آکادمیا کافه
امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: اطلاعات جانبی دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: راهنمای تحصیلی قبل از پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C-%D9%82%D8%A8%D9%84-%D8%A7%D8%B2-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- موضوع: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه (/Thread-%D8%A7%D9%85%DA%A9%D8%A7%D9%86-%D8%B4%D8%B1%DA%A9%D8%AA-%D8%AF%D9%88%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D8%B3%D8%B1%DB%8C-%D9%BE%D8%B3-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87)

RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - ErgmX - 27-02-2015

سلام دوستان
من دانشجوی ترم 4 کارشناسی پیام نور هستم و از معافیت تحصیلی استفاده می کنم،  آیا من می تونم در صورت قبولی تو کنکور توی دانشگاه ثبت نام کنم؟
لطفا اگه میشه جواب منو بدید Sad دارم از استرس می میرم Sad

RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - Emir - 27-02-2015

(27-02-2015, 07:41 PM)ErgmX نوشته: سلام دوستان
من دانشجوی ترم 4 کارشناسی پیام نور هستم و از معافیت تحصیلی استفاده می کنم،  آیا من می تونم در صورت قبولی تو کنکور توی دانشگاه ثبت نام کنم؟
[align=right][/align
با سلام .
دوست من شما زیر ۴ ترم میتونین انصراف بدین و کنکور بدین مثلا کنکور تجربی و پزشکی . قانونا خود اقای توکلی گفت که باید انصراف بدین و دوباره کنکور بدین . ولی این رو بیشتر بچه های روزانه انجام میدن . من بیشتر دیدم بچه های شبانه و پیام نور و ازاد از این قانون پیروی نمیکنند و حین تحصیل کنکور میدن . و بعد از قبولی انصراف میدن .
من دیده ها و شنیده هام رو دیدم , دوست من .
با تشکر ]

RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - ErgmX - 27-02-2015

(27-02-2015, 09:04 PM)'artash' نوشته:
[/align
با سلام .
دوست من شما زیر ۴ ترم میتونین انصراف بدین و کنکور بدین مثلا کنکور تجربی و پزشکی . قانونا خود اقای توکلی گفت که باید انصراف بدین و دوباره کنکور بدین . ولی این رو بیشتر بچه های روزانه انجام میدن . من بیشتر دیدم بچه های شبانه و پیام نور و ازاد از این قانون پیروی نمیکنند و حین تحصیل کنکور میدن . و بعد از قبولی انصراف میدن .
با تشکر ]
مرسی از پاسختون
پس می تونم دانشگاه ثبت نام کنم؟ چون یه جا خوندنم دانشجوی انصرافی که از معافیت تحصیلی استفاده می کنه نمی تونه دانشگاه دیگه ثبت نام کنه و باید بره سربازی اما تو این تاپیک نوشته اگه حداکثر چهار ترم خونده باشید می تونید!
به نظرتون فرقی می کنه چه الان انصراف بدم چه بعدش؟

RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - Emir - 27-02-2015

(27-02-2015, 07:41 PM)ErgmX نوشته: سلام دوستان
[align=right][/align
با سلام .
با تشکر ]

RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - lakistan - 28-02-2015

دوستان یعنی وقتی لیسانس روزانه باشه،ارشد هم روزانه باشه!حق انصراف نیست!؟مگه اینکه بخواد دوباره ارشدشبانه بخونه،راهی برای روزانه خوندن نیست؟!!!  

RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - lakistan - 28-02-2015

من از دانشگاه ارشدم ناراضیم،خیلی خیلی بدنمره ان و اذیت می کنن!اگه انصراف بدم،دیگه نمیتونم روزانه ارشد بخونم؟!!!  

RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - Emir - 28-02-2015

(28-02-2015, 12:59 AM)lakistan نوشته: دوستان یعنی وقتی لیسانس روزانه باشه،ارشد هم روزانه باشه!حق انصراف نیست!؟مگه اینکه بخواد دوباره ارشدشبانه بخونه،راهی برای روزانه خوندن نیست؟!!!  
با سلام . فکر کنم اگه انصراف بدین , یه مدت محروم از کنکور میشین و شایدم این دوره محرومیت شما گذشته باشه اگه ترم سه به بالا باشین . بعد از اون میتونین دوباره روزانه بخونین . ولی اگه فارغ بشین دیگه نمیتونین روزانه بخونین . راستی مشمول سربازی باشین شرایط فرق میکنه .
اینا نظرات منه , در خصوص کیس شما نمیتونم دقیق نظر بدم و اینا فقط نظر من بود , اگه دوستان دیگه میدونن راهنمایی کنن .
با تشکر

RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - ErgmX - 28-02-2015

سلام
بعد از انصراف باید حتما دفترچه رو پست کنم تا بتونم توی دانشگاه جدید ثبت نام کنم؟

RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - Emir - 28-02-2015

(28-02-2015, 11:40 AM)'ErgmX' نوشته: سلام
بعد از انصراف باید حتما دفترچه رو پست کنم تا بتونم توی دانشگاه جدید ثبت نام کنم؟

با سلام 

کدوم دفترچه ؟
اگر منظورتان دفترچه خدمت باشد که شما یکسال وقت دارین تا دفترچه را پست کنین و خودتون را به نظام معرفی کنین . 
بین این یک سال وقت مناسبی برای اماده شدن به کنکور رو دارین 
. با تشکر 

با سلام و تشکر - zohre hatami - 01-03-2015

من دیپلمم رو از مدرسه ی فنی و حرفه ای در رشته کامپیوتر گرفتم. و فوق دیپلمم رو از دانشکده فنی و حرفه ای در دوره روزانه خوندم. می خواستم بدونم من می تونم دوباره کنکور بدم از رشته های نظری و اینکه می تونم دوره های روزانه رو انتخاب کنم.