آکادمیا کافه
شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: استرالیا و نیوزلند (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7-%D9%88-%D9%86%DB%8C%D9%88%D8%B2%D9%84%D9%86%D8%AF)
+---- انجمن: تحصیل در استرالیا و نیوزلند (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7-%D9%88-%D9%86%DB%8C%D9%88%D8%B2%D9%84%D9%86%D8%AF)
+---- موضوع: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%B1%D8%B4%DB%8C%D9%BE-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7)

RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - emad650411 - 22-02-2014

با عرض سلام و خسته نباشید.
از دوستان باتجربه تقاضا دارم که شانس بنده رو برای دریافت اسکالرشیپ در راند اول سال آینده از دانشگاههای گروه هشت تخمین بزنند
  • لیسانس مهندسی عمران- دانشگاه تهران- معدل 14.42
  • فوق لیسانس مهندسی عمران، زلزله- دانشگاه تهران- معدل 16.86
  • کتاب: دو کتاب در دست چاپ (یکی ترجمه و دیگری تالیفی)
  • مقالات ISI: یک مقاله چاپ شده (ایمپکت فکتور دو و چهار دهم) و دو مقاله آماده ی سابمیت به دو ژورنال معتبر (که احتمالا تا زمان فرستادن مدارک اکسپت حداقل یکی از این مقالات تایید بشه)
  • مقالات کنفرانسی بین المللی معتبر : 5 عدد
  • زبان: در حال آماده سازی و به احتمال زیاد 6.5 تا 7.0 رو کسب میکنم.
  • سابقه ی کار: یکسال در شرکت مهندسی مشاور و در حال حاضر در حال گذراندن دوران سربازی بعنوان دستیار آموزشی

پیشاپیش از وقتی که گذاشتید سپاسگذارم.

RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - Shahrouz - 24-02-2014

(22-02-2014, 01:11 PM)'emad650411' نوشته: با عرض سلام و خسته نباشید.
از دوستان باتجربه تقاضا دارم که شانس بنده رو برای دریافت اسکالرشیپ در راند اول سال آینده از دانشگاههای گروه هشت تخمین بزنند
  • لیسانس مهندسی عمران- دانشگاه تهران- معدل 14.42
  • فوق لیسانس مهندسی عمران، زلزله- دانشگاه تهران- معدل 16.86
  • کتاب: دو کتاب در دست چاپ (یکی ترجمه و دیگری تالیفی)
  • مقالات ISI: یک مقاله چاپ شده (ایمپکت فکتور دو و چهار دهم) و دو مقاله آماده ی سابمیت به دو ژورنال معتبر (که احتمالا تا زمان فرستادن مدارک اکسپت حداقل یکی از این مقالات تایید بشه)
  • مقالات کنفرانسی بین المللی معتبر : 5 عدد
  • زبان: در حال آماده سازی و به احتمال زیاد 6.5 تا 7.0 رو کسب میکنم.
  • سابقه ی کار: یکسال در شرکت مهندسی مشاور و در حال حاضر در حال گذراندن دوران سربازی بعنوان دستیار آموزشی
پیشاپیش از وقتی که گذاشتید سپاسگذارم.

درود
شانس نسبتا خوبی برای اخذ اسکالرشیپ از دانشگاههای گروه 8 دارید. فعلا اکثر دپارتمانهای عمران در استرالیا، بحث تحریم دانشجویان ایرانی را به شکل جدی اعمال نمی کنند و از این نظر فرصت خوبی برای اپلای دارید. با ر نظر گیری معدل نه چندان بالا و رزومه تحقیقاتی نسبتا مناسب، دانشگاههای UNSW و سیدنی رو چندان توصیه نمی کنم. دانشگاه موناش، دپارتمان عمران یک استاد ایرانی با دانشجویان متعدد ایرانی دارند. شاید بهتره با ایشان ارتباط برقرار کنید.
شاد باشید

RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - Eli Heidari - 24-02-2014

باسلام
لیسانس : گرافیک از دانشگاه علمی کاربردی
معدل:18
زبان: آیلس 5.5

RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - nsvahid - 26-02-2014

سلام دوستان عزیز.اگر لطف کنید نظرتون رو راجع به رزومه من اعلام کنید خیلی ممنون میشم و از سردرگمی نجات میدید.
 لیسانس عمران از دانشگاه دولتی محقق اردبیلی با معدل17.44(رتبه اول)با گواهی شاگرد اولی از دانشگاه
کارشناسی ارشد راه و ترابری -امیرکبیر با معدل 17.59(رتبه اول)با گواهی شاگرد اولی از دانشگاه
2تا مقاله داخلی(ISIندارم)
زبان تا 3ماه دیگه روی 6تا 6.5 حساب میکنم.
2تا recomendation خوب هم دارم.
سابقه کار مرتبط 9سال (در شرکت مشاور و سابقه تدریس دانشگاه)
فقط من ارشدم رو سال 83 گرفتم و فاصله زیادی برای ادامه تحصیل دارم.
برای ادامه تحصیل فقط بورس و کمک هزینه برام مهمه . کشورش اهمیتی نداره (اروپا-استرالیا-کانادا یا آمریکا)
میشه لطفا بررسی کنید کجاها شانس بیشتری دارم.خیلی گیج شدم.
ممنون از لطفتون.

RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - Shahrouz - 26-02-2014

(26-02-2014, 12:43 PM)'nsvahid' نوشته: سلام دوستان عزیز.اگر لطف کنید نظرتون رو راجع به رزومه من اعلام کنید خیلی ممنون میشم و از سردرگمی نجات میدید.
 لیسانس عمران از دانشگاه دولتی محقق اردبیلی با معدل17.44(رتبه اول)با گواهی شاگرد اولی از دانشگاه
کارشناسی ارشد راه و ترابری -امیرکبیر با معدل 17.59(رتبه اول)با گواهی شاگرد اولی از دانشگاه
2تا مقاله داخلی(ISIندارم)
زبان تا 3ماه دیگه روی 6تا 6.5 حساب میکنم.
2تا recomendation خوب هم دارم.
سابقه کار مرتبط 9سال (در شرکت مشاور و سابقه تدریس دانشگاه)
فقط من ارشدم رو سال 83 گرفتم و فاصله زیادی برای ادامه تحصیل دارم.
برای ادامه تحصیل فقط بورس و کمک هزینه برام مهمه . کشورش اهمیتی نداره (اروپا-استرالیا-کانادا یا آمریکا)
میشه لطفا بررسی کنید کجاها شانس بیشتری دارم.خیلی گیج شدم.
ممنون از لطفتون.

درود
اینجا تاپیک استرالیاست و شانس اخذ اسکالرشیپ یا فاند در سایر کشورها رو در تاپیکهای دیگر بررسی کنید. شانس خوبی برای اخذ اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا دارید. متاسفانه نداشتن مقاله آی اس آی، یک نقطه ضعف در اسکالرشیپ محسوب می شه با این وجود برای دانشگاههای  UNSW و سیدنی ، ملبورن و UWA از گروه 8 و سایر دانشگاههای غیر گروه 8 شانس دارید. GROUP OF EITGHT  +AUSTRALAIN UNIVERSITIES  رو گوگل کنید. 

