![]() |
هزینه آزاد کردن ریزنمرات و دانشنامه - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: مدارک مورد نیاز (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B2) +---- انجمن: کارنامه و مدارک تحصیلی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%88-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C) +---- موضوع: هزینه آزاد کردن ریزنمرات و دانشنامه (/Thread-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%B1%DB%8C%D8%B2%D9%86%D9%85%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%D9%88-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87) |
RE: هزینه آزاد کردن ریزنمرات و دانشنامه - e.farazmand - 05-07-2014 با سلام من ورودی مهر سال 88 مقطع دکتری هستم. میخواستم بدونم هزینه خرید مدرک برای من چطور حساب میشه. آیا مبلغ حدود 625 هزار تومن که به عنوان هزینه ترمی تعریف شده در تعداد ترمهای تحصیلی ضرب میشه یا اینکه برای سالهای بعد پلکانی حساب میشه. RE: هزینه آزاد کردن ریزنمرات و دانشنامه - pama - 05-07-2014 (05-07-2014, 03:26 PM)'e.farazmand' نوشته: با سلام سلام دوست بزرگوار، به فروم خوش اومدین. دوست من محاسبه ی هزینه ی آزاد سازی مدرک شما طبق قانون با توجه به تعرفه ی در نظر گرفته شده برای سال ورود شما باید انجام بشه و تعداد ترمهای شما در اون مبلغ پایه ضرب بشه، منتها متاسفانه برخی از دانشگاهها کاملا در جریان این ماجرا نیستند و به قول فرمایش شما هزینه رو به صورت پلکانی محاسبه میکنند که امیدوارم دانشگاه محل تحصیل شما اینگونه نباشه، دوستان بحث مشابهی رو در همین تاپیک از این ارسال تا این ارسال داشتن که میتونید مطالعه بفرمائید؛ منتها جای نگرانی نیست و بهترین راه کار اینه که شما ابتدا از دانشگاه محل تحصیل خودتون ماجرا رو جویا بشید که متوجه بشید نحوه محاسبشون به چه صورت هست، منتها عرض کردم قانون محاسبه بر اساس سال ورود هست. دوست بزرگوار به این پست هم یه نظری داشته باشید. موفق باشید. RE: هزینه آزاد کردن ریزنمرات و دانشنامه - mohsenam - 11-07-2014 با سلام من همون موقع که فارغ التحصیل شدم سال ۹۲ رفتم گفتند باید سربازی رفته باشی و گرنه هیچی بهت نمیدیم داستانش چیه؟ RE: هزینه آزاد کردن ریزنمرات و دانشنامه - pepsinardiola - 12-07-2014 سلام. ببخشید یه سوال داشتم : این که گفته شده هزینه های حساب شده برای کارشناسی به ازای 12 واحد درسی در هر ترم هست، ینی چی؟ ینی اگه من یه ترم 20 واحد گرفتم، باید هزینه اون 8 واحد رو جداگونه بپردازم یا نه؟ یه سوال دیگه : تورم بین مقطعی نیست؟ ینی مثلاً ترمای اول و دوم کارشناسی من بشه 850 هزار تومن، ولی ترمای 7 و 8 اش چون 3 سال گذشته مثلاً بشه یک میلیون و پونصد هزارتومن به خاطر تورم. ممنون میشم اگه به سوالام پاسخ بدید. RE: هزینه آزاد کردن ریزنمرات و دانشنامه - ahmadpashaei - 13-07-2014 (12-07-2014, 02:27 PM)'pepsinardiola' نوشته: سلام. ببخشید یه سوال داشتم : این که گفته شده هزینه های حساب شده برای کارشناسی به ازای 12 واحد درسی در هر ترم هست، ینی چی؟ ینی اگه من یه ترم 20 واحد گرفتم، باید هزینه اون 8 واحد رو جداگونه بپردازم یا نه؟ یه سوال دیگه : تورم بین مقطعی نیست؟ ینی مثلاً ترمای اول و دوم کارشناسی من بشه 850 هزار تومن، ولی ترمای 7 و 8 اش چون 3 سال گذشته مثلاً بشه یک میلیون و پونصد هزارتومن به خاطر تورم. ممنون میشم اگه به سوالام پاسخ بدید. سلام.نه بر حسب سال ورودی شما محاسبه میشه. و برای سوال اول هم یعنی در کارشناسی حداقل یا حدنصاب تعداد واحد هر ترم 12 واحد هست و شما اگر بیشتر از این مقدار واحد بردارید همون هزینه نرمال هر ترم برای اون ترم لحاظ میشه ولی اگر تعداد واحدهاتون کمتر از این باشه بر مبنای فرمول ویژه ای کسری از اون هزینه نرمال رو براتون منظور می کنند.
