آکادمیا کافه
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- انجمن: تحصیل در آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- انجمن: احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%AD%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%84-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- موضوع: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%81%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Babak - 05-10-2012

معدل فوق شما خوبه و از دانشگاه خوبی هم فارغ‌التحصیل شده‌اید، ولی معدل لیسانس و دانشگاه محل تحصیل لیسانس هم خیلی مهمه. نمره زبان شما پایینه و بهتره که در آیلتس ۷ به بالا بیارید. ظاهرا GRE هم امتحان نداده‌اید هنوز. بدون GRE نمی‌شه در مورد شانس پذیرش در امریکا نظر داد.

[جداشده] سوالات مرتبط با اعلام نتیجه پذیرش یا ریجکت - shahbazi542 - 05-10-2012

سلام
من يه سوال دارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من تازه مي خوام اقدام كنم براي اخذ بورسيه . مدرك تحصيليم ليسانس برق با گرايش كنترل هستش معدلم هم 15.96 از دانشگاه صنعت آب و برق تبريز كه وابسته به وزارت نيرو هست در ضمن 6 سال سابقه كار مرتبط دارم و يك سابقه تحقيقاتي و اجرايي بسيارقوي . تازه دو تا اختراع دارم يكي در زمينه توليد برق و اونيكيش در زمينه كنترل دما با روشي نوين و ارزان و كم مصرف . لازم به ذكر است فقط كشور آمريكا مد نظرمه و ميخوام مستقيماً براي phd اقدام كنم.
حالا چند تا سوال دارم :
1- آيا اين شدنيه؟
2- از كجا بايد شروع كنم؟
3- چقدر زمان لازم داره؟
در حال حاضر دارم به صورت فشرده با يك معلم خصوصي زبان مي خونم فكر كنم بتونم تا 3-4 ماه ديگه امتحان ielts‌بدم و با شناختي كه از خودم دارم نمره بالاي 6.5 ميارم.
ممنون ميشم اگه كسي اطلاع داره راهنمائيم كنه
با تشكر

RE: [جداشده] سوالات مرتبط با اعلام نتیجه پذیرش یا ریجکت - mahyarelc - 06-10-2012

(05-10-2012, 12:03 PM)shahbazi542 نوشته: سلام
من يه سوال دارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من تازه مي خوام اقدام كنم براي اخذ بورسيه . مدرك تحصيليم ليسانس برق با گرايش كنترل هستش معدلم هم 15.96 از دانشگاه صنعت آب و برق تبريز كه وابسته به وزارت نيرو هست در ضمن 6 سال سابقه كار مرتبط دارم و يك سابقه تحقيقاتي و اجرايي بسيارقوي . تازه دو تا اختراع دارم يكي در زمينه توليد برق و اونيكيش در زمينه كنترل دما با روشي نوين و ارزان و كم مصرف . لازم به ذكر است فقط كشور آمريكا مد نظرمه و ميخوام مستقيماً براي phd اقدام كنم.
حالا چند تا سوال دارم :
1- آيا اين شدنيه؟
2- از كجا بايد شروع كنم؟
3- چقدر زمان لازم داره؟
در حال حاضر دارم به صورت فشرده با يك معلم خصوصي زبان مي خونم فكر كنم بتونم تا 3-4 ماه ديگه امتحان ielts‌بدم و با شناختي كه از خودم دارم نمره بالاي 6.5 ميارم.
ممنون ميشم اگه كسي اطلاع داره راهنمائيم كنه
با تشكر
درود دوست عزیز
به فروم خوش اومدید
من نظر شخصیم رو در مورد وضعیتتون میگم
معدلتون رو معمولی حساب میکنم...دانشگاهتون متاسفانه (مثل اکثر دانشگاههای ایران) در امریکا شناخته شده نیست
اگه سابقه کارتون مرتبطه به گرایش میتونه کمک کنه
با توجه به اینکه حرفی از مقاله نزدید، درنظر میگیریم که مقاله ای ندارید: پس کاملا توصیه میکنم در مورد سابقه تحقیقاتی که ذکر کردید مانور بدید (توصیه نامه بسیار خوبی بگیرید)
اختراعتون هم برای رزومه خوبه (البته اگه یه جورایی تحقیقاتی باشه بازم بهتره)

با توجه به اینکه میخواین phd مستقیم اقدام کنید، شانس فاندتون از حالتی که بخواین برین مستر بیشتره
اگه دارین برای آیلتس آماده میشین که همونطور که خودتون گفتین حداقل 6.5 را باید بیارین (سعی کنید طوری بخونین که 7 رو بگیرین)...به نظرم رو قسمت speaking هم خوب تمرکز کنید و دست کم نگیرید این قسمت رو. اگه شانسی برای TA شدن وجود داشته باشه فاعدتا به این قسمت توجه میشه (البته ممکنه امتحان جداگانه ای بعدا بخوان بگیرن)
یکی از عوامل بسیار مهم در پذییرش از امریکا (و گرفتن فاند) نمره امتحان GRE هست
برای اطلاعات بیشتر میتونید به این تاپیکها مراجعه کنید
بدون نمره این امتحان اصلا نمیشه شانستون رو ارزیابی کرد...ولی اگه در این امتحان نمره نسبتا خوبی بگیرید به نظر من میتونید برای فاند شانس داشته باشید

