![]() |
شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: استرالیا و نیوزلند (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7-%D9%88-%D9%86%DB%8C%D9%88%D8%B2%D9%84%D9%86%D8%AF) +---- انجمن: تحصیل در استرالیا و نیوزلند (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7-%D9%88-%D9%86%DB%8C%D9%88%D8%B2%D9%84%D9%86%D8%AF) +---- موضوع: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%B1%D8%B4%DB%8C%D9%BE-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7) |
RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - saeid.k - 06-01-2014 با سلام. میخواستم بپرسم با این شرایط چطور میتونم برای دکترا پذیرش با فاند بگیرم؟متشکرم. کاردانی برق صنعتی دانشگاه آزاد با معدل17.23 کارشناسی ناپیوسته برق قدرت انتقال توزیع دانشگاه غیر انتفاعی با معدل 13.55 معدل موثر دوره چهارساله کارشناسی 15.39 دانشجوی ارشد برق قدرت دانشگاه آزاد معدل 17 سربازی رفتم و 26 سالمه. درسم سال دیگه تموم میشه دو مقاله ای اس ای در حد رفرنس و چندتا طرح جدید دیگه که دارم واسه نوشتن مقاله روشون کار میکنم.با چندتا از استادای مطرح ایران صحبت کردم گفتن طرح شما و مقاله شما بسیار جدیده و فقط دانشگاه ام ای تی و توکیو ژاپن در این زمینه کار کردن البته شبیه اون نه خود طرح رو و به درد بیست سال دیگه امریکا میخوره. گفتن طرح فوق العاده جالبیه و اگه روش کار کنی و به نتیجه برسونی انقلابی در صنعت برق قدرت دنیا بوجود آوردی.این عین جمله دکتر احد کاظمی مدیر گروه برق دانشگاه علم و صنعت هست. برای تافل و جی ار ای هم دارم اقدام کردم.لطفا راهنمایی کنید که تو کدوم دانشگاه میتونم پذیرش با فاند بگیرم؟شرایطم چطوره؟ مدرک کاردانیم و کارشناسیم مشکل نداره؟نمرات تافل و جی ار ای چند بای داشته باشم؟بابت همه چیز ممنونم. RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - Shahrouz - 06-01-2014 (06-01-2014, 04:04 AM)'saeid.k' نوشته: با سلام. میخواستم بپرسم با این شرایط چطور میتونم برای دکترا پذیرش با فاند بگیرم؟متشکرم. درود
در استرالیا مهمترین مواردی که جهت ارزیابی شما مورد استفاده قرار می گیرند، مقالات منتشر شده و معدل و دانشگاه کارشناسی و ارشد شما می باشد. مواردی از قبیل طرحی که فرمودید ضمن آنکه از ارزش قابل توجهی قطعا بهره مند هست، برای اخذ اسکالرشیپ در درجه دوم اهمیت قرار دارند. حداقل نمره تافل 90-100 (وابسته به دانشگاه) یا آیلتس 6.5-7 (همه اسکیلها بالای 6) ضروری است و شما قبل از اقدام برای اسکالرشیپ بایستی این نمرات را داشته باشید. معدل شما در دوره ارشد نسبتا خوب و در دوره کارشناسی با توجه به دانشگاههای شما متوسط پایین ارزیابی می شوند. جی ار ای مورد نیاز نیست . منظور شما از مقالات در حد رفرنس چیست؟ توضیح دهید. اگر مقالات آی اس آی پابلیش یا اکسپت شده ای داشته باشید شانس برای دانشگاههای غیر جی 8 دارید. شاد باشید. RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - saeid.k - 08-01-2014 با تشکر از شما که راهنمایی کردین.