آکادمیا کافه
سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: راهنمای دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- موضوع: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا (/Thread-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%88%D9%84%DB%8C%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%AF%DA%A9%D8%AA%D8%B1%D8%A7)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - آبی - 26-06-2016

(04-06-2016, 08:31 PM)آبی نوشته: سلام 

من تازه می خوام وارد این مسیر بشم 
این سؤال رو در صفحه دیگری هم پرسیدم اما شاید به این جا مرتبط تر باشه. 
خلاصه ممنون می شم اگه کسی یه نظر کمک کننده ای بده.

برای phd در رشته مشاوره روانشناسی قصد دارم اقدام کنم.

لیسانسم زبان انگلیسی معدل 17.44 (علامه طباطبایی)
فوق لیسانسم مشاوره خانواده 18.52 (علامه طباطبایی)
دکتری ایران سراسری رتبه 1 و 2 شدم اما یه جا مصاحبه رد شدم و جاهای دیگه از جمله دانشگاه خودم، علامه، رو نرفتم مصاحبه بدم و منتفی شد. (شنیده ام گواهی رتبه ها خوب می تونه گاهی مؤثر باشه)
دو تا کتاب ترجمه (به تنهایی) دارم در موضوعات آکادمیک تقریبا مرتبط با رشته ام

اگه آیلس رو حدود 8 بگیرم
و دو تا مقاله داشته باشم

1. آیا از دانشگاههایی با رنک خوب (زیر 100) می تونم فاند کامل بگیرم؟ کم و کسری هام چی هستن؟  Smile

2. در کدوم کشورها ممکنه شانس فاند کامل برای من بیشتر باشه.؟ [b](امریکا / کانادا / اروپای اسکاندیناوی / استرالیا و نیوزلند ؟؟) [/b]

* متاسفانه از 88 که فارغ التحصیل شده ام فعالیت کاریم کم بوده (به صورت ساعتی و غیر رسمی) اما مطالعه داشته ام.

ممنون می شم راهی برای جبران این شکاف هم به من راهنمایی کنید.  Undecided 

سپاسگزارم

ممنون می شم راهنمایی کنید. 
اگرجایی دیگری باید طرح کنم، هم لطف می کنید بگید. من نسبت به شرایط و مسیرم ابهام زیادی دارم و نمی دونم نقاط ضعفم تا چه حد مانع ایجاد می کنن در جذب فاند کامل. 
پیشاپیش از پاسخ دهنده بسیار ممنونم

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - nasim1234 - 27-06-2016

(26-06-2016, 05:52 PM)آبی نوشته: ممنون می شم راهنمایی کنید. 
اگرجایی دیگری باید طرح کنم، هم لطف می کنید بگید. من نسبت به شرایط و مسیرم ابهام زیادی دارم و نمی دونم نقاط ضعفم تا چه حد مانع ایجاد می کنن در جذب فاند کامل. 
پیشاپیش از پاسخ دهنده بسیار ممنونم

من در مورد اروپا اطلاعی ندارم نظرم رو برای امریکا و کانادا میدم

نظر کلی اینه که شانستون کم نیست اما نیاز به زمان گذاشتن و حوصله داره.
مقالاتتون چقدر مرتبط هستن و آیا اسم اول هستین؟
کتاب ها به مقالات چقدر مربوطند؟ یک زمینه هستن یا موضوعشون متفاوته؟ چه طور کتاب هایی هستن؟ (کتاب های پایه رشتتون یا کتاب های فرعی یا دانشگاهی یا عمومی؟)
موضوع تز ارشدتون به مقالات و کتاب ها مرتبطه؟
در دوره ارشد کار ریسرچ انجام دادید؟ 
ریکام هاتون قوی هست ؟

اگر همه اینا در یک زمینه باشه شانستون بالا میره چون SOP بسیار قوی ای میتونید بنویسید اگر نه کارتون سخت میشه. منظورم از مرتبط اینه که کاملا همپوشانی داشته باشه. زبان اگر 8 بگیرید خوبه یا تافل اگه بدید بالای 100 حتما. خصوصا نمره رایتینگ و اسپیکینگ بالا مهمه. 

با فرض مرتبط بودن عناصر رزومتون برای زیر 100 حتما شانس دارید. جواب سوال های بالا رو بدید تا دقیق تر جواب بدم.