پس شما باید دنبال دانشگاههایی بگردید که phd مستقیم رو میگیرن؛ و شروع کنید به ارتباط برقرار کردن با استادها

ولی در حال حاضر مهمترین موضوع امتحانات زبان شما هست...مخصوصا GRE که نسبتا وقت گیره و امتحان بسیار مهمیه
بازم تاکید میکنم رو GRE وقت بگذارید

با توجه به این موضوعات و مراجعه به تاپیک های مربوطه و مورد نیازتون میتونید یه تخمینی از زمان مورد نیازتون بزنید
فقط به عنوان یک تخمین کلی به نظرم میتونید برای سال دیگه (اپلای در fall 2013 برای پذیرش در fall 2014) اقدام کنید در صورتیکه GRE خوبی بگیرید
ضمنا بهتون پیشنهاد میکنم که جزوه ای که توسط همین فروم تهیه شده و اطلاعات کلی پذیرش رو میده رو حتما با توجه به بخش مورد نظرتون مطالعه کنید تا اطلاعات کلی اون مبحث رو بدست بیارید (از اینجا دانلود کنید) بعد میتونید سوالی داشته باشید در تاپیک های مربوطه بپرسید دوستان حتما بنا بر اطلاعات کمک میکنن

[جداشده] شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد - ali-mhm - 06-10-2012

سلام به همه بچه های گل
من دانشجوی ارشد مکانیک طراحی کاربردی هستم
کارشناسی و ارشد رو علم و صنعت خوندم و معدل کارشناسیم 17.3 و معدل ارشدم هم تا الان که پروژه ندادم هنو 16.8 هست. دانشجوی ممتاز هم بودم و بدون کنکور رفتم ارشد. هنو تافل ندادم ولی مقاله دار. یه isi از پروژه کارشناسی، از پروژه ارشدم هم حتما مقاله در میاد. حالا به نظرتون اگه تافلم خوب شه شانس پذیرش با فاندم واسه دکتری آمریکا یا کانادا چه قدره ؟ مخصوصا کانادا. مثلا Mcgill یا حالا دانشگاه های پایین تر؟
لطفا کمک کنید

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - mj.morshed - 06-10-2012

سلام

من دانشجوی کارشناسی دانشگاه ازاد دزفول با معدل 18.88 و کارشناسی ارشد

دانشگاه اصفهان با معدل 16.33 هستم. 2 مقاله ISI با ایمپکت های

5 و 3 دارم. یک مقاله کنفرانسی IEEE بین المللی و 4 مقاله سابمیت شده .
میزان گرفتن فاند و کدوم دانشگاهها؟؟؟؟
ممنون

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - mahyarelc - 06-10-2012

(06-10-2012, 10:22 PM)mj.morshed نوشته: سلام

من دانشجوی کارشناسی دانشگاه ازاد دزفول با معدل 18.88 و کارشناسی ارشد

دانشگاه اصفهان با معدل 16.33 هستم. 2 مقاله ISI با ایمپکت های

5 و 3 دارم. یک مقاله کنفرانسی IEEE بین المللی و 4 مقاله سابمیت شده .
میزان گرفتن فاند و کدوم دانشگاهها؟؟؟؟
ممنون
درود
شما از لحاظ مقاله که اوضاع خوبی دارید..از لحاظ معدلم هم همینطور
شما چه رشته ای میخونید؟
بدون نمره GRE (و البته زبان) نمیشه هیچ پیش بینی کرد ولی درصورتیکه GRE معمولی یا خوبی بگیرید به نظرم شانستون واسه فاند از دانشگاههای خوب امریکا خوبه
اگه GRE خیلی خوبی بگیرید که میتونید برای دانشگاههای خیلی خوبی اپلای کنید به نظرم

میزان فاند معمولا بسته به شهر و دانشگاه داره ...یعنی شهریه رو waive میکنن و هزینه متوسط زندگی در اون شهر رو پرداخت میکنن...پس قاعدتا میزان فاند برای شهری مثل نیویورک با یک شهر بسیار کوچیک فرق داره

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Babak - 06-10-2012

ali-mhm و mj.morshed عزیز

معدل‌های هر دوی شما خوبه و خوبه که مقاله هم دارید، اما اگر پست‌های قبل رو مطالعه کنید،‌ می‌بینید که بدون داشتن GRE نمی‌شه در مورد شانس پذیرش کسی در امریکا اظهارنظر کرد. نمره این امتحان برای تخمین شانس پذیرش شما خیلی مهمه. همچنین رشته شما و دانشگاه محل تحصیل.