شاد باشید

RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - aram_leg - 26-02-2014

سلام
ببخشید کسی پیدا نشد منو راهنمایی کنه؟؟؟
دانشجوی ترم 4 ارشد رشته کشاورزی (گرایش اصلاح نباتات) دانشگاه رازی کرمانشاه هستم. خیلی شانس بیارم معدلم 15.70 میشه، البته با پایان نامه.
شهریور 93 میتونم دفاع کنم. تا اون موقع احتمالا 5تا مقاله ISI خوب داشته باشم،شایدم بیشتر. مدرک زبان هم ندارم ولی شدیدا دارم  میخونم و تقریبا8  ماه فرصت دارم . مشکل سربازی هم ندارم. کارشناسی هم آزاد بودم با معدل 15.5،البته شاگرد اول بودم. بیشترین امیدم به مقاله هامه، چون خیلی زحمت کشیدمو کارمم سنگین بوده. تو دوره کارشناسی 4 سال سابقه کار پاره وقت نسبتا مرتبط در یک شرکت مشاور دارم و 2 سال ارشد هم در یک شرکت پیمانکاری کشاورزی کار کردم و ناظر پروژه و سرپرست کارگاه هم بودم. متعهلم هستم،خانمم لیسانسه.
حال اگه فرض کنیم زبانمو در حد متوسط قبول بشم با این شرایط میتونم پذیرش بگیرم؟
واسه چه رنج دانشگاهی مدارک بفرستم و چند دانشگاه بنظرتون؟ واسه دانشگاه های گروه 8 امیدی هست؟ اگه برم اونجا خانمم میتونه ادامه تحصیل بده؟ واسش مشکلی پیشم نمیاد؟ مهمتر از همه با فاندی کخ بهم بدن میتونم زندگی 2نفرو بچرخونم؟ خارج از دانشگاه اجازه کار دارم یا نه؟؟؟
ممنون از راهنماییتون.

RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - saaaaam - 27-02-2014

(26-02-2014, 04:50 PM)'aram_leg' نوشته: سلام
ببخشید کسی پیدا نشد منو راهنمایی کنه؟؟؟
دانشجوی ترم 4 ارشد رشته کشاورزی (گرایش اصلاح نباتات) دانشگاه رازی کرمانشاه هستم. خیلی شانس بیارم معدلم 15.70 میشه، البته با پایان نامه.
شهریور 93 میتونم دفاع کنم. تا اون موقع احتمالا 5تا مقاله ISI خوب داشته باشم،شایدم بیشتر. مدرک زبان هم ندارم ولی شدیدا دارم  میخونم و تقریبا8  ماه فرصت دارم . مشکل سربازی هم ندارم. کارشناسی هم آزاد بودم با معدل 15.5،البته شاگرد اول بودم. بیشترین امیدم به مقاله هامه، چون خیلی زحمت کشیدمو کارمم سنگین بوده. تو دوره کارشناسی 4 سال سابقه کار پاره وقت نسبتا مرتبط در یک شرکت مشاور دارم و 2 سال ارشد هم در یک شرکت پیمانکاری کشاورزی کار کردم و ناظر پروژه و سرپرست کارگاه هم بودم. متعهلم هستم،خانمم لیسانسه.
حال اگه فرض کنیم زبانمو در حد متوسط قبول بشم با این شرایط میتونم پذیرش بگیرم؟
واسه چه رنج دانشگاهی مدارک بفرستم و چند دانشگاه بنظرتون؟ واسه دانشگاه های گروه 8 امیدی هست؟ اگه برم اونجا خانمم میتونه ادامه تحصیل بده؟ واسش مشکلی پیشم نمیاد؟ مهمتر از همه با فاندی کخ بهم بدن میتونم زندگی 2نفرو بچرخونم؟ خارج از دانشگاه اجازه کار دارم یا نه؟؟؟
ممنون از راهنماییتون.

دوست خوب

استرالیا به شدت به معدل لیسانس و مقالات ای اس ای حساس هست و اینکه لیسانس دانشگاه ازاد بودی در مقایسه با بچه های علم و صنعت - تهران و .. نقطه ضعف جدی هست برای شما
اما پیشنهاد من حتما چند مقاله ای اس ای در مجلات ایمپکت فاکتور دار در رشته خود چاپ کنید نمره ایلتس 7 بگیرید و هیچ اسکیلی کمتر از 6 نشوید و در نهایت نمره جی ار ای بالا بگیرید 
هم استرالیا و هم نیوزلند و در کنارش امریکا و کانادا اقدام کنید
همه چی بستگی به استاد پیدا کردن + نمره زبان + نمره جی ار ای شما + شاننننننننننننننننننس دارد 

RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - aram_leg - 27-02-2014

(27-02-2014, 01:33 AM)'saaaaam' نوشته:
دوست خوب
استرالیا به شدت به معدل لیسانس و مقالات ای اس ای حساس هست و اینکه لیسانس دانشگاه ازاد بودی در مقایسه با بچه های علم و صنعت - تهران و .. نقطه ضعف جدی هست برای شما
اما پیشنهاد من حتما چند مقاله ای اس ای در مجلات ایمپکت فاکتور دار در رشته خود چاپ کنید نمره ایلتس 7 بگیرید و هیچ اسکیلی کمتر از 6 نشوید و در نهایت نمره جی ار ای بالا بگیرید 
هم استرالیا و هم نیوزلند و در کنارش امریکا و کانادا اقدام کنید
همه چی بستگی به استاد پیدا کردن + نمره زبان + نمره جی ار ای شما + شاننننننننننننننننننس دارد 

ممنون
من سعی خودمو واسه آیلتس 7 میکنم و 2 تا معاله با ایمپکت2 و 4تا بالای 1.5 خواهم داشت. 5سال سابقه کاری هم دارم.
یعنی به نظرتون بیخیال دانشگاه های گروه هشت بشم؟

RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - saaaaam - 27-02-2014

(27-02-2014, 06:44 AM)'aram_leg' نوشته:
ممنون
من سعی خودمو واسه آیلتس 7 میکنم و 2 تا معاله با ایمپکت2 و 4تا بالای 1.5 خواهم داشت. 5سال سابقه کاری هم دارم.
یعنی به نظرتون بیخیال دانشگاه های گروه هشت بشم؟

والا بنظر من اگه قرار هست سه تا دانشگاه در استرالیا اپلای کنی یکی گروه ۸ و بقیه را سایر دانشگاه ها بزنید

RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - nsvahid - 05-03-2014

دوستان خوب سلام.
من به دانشگاه ملبورن ایمیل زدم که آیا با توجه به اینکه اعتبار مدرک آیتسم تمام شده و 3 ماه دیگه مجدد امتحان دارم آیا می تونم در شرایط موجود برای این دانشگاه اپلای کنم و در اسکولارشیپها پرونده ام مورد بررسی قرار بگبره و بعد بصوت مشروط نمره زبان رو ارائه بدم. اونها این جواب رو بهم دادن. میشه کمکم کنید بفهمم بالاخره منظورشو چی  بوده ؟ یه کم گیج شدم دو پهلو نوشته ؟ بالاخره باید مدارک کامل ارسال بشه یا اینطوری هم بررسی می کنند.(با توجه به این که رزومه تحصیلی ام خوبه و معدل لیسانس و ارشدم هر دو 17.5 به بالاست و شاگرد اول بودم آیا ممکنه توی اسکولارشیپها پرونده ام مورد بررسی قرار بگیره.با توجه به اینکه رزومه ام رو براشون فرستادم این جواب رو دادند )لطفا کمکم کنید.ممنون.
You may apply for admission without having met the minimum English Language requirements, and any offer for admission will then be conditional on you meeting this requirement. You will also still be considered for scholarships.
Since your supervisor has agreed that you may nominate them in your application, you may proceed with submission.
You will find more detailed information about application procedures at this webpage:
http://www.eng.unimelb.edu.au/study/graduate/research-applications.html
 Please be aware that only applications that are submitted with all required documentation can be assessed. Information that is submitted after the full application risks not being taken into consideration.
Please ensure you contact your referees well  of submitting your application, as your referee reports are a key requirement. Your application will not be considered complete, and cannot be assessed, without these being received by the University.
I have also attached a document that offers information about deadlines for Engineering & IT’s five rounds of scholarship allocations for 2014, along with information about how we assess applications for candidature and scholarship.
Full information about scholarships can be found here:
http://services.unimelb.edu.au/scholarships/research
 If you have any further questions, please feel free to contact me.