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - نسترن دهقان - 27-06-2016

با سلام من فارغ التحصیل دانشگاه علم و صنعت شاهرود رشته ی نرم افزار کامپیوتر شاخه هوش مصنوعی با معدل کل 18/03هستم,دوتا مقاله isiدارم ویکی داخلی دوتا پروژه کاری با استادم انجام دادم یه شیش ماه سابقه کاری مرتبط با رشتم دارم زبانمم بد نیس ولی مدرکشو ندارم که میگیرم,میخواستم بدونم ازکدوم دانشگاه برای دکترا میتونم شرایط فول فاندشدنو بگیرم؟ممنون میشم راهنمایم کنید.با تشکر

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - nasim1234 - 27-06-2016

(27-06-2016, 04:27 PM)نسترن دهقان نوشته: با سلام من فارغ التحصیل دانشگاه علم و صنعت شاهرود رشته ی نرم افزار کامپیوتر شاخه هوش مصنوعی با معدل کل 18/03هستم,دوتا مقاله isiدارم ویکی داخلی دوتا پروژه کاری با استادم انجام دادم یه شیش ماه سابقه کاری مرتبط با رشتم دارم زبانمم بد نیس ولی مدرکشو ندارم که میگیرم,میخواستم بدونم ازکدوم دانشگاه برای دکترا میتونم شرایط فول فاندشدنو بگیرم؟ممنون میشم راهنمایم کنید.با تشکر

به اکادمیاکافه خوش امدید

الان بدون نمره زبان و جزییات رزومتون جواب درستی نمیشه به سوالتون داد.
اما چون معدلتون خوبه و مقاله و سابقه ریسرچ دارید شانس پذیرشتون از یه دانشگاه خوب کم نیست اصلا.
چه کشور هایی مد نظرتونه؟
مقالاتتون به هم مرتبط هستن؟ اسم اولین؟
معدلی که گفتین مربوط به لیسانسه یا ارشد؟ چون گرایش رو گفتین حدس زدم ارشد باشه. در این صورت معدل لیسانستون چنده؟

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - behzad1654 - 28-06-2016

نقل قول:سلام. من لیسانس رو عمران صنعتی اصفهان خوندم با معدل 13 ، ارشد رو راه و ترابری تربیت مدرس با معدل 17 (دفاع پایان نامه مونده البته).
یک مقاله ISI با ایمپک 1.5 ، یک مقاله کنفرانسی انگلیسی و دو مقاله فارسی در کنفرانس بین المللی دارم. موضوع تزم ایمنی و تحلیل تصادفه، میخوام برای دکتری حمل و نقل اقدام کنم. تافل هنوز ندادم ولی زبانم نسبتا قویه و فکر نمی کنم مشکلی از این بابت داشته باشم.
ترجیحم برای انتخاب کشور با استرالیاست چون روند اقامت ساده تره و اساتیدی پیدا کردم که موضوع پژوهششون به من نزدیکه ولی با توجه به هزینه های بالای استرالیا نیاز به فول فاند دارم. سوالم اینه که چقدر برای فول فاند شانس دارم؟ اروپا و کانادا رو پیشنهاد می کنین؟
و اینکه من 6 ماه سابقه کار مرتبط توی شرکت راه و ترابری دارم. اگر 2,3 سال کار کنم و با پس انداز بیشتر برای پذیرش اقدام کنم بهتر نیست؟

ممنون

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - نسترن دهقان - 29-06-2016

سلام ممنون که جوابمو دادین بله معدل ارشدم 18/03و معدل لیسانسم 16از دانشگاه صنعتی بیرجند,بله هرسه مقالم مرتبط به هم هستند اسم اولین مقالم Fully automatic classification of breast cancer microarray images و در ضمن استادمم خودشون پیشنهاد دادن که بهم یه معرفی نامه هم میدن .پرسیدین که چه کشورهایی مد نظرم به ترتیب الویت آمریکا,کانادا,انگلستان,آلمان,اتریش و غیره.میخواستم بدونم با این شرایط میتونم فول فاند بشم؟
الان هم در حال آموزش زبان هستم .
با تشکر فراوان از پاسخگویی شما.

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - zana2 - 09-07-2016

با سلام خدمت دوستان
من فوق لیسانس صنایع غذایی از دانشگاه صنعتی اصفهان با معدل 16.92 ی مقاله ISI هم دارم
نمره IELTS 6.5 شدم.
میخاستم ببینم دوستان اطلاع دارن شانسم برای پذیرش دکترا تو یکی از دانشگاه های اروپا چقدره؟؟
ممنون میشم کسی اگه اطلاعی داری جواب بده

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - Matinking - 09-07-2016

(09-07-2016, 05:55 PM)zana2 نوشته: با سلام خدمت دوستان
من فوق لیسانس صنایع غذایی از دانشگاه صنعتی اصفهان با معدل 16.92 ی مقاله ISI هم دارم
نمره IELTS 6.5 شدم.
میخاستم ببینم دوستان اطلاع دارن شانسم برای پذیرش دکترا تو یکی از دانشگاه های اروپا چقدره؟؟
ممنون میشم کسی اگه اطلاعی داری جواب بده

سلام 

- برای position های اروپایی، باید سایت دانشکاه ها و اساتید رو مرتبا دنبال کنید و مستقیما برای position هایی که اعلام میشن و مورد علاقه تون هستند با اساتید مکاتبه کنید...