ali-mhm عزیز
با توجه به این که شما از دانشگاه خوبی مدرک گرفته‌اید و معدل‌تون هم خوبه، اگر نمره خوبی در امتحان زبان و GRE بیارید شانس گرفتن پذیرش و فاند از بسیاری از دانشگاه‌های امریکا رو دارید. از کانادا هم شانس دارید، ولی دانشگاه‌های خوب کانادا مثل McGill و U of T دانشگاه‌های خیلی سخت‌گیری هستند و رقابت براشون خیلی زیاده. به همین خاطر به نظر من خودتون رو محدود به یکی دو تا دانشگاه خیلی تاپ نکنید.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - mj.morshed - 06-10-2012

(06-10-2012, 11:30 PM)mahyarelc نوشته: درود
شما از لحاظ مقاله که اوضاع خوبی دارید..از لحاظ معدلم هم همینطور
شما چه رشته ای میخونید؟
بدون نمره GRE (و البته زبان) نمیشه هیچ پیش بینی کرد ولی درصورتیکه GRE معمولی یا خوبی بگیرید به نظرم شانستون واسه فاند از دانشگاههای خوب امریکا خوبه
اگه GRE خیلی خوبی بگیرید که میتونید برای دانشگاههای خیلی خوبی اپلای کنید به نظرم

میزان فاند معمولا بسته به شهر و دانشگاه داره ...یعنی شهریه رو waive میکنن و هزینه متوسط زندگی در اون شهر رو پرداخت میکنن...پس قاعدتا میزان فاند برای شهری مثل نیویورک با یک شهر بسیار کوچیک فرق داره
من در حال امتحان برای GRE هستم و رو IELTS 6.5 هم حساب کردم. میشه در مورد دانشگاه کمک کنید و ممنون میشوم آخه به تمام استادا تقریبا میل زدم اما جواب ندادن. من رشته برق گرایش قدرت هستم

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - mahyarelc - 07-10-2012

(06-10-2012, 11:43 PM)mj.morshed نوشته: من در حال امتحان برای GRE هستم و رو IELTS 6.5 هم حساب کردم. میشه در مورد دانشگاه کمک کنید و ممنون میشوم آخه به تمام استادا تقریبا میل زدم اما جواب ندادن. من رشته برق گرایش قدرت هستم
ببینید شما بدون نمره GRE اصلا شانسی ندارید!..باید امتحان نمرش بیاد
ولی در مورد ایمیل زدن به استادها هم به تاپیکش تو فروم که مراجعه کنید میبینید دوستان هم مثل شمان..باید زیاد (و با محتوا!) ایمیل بزنید
استادا اگه بخوان ایمیلو بخونن وقت زیادی نمیگذارن روش
من متاسفانه تو قدرت اطلاعات درستی ندارم که بخوام راهنمایی کنم..امیدوارم دوستان قدرتی اینجا باشن!

برحال برای دکترا؛ در بسیاری موارد آدم اپلای میکنه و دانشگاه درصورتیکه تشخیص بده اون شخص مناسب هست و میتونه زیر نظر استادی کار کنه یه استاد در نظر میگیره براش برای مصاحبه و بقیه موارد...برای همینه که خیلی رو نمره GRE تاکید میکنیم
ولی شما به ایمیل زدن ادامه بدید (تاپیکشم نگاه کنید دوستان چه جور متن هایی مبزنن)..تعداد دانشگاههای که تو امریکا برق قدرت دارن کم نیست که شما بگید به تمامی استادا ایمیل زدید!
درصورتیکه مدت زیادی گذشت میتونید دوباره ایمیل بزنید...شاید ایمیلو ندیده باشن

[جداشده] Machine Learning & Data Mining - MAYAM - 09-10-2012

با سلام و احترام
خیلی خوشحالم که تو این سایت عضو شدم..جواب خیلی از سوالامو رو گرفتم اینجا..ولی یه راهنمایی می خوام ازتون...
من لیسانس نرم افزار دارم..مستر هم قبول شدم ولی نرفتم..پایان نامه لیسانسم در مورد دیتا مانینگ بود در تشخیص دو نوع بیماری. که تو یه کنفرانسی تو دانشگاه شریف انتخاب شد. یه مقاله هم در مورد ماشین لرنینگ دارم. دو سال هم تو تیم برنامه نویسی ربوکاپ دانشگاه بودم. معدل لیسانسم 15.5 بود. اما...
الآن اصلا دوست ندام تو رشته کامپیوتر ادامه تحصیل بدم Sad
حالا چیزی که دوست دارم شما راهنماییم کنید اینه که:
من کلا علاقه به دندونپزشکی داشتم...به نظر شما داشتن این سوابق من می تونه تاثیری داشته باشه..با توجه به اینکه دوست دارم کارهای تحقیقاتی در زمینه پزشکی انجام بدم؟ من نظرات و پیشنهادات زیادی هم دارم...(:
آیا من می تونم فاند بگیرم..معدل دبیرستانم 19 است.(فقط امریکا)
یا کلا بیخیال شم و بچسبم به کامپیوتر...
؟

دوست دارم به عنوان یه دوست نظرتون رو بگین...
ممنونم