![]() |
بررسی تاثیر فاکتورهای مختلف بر پذیرش و فاند - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: راهنمای دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- موضوع: بررسی تاثیر فاکتورهای مختلف بر پذیرش و فاند (/Thread-%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%AA%D8%A7%D8%AB%DB%8C%D8%B1-%D9%81%D8%A7%DA%A9%D8%AA%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AE%D8%AA%D9%84%D9%81-%D8%A8%D8%B1-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%D9%81%D8%A7%D9%86%D8%AF) |
RE: بررسی تاثیر فاکتورهای مختلف بر پذیرش و فاند - saaaaam - 26-01-2015 'sepinaz dateline='' نوشته: سلام من اینجور متوجه شدم که دانشگاه ها به کیفیت مقالات بیشتر توجه دارند تا کمیت مثلا در فنلاند به ایمپکت مجلات خیلی بها نمی دهند بلکه بیشتر به اعتبار هیات داوران و تحریریه و کیفیت مقالات قبلی توجه دارند
RE: بررسی تاثیر فاکتورهای مختلف بر پذیرش و فاند - Ali.ch.since - 31-01-2015 سلام دوستان.ممنون از گروه و همه ی دوستان که وقت میزازن و واسه ی من و امثال من که سوال های هرچند کوچک هم داریم جواب میدین به بهترین نحو. من تازه میخام سروع کنم از 504 خواندن و از چند ماه بعد به خواندن کتاب اموزش جی ار ای و بقیه کتاب ها چون فعلا سطح زبانم چند ماه مونده تا خوب بشه. از دوستان خودم پرسیدم گفتند که با نمره ی جی ار ای بالا و نمره تافل بالا دانشگاه های امریکا و کانادا پذیرش رایگان و فوند میدن.آیا این حقیقت داره؟؟؟ چون من به صورت کاملا جدی میخام واسه ازمون 15 ماه اینده بخونم و هدف دارم. ممنون RE: بررسی تاثیر فاکتورهای مختلف بر پذیرش و فاند - blur - 31-01-2015 (31-01-2015, 03:30 PM)'Ali.ch.since' نوشته: سلام دوستان.ممنون از گروه و همه ی دوستان که وقت میزازن و واسه ی من و امثال من که سوال های هرچند کوچک هم داریم جواب میدین به بهترین نحو. یک سری فاکتورها در گرفتن پذیرش دخیل هستن. معدل، نمره تافل و GRE، مقاله و دانشگاهی که از اون فارغ التحصیل شدین. بنابراین وقتی شما از این فاکتورها صحبتی نکردید کسی نمیتونه بگه که آیا شما شانس خوبی برای گرفتن پذیرش و فاند دارید یا نه. من پیشنهاد میکنم که حتما حتما یه نگاهی به جزوه پذیرش بندازید.
RE: بررسی تاثیر فاکتورهای مختلف بر پذیرش و فاند - Ali.ch.since - 31-01-2015 توی جزوه پذیرش که زحمت کشیدین فرستادین خوندن نوشته بود که فقط برای دانشگاه های تاپ ایران احتمال فوند در مقطع کارشناسی ارشد هست و برای سایر دانشگا ها کمه.من هیچ یک از این دانگشاه های تاپ ایران نیستم.ولی خب تا 5 ماه دیگه زبانم رو خیلی تقویت میکنم طوری که بتونم تافل با نمره ی خوبی رو بگیرم.از 5 ماه دیگه به بعد تا فارق التحصیلی از مقطع لیسانس 1 سال وقت دارم و میخام یک سال رو کانلا وقت بزارم واسه gre .خب چون هدف دارم و با انگیزه میخونم حتما نمره ی خوبی میگیرم.ولی به نظرتون فوند میدن بهم؟؟؟چون پذیرش رایگان با فوند خیلییییی برام مهمه.