- نمره IELTS تون رقابتی نیست... شاید بهتر باشه به فکر یک نمره حداقل 7 باشید...

براتون آرزوی موفقیت دارم

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - automotive - 09-07-2016

@behzad1564

نقل قول:سلام. من لیسانس رو عمران صنعتی اصفهان خوندم با معدل 13 ، ارشد رو راه و ترابری تربیت مدرس با معدل 17 (دفاع پایان نامه مونده البته).
یک مقاله ISI با ایمپک 1.5 ، یک مقاله کنفرانسی انگلیسی و دو مقاله فارسی در کنفرانس بین المللی دارم. موضوع تزم ایمنی و تحلیل تصادفه، میخوام برای دکتری حمل و نقل اقدام کنم. تافل هنوز ندادم ولی زبانم نسبتا قویه و فکر نمی کنم مشکلی از این بابت داشته باشم.
ترجیحم برای انتخاب کشور با استرالیاست چون روند اقامت ساده تره و اساتیدی پیدا کردم که موضوع پژوهششون به من نزدیکه ولی با توجه به هزینه های بالای استرالیا نیاز به فول فاند دارم. سوالم اینه که چقدر برای فول فاند شانس دارم؟ اروپا و کانادا رو پیشنهاد می کنین؟
و اینکه من 6 ماه سابقه کار مرتبط توی شرکت راه و ترابری دارم. اگر 2,3 سال کار کنم و با پس انداز بیشتر برای پذیرش اقدام کنم بهتر نیست؟

ممنون

سلام،
معدل کارشناسی شما بسیار پایین تر از حد مجار بسیاری از دانشگاه ها است، معدل 3 از 4 یا 15 از 20 مدنظر درصد قابل توجهی از دانشگاه ها  است.

اروپا و کانادا را نیز در برنامه داشته باشید برای نقشه دوم و سوم.
خیر بدتر است، فاصله بین دو مقطع تحصیلی مناسب نیست، هرچند میتوان آن را توجیه کرد، اما اگر پرونده مهاجرتی داشتید بحث متفاوت بود.
کار دولتی برای ویزا مورد سوال بوجود خواهد آورد.
برای مشاهده احتمال پذیرش خود به شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا
مراجعه کنید، هرچند نمره ی زبان و ارتباط با اساتید کمک شایانی خواهند داشت، همچنین موضوع زیر را نیز مطالعه کنید
سایر مباحث در مورد اسکالرشیپ استرالیا

موفق باشید

(29-06-2016, 01:42 PM)نسترن دهقان نوشته: سلام ممنون که جوابمو دادین بله معدل ارشدم 18/03و معدل لیسانسم 16از دانشگاه صنعتی بیرجند,بله هرسه مقالم مرتبط به هم هستند اسم اولین مقالم Fully automatic classification of breast cancer microarray images و در ضمن استادمم خودشون پیشنهاد دادن که بهم یه معرفی نامه هم میدن .پرسیدین که چه کشورهایی مد نظرم به ترتیب الویت آمریکا,کانادا,انگلستان,آلمان,اتریش و غیره.میخواستم بدونم با این شرایط میتونم فول فاند بشم؟
الان هم در حال آموزش زبان هستم .
با تشکر فراوان از پاسخگویی شما.

سلام،

معدل ارشد شما عالی است، معدل لیسانس خوب است،
فاند به عوامل بسیاری بستگی دارد، بدون نمره ی TOEFL و GRE نمیتوان نظر دقیقی گفت، اما با نمرات بالا میتوانید با این رزومه فاند کامل در ایالات متحده، کانادا در یافت کنید، برای اروپا هم دکترا عموما فاند ها کامل است، اما به هر حال باز هم وب سایت دانشگاه را چک کنید.
با آرزوی موفقیت شما در امتحان زبان

با احترام

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - vahidi - 23-07-2016

سلام

من رشته مهندسی کامپیوتر(نرم افزار  فردوسی مشهد 13.80) و کارشناسی ارشد نرم افزار ازاد اسلامی مشهد(15.42) هستم واسه دکتری در انفورماتیک پزشکی می خوام یک مقاله علمی پژوهشی و 10 مقاله کنفرانسی دارم با دو کتاب.

لطفا کمک کنید با شرایطم از کدوم کشور و کدام دانشگاه می تونم پذیرش و فاند بگیرم  10 سال سابقه مدیر فنآوری اطلاعات و 7 سال تدریس و هیات علمی دانشگاه.