RE: هزینه آزاد کردن ریزنمرات و دانشنامه - keivan68 - 16-07-2014 دوستان در آیین نامه "ارايه تسهيلات به متقاضيان ادامه تحصيل در خارج از كشور با هزينه شخصي" که از اینجا قابل دانلود هست اینطور اومده: تسهیلات بند 1: معرفی به اداره نظام وظیفه عمومی جهت کسب معافیت تحصیلی برای طول مدت دوره با رعایت مقررات نظام وظیفه بند 2: به تعویق انداختن تعهدات مربوط به استفاده از تحصیل رایگان تا پایان دوره تبصره 2: متقاضیان استفاده از بند یک تسهیلات مزبور باید معادل پنجاه میلیون ریال وثیقه ملکی یا تضمین معتبر به عنوان ضمانت "انجام خدمت وظیفه عمومی پس از پایان تحصیلات مربوطه" بسپارند تبصره 3: متقاضیان استفاده از بند یک تسهیلات مزبور باید معادل پنجاه میلیون ریال وثیقه ملکی یا تضمین معتبر به عنوان ضمانت "ایفای تعهدات مربوط به استفاده از تحصیل رایگان پس از پایان تحصیلات مربوطه" بسپارند این آیین نامه مصوب سال 81 هست، مبلغ وثیقه برای نظام وظیفه در این آیین نامه 5 میلیون تومان ذکر شده اما میدونم که الان رسیده به 15 میلیون. مبلغ وثیقه تعهد خدمت رایگان (به منظور به تعویق انداختن آزاد کردن مدرک) که 5 میلیون ذکر شده، سوالم این هست که اولا کماکان امکان وثیقه گذاشتن و نخریدن مدرک وجود داره؟ ثانیا مبلغش همون 5 تومنه یا بیشتر شده؟ میدونم این سوال به انحاء مختلف پرسیده شده، اما جواب دقیقی ندیدم و خواستم دقیقا و با ذکر آیین نامه بپرسم تا اگر کسی اطلاع دقیقی داره کمک کنه تا محل رجوعی باشه برای سایرین. تشکر... RE: هزینه آزاد کردن ریزنمرات و دانشنامه - MinaKiani - 20-07-2014 سلام! ممنون می شم راهنمایی م کنید! من ورودی 85 لیسانس بودم و تا الان 4 سال از فارق التحصیلی م گذشته و می خواستم با سابقه کار مدرکم رو آزاد کنم. اما تو یکی از بندهای اطلاعیه نوشته "سابقه ی کار همزمان با تحصیل در مقاطع بالاتر روزانه قابل قبول نیست". فوق م رو هم همون دانشگاه صنعتی اصفهان خوندم. این چقدر جدی ه؟! سابقه ی بیمه هم سه سال دارم (از سال 90 تا الان)، با این هم نمی شه کاری کرد؟؟؟ RE: هزینه آزاد کردن ریزنمرات و دانشنامه - ahmadpashaei - 21-07-2014 (20-07-2014, 10:56 PM)'MinaKiani' نوشته: سلام! سلام.جدی که هست! فارغ التحصیلای روزانه دولتی نمی تونن مدرکشون رو با سابقه بیمه حین تحصیل ازاد کنن. اگر بیمه مال 90 هست خوب میتونید استفاده کنید دیگه!! آخه 89 لیسانس گرفتین.
RE: هزینه آزاد کردن ریزنمرات و دانشنامه - MinaKiani - 22-07-2014 (21-07-2014, 11:51 AM)'ahmadpashaei' نوشته: خیلی ممنون م از پاسخ تون!
بله اما من از 89 دانشجوی کارشناسی ارشد روزانه شدم، یعنی سابقه ی کارم چون هم زمان با "تحصیل در مقاطع بالاتر روزانه" بوده قابل قبول نیست. ![]() بله همون طور که فرمودید، جدی هست. امروز رفتم آموزش دانشگاه صنعتی اصفهان پرسیدم. گفتند سابقه کار همزمان با تحصیل روزانه قابل قبول نیست. سابقه ی کار از تاریخی فارق التحصیلی روزانه محاسبه می شه. یعنی من که ورودی 85 لیسانس و فارق التحصیل 89 هستم و ورودی 89 فوق لیسانس و فارق التحصیل 91 هستم. فقط می تونم از سابقه کار 91 به بعد استفاده کنم! و این که نمی شه لیسانس که قیمت ش کمتر هست رو خرید و با سابقه ی کار، فوق لیسانس رو آزاد کرد ![]() کلن باید این 6-7 میلیون رو داد تا دست از سرمون بردارن و مدرک رو تحویل بدن. RE: هزینه آزاد کردن ریزنمرات و دانشنامه - ahmadpashaei - 22-07-2014 (22-07-2014, 10:49 AM)'MinaKiani' نوشته: خوب مگه دیگه کار نمی کنید؟! لیسانس که ارزان هست رو اول بخرید و بعد با سابقه کار ارشد رو آزاد کنید دیگه.
|