دوتا از مقاله های ای اس ای که نوشتم چاپ شده (ieee)و استقبال شده در مورد طرحی که گفتم و مقاله های دیگه ای هم در حال نوشتن دارم که در راستای بهبود مقاله های قبلی و تکمیل اونهاست و احتمال اینکه قبول بشه و چاپ بشه هست. در حد رفرنس یعنی در نوع خودش اولینه و بعنوان منبع برای دیگران که بعدها بخوان در مورد این دستاورد تحقیق و پژوهش کنن حساب میشه.پایان نامه ارشدم رو هم در همین زمینه دارم مینویسم.دوست عزیز مقاله ها در مورد طرحم هستن یعنی هنوز اختراع نشده و به نتیجه فیزیکی نرسیدم. بیشتر در مورد محاسبات و مراحل اولیه و فنداسیون و بیس کار توضیح دادم.شاید در اینده نزدیک اگر بسترش فراهم بشه عملیاتی بشه و به اختراع تبدیل بشه.به نظر شما این نوع مقالات برای پذیرش موثر هستن؟به نوع ژورنالی که چاپ شده بستگی نداره؟ معدل کارشناسیم قابل جبران هست؟ممنونم RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - Shahrouz - 08-01-2014 (08-01-2014, 01:28 PM)'saeid.k' نوشته: با تشکر از شما که راهنمایی کردین.دوتا از مقاله های ای اس ای که نوشتم چاپ شده (ieee)و استقبال شده در مورد طرحی که گفتم و مقاله های دیگه ای هم در حال نوشتن دارم که در راستای بهبود مقاله های قبلی و تکمیل اونهاست و احتمال اینکه قبول بشه و چاپ بشه هست. در حد رفرنس یعنی در نوع خودش اولینه و بعنوان منبع برای دیگران که بعدها بخوان در مورد این دستاورد تحقیق و پژوهش کنن حساب میشه.پایان نامه ارشدم رو هم در همین زمینه دارم مینویسم.دوست عزیز مقاله ها در مورد طرحم هستن یعنی هنوز اختراع نشده و به نتیجه فیزیکی نرسیدم. بیشتر در مورد محاسبات و مراحل اولیه و فنداسیون و بیس کار توضیح دادم.شاید در اینده نزدیک اگر بسترش فراهم بشه عملیاتی بشه و به اختراع تبدیل بشه.به نظر شما این نوع مقالات برای پذیرش موثر هستن؟به نوع ژورنالی که چاپ شده بستگی نداره؟ معدل کارشناسیم قابل جبران هست؟ممنونم درود از آنجایی که اطلاع لازم در مورد رشته شما رو ندارم ارزیابی من با توجه به اینکه ژورنالهای IEEE ژورنالهای نسبتا تا میزان قابل زیادی معتبر محسوب می شوند این هست که احتمال گرفتن پذیرش و اسکالرشیپ در دانشگاههای غیر از گروه هشت (ملبورن-موناش- سیدنی- ادلاید- نیوساوت ولز- وسترن استرالیا- کوئنزلند و دانشگاه ملی استرالیا) استرالیا نسبتا برای شما بالاست. عمدتا اعتبار ژورنال مهمتر از اعتبار مقاله شما می باشد. به این معنا که اگر یک مقاله نسبتا مناسب را در یک ژورنال عالی چاپ کنید در پروسه اسکالرشیپ شانس بهتری از فردی خواهید داشت که مقاله عالی در یک ژورنال نسبتا مناسب چاپ می کند. لیست نسبتا کاملی از دانشگاه را در این لینک می توانید پیدا کنید و با جستجوی کلید واژه "iprs" و "نام دانشگاه " در گوگل اسکالرشیپهای IPRS و سایر اسکالرشیپها مربوط به آن دانشگاه و تاریخ اقدام و حداقلهای مورد نیاز را خواهید یافت. اطلاعات بیشتر را نیز از صفحه هر دانشگاه بدست آورید. صفحات قبل این تاپیک را نیز مطالعه بفرمایید. شاد باشید پ.ن. از ارسال پستهای یکسان در صفحات متفاوت لطفا خودداری کنید.
RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - fahime92 - 27-01-2014 سلام ممنون می شم من را راهنمایی کنید.من و همسرم قصد ادامه تحصیل در استرالیا را داریم مطال سایت را خواندیم به استاد های زیادی هم ایمیل زدیم اما جواب خوبی دریافت نکردیم.شرایطمون: همسرم دکترای دامپزشکی اش را 1 سال تمام کرده 2 سال سابقه کار ، 4 مقاله ای اس ای و پروژه های تحقیقاتی و چند سابقه کار دیگر مرتبط با رشته اش، زبانش بد نیست در حال خواندن تافل یا آیلتس امتحان بده. من فوق طراحی شهری با معدل 16.77 ، 3 سال سابقه کار ، زبان مثل همسرم و 4 مقاله داخلی در دست تهیه. بعضی ها می گن شرایطمون خوبه حتی برای فاند و اسکلارشیپ اما نمی دونم چرا استادا جواب خوبی نمی دهند؟ لطفا ما را راهنمایی کنید و آیا بنظر شما ما خودمان می توانیم پذیرش خوبی بگیریم.ممنون RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - MjDanesh - 31-01-2014 با سلام، مهندسی برق کارشناسی کنترل- علم و صنعت با معدل 15.9 ایلتس 6.5 احتمالا یه مقاله داخلی ترجمه کتاب 1 عدد به نظر شما شانسی برای کارشناسی ارشد وجود داره، البته با فاند! RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - amin_mb - 31-01-2014 (31-01-2014, 03:16 AM)'MjDanesh' نوشته: با سلام، درود
استرالیا چیزی به نام فاند خیلی کم است و اسکالرشیب بیشتر رایج است. برای ارشد بورس گرفتن رقابت خیلی شدیدی وجود داره و نیاز به معدل خیلی تاپ و تعدادی مقاله چاپ شده هست. با توجه به شرایط شما آمریکا و کانادا را پیشنهاد میکنم. ارادت RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - rezanobakht - 08-02-2014 سلام من رشته : مهندسی شیمی دانشگاه : علم و صنعت ایران معدل کارشناسی: 16/47 معدل ارشد:17/91 شاگرد اول مقاله: 2 تا ISI نمره زبان: آیلتس 7 مقطع: دکتری شانس قبولیم برای کدام دانشگاه های استرالیا و با چه فاندی می باشد؟ با تشکر RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - Shahrouz - 17-02-2014 درود شانس قابل قبولی برای اکثر دانشگاههای استرالیا دارید. رقم فاند یا اسکالرشیپ جز در موارد نادر در دکترا در استرالیا حدود 25000 تا 26000 دلار است. تنها در نظر بگیرید تحریم ها در داانشگاههای استرالیا با قدرت بسیار بیشتری حتی در مقایسه با آمریکا در حال حاضر اعمال می شود. طیف گسترده ای از دانشگاهها را مد نظر قرار دهید. RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - aram_leg - 19-02-2014 سلام خدمت همه دوستان: دانشجوی ترم 4 ارشد رشته کشاورزی (گرایش اصلاح نباتات) دانشگاه رازی کرمانشاه هستم. خیلی شانس بیارم معدلم 15.70 میشه، البته با پایان نامه. شهریور 93 میتونم دفاع کنم. تا اون موقع احتمالا 5تا مقاله ISI خوب داشته باشم،شایدم بیشتر. مدرک زبان هم ندارم ولی شدیدا دارم واسه آیلتس میخونم. مشکل سربازی هم ندارم. کارشناسی هم آزاد بودم با معدل 15.5، بیشترین امیدم به مقاله هامه، چون خیلی زحمت کشیدمو کارمم سنگین بوده. تو دوره کارشناسی 4 سال سابقه کار پاره وقت نسبتا مرتبط در یک شرکت مشاور دارم و 2 سال ارشد هم در یک شرکت پیمانکاری کشاورزی کار کردم و ناظر پروژه و سرپرست کارگاه هم بودم. خیلی دوست دارم برم استرالیا، با این شرایط میتونم بورس بگیرم؟ به نظرتون پاییز 93 میتونم اقدام کنم؟ آیا تو این 8ماه میتونم آیلتسمو بگیرم چون زبانم اصلا خوب نیست؟ واسه رشته من بهترین دانشگاه استرالیا کدومه؟ واسه دانشگاه های گروه هشت میتونم اقدام کنم؟ اصلا به نظرتون بورس کدوم دانشگاه رو میتونم بگیرم؟ اگه کسی هم رشته خودم هست ممنون میشم اگه راهنمایی کنید؟ از دوستان دیگر هم که راهنمایی می کنند سپاس گزارم. ببخشید من زیاد حرف زدم و سوال کردم. ممنون از همتون. |