فقط با فوند میتونم برم. [برش] سوالات اولیه و کلی برای آشنایی با آزمون GRE - Atlantis - 01-02-2015 دوستان عزیز سلام در تاپیک های مختلف به صورت پراکنده از دوستان می شنوم که [size=12.8000001907349px]غیر از ایالات متحده،[/size] برای دانشگاه های بعضی کشورها(مثل فنلاند) نیز GRE لازم هست. از عزیزانی که اطلاع دارن تقاضا دارم لیست کشور/دانشگاه هایی که آزمون GRE یکی از ملزومات اونها هست رو بفرمان (به غیر از امریکا) متشکرم RE: سوالات اولیه و کلی برای آشنایی با آزمون GRE - M1KE - 01-02-2015 با توجه به اینکه GRE رو ETS آمریکا برگزار می کنه بیشتر هم در همون آمریکای شمالی مورد استفاده دانشگاه ها قرار می گیره و دانشگاه های اروپایی یا آسیایی به ندرت اون رو از دانشجوها میخوان. در رشته های مهندسی در دانشگاه های آمریکا احتمال خواسته شدن GRE بالای 90 درصد و در دانشگاه های کانادا حدود 50-40 درصد هست. در نتیجه اگر برای آمریکا بخواهید اقدام کنید منطقی هست که در امتحانش شرکت کنید که دست تون باز باشه ولی برای بقیه کشورها همیشه میشه دانشگاه های هم سطح دانشگاه موردنظر رو پیدا کنید که به این آزمون نیازی نداشته باشه و با همون تافل/آیلتس کارتون راه بیافته. (01-02-2015, 12:51 AM)'Atlantis' نوشته: دوستان عزیز سلام RE: سوالات اولیه و کلی برای آشنایی با آزمون GRE - Atlantis - 01-02-2015 (01-02-2015, 10:49 AM)'M1KE' نوشته: با توجه به اینکه GRE رو ETS آمریکا برگزار می کنه بیشتر هم در همون آمریکای شمالی مورد استفاده دانشگاه ها قرار می گیره و دانشگاه های اروپایی یا آسیایی به ندرت اون رو از دانشجوها میخوان. در رشته های مهندسی در دانشگاه های آمریکا احتمال خواسته شدن GRE بالای 90 درصد و در دانشگاه های کانادا حدود 50-40 درصد هست. در نتیجه اگر برای آمریکا بخواهید اقدام کنید منطقی هست که در امتحانش شرکت کنید که دست تون باز باشه ولی برای بقیه کشورها همیشه میشه دانشگاه های هم سطح دانشگاه موردنظر رو پیدا کنید که به این آزمون نیازی نداشته باشه و با همون تافل/آیلتس کارتون راه بیافته. ممنون از پاسخ شما
اما من هدفم از پرسیدن این سوال این نبود که دانشگاه هایی که GRE ندارن رو شناسایی کنم و از تو انتخابام حذفش کنم. بلکه چون در این آزمون احساس قوت میکنم و بیش از یک سال هست که دارم براش آماده میشم، خواستم اسم دانشگاه های اروپایی که GRE یکی از ملزومات اونها هست رو بدونم و دقیقا واسه همونا اپلای کنم. ممنون میشم اگه کسی اطلاعی در این زمینه داره به اشتراک بزاره RE: سوالات اولیه و کلی برای آشنایی با آزمون GRE - M1KE - 01-02-2015 به پیوست یک فایلی رو گذاشتم که تمام دانشگاه های جهان رو که GRE میخوان (دست کم در یک سری از رشته هاشون) رو آورده. در 7 صفحه اول دانشگاه های آمریکا و از اواخر صفحه 7 تا 10 بقیه دانشگاه های دنیا به تفکیک کشور اومده. دانشگاه هایی که کنار اسمشون علامت ستاره گذاشته شده، مقطع تحصیلات تکمیلی نداشتن. ETS اشاره کرده که دانشگاه های دیگه ای هم که نیازمند درخواست نتیجه GRE هستن ولی اسمشون در این فهرست نیست می بایست باهاشون تماس بگیرید و بهشون بگین که از ETS کد مربوط به دانشگاهشون رو دریافت کنند. (01-02-2015, 10:57 AM)'Atlantis' نوشته: [برش] پذیرش مستقیم از مقطع لیسانس به PhD - دکتری - Mohammadsr - 10-03-2015 سلام یه سؤال کلی داشتم گرفتن پذیرش در رشته معماری راحت تره یا در IT RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - b.mahdavi65 - 15-03-2015 سلام. من فارغ التحصیل مهندسی شیمی از دانشگاه صنعتی اصفهان با معدل 14.80 در کارشناسی و 15.6 در ارشد هستم. با فرض اینکه مشکلی از لحاظ مقاله و GRE نداشته باشم آیا میتونم از دانشگاههای آمریکا فول فاند بگیرم؟؟ در واقع میخوام بدونم معدل من مشکل ساز هست یا خیر؟ خیلی ممنون. |