گفته خودشون چند ماهی به طور پیوسته به دنبال کار بود (شهر اقامتی Helsinki نبود. یادم نمیاد کدوم شهر) و نتونستن رو درساشون تمرکز کنند و در دو ترم واحد چندانی پاس نکردن. در نهایت هم به کشور برگشتن بدون اینکه فارغ التحصیل بشن. تجربه ایشون میگه که اگر در فنلاند دنبال کار هستید باید زبان خودشون رو بلد باشید. این رو به خیلی از دوستان در ایران میگم که حالا که فرصت دارید اگر قصد دارید به فنلاند برید، دستکم زبان این کشور رو یاد بگیرید. با سرمایه اولیه و کار کردن دوران دانشجویی سپری میشه و بعد هم سابقه کار دارید و هم مدرک تحصیلی.
RE: زندگی در فنلاند - saaaaam - 24-12-2014 (24-12-2014, 11:24 PM)'Andre' نوشته: سلام
خدمت شما و دوستان عرض شود زبان فنلاندی جزو سه زبان سخت دنیا هست و دوستانم که فنلاند هستند بعد از سه یا چهار سال توانستند به سطح متوسط برسند و متاسفانه در ایران مرکزی برای اموزش این زبان وجود ندارد دقیقا گفته شد در پست قبلی بچز شهر هلسینکی و حومه ان و شهر تورکو و حومه ان در بقیه شهر ها کار خدماتی یا نظافتی که به زبان فنلاندی نیازی ندارد وجود ندارد RE: زندگی در فنلاند - finnishland - 12-03-2015 سلام به همگی میخواستم بدونم من که هیچ پشتوانه مالی ندارم و قصد تحصیل در فندلاند رو دارم چند درصد ممکنه موفق بشم با یه لیسانس معمولی... خواهشا کمک کنید حداقل راهنمایی کنید ضمنا دانشگاه های با رشته هنری در فندلاند رو لینکش رو بفرستید ممنون RE: زندگی در فنلاند - saaaaam - 14-03-2015 (12-03-2015, 12:33 AM)'finnishland' نوشته: سلام به همگی میخواستم بدونم من که هیچ پشتوانه مالی ندارم و قصد تحصیل در فندلاند رو دارم چند درصد ممکنه موفق بشم با یه لیسانس معمولی... سلام دوست عزیز راستش اگر ادم در مضیقه مالی باشد چه در ایران و چه در هر کجای دیگر دنیا با چالش های زیادی مواجه می شود
بیشتر بچه هایی که من در فنلاند می بینم قشر متوسط هستند که اینجا با کار خدماتی با هزار زحمت تحصیل می کنند ولی حداقل 3000 یورو اول کار با خودشان اوردن و این ریسک که ممکنه در شهرهای مختلف امکان کاریابی کمتر باشد را هم در نظر بگیرید. والا نمی دونم تشویق کنم اپلای کنید یا نه بسته به رشته ای که می خواهید بخونید اینده متفاوتی اینجا در انتظار شماست به شخصه معتقدم اگر رشته ای بجز ای تی و یا کامپیوتر مد نظر دارید فنلاند تشریف نیاورید RE: زندگی در فنلاند - finnishland - 14-03-2015 (14-03-2015, 04:40 PM)'saaaaam' نوشته: RE: زندگی در فنلاند - ACU - 14-03-2015 (24-12-2014, 11:29 PM)'saaaaam' نوشته: شما اگه بخواین قیاسی بین هلسینکی و تورکو انجام بدید به چه نکاتی میتونید اشاره کنید؟ البته بیشتر سوالم در حیطه ی پیدا کردن کارهای نظافتی و پخش روزنامه هست. پیدا کردن کار توی تورکو دقیقا به اندازه ی هلسینکی راحته؟ این قضیه چون خیلی میتونه تعیین کننده باشه, چون خرج و مخارج توی هلسینکی بالاتره از تورکو و این میتونه دلیلی برای انتخاب تورکو باشه. ولی اگه هلسینکی کار راحت تر و سریعتر و با حقوق های بهتر پیدا بشه [نسبت به تورکو] فکر کنم هلسینکی انتخاب بهتری باشه. ممنون میشم نظر و تجربه ی شما رو در این مورد بدونم چون انتخاب بین تورکو و هلسینکی و حتی تامپره خیلی سخته.
|