آکادمیا کافه
سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: راهنمای دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- موضوع: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا (/Thread-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%88%D9%84%DB%8C%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%AF%DA%A9%D8%AA%D8%B1%D8%A7)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - مهمان - 18-05-2016

(16-05-2016, 09:54 AM)با تشکر از پاسخ شما. ولی مشکل من اینجاست که چرا اصلا جواب ایمیل رو نمی دن؟؟؟؟ حتی اگه جواب رد هم بدن که مشکل کارم رو بفهمم  خیلی خوب می شه. نوشته: سلام

به صورت بالقوه دلائل زیادی برای این مسئله می تونه وجود داشته باشه:

- معدل پایین (اگر هست)
- دانشگاه ناشناخته (برای خیلی از اساتید مهم هست)
- محدود بودن position های مرتبط با این رشته (باید خیلی بیشتر از 100 تا ایمیل رو به کار بگیرید تا عملا به جواب خوب منجر بشه)
- نامرتبط (یا غیرمعتبر) بودن مقالات با اونچه که اساتید در تحقیقات جاری رشته شما دنبال می کنند
- نمره زبان نه چندان بالا و بعضا ناکافی (بعضی از اساتید وسواس خاص و بعضا بیمارگونه ای به نمره زبان دارند به طوریکه به دلیل نمره زبان پایین ممکن هست کلا applicant رو رد کنند)
- نداشتن سابقه فعالیت های حرفه ای یا تحقیقاتی میدانی (احتمالا در رشته شما حائز اهمیت باشه)
- ...

براتون آرزوی موفقیت دارم

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - Matinking - 18-05-2016

سلام

"نادیده گرفتن" applicant از ابزارهای خیلی پایه یک استاد برای برای فیلتر کردن افراد هست...
انتظار نداشته باشید اساتید (که در پیک دریافت ایمیل ممکنه حداقل روزی 50 تا ایمیل به دستشون برسه که عمدتا سیاهی لشکرند) به همه جواب شخصی بدن...
معمولا اگر بعد از دو بار ایمیل با فاصله جوابی نیومد، تفسیر این شرایط به جواب منفی و عدم تمایل استاد خیلی دور از ذهن نخواهد بود...

براتون آرزوی موفقیت دارم

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - afrooz.a - 18-05-2016

(18-05-2016, 09:23 AM)Shihan نوشته: فرایند اپلای برای دکتری المان چون ددلاین خاصی نداره و در طول سال میتونید اقدام کنید بنابراین بهتره از الان قبل از تعطیلات تابستان این موارد رو در نظر بگیرید: لیست دانشگاهها، گروههای زیر رشته خودتون، لیست اساتید مورد نظر و موضوعاتی که علاقمند هستید.
بهتره از الان بدنبال امور فارغ التحصیلی و انجام ترجمه مدارکتون باشید ضمن اینکه در پی گرفتن توصیه نامه از اساتید هم باشید زیرا ممکنه بعد از فارغ التحصیلی کمتر اونها رو ملاقات کنید. ترجمه های مدارکتون هم دارالترجمه های زیر نظر وزارت امور خارجه و معتبر انجام باید بشه. ضمناً بدنبال انجام کارهای پژوهشی هم باشید زیرا برخی رشته ها رقابت زیاد و بررسی متقاضیان به رزومه خوب انها بستگی داره. بهتره به این مهم توجه کنید.

با تشکر از پاسخ جامعتون
منظور از کارهای پژوهشی یعنی مقاله های بیشتری انجام بدم؟
توصیه نامه از استاد یعنی چی؟ از استاد راهنمام مدرکی باید بگیرم؟

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - nasim1234 - 18-05-2016

(18-05-2016, 02:13 PM)afrooz.a نوشته: با تشکر از پاسخ جامعتون
منظور از کارهای پژوهشی یعنی مقاله های بیشتری انجام بدم؟
توصیه نامه از استاد یعنی چی؟ از استاد راهنمام مدرکی باید بگیرم؟

بله منظور از کار پژوهشی فعالیت در آزمایشگاه تحقیقاتی اساتید هست. اگر این کار منجر به مقاله بشه که خیلی عالیه اگر هم نشه شما میتونین به عنوان research experience در رزومتون بهش اشاره کنید.

در پروسه اپلای شما به نامه دو یا سه استاد نیاز دارید که بگن شما نقاط قوتتون چی هست و در واقع تعریف بدن ازتون. بهترین توصیه نامه توصیه نامه ای هست که از استادی باشه که شما باهاش کار تحقیقاتی کردید و مثلا مدت 1 ساله که شما رو میشناسه. استاد راهنما مورد خوبیه چون میتونه درباره پروژتون و پیگیری شما بنویسه

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - nastaran1992 - 21-05-2016

سلام
من دانشجوی صنایع غذایی هستم
کارشناسی رو با رتبه اول دانشگاه ازاد قزوین قبول شم
و هفت ترمه و با رتبه اول و معدل ۱۸فارغ التحصیل شدم
الان هم دارم تهران شمال میخونم
هنوز پایان نامه رو برنداشتم ولی سعی میکنم موضوع خوبی بردارم و معدلم هم ۱۷ باشه
ایلتس هنوز امتحان ندادم ولی فکر کنم حدودا ۶ باشم
مقاله یه کنگره بین اللملی ایران دارم
۳تا مقاله برای انجمن مسئولین فنی
دارم سعی میکنم که یه isi هم بنویسم

میشه کمک کنید که من بجز اینکه با استاتید لینک شم باید چه کارای دیگه ای کنم که بتونم توی ساسکاچوان یا اراسموس قبول شم با فاند؟
اصلا شانسی دارم؟
ممنون واسه کمن

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - clueless - 28-05-2016

سلام، این سایتای find a phd و امثالهم برای پیدا کردن موقعیت خالی و بورسیه مناسبند یه وقت تلف کردنه؟

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - Matinking - 28-05-2016

(28-05-2016, 09:41 AM)clueless نوشته: سلام، این سایتای find a phd و امثالهم برای پیدا کردن موقعیت خالی و بورسیه مناسبند یه وقت تلف کردنه؟

سلام

مهمترین فاکتور در بررسی یک موقعیت، "فعال بودن اون" هست...
خیلی از سایت های موقعیت یاب یا فاصله های زمانی زیاد موقعیت هاشون رو به روز می کنند و چند ماه بعد از قراردادن اونها در سایتشون (که اون زمان محتملا expired شده ن) اونها رو حذف می کنند... در نتیجه فرد موقعیت های زیادی رو میبینه که اصلا مشخص نیست تلاشش برای اونها از اساس مفید فایده هست یا نه... وضعیت وقتی بدتر میشه که خیلی از این موقعیت ها اصلا زمان ثبت در سیستم هم ندارند تا مشخص بشه چقدر قدیمی هستند...

معمولا توصیه میشه موقعیت های خالی رو از سایت دانشگاه ها، دانشکده ها و اساتید دنبال کنید... چون هم به روزتر هستند و هم به محض پر شدن معمولا remove میشن و وقت شما رو برای correspondence بی فایده نمی گیرند...

براتون آرزوی موفقیت دارم

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - آبی - 04-06-2016

سلام 

من تازه می خوام وارد این مسیر بشم 
این سؤال رو در صفحه دیگری هم پرسیدم اما شاید به این جا مرتبط تر باشه. 
خلاصه ممنون می شم اگه کسی یه نظر کمک کننده ای بده.

برای phd در رشته مشاوره روانشناسی قصد دارم اقدام کنم.

لیسانسم زبان انگلیسی معدل 17.44 (علامه طباطبایی)
فوق لیسانسم مشاوره خانواده 18.52 (علامه طباطبایی)
دکتری ایران سراسری رتبه 1 و 2 شدم اما یه جا مصاحبه رد شدم و جاهای دیگه از جمله دانشگاه خودم، علامه، رو نرفتم مصاحبه بدم و منتفی شد. (شنیده ام گواهی رتبه ها خوب می تونه گاهی مؤثر باشه)
دو تا کتاب ترجمه (به تنهایی) دارم در موضوعات آکادمیک تقریبا مرتبط با رشته ام

اگه آیلس رو حدود 8 بگیرم
و دو تا مقاله داشته باشم

1. آیا از دانشگاههایی با رنک خوب (زیر 100) می تونم فاند کامل بگیرم؟ کم و کسری هام چی هستن؟  Smile

2. در کدوم کشورها ممکنه شانس فاند کامل برای من بیشتر باشه.؟ [b](امریکا / کانادا / اروپای اسکاندیناوی / استرالیا و نیوزلند ؟؟) [/b]

* متاسفانه از 88 که فارغ التحصیل شده ام فعالیت کاریم کم بوده (به صورت ساعتی و غیر رسمی) اما مطالعه داشته ام.

ممنون می شم راهی برای جبران این شکاف هم به من راهنمایی کنید.  Undecided 

سپاسگزارم

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - rvx2008 - 06-06-2016

سلام دوستان چند تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید
من تا 1 ماه دیگه خدمتم تمامه می خوام شروع کنم پروسه ادامه تحصیل واسه دکترا رو
خودم فوق لیسانس مهندسی شیمی دانشگاه شیراز 15/50
لیسانس مهندسی شیمی دانشگاه خلیج فارس بوشهر 14/45
یک مقاله isi  و یک کنفرانس بین المللی داخلی هم شرکت کردم
و همسرم هم فوق لیسانس پرستاری داره 6 سال هم سابقه کار و تدریس تو دانشگاه شیراز داره چند تا هم مقاله isi
هنوز زبان هیچ کاری نکردیم ولی زبانمون خوبه
1- به نظرتون تو چه کشورایی واسه ادامه اقدام کنم؟
2-چون دانشگاه سراسری بودم حتما باید یه سال صبر کنم تا مدرکم آزاد شه بعد اقدام کنم یا میشه الان اقدام کرد تو مراحل آخر پذیرش مدرک رو ارائه داد؟
3-همسرم واسه job offer می خواد بیاد کشوری هست که با توجه به رشتمون واسه هردومون مناسب باشه؟
ممنون میشم جواب بدید

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - kz4a2e - 10-06-2016

سلام
1-فوق دیپلم نرم افزار کامپیوتر دانشگاه صنایع و معادن ( علمی کاربردی )
کارشناسی دانشگاه صنایع و معادن ایران - معدل 14.22
فوق لیسانس دانشگاه دولتی هرمزگان هوش مصنوعی معدل 17.98
2- آیلتس 6.5
3- gre ندادم
4- تعداد مقالات :
11 مقاله isi
2 مقاله isc
2 مقاله علمی پژوهسی
10 مقاله بین المللی داخلی
8 مقاله کنفرانسی خارجی در لهستان و اسپانیا
5- 3 سال سابقه مدیرگروهی رشته کامپیوتر دانشگاه آزاد و سابقه 6 سال تدریس در دانشگاه و موسسات علمی آزاد وابسته به وزارت علوم
6 دانشگاه های آمریکا و فاند کامل ، رنکینگ دانشگاه زیر 50